2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6965993 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ZeoN

http://www.sporx.com/dursun-ozbek-kulupler-birliginin-yeni-baskani-oldu-SXHBQ645992SXQ Bu açıklamaları okuyan veya dinleyen var mı? Varsa birşey dikkatinizi çekti mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vay arkadaş...
Kör şafakta gelmiş bildirim :ok:
Şafak operasyonu :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Koa_lAA

http://www.sporx.com/dursun-ozbek-kulupler-birliginin-yeni-baskani-oldu-SXHBQ645992SXQ Bu açıklamaları okuyan veya dinleyen var mı? Varsa birşey dikkatinizi çekti mi?

valla benim dikkatimi 1 yıllık seçilmesi çekti... neden 1 yıl acaba.. federasyon başkanlık seçiminemi aday olcak dursun başkan nedir..

tuaf olanda başkanının protesto ettiği bir yapılanmaya başkan yardımcısını nasıl olurda yönetime seçerler.. çok ilginç valla..

Çevrimdışı ahmetemre

rüyamda Antalya maçını oynuyorduk 8-4 öndeydik hala maç devam ediyordu.
rüyaların tersi çıkarmış 8-4 yeniliriz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sarp

Hahahaha Samedov'un da söylediği gibi:

"BEYLER AHMET NUR ÇEBİ ADMİN ŞUAN O YAPIO BİLDİRİMİ TRABZONLULARA AYIP OLMASIN DİYE UYUYOR HEPSİ" :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Son olarak Inter'den Gary Medel'i kadrosuna katan siyah beyazlılar, Dinamo Kiev'in stoperi Domagoj Vida için girişimlerine hız verdi.

İlk olarak Pepe transferi öncesi Ukrayna ekibi ile görüşen yönetim, anlaşma sağlayamamıştı. Aradan geçen yaklaşık 2 aylık süreye ve Pepe'nin takıma katılmasına rağmen, Vida, Beşiktaş'ın gündemindeki yerini korudu.

Dinamo Kiev'in Şampiyonlar Ligi şansını kaybetmesi ve Hırvat oyuncunun sözleşmesini uzatmaması, yönetimi yeniden harekete geçirdi.

Ukrayna ekibine Vida için yeni teklifte bulunan siyah beyazlılar, alacağı yanıta göre kararını verecek. Dinamo Kiev'in teklifi kabul etmesi ve kulüplerin anlaşması halinde Vida kısa süre içinde transfer edilecek.

Aksi durumda devre arası transfer dönemi beklenecek. Sözleşmesi ocak ayında tamamlanacak 28 yaşındaki oyuncu, ikinci yarı öncesi bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edilecek

NTVSPOR

Çevrimdışı mehmetthedum

Yardimcisi da şekip mosturoğlu olmuş.

Bu soru sorulduğunda : "bu normal ; gassarayla fenerbhcenin  menfaatlari ortak" dedi.bu  iyi niyetli de olabilir , aklindaki diline de gelmiş olabilir.
Yeri gelmişken.. kulüpler birliğinde sadece super lig degil tüm profesyonel kulüplerin temsil edilmesi gerektiğini. Bir sekreterya ve mütevelli heyetinin olmasını ve xo vasitasi ile yönetilmesini ortaya atip.. sonrasinda profesyonel liglerin idaresini üstlenecek kurumsal bir yapiya bürünmesini savunup bir kurumsal siyaset gîtsek fena olmaz. Para,etik,idare,hakem atamaları kurulda..  pfdk,tahkim gkbi üst kamusal kurullar federasyonda gibi.Bir nevi siyasi federasyona karşı isyan bayrağı gibi.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2017, 09:33:17 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şafak operasyonu
Bu sefer herkes tek ayakta yakalandı. Herkes önce video gelir sonra KAP açıklaması yapılır diyordu. Birden KAP geldi. Acaba video ne zaman gelecek? Ya da video gelecek mi?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sametbagan

Herkese günaydın hayırlı cumalar ve de hayırlı medeller :biggrinking:

Çevrimdışı ZeoN

Yardimcisi da şekip mosturoğlu olmuş.

Bu soru sorulduğunda : "bu normal ; gassarayla fenerbhcenin  menfaatlari ortak" dedi.bu  iyi niyetli de olabilir , aklindaki diline de gelmiş olabilir.
Yeri gelmişken.. kulüpler birliğinde sadece super lig degil tüm profesyonel kulüplerin temsil edilmesi gerektiğini. Bir sekreterya ve mütevelli heyetinin olmasını ve xo vasitasi ile yönetilmesini ortaya atip.. sonrasinda profesyonel liglerin idaresini üstlenecek kurumsal bir yapoya bürünmesini savunup bir kurumsal siyaset gîtsek fena olmaz. Bir nebi siyasi federasyona karşı isyan bayrağı gibi.
ve de üstüne basa basa gs ve f5 in dostluğuna baskı yaptılar ikisi de bunlar bu sene bir haltlar yiyecekler.

Çevrimdışı ahmetemre

Bu sefer herkes tek ayakta yakalandı. Herkes önce video gelir sonra KAP açıklaması yapılır diyordu. Birden KAP geldi. Acaba video ne zaman gelecek? Ya da video gelecek mi?
video geldi oynayan medel.
bize transfer olunca ailesiyle evde dans ediyor sevinçten.
fondaki müzik bizden tabi :D
https://twitter.com/Timercilenmq/status/895674339940421634
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

medel h.o. :halay: :halay:

bu arada asıl bombayı bırakıyorum

https://twitter.com/baskabuyukyok/status/895794548521279489

nedir asıl bomba twittera giremeyenler var az açıklayıverin bari  :D
@wbishop82
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Medel , Fernandonun 2 Gomlek altımıymış :lol:

Hadi biz TİNER cekiyoruz da bunlar ne çekiyor :alala:

@wbishop82
Yarın Sosayla salata yemeye gidilir yaziyor abi @tangaz

Çevrimdışı esguel

Benim için asıl eğlenceli ulan uçak takibi kaçmasında kap bildirimini kaçırsam da olur  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sametbagan

En nefret edilen kulüp demek en başarılı kulüp demek.Artık kimsenin ikinci takımı değiliz.Artık x olacağına Beşiktaş şampiyon olsun yerine Beşiktaş olmasın da kim olursa olsun diyorlar.

Çevrimdışı mrred

Beyler günaydın
tezlerimin gerçekleştiğini görmek gerçekten çok üzücü
Sabah'ın haberine göre dünyayı ayağa kaldırırım sözü için savcılık başkan hakkında soruşturma başlatmış.

Başkanı birileri sevmiyor. Kim olduğunu hepimiz biliyoruz bu soruşturma meselesi cezaya giderse protesto etmemiz gerekmez mi ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı ZeoN

En nefret edilen kulüp demek en başarılı kulüp demek.Artık kimsenin ikinci takımı değiliz.Artık x olacağına Beşiktaş şampiyon olsun yerine Beşiktaş olmasın da kim olursa olsun diyorlar.

:claps: :claps: :claps: Aynen bitti o dönemler. Karşılarındaki gücün yeni farkına vardılar andavallar. Dört bir yandan cephe alacaklar bize

Çevrimdışı ahmetemre

@wbishop82
telefonun neti yok mu ordan baksana herşeyi ofisten halledecen illa :biggrinking:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sarp

Hayret bir şey kardeşim. Başkanın sözlerinde dava açılacak ne varmış Allah aşkına.
Sarıların saçma sapan, kutuplaştırıcı söylemleri oldu. Sayın savcım o zaman neredelermiş?
Gerçekten ödleri patladı arkadaş...

Çevrimdışı Ayberk

Akbabalar başladı uçuşmaya
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tangaz

Yarın Sosayla salata yemeye gidilir yaziyor abi @tangaz

teşekkür ederim @Yunus Emre Dökmeci ben şahsen istemiyorum sosayı

benim akılsız tlf kullandığımı çevremde benden daha akıllı bi enstrümana tahammülüm olmadığını sağır sultan duydu bi sen duymamışsın  :D @ahmetemre
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Başarılı olur olmaz bilmem ama ŞL seviyesinde nokta transferler yaptık. Bu vizyon sahibi transferlerden dolayı yönetimi ve hocayı kutluyorum.

bütçe problemleri sebebi ile yaşlı ama kariyerli oyuncular transfer ettik. Ben bundan şikayetçi değilim, biz oyuncu yetiştiremiyoruz, genç ama potansiyelli Avrupalı da bize gelmiyor, kala kala elimizde 2 yöntem kalıyor;

1)Pepe, Negredo gibi kariyerinin sonlarında starları ŞL ve bi miktar yüksek transfer bedelleri ile transfer etmek
2)Marselo, Beck, Lens, Demba ba gibi kariyerinin son kontratı peşinde olan iyi adamları transfer etmek.

Bu yöntemden şikayetçi değilim, şampiyon olduğumuz sürece mesele değil. Borç konusu asla çözülemeyecek, bu belli oldu. bundan sonra bu yöntemle devam edeceğiz, ben bunu kabul ettim ve dediğim gibi şampiyon olduğumuz veya Avrupa'da en az yarı finaller gördüğümüz müddetçe mesele değil benim için.

Ayranım budur, yarısı sudur, içsen de budur, içmesen de budur...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Etiketler: