2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6953929 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

neden edeceksin edilecek biri varsa o meşaleleri yakan taraftar
geçen sene bu nedenle gs bir maç ceza almadımı aldı uyguladılarmı uyguladılar
takımın meşale yakıldığında ceza alacağını bilerek o meşaleyi yakmayacaksınbir avuçta olsa
sahaya Beşiktaşlı girdimi girdi konyaya 5 maçı verebilmek için mecburlar sanada vermeye
1 maç adil olmuş ben konyaya 4 maç üzeri çıkarsa bize 2 gelir diye düşünüyordum.
o yumruğu yiyen Beşiktaşlı nerde yedi kameralar gösteriyor telefonunu düşüren nerde düşürdü
o ağları kim koparttı koltukları kim kırdı buna bir maçla kurtulduğumuza dua edelim
onuda konyaya yüksek verebilmek için vermişler herkesin büyük tepki verdiği
olayları tek taraflı geçiştiremezlerdi. Başkana ceza gereksiz olmuş
Passolig yok arama yok, kaçak giriş var ama meşale yakınca neden yakıyorsun? Bjk Futbol kulübünün orada meşale yakan taraftarla nasıl bi bağ var bu anlattıklarım ışığında bana açar mısın abi? Onu geçtim Passolig sahibi kombine sahibi senin benim ne suçum var?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Passo'nun sitesinde hala maç için bilet satışı devam ediyor mu?
Eğer ediyor ise erteleme ya da af gelecektir diye düşünüyoum.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ahmetemre

takımın meşale yakıldığında ceza alacağını bilerek o meşaleyi yakmayacaksınbir avuçta olsa
sahaya Beşiktaşlı girdimi girdi konyaya 5 maçı verebilmek için mecburlar sanada vermeye
1 maç adil olmuş ben konyaya 4 maç üzeri çıkarsa bize 2 gelir diye düşünüyordum.
o yumruğu yiyen Beşiktaşlı nerde yedi kameralar gösteriyor telefonunu düşüren nerde düşürdü
o ağları kim koparttı koltukları kim kırdı buna bir maçla kurtulduğumuza dua edelim
bizim meşaleler maç durdurmadı bunun cezası paradır.
gs taraftarı dakikalarca maçı durdurdu o yüzden bir maç aldılar.
ağ koparmak koltuk kırmak para cezasıdır
bizimkiler 2 kişi kenarda görüntüleri var maçı durduracak veya hakem ve futbolcuları saldırı pozisyonu yok.
bizim ceza ağır olmuş burdan gs ekmek yiyecek onlar seyircisiz konyada oynayacaklar.
ceza konya 3 e düşer bizimki para cezasına döner.
ha bizimki iptal olmazsa bu sene çok çekeceğiz demektir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

şimdi küfretsem 3 gün ceza alsam cezam maça kadar biter mi bitmezse tahkimden döner mi dönerse bu maçı kapsar mı tedbirli mi ceza alırım tedbirsiz mi

kafamda deli sorular
Passoligin varsa lig macina yansir bence abi

Çevrimdışı celiker1

20 10 0 0 şeklinde zarar izni vardı abi ffp anlaşmasında bu sene de başabaş olması lazım
Bankalara ödediğimiz yıllık faiz hangi kalemin içinde?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

abi bi sus allaşkına geselilerin attıgı meşale sayısı ile bizimki bir mi maç başlrken 3-5 tane meşale yakıldı sahaya atılmadı gözlemci yazmış bejeke taraftarı meşale yaktı söndürdü sahaya atmadı konyalıların bejeke tarafına yolladıgı birkaç meşaleyi iade ettiler sadece die  konyaya yüksek ceza vermek için aynen başkanın dediği gibi kenar süsü yaptılar bizi 100 tane meşale atan geseye de 1 maç 5-6 meşale yakan bize de 1 maç ne güzel adalet. zaten cücü atanmış maça  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim Ceza muhtemelen kalkar , Konyanin ki de 3 maca düşer

Hersey ayarlanmış gibi duruyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı autopsy

Vallaha kimse kusura bakmasın Fikret Orman bu konuda hatalıdır. Tribe girmeden önce okuyun .
Verilen karar skandaldır ancak bu olayın içine çekileceğimize adım gibi emindim o demeçten sonra bunu burada da yazmıştım.
Kararın tek gerekçesi Fikret Orman'a lafını yedirmek ve otorite sağlama çabasıdır.
Yapılması gereken şey ceza çıkmadan önce "Dünyayı Ayağa Kaldırırım" demek değildir.
Yapılması gereken eğer ceza çıkarsa dünyayı o zaman gerçekten ayağa kaldırmaktır.
Bilmem anlatabildim mi ?
Yapılan konuşmanın son derece gereksiz olduğunu düşünüyorum .
Laf değil icraat yapacaksın. Ortada henüz birşey yokken konuşursan antipatik olur ve insanları gerersin.
Gerek yok buna. Bekle karar çıksın, haksız karar çıkarsa yık ortalığı o zaman.
Baştan tehditvari konuştuğunda haklıyken haksız duruma düşüyorsun.
Umarım tahkimden döner ancak çok ihtimal vermiyorum.
Konya'nın cezasını indirmeye utanacakları için bizimkine de dokunmazlar muhtemelen.
Yanılmayı çok istiyorum.

Çevrimdışı ahmetemre

3 gün var maça nasıl işleyecek o prosedür?!
yarın toplanıyorlar bugün itiraz etmeliyiz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

bizim meşaleler maç durdurmadı bunun cezası paradır.
gs taraftarı dakikalarca maçı durdurdu o yüzden bir maç aldılar.
ağ koparmak koltuk kırmak para cezasıdır
bizimkiler 2 kişi kenarda görüntüleri var maçı durduracak veya hakem ve futbolcuları saldırı pozisyonu yok.
bizim ceza ağır olmuş burdan gs ekmek yiyecek onlar seyircisiz konyada oynayacaklar.
ceza konya 3 e düşer bizimki para cezasına döner.
ha bizimki iptal olmazsa bu sene çok çekeceğiz demektir...
Maryo gomez gommeye hazirlanip sivazlarken sahada pecete tutmak isteyen gs taraftari vardi, maryo sokustururken saha icinden izlemedi mi o densiz, golu gomunce o herifi paketlemediler mi? Gs ne ceza aldi

Çevrimdışı tangaz

öbür maçı bile kaçırırsın transfer sezonunu bitirme ihtimalin var
hafifletici neden uygulanmıyor suç kaydı fazla :D

benim mi suç kaydım fazla  :alala: aylardır hiç ceza almadım yahuu

hani başkanın dediği gibi pırlanta gibi çocuğum  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı El Nino

Tahkimden ceza dönerse ne yapacaksın o zaman sen  :alala:

Tahkim'den ceza dönmez. Bir şekilde kılıfına uydururlar. Ülkedeki adalet sadece bayan ismi artık.

Çevrimdışı mylife1903

Passolig yok arama yok, kaçak giriş var ama meşale yakınca neden yakıyorsun? Bjk Futbol kulübünün orada meşale yakan taraftarla nasıl bi bağ var bu anlattıklarım ışığında bana açar mısın abi? Onu geçtim Passolig sahibi kombine sahibi senin benim ne suçum var?
O mesale yakanlarin besiktasli oldugunu nerden bilecem ben, belki kiripto fetocu gsli onlar, devleti yikma kalkismasi yapan fetocu gsliler olamaz mi onlar, boyle gindemi degistirmek isteyen, zamanlamasi manidar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tahkim'den ceza dönmez. Bir şekilde kılıfına uydururlar. Ülkedeki adalet sadece bayan ismi artık.
Yarın hep beraber görürüz. Ateşi körüklemenin kimseye faydası yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mahmut

Ceza sistemi ve güvenlik baştan aşağı rezalet olunca olan suçsuzlara oluyor, bu berbat sistemin içinde bir şeyler yapmak çok zor gerçekten.
Bu TFF ve futbol ortamında Beşiktaş'ın da ilerleyebileceği yol kısıtlı ne kadar uğraşırsak uğraşalım.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulübümüzden Açıklama
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Süper Kupa maçında yaşananlar nedeniyle Kulübümüz ve Başkanımız Fikret Orman ile ilgili haksız kararlarına yönelik bugün Tahkim Kurulu'na itirazda bulunulacak ve yasal süreç sonuçlandıktan sonra gerekli açıklamalar yapılacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atalay

21 kişilik kadro, ısınan oyuncu sayısının 5-6 olması ve kenarda performans hocası bulundurulması Avcı'nın istekleriydi. Kulüp başkanı isteklerini kırmamış. İyi de olmuş.

Maç önü ve devre arası zeminin sulanması konusundaki talimatı bile değiştirtmiş. Geriye bir tek çimlerin uzunluğu kaldı. Fakat başkanı yerine Özbek'i seçmişler. Kulüp takımındaki başarılı yönetimi sonrası Kulüpler Birliği Başkanlığını hak etti. Tıpkı Y.D gibi.

Çevrimdışı 38life

Arada kaynasın. Talisca'nın lisansı çıktı.

Çevrimdışı tangaz

"gerçekci olmak gerekirse konyanın 5 maç doğru ama (Hakaret Yasak)₄ dünyayı ayağa kaldırırım demese 8taş bence ceza bile almamalıydı. yani gözden kaçırdığım bir şey yoksa 8tş taraftarının saha kapatma cezası alacak kadar yaptığı birşey göremedim ben. aynı durumda biz olsaydık taraftar olarak en az onlar kadar tepki verirdik sanırım belki daha fazlası. (Hakaret Yasak)₄ o açıklamayı yaparak ceza aldırdı bence. "

buyur @Necmi abi fenerliler bile böle yazıyor sen kalkmış az bile diyorsun ayıptır yazıktır günahtır  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

"gerçekci olmak gerekirse konyanın 5 maç doğru ama (Hakaret Yasak) dünyayı ayağa kaldırırım demese 8taş bence ceza bile almamalıydı. yani gözden kaçırdığım bir şey yoksa 8tş taraftarının saha kapatma cezası alacak kadar yaptığı birşey göremedim ben. aynı durumda biz olsaydık taraftar olarak en az onlar kadar tepki verirdik sanırım belki daha fazlası. (Hakaret Yasak) o açıklamayı yaparak ceza aldırdı bence. "

buyur @Necmi abi fenerliler bile böle yazıyor sen kalkmış az bile diyorsun ayıptır yazıktır günahtır  :D
İşin kötü yanı kendine Beşiktaş kongre üyesi diyen bazı lüzumsuz varlıklar da başkanı istifiya çağırmış. İçimizdeki İrlandalılar yerlerinde duruyor hala...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

sorun bağı olması değilki aynı sebepten geçen sene gs bir maç seyircisiz almadımı
unuttunmu o zaman neden itiraz etmedin adamlar paşa paşa cezasını çekti.
senin suçun vs o bambaşka bir olay ayrı bir hukuk konusu bunun için maça gidemeyenler ciddi davalar açmazsa
keyfi kararlarını almaya devam edecekler.
ama ceza neden verildi bir şey yapmadık demek yersiz davarlar maça gidiyorsa bunları eğitmek lazım
cezada bir eğitim şeklidir sonuçta. bir çok meşale yakıldımı yakıldı stada zarar verildimi verildi sahaya inildimi
inildi peki daha neye itiraz ediyoruz ceza haksız diye.
Bizim konuşacağımız tek şey suçu çeken cezayı çekmezse istedikleri kadar ceza versinler bu işlerin önüne geçemezler
böyle sadece kendilerini kandırırlar. yoksa orda yaşanan olaylara ceza vermeyin demek bence
bu tip olaylara devam edilsin demekle aynı

Çevrimdışı mylife1903

"gerçekci olmak gerekirse konyanın 5 maç doğru ama (Hakaret Yasak) dünyayı ayağa kaldırırım demese 8taş bence ceza bile almamalıydı. yani gözden kaçırdığım bir şey yoksa 8tş taraftarının saha kapatma cezası alacak kadar yaptığı birşey göremedim ben. aynı durumda biz olsaydık taraftar olarak en az onlar kadar tepki verirdik sanırım belki daha fazlası. (Hakaret Yasak) o açıklamayı yaparak ceza aldırdı bence. "

@Necmi abiye deplasman yasagi uygulamak lazim. Bizim deplasman tayfasina fazla takti abijim
Sen gitme deplasmanlara @Necmi abi sonra cok sert cikiyon bizim taraftara. 20 milyonluk camiayiz icimizde hirsizi, homosu, eroyinmani, kokayinmani, alokoligi, gominizi, isidlisi her turlusu vardir, holigan kardeslerimize azicik hosgoru lutfen

Egitim sart

Çevrimdışı tangaz

"Bence Konyaspor´un cezası düşer‚ Beşiktaşın aynı kalır.
Fikret Orman sözlerinden dolayı ceza gördü bence. 1 maç cezalık birşey yapmadılar aslında."

buyur abi @Necmi akılselim fenerliler bile böle diyorlar...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu hak mahrumiyeti cezası tam olarak ne olere ?

Cezanın başla(tıl)dığı günden itibaren cezayı alan kişi x gün stada giremez gibi mi? :alala:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: