2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954243 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Konyaya 5 maç ceza veriliyor. Bunun kaymağını yiyen kim? glatasaray. Biz ne yaptık da peki ligin ilk maçında seyircisiz oynuyoruz?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haydaaaaa

Peki döner mi ?
Bilmem. Maça 6 bin bilet satmışız. Böyle pislik olmaz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Bu ceza'nın verilmesinin tek bir amacı var arkadaşlar. Taraftarlar'ın zihninde "biz sahaya girsek de girmesek de, olay çıkarsak da çıkarmasak da, kendimizi tutsak da tutmasak da ceza yiyoruz. O halde kendimizi tutmanın bir manası yok. Nasıl olsa ceza yiyeceğiz" düşüncesini oluşturmak ve gelecekteki kaoslara, olaylara zemin hazırlamak. Birileri bu ülkede kan aksın istiyor. Bu cezanın tek açıklaması bu. Aksi taktirde Beşiktaş taraftarına teşekkür edilmesi lazım o gece için. Sahaya girselerdi ülke gündemi değişirdi...

Çevrimdışı levitate

Biz 2013'te sahaya girdiğimizde  kaç maç almıştık?
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Bize ceza gelmez diyenler onlayn mı :) Sanki madagascarda yaşıyoruz hiç mi tarihten ders almıyorsunuz? Ha şu olabilir ceza ertelenir bir daha yapmamak koşuluyla, Konya nın cezası da 3 maça indirilir.
Fernandes iyi yirtmis
Ben karijmayada hakemi tehdit ve portekiz imami olmaktan 5-6 mac bekliyordum

Çevrimdışı Alper1903

Keşke bugün küfür serbest olsaydı...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ceza'nın verilmesinin tek bir amacı var arkadaşlar. Taraftarlar'ın zihninde "biz sahaya girsek de girmesek de, olay çıkarsak da çıkarmasak da, kendimizi tutsak da tutmasak da ceza yiyoruz. O halde kendimizi tutmanın bir manası yok. Nasıl olsa ceza yiyeceğiz" düşüncesini oluşturmak ve gelecekteki kaoslara, olaylara zemin hazırlamak. Birileri bu ülkede kan aksın istiyor. Bu cezanın tek açıklaması bu. Aksi taktirde Beşiktaş taraftarına teşekkür edilmesi lazım o gece için. Sahaya girselerdi ülke gündemi değişirdi...
Sana katılıyorum. O gün sahada yüzlerce ceset olabilirdi. Çünkü bu olayı yapanların hepsi çoluk çocuktu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı El Nino

Fikret Başkan şimdi dünyayı ayağa nasıl kaldıracak bakalım. Algı operasyonu var Beşiktaş'a seyircisiz ceza gelecek dedik. Renkli dediler bize.

Çevrimdışı atalay

Hiza ve nizam bozulursa bedelini sorumlular hariç herkes öder. Buraların yazılı olmayan kuralı budur. Kuru mu, yaş mı? diye bakmayın. Karşı tarafa indirim yapılırsa bizimkisi de tahkimden döner.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2017, 13:42:43 atalay ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

seyircisiz oynama cezası verileceğinden emindim :s20: :s20:. umarım itirazımız kabul edilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Başkan şimdi dünyayı ayağa nasıl kaldıracak bakalım. Algı operasyonu var Beşiktaş'a seyircisiz ceza gelecek dedik. Renkli dediler bize.
Tahkimden ceza dönerse ne yapacaksın o zaman sen  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Katılıyorum. Kadro ve yönetim kalitesi yanında rakiplerimizin mental olarak da çok üstündeyiz. Dediğin gibi kontrolü kaybedip agresifleşmemizi hedefliyorlar bence de. Benim düşünceme göre bize verilen 1 maç ceza, Konya'ya verilen 5 maç cezanın itirazda inmesi için verildi. Bizim ceza kalkar ya da para cezasına çevrilir. konyanın cezası da 3 maça düşer.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

şimdi bu federasyona küfür edersem ceza alacakmıyım forumda  :akuma:
Yataga yansimazsa ceza vermez @Necmi
Ha yataga yansirsa 3 gun mod verir ustune de havyar sampanya falan

Gote got diyemiyoruz yahu internette bile bir sansur ha sansur yoksa otosansur lan allah belanizi versin oto boka sansur, suan dusunce sucu isliyom cok fena yataga da yansitiyom hatta yataga degil havuza yansiyir olay.

Ne bohtan hukuktur arkadas
Bizde misafir takimiz samsunda deplasman yasagi versinler. Pasoligi uygulatmayan benim sanki lan bu turkiyede allah kimseyi mahkemeye dusurmesin.

Çevrimdışı 38life

#AllahBelanıVersinTFF

Herkes bu tag'e destek versin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiza ve nizam bozulursa bedelini sorumlular hariç herkes öder. Buraların yazılı olmayan kuralı budur. Kuru mu, yaş mı? diye bakmayın. Öyle tahmin ediyorum ki; Orman, demeçler ile cezayı üzerine çekmek istedi, fakat işe yaramadı. Karşı tarafa indirim yapılırsa belki bizimkisi de tahkimden döner.
Zaten öyle diyorlar. Bizi olayın içine çekerek Konyaspor'un cezasını hafiflettiler. Bu yapılanlar unutulmayacaktır yalnız. Kanunsuzluk yaparak iki camia arasını açtılar...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

ben demiştim diyecek bir konu değil! zaman hiç değil!!!

daha fazla uzatma bu konuyu die bir dost tavsiyesi sana...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Tahkimden ceza dönerse ne yapacaksın o zaman sen  :alala:

3 gün var maça nasıl işleyecek o prosedür?!

Çevrimiçi Necmi

şimdi bu federasyona küfür edersem ceza alacakmıyım forumda  :akuma:
neden edeceksin edilecek biri varsa o meşaleleri yakan taraftar
geçen sene bu nedenle gs bir maç ceza almadımı aldı uyguladılarmı uyguladılar
takımın meşale yakıldığında ceza alacağını bilerek o meşaleyi yakmayacaksınbir avuçta olsa
sahaya Beşiktaşlı girdimi girdi konyaya 5 maçı verebilmek için mecburlar sanada vermeye
1 maç adil olmuş ben konyaya 4 maç üzeri çıkarsa bize 2 gelir diye düşünüyordum.
o yumruğu yiyen Beşiktaşlı nerde yedi kameralar gösteriyor telefonunu düşüren nerde düşürdü
o ağları kim koparttı koltukları kim kırdı buna bir maçla kurtulduğumuza dua edelim
onuda konyaya yüksek verebilmek için vermişler herkesin büyük tepki verdiği
olayları tek taraflı geçiştiremezlerdi. Başkana ceza gereksiz olmuş

Çevrimdışı tangaz

Yataga yansimazsa ceza vermez @Necmi
Ha yataga yansirsa 3 gun mod verir ustune de havyar sampanya falan

Gote got diyemiyoruz yahu internette bile bir sansur ha sansur yoksa otosansur lan allah belanizi versin oto boka sansur, suan dusunce sucu isliyom cok fena yataga da yansitiyom hatta yataga degil havuza yansiyir olay.

Ne bohtan hukuktur arkadas
Bizde misafir takimiz samsunda deplasman yasagi versinler. Pasoligi uygulatmayan benim sanki lan bu turkiyede allah kimseyi mahkemeye dusurmesin.

şimdi küfretsem 3 gün ceza alsam cezam maça kadar biter mi bitmezse tahkimden döner mi dönerse bu maçı kapsar mı tedbirli mi ceza alırım tedbirsiz mi

kafamda deli sorular
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ülkede kurumlar istenildiği zaman çok çabuk işletiliyor. Süre falan vız gelip tırıs gidiyor. Yarın karar açıklanır diye düşünüyorum. Tabi her türlü zararlı çıkan biz olacağız ceza iptal edilse bile. Taraftara maç planı yapmak için çok az süre kalacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

yarın erteler büyük ihtimal tahkim konyanınkinide düşer 3 maça

Çevrimdışı sametbagan

Bize ceza gelmez diyenler onlayn mı :) Sanki madagascarda yaşıyoruz hiç mi tarihten ders almıyorsunuz? Ha şu olabilir ceza ertelenir bir daha yapmamak koşuluyla, Konya nın cezası da 3 maça indirilir.
Benim tahminim de o şekilde itiraz ederiz ceza paraya çevrilir konyanın da 3 değil de 4'e inebilir.Başkanın hakmahrumiyeti de 15 güne iner olur biter.

Çevrimdışı mylife1903

#AllahBelanıVersinTFF

Herkes bu tag'e destek versin.
Bunlarda allah korkusu yok yahu
Sekilci hepsi
Istanbuldaki besiktaslinin kul hakkini yediler. Ulan cezalik ne var macta allah belanizi versin desek bosa gidecek bela donup bizi bulacak. Riyakar satilmis kaypaksiniz ananizi uj kuruja sirke satarsiniz siz. Serrefsier alemi gerzek saniyor herifler

Çevrimiçi Necmi

şimdi küfretsem 3 gün ceza alsam cezam maça kadar biter mi bitmezse tahkimden döner mi dönerse bu maçı kapsar mı tedbirli mi ceza alırım tedbirsiz mi

kafamda deli sorular
öbür maçı bile kaçırırsın transfer sezonunu bitirme ihtimalin var
hafifletici neden uygulanmıyor suç kaydı fazla :D

Çevrimdışı saricasi

neden edeceksin edilecek biri varsa o meşaleleri yakan taraftar
geçen sene bu nedenle gs bir maç ceza almadımı aldı uyguladılarmı uyguladılar
takımın meşale yakıldığında ceza alacağını bilerek o meşaleyi yakmayacaksınbir avuçta olsa
sahaya Beşiktaşlı girdimi girdi konyaya 5 maçı verebilmek için mecburlar sanada vermeye
1 maç adil olmuş ben konyaya 4 maç üzeri çıkarsa bize 2 gelir diye düşünüyordum.
o yumruğu yiyen Beşiktaşlı nerde yedi kameralar gösteriyor telefonunu düşüren nerde düşürdü
o ağları kim koparttı koltukları kim kırdı buna bir maçla kurtulduğumuza dua edelim
onuda konyaya yüksek verebilmek için vermişler herkesin büyük tepki verdiği
olayları tek taraflı geçiştiremezlerdi. Başkana ceza gereksiz olmuş
Katiliyorum abi sana sonucta konyaya 5 mac verildi bize 1 normal bzmde sucumuz var  cezalar incek bnce genel olarak.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Etiketler: