2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952306 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı FARUK

Demek 12 kişiye karşı oynayacağız  :money:
topla 30 dk felan oynanır 10 sn de bir durduracak çünkü

Çevrimdışı Berat

Cüneyt Çakır artık Antalya'nın 10 faulune 1 sarı bize 2 pozisyonda iki sarı verir :D

Çevrimdışı tangaz

Boşuna endişelenme hocanın isteyip de getirdiği marcelo var.Bi de daha önce trabzonda iken atibayı da istemiş kendi açıklaması var.
Bi de siz sanıyor musunuz ki bu serdar ozan falan bize gelseydi yine böyle çöp olacaklardı.Bursada ne oynuyorlarsa burda iki katına çıkarlardı.
Ben hocaya güveniyorum o konuda şahsen.

ozan heryerde çöp olacaktı fenerin kıçına kaçtı varoşgülü bir kezban bu dombili, serdar aziz desen acıbadem hastanesinden çıkarsa fitbol oynayacakt da çıkamıyor işte  :bandit:

hoca tesede iken istemiş marceloyu sonra gidip polonyalıyı seçmiş die de rivayet var naberrr  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

mesela norveç te krepin diatta die bi ortasaha varmış... bütün avrupanın takibindeymiş güya... twitterda öyle yazmış bi site...

acaba bizim scout lar hiç izledimi bunu..rapor sundumu.. takibimizdemi.. merak ettim   :money:
Diyattagillere bizim @tuncaboylu bakiyor, bi seyi seeder birazdan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=130
talisca lisans düşmüş mü diye bakıyorum yok bunun isminde talisca geçmiyor ben mi göremedim bir de siz bakın :duman:

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=1927788

Anlayan beri gelsin
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2017, 14:45:03 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Beşiktaş Kulübü'nden gelen son bilgi: Talisca'nın lisansı bu akşam saatlerine doğru çıkacak.

Via: Övünç Özdem

Çevrimiçi Necmi

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=1927788

Anlayan beri gelsin
geçen sene 2 yıllık kiralandığı için kadroya bitiş tarihi 2018 olarak geçti
ama bu seneki kadromuzda henüz görünmüyor

Çevrimdışı sozkul

20 10 0 0 şeklinde zarar izni vardı abi ffp anlaşmasında bu sene de başabaş olması lazım

Sağol @FARUK , faik tribününde öyle bir yorum vardı, senelik kısıtlamalar dışında son 4 yılın toplamının da başa baş olması lazım, ilk iki yılda ettiğimiz bütün zararı bu yıl kapatmak zorundayız değil mi? Maaş giderlerimiz her geçen gün artıyor bunu yapabilecek miyiz?

Çevrimdışı sozkul

Fulyanin temlikleri nexaman kalkiyor, bagladinlsr krediye orayi 10senede odesin fulya belli bir miktarini, 2 sefer de localari satsak 10 sene icinde bir sekil 100milyon dolar seviyesine iner o borc.

Fulyayı satalım borçları ödemeye yetiyorsa.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Beşiktaş, Cüneyt Çakır yönetiminde son 5 maçta 1 kez kazandı. (1G 3B)

Bu sene balık baştan kokuyor !
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı FARUK

Sağol @FARUK , faik tribününde öyle bir yorum vardı, senelik kısıtlamalar dışında son 4 yılın toplamının da başa baş olması lazım, ilk iki yılda ettiğimiz bütün zararı bu yıl kapatmak zorundayız değil mi? Maaş giderlerimiz her geçen gün artıyor bunu yapabilecek miyiz?

öyle bir durum okumadım abi ben uefanın bildirisinde
buna kabul edilebilir sapma diyor uefa bizim için 20 10 ve nihayetinde başa baş olacak şekilde belirlendi.

Çevrimdışı tangaz

bu dursunun yardımcısıda şekip olmuş heralde

sizi gidi çifte kumrular sizii  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

2016 idi. 14 milyon $ kira gelirimiz vardı oradan. Ne olduğunu bilemiyorum araştırdıkça Beşiktaş'ın nasıl dolandırıldığına şahit oluyorsun üzülüyorsun. Bende bıraktım artık takip etmeyi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14 milyon dolar çok çok iyi para, eğer öyleyse satış rakamının 250 milyon dolar cicarı olması lazım ama sanmıyorum bu çok büyük bir rakam

Jeremain Lens:

Türkiye'de trafiği gördükten sonra motorla antrenmanlara gitmek tehlikeli hiç denemedim. Şampiyon olursak
statta süreceğim

Çevrimdışı MUSTAFA_

:evillol: :evillol: :evillol:
Başakna yeni bir tatil lazım. Geceleri transfer işlerinden uyuyamıyor adam  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sozkul

Üç büyüklerin yıllık (01.06.2016-31.05.2017) kâr/zararları:

Beşiktaş: 4.7M ₺ (Kâr)
F.Bahçe: 146M ₺ (Zarar)
G.Saray: 297M ₺ (Zarar)

(KAP)

:icool: :icool:

Bize CL den gelen 30 milyon olmasa zararımız 116 milyon TL oluyor

Çevrimdışı tangaz

14 milyon dolar çok çok iyi para, eğer öyleyse satış rakamının 250 milyon dolar cicarı olması lazım ama sanmıyorum bu çok büyük bir rakam

sanırım plaza ile ikiz kuleler karıştırılıyor olabilir

Çevrimdışı ahmetemre

Beşiktaş, Cüneyt Çakır yönetiminde son 5 maçta 1 kez kazandı. (1G 3B)

Bu sene balık baştan kokuyor !
baştan ayağa stres bastı :bandit:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mahmut

Bize CL den gelen 30 milyon olmasa zararımız 116 milyon TL oluyor

CL'ye katıldığımız da 0, katılmadığımız da -30m euro yazıyor şu anki tabloyla.
Artan yayın gelirleri ne kadar artı yazacak gelirlerde o çok önemli olacak abi.
Eğer artan yayın geliri +30m euro - fazla abartmış olabilirim- gibi olursa o zaman UEFA'DAN ceza konusunda çekinecek bir durum olmaz CL'ye gidemesek bile.
Bunu giderlerin de aynı kaldığı varsayımıyla yapıyorum tabii ki.

Çevrimdışı saricasi

Medel  resim paylasmis ucaktan .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Medel  resim paylasmis ucaktan .

Eski fotoğraf. Karısını özlediğini söylüyor. Karısı İspanyada.

Etiketler: