2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954221 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

7/24 tek kanal açık kalacak artık  Zaten açık kanaldan da özetleri izleriz. Ph mis. Hatta diğer kanallara özetleri de vermesinler. Daha güzel olur. Saçma sapan yorum yapıyorlar 5 saat. Ülke sporunun anahtarını beIN Sports'a verelim. Arkamıza yaslanıp izleyelim...
İzleme maliyetini 10-20 tl ye düşürsünler bence de iyi olur.Geçen sene dersine girdiğim yaklaşık 100 öğrencime sormuştum sadece 1(bir) tanesinin evinde digitürk maç yayını vardı.

Çevrimdışı tangaz

sanırım medel+vida olacak gibi bir his var içimde. vidayı en başından beri isteyenlerden biriyim tek endişem (şayet doğru ise) hocanın vidayı ısrarla istemesi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

sanırım medel+vida olacak gibi bir his var içimde. vidayı en başından beri isteyenlerden biriyim tek endişem (şayet doğru ise) hocanın vidayı ısrarla istemesi  :D
Bedavaya yakın bir paraya alacaksak başkan da ister  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı uğur07

Hoca istese bir dert istemese bir dert. İstediklerini biz beğenmiyoruz. İstemediklerini o oynatmiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İzleme maliyetini 10-20 tl ye düşürsünler bence de iyi olur.Geçen sene dersine girdiğim yaklaşık 100 öğrencime sormuştum sadece 1(bir) tanesinin evinde digitürk maç yayını vardı.
Sunucuları Türkiye'ye taşıma işini halletseler digitürk play hem daha ucuz hem de daha avantajlı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Ali Naibi sözleşmeyi tamamlamak için birazdan Medel tarafı ile buluşacak.

DiMarzio girdi haberi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Turkuaz medyadan kurtuluyoruz...

beIN Sports, TFF 1. ligden sonra Türkiye Kupası'nın da yayın haklarını alacağını açıkladı.
O yüzden formatı değiştirdiler demek ki, Turkuaz grubunda kalsa 2 grup aşaması yapacaklardı neredeyse.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Dursun Özbek oldu. :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onder23

@Zafer55 galiba akademisyen siniz? Bende bir araştırma görevlisi olarak genç akademisyen sayılırım aynı mesleği yapıyor sayılırız  :D
Bu arada bende digiturk almayı planlıyorum geçtiğimiz senelerde alıp kapatmıştım lanet etmiştim. Beinsport aldıktan sonra değişiklik var mı acaba?
Aynı şekilde devam ediyorlarsa gene bir yerlerde izlerim ama adam gibi hizmet veriyorlarsa evde izlemek daha mantıklı geliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Dursun Özbek oldu. :lol: :lol:
Bir yandan iyi bir yandan kötü haber. Kulüpler birliğinin bir fonksiyonu kalmaz ama başkanlık koltuğunu sağlamlaştırdı :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş sportif direktörü Ali Naibi ve İnter direktörü Piero Ausilio,
Medel bonservis konusunda tam mutabakata varmadan masadan kalkmayacaklar.
akşam geç saatlere kadar sürebilir.
kaynak:(tahmin)

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Bir yandan iyi bir yandan kötü haber. Kulüpler birliğinin bir fonksiyonu kalmaz ama başkanlık koltuğunu sağlamlaştırdı :D
kötü haber ne :alala:

Çevrimdışı tangaz

"Sol bek transfer şart.
Giuliano´ ya çok ısındım isim olarak. Çok iyi olacak diye hissediyorum. O bölgeye bir isim şart.
Defansa alınırsa çok iyi olur. "

yorumu anlayan varsa beri gelsin  :lol:

çok şükür taraftar profilimizin iq.su bu denli düşük değil, şu mesajı yazan kişinin neden renkli olduğunu anlamak zor değil

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı MUSTAFA_

kötü haber ne :alala:
Klüpler birliğine yazık oldu. Boş bardaktan su içen bir başkanı var ama ben yine de olumlu bakıyorum  :tabe: Özellikle de gs açısından  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı ahmetemre

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=130
talisca lisans düşmüş mü diye bakıyorum yok bunun isminde talisca geçmiyor ben mi göremedim bir de siz bakın :duman:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı abdusta

Klüpler birliği toplantılarına Fikret başkan çok katılmıyordu sanırım.
Bugunde varmı?
Ama Dursun Özbek sürekli toplantılara katılıyordu resimlerde görüyordum

saygılar

Çevrimdışı ahmetemre

daha Pdfk kararları açıklanmadı?

saygılar
maç programı yayınlandı seyircisiz olsa sonra açıklanırdı ceza gelmedi ki böyle açıklandı.
pfdk da belli olmuştur sayfaya yüklerler birazdan seyircisiz olacak esame listesini seyircili yayınlayamazlar...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sarp

Beşiktaş esnafı Digitürk'ün 31 bin liralık yıllık ücretini düşürmesi için
yayıncı kuruluş binası önünde açıklama yapmışlar...

Çevrimdışı sametbagan

Boşuna endişelenme hocanın isteyip de getirdiği marcelo var.Bi de daha önce trabzonda iken atibayı da istemiş kendi açıklaması var.
Bi de siz sanıyor musunuz ki bu serdar ozan falan bize gelseydi yine böyle çöp olacaklardı.Bursada ne oynuyorlarsa burda iki katına çıkarlardı.
Ben hocaya güveniyorum o konuda şahsen.

Çevrimdışı Zafer55

@Zafer55 galiba akademisyen siniz? Bende bir araştırma görevlisi olarak genç akademisyen sayılırım aynı mesleği yapıyor sayılırız  :D
Bu arada bende digiturk almayı planlıyorum geçtiğimiz senelerde alıp kapatmıştım lanet etmiştim. Beinsport aldıktan sonra değişiklik var mı acaba?
Aynı şekilde devam ediyorlarsa gene bir yerlerde izlerim ama adam gibi hizmet veriyorlarsa evde izlemek daha mantıklı geliyor.
Ben hiç sıkıntı yaşamadım.digiyken de beinken de.İsim ve logo değişikliği dışında bişey de fark edemedim.Gerçi ben hakkını da veriyor değilim zira iki tane çocuğun emrinde kumadamız  :) Beşiktaşın maçını izleyebilmişsem şanslı sayıyorum kendimi.Bu arada öğretmenim  ben.Merkeze 10km uzaklıkta bir orta okulda çalışıyorum.Çocuklar futboldan bi haberler ülke futbolunu trt nin özetlerinden takip ediyorlar.Dünya futbolu desen ronaldo messi o kadar.Haliyle futbola ilgi yok antin kuntin şeylerle uğraşıyorlar.Ben o yaşlardayken defterlerimin kitaplarımın her köşesinde beşiktaş kadroları , futbolcu isimleri falan olurdu.Şimdi arabesk rap şarkı sözleri ve facedeki özlü! sözleri görüyorum çocukların kitap defterlerinde.

Etiketler: