2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6954295 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu Rıza ya iyice gıcık olmaya başladım kendini bizi yenerek birilerine ispatlamaya çalışıyor peşkeş çekiyor birilerine
Kafayı Beşiktaşla bozmuş Çok konuşma boş konuşma be adam işine gücüne bak pazar günü kozlarımızı paylaşacağız işte.
İnşallah 3-5 atalım şunlara.

Çevrimdışı terapati

tam bir şımarık aile çocugu başkanken bir yurtdışı kampında bu ve yöneticilerin oldugu bir idman maçı yapılmıştı bu tuttu maçtan evvel kazanan takıma 25er bin dolar prim açıkladı bende o ara bunun yanında çalışıyorum (babasının yani) temmuz ayı gelmiş yılbaşında açıklanması gereken ama her sene mart-nisan gibi açıklanan yıllık zamlarımız hala açıklanmamış üstüne gazetelerde bunun 25erbin dolar prim haberini görünce tüm şirket çalışanları topluca sövmüştük
Siz direk iş yapıyormuşsunuz kimin ne olduğunu, o kişinin babası ve şirketi için ne ifade ettiğini (iş anlamında söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın), çok iyi bilirsiniz. O şirketle iş yapan tanıdıklardan acayip anılar dinlemiştim, burada anlatılmaz çoğu. Öyle bir adam geldi başımıza başkan oldu, yetmedi TFF başkanı oldu. Bundan sonra renklilere de başkan olsa keşke sırayla  :akuma:

Neyse biz işimize bakalım, Medel ve Vida mı? O da olumlu  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rıza artık iyice antipatikleşti. Tabii ki puan almak isteyeceksin. Ama bu ölüm kalım maçıymış gibi tavırlar da ne?
Bir Sergen - Deli ibo - Şifo ya bakin bir de Ertugrul ve Rizaya

Kimler Efsane kimler Kestane ortaya çıkıyor :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ben Ertugulu 2008 senesinde sildim , Rizayi da gecen sene :tabe:

Artik benim için yok hukmundeler ve hic takmiyorum ikisini de , Allaha yakin bize uzak olsunlar ne halleri varsa görsünler

Ertuğrul'da ne olmuştu kardeşim?

Sanırım Bursa'nın başındayken bir kac sorun yasamıstık ?

Çevrimdışı mylife1903

Aziz Yıldırım Beşiktaş devletten 55 milyon TL yardim aldi

Biz devletten tek kurus maddi yardım almadık demiş...
Ne kadar deniyo bir insan, lan ligin adi spor toto super lig agzina tukurdugumun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Turkuaz medyadan kurtuluyoruz...

beIN Sports, TFF 1. ligden sonra Türkiye Kupası'nın da yayın haklarını alacağını açıkladı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

O zaman hepimize geçmiş olsun. Seneye Gustavo Gomezi göndermeye çalışacağız.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kiralik olursa sikinti yok, duzgun dua edersen kendiliginden gidiyorr

Ertuğrul'da ne olmuştu kardeşim?

Sanırım Bursa'nın başındayken bir kac sorun yasamıstık ?
2008 ( hayat devam ediyor ) sonra kovulmuş ve ogunden sonra tipki Riza gibi Beşiktaş dusmani olmuştu

2015 - 2016 sezonunda Bizle kavga eden Baskanimiza ve Teknik direktörümüze hakaret eden küfür yasak Bursa baskaninin yanında olmus ve yalakalik yapmıştır , Beşiktaş futbolcularımızi ayartmaya calisti demiştir

Tipki Riza gibi her Beşiktaş maci öncesinde ortaligi germistir

Çevrimdışı levitate

beIN Sports, TFF 1. ligden sonra Türkiye Kupası'nın da yayın haklarını alacağını açıkladı.
Şu haber kanalı açılsın bide oooh :D
bipbipbupbup

:ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu haber kanalı açılsın bide oooh :D
7/24 tek kanal açık kalacak artık  Zaten açık kanaldan da özetleri izleriz. Ph mis. Hatta diğer kanallara özetleri de vermesinler. Daha güzel olur. Saçma sapan yorum yapıyorlar 5 saat. Ülke sporunun anahtarını beIN Sports'a verelim. Arkamıza yaslanıp izleyelim...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

2008 ( hayat devam ediyor ) sonra kovulmuş ve ogunden sonra tipki Riza gibi Beşiktaş dusmani olmuştu

2015 - 2016 sezonunda Bizle kavga eden Baskanimiza ve Teknik direktörümüze hakaret eden küfür yasak Bursa baskaninin yanında olmus ve yalakalik yapmıştır , Beşiktaş futbolcularımızi ayartmaya calisti demiştir

Tipki Riza gibi her Beşiktaş maci öncesinde ortaligi germistir

Tamam simdi hatırladım eyw .

Çevrimdışı levitate

7/24 tek kanal açık kalacak artık  Zaten açık kanaldan da özetleri izleriz. Ph mis. Hatta diğer kanallara özetleri de vermesinler. Daha güzel olur. Saçma sapan yorum yapıyorlar 5 saat. Ülke sporunun anahtarını beIN Sports'a verelim. Arkamıza yaslanıp izleyelim...
Premier Lig falan verirler inş
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Arabin ben sarabini yiyem, korsan yayini bile takilmiyor adamlarin. Her turlu izleyiciyensaygi duyuyor adamlar, eferin arap otur yildizli bej

Çevrimdışı Kalyoncu

Kiralik olursa sikinti yok, duzgun dua edersen kendiliginden gidiyorr
Senide büyük masraftan kurtarıyoruz. Profil resmi yap,tatar büyücüye git,vudu mudu,ajanlar oooo bir sürü masraf.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Koa_lAA

mesela norveç te krepin diatta die bi ortasaha varmış... bütün avrupanın takibindeymiş güya... twitterda öyle yazmış bi site...

acaba bizim scout lar hiç izledimi bunu..rapor sundumu.. takibimizdemi.. merak ettim   :money:

Lens staddaymis , cekim mi var acaba :alala:

Btd yazmış şimdi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bize seyircisiz oynama cezası gelir mi? :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Premier Lig falan verirler inş
Onun ihalesini geçen sene aldılar. Verirler. Şu an en geniş portföye sahip yahın grubu  ülkedeki. Hatta basketbol ve tenis gibi sporların da yayın hakkına sahipler. İhtiyaçları olan bunları güzel hale getirecek spiker ve yorumcu ihtiyacını da tüm kanalları sömürerek sağladılar. Ayrıca internet yayını için Türkiye'ye özel sunucu kurdular, yayında gecikme olmasın diye. Şimdi yapmaları gereken açık kanal kurmak kaldı. Onun da müjdesini verdiler. Yavaş yavaş büyüyecekler...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Onun ihalesini geçen sene aldılar. Verirler. Şu an en geniş portföye sahip yahın grubu  ülkedeki. Hatta basketbol ve tenis gibi sporların da yayın hakkına sahipler. İhtiyaçları olan bunları güzel hale getirecek spiker ve yorumcu ihtiyacını da tüm kanalları sömürerek sağladılar. Ayrıca internet yayını için Türkiye'ye özel sunucu kurdular, yayında gecikme olmasın diye. Şimdi yapmaları gereken açık kanal kurmak kaldı. Onun da müjdesini verdiler. Yavaş yavaş büyüyecekler...
Serie A ve Ligue 1'de bunlardaydı
bipbipbupbup

Gelmez

Para cezasi gelir , seyircisiz oynama cezasi alacak hicbir sey yapmadık

:tabe: :ok:

Çevrimdışı tangaz

yakılan birkaç meşale nedeni ile ve edilen küfürler nedeni ile para cezası geleceğini öngörüyorum, konyaya da 3 maç ceza gelir sonra tahkim 1e düşürür...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Guntekin Onay açık kanalda da cikar inş :tabe:

Çevrimdışı FARUK

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/895588780253597700

#Inter meeting in Milan with Besiktas for Gary Medel. Talks ongoing to finalize the deal 🇨🇱 #transfers33

sky ve the guardian muhabiri milan da interle medel için anlaşmayı tamamlamak üzere görüştüğümüzü yazmış

Etiketler: