2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956232 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

yunus tan şov izliyoruz.
yıllardır yunusun hangi tarafta olduğunu merak ederdim iyi oldu öğrendik :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Zafer55

Portekiz basını Taliscanın Beşiktaş ta mutlu olduğu ve ayrılmak istemediği mesajını yayınlamış
ancak Fifanın geçici bonservis için ara kararından bahsetmemişler,bakalım ne zaman uyanacaklar

+++

Medel için Interle henüz bir anlaşma yok,hala pazarlıklar devam ediyormuş,umarız bugun neticelenir.
Beşiktaşla anlaşan Medel sabah antremanına katılmamış bavullarını topluyormuş.

+++

Vida, Beşiktaşa haber yollamış,Mahallede adım çıktı,ailem baskı yapıyor biran önce gelin beni isteyin demiş.

Saygılar
Başlık parası istiyo vida nın zalım babası..bizim evde kalmışları bi başgöz edebilsek, verecez başlığı da yok tık yok

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Üç büyüklerin yıllık (01.06.2016-31.05.2017) kâr/zararları:

Beşiktaş: 4.7M ₺ (Kâr)
F.Bahçe: 146M ₺ (Zarar)
G.Saray: 297M ₺ (Zarar)

(KAP)

:icool: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş Medel ile birlikte Gustavo Gomez i kadrosuna katmaya çalışacak

Sabah

Fatih doğan ın haberı doğru olabilir.

Çevrimdışı İhsan

Yanlış cevap

Hepsi milli marş , Hicbiri siyaset degil

Hele bu Ülkede Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK un adini anmak marşını soylemek siyaset degil bir Onurdur , Gururdur !

O Zaman bende bir yanlislik var.
Maclarda Izmir marsini siyasi amacla söylüyorum ben.
Eminim: bu marstan rahatsiz olanlar olmasa, söylemeyi birakiriz. Besiktas tarftari hezaman gündemi takip etmistir ve tarafsiz kalmamistir.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Aslinda Safim Cok Net beli de cok detaya girmeyelim :eyes

Anladin sen onu @tangaz

avatarın ne kadannnn güselmiş  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zafer55

Ba'nın sağlık raporları istenilen düzeyde çıktı. Bu şu demek; Ba bir aksilik olmaz ise seneye büyük oradan Beşiktaş'ın forvet rotasyonuda.(şafak malatya)

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı Zafer55

Medel ve Ba dışında yerli 2 isimde de gelişmeler olabilir. Musa'yı zaten aylardır yazıyoruz. Diğer isim ise Gs'dan yerli bir oyuncu olabilir(ş.m)

Aziz Yıldırım Beşiktaş devletten 55 milyon TL yardim aldi

Biz devletten tek kurus maddi yardım almadık demiş...

Çevrimdışı Zafer55

Sosa konusunu yazmıyorum çünki bu konuda 6 Temmuz da yazdığım gazete haberimi Başkan'da Lens'in imza töreninde teyid etti zaten.

Sosa için top Sosa'da diyebiliriz kısacası.. Şartları oluşturacak olan kendisi.
(Ş.M)

Çevrimdışı Kalyoncu

Beşiktaş Medel ile birlikte Gustavo Gomez i kadrosuna katmaya çalışacak

Sabah

Fatih doğan ın haberı doğru olabilir.
O zaman hepimize geçmiş olsun. Seneye Gustavo Gomezi göndermeye çalışacağız.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

O zaman hepimize geçmiş olsun. Seneye Gustavo Gomezi göndermeye çalışacağız.

olur mu yada istiyor muyuz bilmiyorum ama  milan ciddi bir bonservis ödedi , kiralıktan başka ihtimal yok gibi

Çevrimdışı tangaz

Aziz Yıldırım Beşiktaş devletten 55 milyon TL yardim aldi

Biz devletten tek kurus maddi yardım almadık demiş...

o para mevzuu rtenin algı oluşturması işte biz devletten para almadık sportoto tribüne reklam verdi parasını ödedi kamu kuruluşu die iskonto bile yaptık aslında ederi 110 miu idi biz yarıyarıya indirim yaptık her zaman devletinin yanında olan bir camia olarak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Araf maraf değil tam olarak CHP'li  :lol:

O mesajdaki bütün marşlar başlangıçta değilse bile şu an için siyasi, malesef böyle. Gündoğdu'nun orjinali de siyasidir.
Hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum ve oy kullanmiyorum 3 senedir , daha oncesinde de o söylediğin partiye hic oy vermedim :)

Gerek yok boyle masajlara fakat madem boyle bir cikarimda bulunmuşsun cevap vereyim

Bagimsizim yasasin Tam Bagimsiz Ruh hastası Beşiktaşlılar :super: :super: :super:
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2017, 12:56:30 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

olur mu yada istiyor muyuz bilmiyorum ama  milan ciddi bir bonservis ödedi , kiralıktan başka ihtimal yok gibi

g.gomezin mitroviçten iyi oldugunu düşünmüyorum bence gereksiz transfer olur. şayet ismi geçen geseli oyuncu hakan balta ise gelsin başlasın yedek stoper kontenjanına

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Rıza Çalımbay yeni açıklama yapmış
Rıza Çalımbay : Hedefimiz Vodafone Park ta Beşiktaş tan puan almak.

Şunları bi yenelim Allah aşkına.

Çevrimiçi Samet Demir

5 atmak farz oldu.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Rıza artık iyice antipatikleşti. Tabii ki puan almak isteyeceksin. Ama bu ölüm kalım maçıymış gibi tavırlar da ne?

Yeni Ertugrul olma yolunda Ve Beşiktaş taraftarinin kendisinden nefret etmesini saglamak yolunda hızla ilerliyor

Çevrimdışı Kalyoncu

İyi ki o ciddi bonservisi biz ödemedik diyelim aldıkları oyuncular kadar almadıklarındada ben başarı olduğunu düşünüyorum. Metin Albayrak,Gökhan Keskin oyuncu izlemesin artık.

Ben Ertugulu 2008 senesinde sildim , Rizayi da gecen sene :tabe:

Artik benim için yok hukmundeler ve hic takmiyorum ikisini de , Allaha yakin bize uzak olsunlar ne halleri varsa görsünler

Çevrimdışı FARUK

g.gomezin mitroviçten iyi oldugunu düşünmüyorum bence gereksiz transfer olur. şayet ismi geçen geseli oyuncu hakan balta ise gelsin başlasın yedek stoper kontenjanına

mitrovic e göre biraz daha hızlı,sert benim gördügüm ama tosic ten fazlasını verir mi bilmiyorum gelse bile.
benim aklıma ilk hakan balta gelmişti menajeri ve bizim takımdan oyuncularla ilişkisini düşününce ama akhisar dediler ona bilmiyorum

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Hiçbir siyasi partiyi desteklemiyorum ve oy kullanmiyorum 3 senedir , daha oncesinde de o söylediğin partiye hic oy vermedim :)

Gerek yok boyle masajlara fakat madem boyle bir cikarimda bulunmuşsun cevap vereyim

Bagimsizim yasasin Tam Bagimsiz Ruh hastası Beşiktaşlılar :super: :super: :super:
+1   :super: :super: :super: :super:
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

şekip efendi geçen şam şeytanının konugu iken taahhütümüzü aştık kur farkı vıdıvıdı diyordu uefadan anlayış göreceğimizi umuyoruz falan diyordu uefa bir kere daha koysa bunlara da fizandan duysalar  :D milleti kendileri gibi salak sanıyorlar 20 mio yuro 83 milyon tl eder eski kur olsa 70 ederdi kur farkından olsa olsa 13-15 fark olur sen zararı açıklamışsın 35 mio yuro ne kuru ne farkı derler adama
Abi uefanin en salak adami gugila yuro kuru turkiye arsiv yazip taratip eline hesap makinesini aldimi bunlari sabahlar olmasin diye bagirtir, ne igrenc camia.  Sekip erkeklesmis, ikigun iceri attiklarinda kevase kari gibi ayilip bayiliyordu, herif velinin revire futbolculuk yaptirmasi gibi revire gun saydirdi, itirafci falan olacakti bu, sorsan hep feto tabi bunlar, konusmalar falan feto, cem papile ile bu sekipin iliskisi feto, bizim del bokse davasida sekiplen feto, hep feto yoksa sekip falan pirlantangibidir de biz salagiz iste

Etiketler: