2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962920 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

"İnterden Tolgay karşılığında Miranda + Medel + 2 M. € Alınacak" diyen de var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

biz de bulamazmıyız bi boluspor
Boluspor'u kimse tahtından edemez

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tolgay ile yeni sözleşme uzattık ve Türk oyuncu kadromuz satarsak sıkıntıya girer. Yalan haber.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yado

Talisca giderse ve yerine biri alınmazsa mecburi olarak 4-4-2'ye dönülür mü?

İnsanın aklına değişik değişik sorular geliyor. "Orta"lık çok karışık...

Bende tam bunu düşünüyordum , Talisca giderse Ba gelirse 4-4-2 oynayabiliriz gibi geliyor.

Ayrıca Lens-Babel-Cenk-Negredo ile 4-3-3 formasyonu da oynanır. Göbekte daha defansif 1 oyuncu daha kullanabiliriz.  Medel-Atiba-Ozzi yada Tolgay-Ozzi-Medel vs.

Eğer ki medel +1 stoper olayı olursa bu takım 3-5-2   3-4-3 hepsini oynar. Çok fazla multiposition oyuncumuz oluyor.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı İhsan

Atiba öyle kolay harcanacak bir isim değil. Medel + stoper (Vida veya türevleri) alınırsa bence stoperde yine Medel oynar Atiba'nın formuna, durumuna göre veyahut oyun ihtiyaçlarına göre Medel önliberoya geçer xstoper defansa geçebilir. Bi yandan düşündüğümüzde de tandem ile çok fazla oynamak da doğru değil. Neyse hayırlısı. Şu transferler hele bi yapılsın kadro netleşsin de. Ondan sonra zaten ne oynayacağımız az çok belli olur.

Medeli önlibero oynatmak icin Taliscanin gitmesi anlamina gelebilir

Atiba Medel (Tolgay) 6 , 8
Ozzi (Tolgay) 10

olur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2017, 17:30:53 juande ]

Çevrimdışı mrred

Beyler talisca instagramdan burada mutluyum hiçbir yere gitmiyorum diye açıklama yaptı :busted_cop:
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

talisca kalırsa eğer bence mantıklı iş :ok:

değil bence yerli oyuncu kalmıyor elimizde.

Çevrimdışı atalay

Onların, son ya da sondan bir önceki kontrat zamanına daha var. @Koa_lAA @tangaz İlaveten Vidal o konuda Medel'in eline su dökemez.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2017, 17:34:08 atalay ]

Çevrimiçi 38life

Tolgay ile yeni sözleşme uzattık ve Türk oyuncu kadromuz satarsak sıkıntıya girer. Yalan haber.

Yönetim yerli kontenjanını doldurmak için bana teklif yaptı az önce.

Çevrimdışı İhsan

Medel, Miranda, Talisca, Tolgay, Demba,
daha cok seyler olacak arkadaslar....

Boyko, Franco, Pektemek, Aras, Milosevic gibi konulara girmiyorum bile
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gökhan Töre, İstanbul Beşiktaş'ta Şampi pide adında pide salonu açtı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İhsan

hayirli olsun.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı esguel

Şampi ne demek ?

Çevrimiçi 38life

Promosyon pidelerden yiyen 10 kişi sakatlanmış.

Çevrimiçi tolga1903

Medeli önlibero oynatmak icin Taliscanin gitmesi anlamina gelebilir

Atiba Medel (Tolgay) 6 , 8
Ozzi (Tolgay) 10

olur

Yok olmaz kesinlikle olmaz bu forvet arkası mevkiinde ne Oğuzhan ne Tolgay olmuyor kaç kez denedi hoca verim alamıyoruz kısırlaşıyoruz hücumda bu ikiliden biri forvet arkasına geçecekse medel gelmesin daha iyi. Bizim şuan Taliscayı kaybetmememiz lazım şahsi görüşüm medelden stoperden bile daha önemli bu adamı takımda tutmak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Guiliano'yu Brezilya millî takımı oyuncusu diye pazarlıyorlar, adam hayatı boyunca toplam 306 dakika forma giymiş.

Çok enteresan cidden.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Guiliano'yu Brezilya millî takımı oyuncusu diye pazarlıyorlar, adam hayatı boyunca toplam 306 dakika forma giymiş.

Çok enteresan cidden.

ama iyi oyuncu hakkını verelim . hem genç hem yetenekli. gelecek sene için neden olmasın :super: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi 38life

Sezgi... Depara kalktığında daha topun kaleye doğru yönelmekle alakası bile yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim yerli kontenjanını doldurmak için bana teklif yaptı az önce.
Çok saçma ve yersiz bir transfer olur :bandit:

Çevrimiçi 38life

Çok saçma ve yersiz bir transfer olur :bandit:

:lol:

Çevrimdışı Yado

Yabancı konusunda tüm takımlar olduğu gibi bizde çok sıkıştık. Bu Dönem TFF'nin yatacak yeri yok, Mahfettiler ülke futbolunu.

Gelecek sezon için yedek yerli sağbek, yerli rotasyon stoper(Atınç'ın sakatlanması sakat etti bizi.)

Orkan'ın daha fazla süre alabileceği gelişime teşvik etmek ve Töre'nin olabildiğince iyi dönmesini sağlamamız lazım.

Ummaktan başka birşey gelmiyor elimden ama Şuan ki kadrodan Orkan, Fatih ve Sedat iyi gelişim gösterir de en azından rotasyon'a yazarız.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Sarp

Tancredi Palmeri‏Verified account
@tancredipalmeri

Boca Juniors, se te escapa Medel. Tiene ya acuerdo con el Besiktas, ahora están negociando con el Inter

7:35 AM - 9 Aug 2017

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yabancı konusunda tüm takımlar olduğu gibi bizde çok sıkıştık. Bu Dönem TFF'nin yatacak yeri yok, Mahfettiler ülke futbolunu.

Gelecek sezon için yedek yerli sağbek, yerli rotasyon stoper(Atınç'ın sakatlanması sakat etti bizi.)

Orkan'ın daha fazla süre alabileceği gelişime teşvik etmek ve Töre'nin olabildiğince iyi dönmesini sağlamamız lazım.

Ummaktan başka birşey gelmiyor elimden ama Şuan ki kadrodan Orkan, Fatih ve Sedat iyi gelişim gösterir de en azından rotasyon'a yazarız.
fatih' i beck yerine oynatalım en baştan beri diyorum. beck' ten eksiği olduğunu düşünmüyorum. yani tek eksiği tecrübe. onu da biz kazandıracağız zaten. zaten beck' in tecrübesinin bi faydasını göremedik henüz

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Tancredi Palmeri‏Verified account
@tancredipalmeri

Boca Juniors, se te escapa Medel. Tiene ya acuerdo con el Besiktas, ahora están negociando con el Inter

7:35 AM - 9 Aug 2017
yani :evillol: :alala:

Etiketler: