2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962987 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

abi şu avatarını değiştir lütfen ya psikolojim bozuluyor :D  :evillol:
Toteeemm toteeemmmm
Gidene kadar bu

Çevrimdışı saricasi

Beyler rahat olun medelde gelcek taliscada devam edicek fakat bir stoper daha alirsak demba ba yi alamayiz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba öyle kolay harcanacak bir isim değil. Medel + stoper (Vida veya türevleri) alınırsa bence stoperde yine Medel oynar Atiba'nın formuna, durumuna göre veyahut oyun ihtiyaçlarına göre Medel önliberoya geçer xstoper defansa geçebilir. Bi yandan düşündüğümüzde de tandem ile çok fazla oynamak da doğru değil. Neyse hayırlısı. Şu transferler hele bi yapılsın kadro netleşsin de. Ondan sonra zaten ne oynayacağımız az çok belli olur.
Ne kadar çok sevsem de haftada 2 maç kaldıramaz Atiba tek başına. Medel'e bunun için olumlu bakıyorum. Kimsenin hakkını yemek değil alternatifleri arttırmak bu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi 38life

Talisca giderse ve yerine biri alınmazsa mecburi olarak 4-4-2'ye dönülür mü?

İnsanın aklına değişik değişik sorular geliyor. "Orta"lık çok karışık...

Çevrimdışı Berat

Hocanın kadroda düşünmediği oyuncuların 2017-2018 Sezonu Garanti Maaş Değerleri

Boyko : 1 M €
Mustafa : 1.6 M €
Milosevic : 500.000 €
Pedro Franco : 500.000 €
Veli Kavlak : 1.6 M €
Aras Özbiliz : 1 M €
Gökhan Töre : 1.7 M €
+

Toplam : 7.9 M €

Şu tabloda da gelişmeler olursa çok sevineceğim.

Çevrimiçi Koa_lAA

niye ?
neden hocam? :alala:

ön liberoya box to box oyuncu tercihim... medel savunma yönü agırlıklı oyuncu...

daha genç ve atletik, driplingi olan biri daha makul bence...

stoperde adaylar arasında en çok istediğim.. belirttim zaten... ama ön libero için pek sıcak değilim... yinede büyük topcu..eldekilerden iyidir.. ama a hav a dırimm... yaya toure nin genci mesela :D

Çevrimdışı sozkul

ona ne bakıyorsun beni gömecek ya fırsat kolluyor
maçda hallederim :bandit:
maçta yavşamaya başlar hemen birde yalancıktan quaresmaya söylenir
bir kelime eder döner bana bak bende tepki gösteriyorum der :D

Çocukda haklı en çok cezayı ona veriyorsun  :evillol: ( @Yunus Emre Dökmeci , lütfen bunuda fırsat bilip aradan dalma)  :)

Çevrimdışı İhsan

Medel + Stoper yapılırsa efsanevi bir transfer dönemini geride bırakacaz demektir. Yönetim çıtayı çok yukarılara çekti :)

citanin seviyesi Taliscaya bagli olacak
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu tabloda gelecek yabancılara bakarsak Boyko, Milosevic, Pedro ve Aras kesin gidici zaten. Mustafa yeni bir genç oyuncu alamayacağımız için banko kalacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Ne kadar çok sevsem de haftada 2 maç kaldıramaz Atiba tek başına. Medel'e bunun için olumlu bakıyorum. Kimsenin hakkını yemek değil alternatifleri arttırmak bu.

Tamam, aynı şeyi ben de yazdım zaten. Ama Medel önlibero oynarsa Atiba hiç forma yüzü göremezki. Haftada 2 maçı kaldıramaması başka bir mevzu hiç forma giyememesi başka...

Çevrimiçi Koa_lAA

geçenlerde yazmıştım... pepe+ negredo= 9 m euro.. gidenler marcelo+inler+abuş= 6-6,5 arası sanırım...

dengelemek lazım bi şekilde...

nekadar tasarruf okadar iyi... sonra zorlanıyoz..

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tamam, aynı şeyi ben de yazdım zaten. Ama Medel önlibero oynarsa Atiba hiç forma yüzü göremezki. Haftada 2 maçı kaldıramaması başka bir mevzu hiç forma giyememesi başka...
Dönüşümlü oynarlar. Ligde Atiba, Şampiyonlar Ligi'nde Medel gibi mesela.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Dönüşümlü oynarlar. Ligde Atiba, Şampiyonlar Ligi'nde Medel gibi mesela.

Oğuzhan bence ŞL'de yine perişan duruma düşebilir. Medel/Atiba + Ozzy ikilisinde.

Çevrimdışı tuncaboylu

Unut dembayi unut yok oyle biri
Pektemek'e kaldık yani...

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Onu, Alexis ve Vidal gelince yaptırırız. @Koa_lAA

Çevrimdışı tangaz

Onu, Alexis ve Vidal gelince yaptırırız. @Koa_lAA

vidal gelmesin sorunlu bir tip  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Koa_lAA

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu tabloda gelecek yabancılara bakarsak Boyko, Milosevic, Pedro ve Aras kesin gidici zaten. Mustafa yeni bir genç oyuncu alamayacağımız için banko kalacak.
gidici diyorsunda nasıl gönderecez işte. kimse bunları para vererek almak istemiyor. :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oğuzhan bence ŞL'de yine perişan duruma düşebilir. Medel/Atiba + Ozzy ikilisinde.
Paslaşacağı adam olursa ilerde iyi oynayabilir gibi geliyor. İzleyip görürüz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Paslaşacağı adam olursa ilerde iyi oynayabilir gibi geliyor. İzleyip görürüz.

İyi oynadığı tek maç Lyon olarak kaldı hafızamda.(74dk)

Çevrimdışı MUSTAFA_

gidici diyorsunda nasıl gönderecez işte. kimse bunları para vererek almak istemiyor. :alala:
Talipleri vardır illaki. Yoksa da maaşları az feshedebilir veya kiraya yollayabiliriz. Ben Boyko'nun satılacağını düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Talipleri vardır illaki. Yoksa da maaşları az feshedebilir veya kiraya yollayabiliriz. Ben Boyko'nun satılacağını düşünüyorum.
biz de bulamazmıyız bi boluspor :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi oynadığı tek maç Lyon olarak kaldı hafızamda.(74dk)
Vodafone Arenadaki Olympiakos maçında da iyi oynamıştı. İlla vardır bir kaç maçı daha..

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sercu01

Şu an takımda Fabri-Boyko-Pedro-Miloseviç-Mitroviç-Tosiç-Pepe-Adriano-Beck-Atiba-Q7-Babel-Lens-Aras-Negredo-Talisca olmak üzere 16 tane yabancı futbolcu var. Bunlardan miloseviç boyko pedro ve arası göndersek 12 yabancı oluyor. 2 tane yabancı hakkı kalıyor sadece. Birisi Medel olsa ya Sosa ya da Demba Ba'ya güle güle demek zorunda kalıcaz. pektemek 3. forveti idare eder önemli olan Sosa gibi görünüyor şu an ama Ba'yı da takımda görmek isterim bakalım neler olacak :///

şu an talisca da gitmeden hem medel hem de bir stoper daha alınırsa hem sosaya hem de demba baya elveda demek zorunda kalıyoruz. talisca giderse 1 tane oos kontenjanı kalıyor sadece

Etiketler: