2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962532 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

murat Öz: "Medel ön libero olarak düşünülüyor. Stoper de bakılmaya devam ediliyor."

Çevrimiçi 38life

Topa kafa vururken gözlerini kapaması kötü bir referans : bandit:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topa kafa vurmuyor ki. Yüz vuruyor. Adam zaten gözüyle vurmuş topa nerdeyse :D

Çevrimdışı esguel

murat Öz: "Medel ön libero olarak düşünülüyor. Stoper de bakılmaya devam ediliyor."

Çok harika olur ama kaynağı nereden bulacağız yoksa talisca ? :alala: :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu daha iyi bir haber

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

Frankofon isimlerin arkasında beIN varsa Şilili oyuncularında ardında da biz varız. Bir-iki yıl sonra Aranguiz'den devam ederek buraları La Roja yapacağız.

hemen bi cartel kuralım.. dövmeleri nerde yaptırıyoruz..

Çevrimiçi 38life

bizim kullandığımız tipte bir uçak yok şuan havada ama bir tane CL30 bodrumdan istanbula indi bir 10-15dk önce

Kesin o'dur. Yanlış hatırlamıyorsam önceden de öyle oldu. Bodrumdan getiriyorlar istanbula. Sonra binip gidiyorlar burdan.

Çevrimdışı Kutay

Medel'de gelirse çok agresif , psikopat bir takım olacağız  bu çok sevindirici  :D
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok harika olur ama kaynağı nereden bulacağız yoksa talisca ? :alala: :alala:

ilgilendiğimize göre bulmuşuz demek ki :D

Kim bilir belki bolu gibi bi takım çıkar bizim francoya 5 milyon € verir :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Geçen gün öncelik vida dedi arkadaşım bana dediği çıktı
Medel + Stoper geliyor diyor murat özen
Medel + Vida bilgisi geldi bana hoca vida konusunda ısrarcı diye duydum
Fikret başkan Çifte bayram yaptıracak diyor haydi inşallah

Çevrimdışı KAP

Medel + Stoper yapılırsa efsanevi bir transfer dönemini geride bırakacaz demektir. Yönetim çıtayı çok yukarılara çekti :)
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Medel'de gelirse çok agresif , psikopat bir takım olacağız  bu çok sevindirici  :D
yıllardır derbilerde psikopat oyuncu olmamasının sıkıntısını çektik. çare olur umarım medel

Çevrimdışı esguel

ilgilendiğimize göre bulmuşuz demek ki :D

Kim bilir belki bolu gibi bi takım çıkar bizim francoya 5 milyon € verir :D

Aklıma geldi bolu yazacaktım da vazgeçtim  :D :D

Çevrimiçi Koa_lAA

medel ön libero için gelecekse ben istemem açıkçası... umarım öyle bişey yapmayız..

Çevrimiçi 38life

Talisca: "Ben hiçbiryere gitmiyorum. Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve burada mutluyum, ailem de burada mutlu..."

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

medel ön libero için gelecekse ben istemem açıkçası... umarım öyle bişey yapmayız..
neden hocam? :alala:

niye ?

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/895281316664672256
bu sene her transferi önceden bilen adam yazdıysa bu iş tamamdır inşallah...
Yani: Talisca İnter'e gitti, anlaşmanın bir parçası olarak Medel ve Miranda bize geliyor.

Serdar Yellowmountain 40 yılın başında tutturdu galiba.

Çevrimdışı Sarp

Medel benim en çok istediğim adam.Ancak Talisca'nın gitmesi çok sevimsiz olur.
Tam altın armada'yı kurduk derken olacak iş değil... :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Medel + Stoper yapılırsa efsanevi bir transfer dönemini geride bırakacaz demektir. Yönetim çıtayı çok yukarılara çekti :)
Medel ve stoper gelirse, Demba'ya kontenjan kalacak mı?

Çevrimdışı Berat

@abdusta 'nın Medel ve Talisca'da işler zor demesinin ardından DiMarzio ve Talisca pozitif açıklamalar yaptı.  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Yani: Talisca İnter'e gitti, anlaşmanın bir parçası olarak Medel ve Miranda bize geliyor.

Serdar Yellowmountain 40 yılın başında tutturdu galiba.

taliskayi alsin inter seneye devre arasi bedava kiraliriZ ayagini falan eline almamissa. Seriada taliskaya havlu tutturmaZlardi eskiden nereye gidiyor bu italyan futbolu

Çevrimiçi 38life

Atiba öyle kolay harcanacak bir isim değil. Medel + stoper (Vida veya türevleri) alınırsa bence stoperde yine Medel oynar Atiba'nın formuna, durumuna göre veyahut oyun ihtiyaçlarına göre Medel önliberoya geçer xstoper defansa geçebilir. Bi yandan düşündüğümüzde de tandem ile çok fazla oynamak da doğru değil. Neyse hayırlısı. Şu transferler hele bi yapılsın kadro netleşsin de. Ondan sonra zaten ne oynayacağımız az çok belli olur.

Çevrimdışı mylife1903

Medel ve stoper gelirse, Demba'ya kontenjan kalacak mı?

Unut dembayi unut yok oyle biri

taliskayi alsin inter seneye devre arasi bedava kiraliriZ ayagini falan eline almamissa. Seriada taliskaya havlu tutturmaZlardi eskiden nereye gidiyor bu italyan futbolu

abi şu avatarını değiştir lütfen ya psikolojim bozuluyor :D  :evillol:

Çevrimdışı İhsan

bi plan yaptım  :D

inter taliscayı alıyor benficaya 30 veriyor bize de medel+10 veriyor sonra biz gidip bu 10un 7si ile fenerin ilgilendiği culiyanoyu alıyoruz fenerde babayı alıyor herkes mutlu fener perişan nasıl ama  :evillol:

aldigi baba, dem baba degilse Kabul...
Come to Beşiktaş

Etiketler: