2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6962930 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, stoper için Medel ile anlaştı. Inter ile görüşmelerde aradaki fark 1 milyon Euro'ya kadar indi. (beIN Sports)

hadi gelsin bir an önce sıcaktan ölücem yoksa :D  :evillol:

Ben göremicem bu gidişle :D

Kimsenin kalbini kırmak istemem
zira yazacaklarım sizi üzecek!!

Medel işi henüz tamamlanmamış bir proje,Talisca konusunun bir parçası
transfer henüz yok.

Ancak güzel haber yöneticiler Kiev yolcusu,Vida için görüşmeye gidiyorlar ukranya basınına göre

saygılar

Abi bende seni üzmek istemem fakat yasaklı site beinsport bütün muhabirler medel diyor :)

Vida filan hikaye :)

Saygılar

Çevrimdışı Numan50

Talisca herhalde gidiyo Beyler...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Medele çok ciddi bir talip çıkmadıkça para konusunda anlaşabileceğimizi düşünüyorum.Medel işi biz çok istersek olumlu biter bence.Bir an önce şu can sıkan Talisca işi belli olsada bizde ona göre aksiyon alsak...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi 38life

Şili 3lü oynuyor muydu?
Şili'de ortasaha kalabalığından iyi savunmacı olanları stopere kaydırma durumu vardı sanırım. Öyle 180 üstü Vida vs gibi stoper vardı da koymadılar değil yani.

Bence Medel stoper oynar. Tosiç zaten devşirme stoper oynuyordu. Önde basıp topu almaya çalışan, ısıran stoper rolündeydi. Tehlikeli kaymaları malum Tosiç'in.
E şimdi Medel Tosiç yerine oynayacaksa aynı işi daha iyi bile yapar.
Lig için Medel çok işe yarar. Medel Atiba'yı da yedekler. Genel olarak iyi transfer olur. CL içinse Vida-Mangala'dan biri önüne Medel olsa üff :icool:

Sadece ücretlere dikkat edilmesinde fayda var.
Lens e 1.5+4m euro veriyoruz sanırım bana fazla geldi bu meblağ.
Medel'e de 5m euro vermeyiz inş. 2-3e gelse çok iyi olur. 2+Adriano'daki bonuslar gibi olabilir.

Bizim şu aşamada oyuncu yollamamız lazım.
Lig başlıyor kadroda kesin gönderilmesi gereken yabancı kontenjanı kaplayan oyuncular var.

Şili çoğunlukla 3'lü savunma ile oynadı ama yeri geldiğinde 4'lü savunma da oynadı ve orada o iki stoperden biri Medeldi.

Senin de dediğin gibi 2 senedir Sol bek devşirmesi ve çok çok düşük profilli bir oyuncuyu oynatıyoruz stoperde. Medel'e buyüzden "önlibero" eleştirisi anlamsız geliyor bana.

Medel'e 5 milyon verecek paramız yok ki zaten. Öyle birşey şuan imkansız gözüküyor.

Çevrimdışı tangaz

Talisca herhalde gidiyo Beyler...

büyük kayıp olur şampiyonluğu dahi riske edebilir bu gelişme olursa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

domino taşlarını dizip ölü taklidi yaptım vu şu sonuca vardım.
talisca intere veriliyor
karşılığında para + medel + sosa bize veriliyor
verilen parayla vida da alınıyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi 38life

Kimsenin kalbini kırmak istemem
zira yazacaklarım sizi üzecek!!

Medel işi henüz tamamlanmamış bir proje,Talisca konusunun bir parçası
transfer henüz yok.

Ancak güzel haber yöneticiler Kiev yolcusu,Vida için görüşmeye gidiyorlar ukranya basınına göre

saygılar

Negredo için de aynı şeyleri yazmıştın.

Ozaman Medel hayırlı olsun diyebiliriz gönül rahatlığıyla :)

Saygılar..

büyük kayıp olur şampiyonluğu dahi riske edebilir bu gelişme olursa

Abartma abi istersen :)

Gomez ve sosa gidincede aynı şeyler söylendi şampiyon olduk oyuncular geçici önemli olan Beşiktaş :)

Çevrimdışı tangaz

domino taşlarını dizip ölü taklidi yaptım vu şu sonuca vardım.
talisca intere veriliyor
karşılığında para + medel + sosa bize veriliyor
verilen parayla vida da alınıyor...

tamam ikisi de milano takımı ama sosayı inter veremez bence  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Abartma abi istersen :)

Gomez ve sosa gidincede aynı şeyler söylendi şampiyon olduk oyuncular geçici önemli olan Beşiktaş :)

abarttığımı düşünmüyorum

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı tangaz

bi plan yaptım  :D

inter taliscayı alıyor benficaya 30 veriyor bize de medel+10 veriyor sonra biz gidip bu 10un 7si ile fenerin ilgilendiği culiyanoyu alıyoruz fenerde babayı alıyor herkes mutlu fener perişan nasıl ama  :evillol:

Çevrimdışı abdusta

@Necmi kızacak ama
Talisca olayında Beşiktaş 2 milyon Euro ödemesini geciktirerek
hukuksal olarak kendi tezini Fifa nezdinde zayıflatıyor.
borçlar kanunu devreye girse bile kusurlu taraf Beşiktaş olacak
parayı irrevocable olarak yollayabilirdi,yani bloke koydurur Taliscanın orijinal evrakları Portekiz bankasına teslim edildiğinde
bankada parayı release(serbest bırakırdı) veya
en azından güvenmeyip ödeme yapmasa bile vadeli banka teminat mektubu yollanmaydı.

Beşiktaş hala bir ödeme iradesi göstermiyorsa nedeni ne olursa olsun bu bizim tezimizi zayıflatıyor.
bugun ödendi gibi haber dolaşıyor ama resmi olarak doğrulanmadı.
Tek umudumuz Taliscanın hala bizimle birlikde olması

Fifa da olayın hemen çözülmesini beklemiyorum,kaldıki çıkacak kararda en iyi ihtimal 3 gun içinde Beşiktaşa parayı öde denilebilir
kötü ihtimal taraflardan yeni kontrat yapmalarını isteyebilirki Portekiz gazeteleri bu tezin üzerinden yazıyor

Karamsarlıgım elimizdeki Gomez örneğinin Kaz beklerken,bıldırcına razı olduk

saygılar

Çevrimdışı abdusta

Negredo için de aynı şeyleri yazmıştın.

Ozaman Medel hayırlı olsun diyebiliriz gönül rahatlığıyla :)

Saygılar..

Çok iyimsersiniz,Negredo olayına gelince , zayıf hafızalarınız için bulmaca çözmek,santraç oynamak veya maket yapmanızı tavsiye ederim.

Medel olmayacak demiyorum,henuz Interle anlaşma yok diyorum
Inter 5 istiyor Beşiktaş 2 veriyor ,Belki Inter 4 e düşer besiktaş 3 e çıkar
belkide Lens örneği ile çözülür.

saygılar

Çevrimiçi 38life

Çok iyimsersiniz,Negredo olayına gelince , zayıf hafızalarınız için bulmaca çözmek,santraç oynamak veya maket yapmanızı tavsiye ederim.

Medel olmayacak demiyorum,henuz Interle anlaşma yok diyorum
Inter 5 istiyor Beşiktaş 2 veriyor ,Belki Inter 4 e düşer besiktaş 3 e çıkar
belkide Lens örneği ile çözülür.

saygılar

Kimse Interle anlaşma var demiyor ki. Yönetim Interle anlaşmak için İtalyaya uçuyor diyorlar zaten.   :)

Kimse Interle anlaşma var demiyor ki. Yönetim Interle anlaşmak için İtalyaya uçuyor diyorlar zaten.   :)

+1903 :)

Beinsports aradaki fark 1 milyon € diyor zaten :)

Beşiktaş’ın transferdeki ilk hedefi stoper bölgesi.

İtalyan gazetesi La Gazetta dello Sport’un iddiasına göre Beşiktaş Gary Medel’le anlaştı.

Beşiktaş’ın Şilili futbolcu için Inter’le 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığı iddia edildi.

Medel, 2011-2012 sezonundan beri sezon başına en az 30 maça çıktı.

Çevrimdışı mylife1903

reis kievde eleman 78 maç 16 gol 19 asist yapmış her 2 maçın birinde skora katkı demektir bu.
Dagilim onemli abi, mesela gomez hettirik yapip tavsan cikardi mi ben hatirlamiyom ama birdirbir oynuyordu, cenkin masallah hersezon tavsan cevirmisligi var ama sonuc guvenilmeyen yedek

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu serdar sarıdağ da abarttı baya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes bir senaryo yazmış. Ben de yazayim o zaman. Talisca İnter'e gidiyor ve İnter bu sene bize kiraya veriyor. Artı olarak Medel ve Miranda'yı bize bırakıyor. İş çözülüyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu serdar sarıdağ da abarttı baya
Parody hesap gibi kabul edin artık onu. Kafayı taşlarla ölülerle bozmuş.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Herkes bir senaryo yazmış. Ben de yazayim o zaman. Talisca İnter'e gidiyor ve İnter bu sene bize kiraya veriyor. Artı olarak Medel ve Miranda'yı bize bırakıyor. İş çözülüyor

bunu sevdim :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

SON DAKİKA !!!!!!!

Adriano’nun arka adalesinde çekme olduğu için tedbir amaçlı idmanı yarıda bıraktığı öğrenildi.

Bu akşam yapılacak antrenman öncesinde Brezilyalı oyuncu, kendisini iyi hissetmesi durumunda antrenmana katılacak.

Akşam idmanına katılmaması halinde ise yarın antrenmanlara başlayacağı ve Pazar günü oynanacak olan Antalyaspor maçına yetiştirileceği belirtildi.

Çevrimdışı tangaz

Dagilim onemli abi, mesela gomez hettirik yapip tavsan cikardi mi ben hatirlamiyom ama birdirbir oynuyordu, cenkin masallah hersezon tavsan cevirmisligi var ama sonuc guvenilmeyen yedek

dağılımı güzel reis hemen hep teker teker sokmuş

Etiketler: