2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6963233 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

medel transferini isteyen biriyimdir... faydalı olacağını düşünüyorum.. tek korkum yunus emre arkadaşın falanda çok istemesi... umarım balon çıkmaz.. :biggrinking:
Medelden bahsediyoruz :bandit: Gercek ( original ) Pitbull

Bir dönem Gs de oynamis olan cakma sokak kopegi :bandit:
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2017, 15:24:59 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi 38life

Şebol hoca daha geçen gün "Yaşlılar geç form tutar ama tutunca da gençler onları yakalayamaz." dedi. Gerçi Atiba'yı gömenlerin Şenol hocanın açıklamalarını dinlediğini bile sanmıyorum. Evet formu şuan düşük ama yükselecektir. 6 ayda siyahla beyaz kadar değişecek hali yok ya? Büyü mü yapıldı adama sanki? Sadece form düşüklüğü bu.

Ama seneye hertürlü Atiba'nın yerini bir başkası alması gerekecek. Hatta bu sene de Atiba'nın maç sayısını biraz düşürmek lazım. Buyüzden Medel transferi bizim için olmazsa olmaz! Yönetim tok alıcı gibi davranıyor ama onlar da bu transferin çok işlevli bir transfer olduğunun farkındalar.

cenk gönenin hazırlık maçında yediği golü gördünüz mü  :kop:
Öldüm Gülmekten :kop: :kop:

Malaga taraftari simdiden isyan bayrağını çekmiş

Gecen bir hazırlık macinda da malaga 1-0 ondeyken , 2.ci yari Cenk girince 2-1 yenilmisler :lol:

Çevrimdışı abdusta

hastahane,berber derken anca girebildim

Medel gelmiş diyorsunuz,şimdi yabancı basına göz atacağım.

ama şunuda söylemek istiyorum

iyi hoş herşey ama yeni gelenlere umut bağlamak yerine elimizdeki değerlerin performanslarında biraz daha form tutmaları şart
umarım yeniler -eskiler hep beraber ligin 4cu haftasıyla verim almaya başlarız.

saygılar

Çevrimdışı ahmetemre

Medelden bahsediyoruz :bandit: Gercek ( original ) Pitbull

Oteki cakma sokak kopegi :bandit:
hemen özür dile tüm medellerden
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı atalay

Sosa'nın Beşiktaş kariyeri için 'yarım sezon oynadı' tabirini kullanmak adil olmaz. Yarım sezonluk bölümde pik yaptığı daha doğru bir ifade olur. Ki o yarım sezon belki de kariyerinin en verimli periyotu. Oyuncu performanslarında doğru zaman, doğru organizasyon çok önemli. 

Muslera'nın degajla kendi kalesine attığı gole benzemiş :D.
O Gol efsane ya , Keskin nisanci gibi avladi Selcugu ama selcuk Celik yelek giymis mermi geri sekti ve Gol oldu :lol:

Çevrimiçi 38life

hastahane,berber derken anca girebildim

Medel gelmiş diyorsunuz,şimdi yabancı basına göz atacağım.

ama şunuda söylemek istiyorum

iyi hoş herşey ama yeni gelenlere umut bağlamak yerine elimizdeki değerlerin performanslarında biraz daha form tutmaları şart
umarım yeniler -eskiler hep beraber ligin 4cu haftasıyla verim almaya başlarız.

saygılar

Biz baktık yabancı basına reis. Sen kendini yorma :)

Çevrimiçi Koa_lAA

Sosa'nın Beşiktaş kariyeri için 'yarım sezon oynadı' tabirini kullanmak adil olmaz. Yarım sezonluk bölümde pik yaptığı daha doğru bir ifade olur. Ki o yarım sezon belki de kariyerinin en verimli periyotu. Oyuncu performanslarında doğru zaman, doğru organizasyon çok önemli.

@atalay medel ile ilgili görüşün ne... belittiysende kaçırmışım orayı.. bi tazelesen..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eli kulaginda diolaaa :ishock: :ishock:
Yarın netleşecek yazanlar da var bu haberlerin çıkmasından sonra

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

hemen özür dile tüm medellerden
:evillol: :evillol:

Ben sana lakap taksam hoşuna gider mi diyosun yani :biggrinking:

Çevrimdışı cursedofdragon

Yarın netleşecek yazanlar da var bu haberlerin çıkmasından sonra

yarın netleşecek diyen bizim yasaklı site :D

İtalyaya gidiyor diyenlerde var yönetim bugün :D

Çevrimdışı federo

Medel iyi hoş transfer hayır denmeyecek biri ama genelde ön libero oynayan bir adam. Geçen sene yarı yarıya stoper-ön libero oynamış ama daha geçmiş yıllarda genelde ön libero. Hiç sanmasam da acaba stopere başka biri daha mı gelecek  :alala:

Çevrimiçi Kapkarakartal

O zaman bi espri patlatayım.

Dünyaca ünlü Medellin karteli bizim alacağımız Medel'in karteli mi ?  :super:

Çevrimdışı onur_U

medel transferi stoper oynaması haricinde CL maçlarında orta saha dinamizmi içinde işimize yarayacaktır. tosic yetersiz ama kiev maçı dışında çokta sırıtmadı. şöyle bir dizilim özellikle deplasman maçlarında tercih edilebilir veya skora göre elimizi güçlendirir. zaman zaman şunu görebiliriz;

GG  Pepe  Tosic  Adri
    Atiba   Medel
        Talisca

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı cursedofdragon

Medel iyi hoş transfer hayır denmeyecek biri ama genelde ön libero oynayan bir adam. Geçen sene yarı yarıya stoper-ön libero oynamış ama daha geçmiş yıllarda genelde ön libero. Hiç sanmasam da acaba stopere başka biri daha mı gelecek  :alala:

Başmevki stoper :D

Ön libero oynamıyor artık :D Ayrıca ihtiyaç duyarsak ön libero oynatırız :D

Adam şili milli takımında oynuyor stoper ronaldo ile kafaya cıkıyor biz adam beğenmiyoruz :D

https://www.transfermarkt.com.tr/gary-medel/profil/spieler/60889

Çevrimiçi 38life

Gary Medel kariyeri boyunca sadece milli takımda 90'dan fazla maça stoper olarak çıktı. Tam net sayı veremiyorum ama minimum sayı'nın 90 olduğunu söyleyebilirim.

Şunu kaçıncı yazışım hatırlamıyorum. Ama algıyı yıkmak zor malesef...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

mustafa pektemek gönderilmeli acilen. pektemek oyuna gireceği zaman maçı kapatıyorum direk. adamın ayrı bir negatif enerjisi var. peketemeğin gönderilmeside önemli bir transfer olur.

Çevrimdışı Fikret

Gary Medel kariyeri boyunca sadece milli takımda 90'dan fazla maça stoper olarak çıktı. Tam net sayı veremiyorum ama minimum sayı'nın 90 olduğunu söyleyebilirim.

Şunu kaçıncı yazışım hatırlamıyorum. Ama algıyı yıkmak zor malesef...
Şili 3lü oynuyor muydu?
Şili'de ortasaha kalabalığından iyi savunmacı olanları stopere kaydırma durumu vardı sanırım. Öyle 180 üstü Vida vs gibi stoper vardı da koymadılar değil yani.

Bence Medel stoper oynar. Tosiç zaten devşirme stoper oynuyordu. Önde basıp topu almaya çalışan, ısıran stoper rolündeydi. Tehlikeli kaymaları malum Tosiç'in.
E şimdi Medel Tosiç yerine oynayacaksa aynı işi daha iyi bile yapar.
Lig için Medel çok işe yarar. Medel Atiba'yı da yedekler. Genel olarak iyi transfer olur. CL içinse Vida-Mangala'dan biri önüne Medel olsa üff :icool:

Sadece ücretlere dikkat edilmesinde fayda var.
Lens e 1.5+4m euro veriyoruz sanırım bana fazla geldi bu meblağ.
Medel'e de 5m euro vermeyiz inş. 2-3e gelse çok iyi olur. 2+Adriano'daki bonuslar gibi olabilir.

Bizim şu aşamada oyuncu yollamamız lazım.
Lig başlıyor kadroda kesin gönderilmesi gereken yabancı kontenjanı kaplayan oyuncular var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, stoper için Medel ile anlaştı. Inter ile görüşmelerde aradaki fark 1 milyon Euro'ya kadar indi. (beIN Sports)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı abdusta

Kimsenin kalbini kırmak istemem
zira yazacaklarım sizi üzecek!!

Medel işi henüz tamamlanmamış bir proje,Talisca konusunun bir parçası
transfer henüz yok.

Ancak güzel haber yöneticiler Kiev yolcusu,Vida için görüşmeye gidiyorlar ukranya basınına göre

saygılar

Etiketler: