2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6964314 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

zevzek
rakip oyuncuyu gömerim bize geçince beğenmesemde formayı giyiyor lafım olmaz
ama lensin geçmişine bakmamışdım fenerdede gömmedim açık alan oyuncusu olduğunu söyledim
oyun tarzı onu gösteriyordu. Beğenmiyorum demedim bizim ihtiyacımızı karşılamaz dedim
fenerde sürekli savunma yaptıkları için fark yarattı bizde o skorlar olmaz dedim ama şimdi talisca muhabbetine
bizdeki oyunculardan ne çözüm üretilebilir bir inceleyeyim dedim lens gözüme takıldı.
zaten incelediğimide yazdım sonuçlar kötü demiyor. Biliyorum böyledir falan demedim araştırmamı koydum ortaya
değerlendirme sizlere kalmış. Bence olur gibi duruyor burda Bence lafını özellikle vurguladım
:biggrinking: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Gary Medel'le anlaşma sağladı. Inter, Şilili oyuncudan 4M € bonservis kazanacak. (La Gazzetta dello Sport)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Simdi bizim Q7, Lens, Töre ve Orkan la 4 sag acigimiz mi var ?  :alala:
Sol acik Babel ve birazcikta Sedat mi

Quaresma sağ ve sol her iki kanada da yedek olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Quaresma sağ ve sol her iki kanada da yedek olabilir.

aynı şey lens ile de mümkün  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş, Gary Medel'le anlaşma sağladı. Inter, Şilili oyuncudan 4M € bonservis kazanacak. (La Gazzetta dello Sport)

Bonservissiz almaya çalışıyor muşuz diyen de var. 2 milyon diyen de var. Beşiktaşın hedefi Medel değil diyen de var. Ölü taklidi yapan da var :D Bu transfer diğer transferlerden farklı bir şekilde bitebilir. Gizlice.

Çevrimdışı Berat

Doğru, ben kullanacağım yedeği belirttim.

Çevrimdışı levitate

Biz bu parayı nerden bulduk :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı sozkul

@Necmi abi bir futbolcu rakipteyse once Sonuna kadar gomer , Biz transfer edince de gercekleri itiraf eder :D @sozkul abi

Yeni bisey değil ki hep böyleydi Necmi abi

Bu genellemeler hoş değil @Yunus Emre Dökmeci , ben bir açık yakaladım diye, seninde aradan dalıp intikam almaya  çalışıyor  olman gibi bir görüntü olmuş.  :akuma:

Çevrimdışı tangaz

Doğru, ben kullanacağım yedeği belirttim.

yedekte tutacaksan karabitini yanından ayırmada  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

yedekte tutacaksan karabitini yanından ayırmada  :D

Selfie mi istiyorsun abi karambitle :D

Çevrimiçi Necmi

lens solda az gol atıyor

:alala: düşündümde quaresma hiç atmıyor :o_o:

Çevrimdışı tangaz

lens solda az gol atıyor

:alala: düşündümde quaresma hiç atmıyor :o_o:

kiev günlerinde paso sol kanat oynamış 78 maç 16 gol 19 asist yapmış. nesi az bu skorun gözün doysun  :D

Çevrimiçi Necmi

Bu genellemeler hoş değil @Yunus Emre Dökmeci , ben bir açık yakaladım diye, seninde aradan dalıp intikam almaya  çalışıyor  olman gibi bir görüntü olmuş.  :akuma:

açık değilki neden öyle söylediğimi izah ettim :bandit:
onun santrafor özelliğini burda geçen @tangaz la konuşurken farketmişdim
hatta o zaman dedim merkezdede oynar diye bu ilk deyişim değil tangaz doğrular.
hatta yanlış hatırlamıyorsam santrafor özelliği kanattan iyimiş diyede konuşmuşduk

Çevrimiçi Necmi

kiev günlerinde paso sol kanat oynamış 78 maç 16 gol 19 asist yapmış. nesi az bu skorun gözün doysun  :D
:acim:

Çevrimdışı sozkul

PES ne oluyor  :biggrinking:

gençler PES diye futbol oyunu oynuyor @İhsan, "Orkan OOS oynuyor mu" diye sorunca @underworld korktum, bilgisayar oyuncusu topçu mu aldık diye.  :)

Çevrimdışı Zafer55

Simdi bizim Q7, Lens, Töre ve Orkan la 4 sag acigimiz mi var ?  :alala:
Sol acik Babel ve birazcikta Sedat mi
Şimdi bunlar neye göre sol kanat neye göre sağ kanat kafam karışıyor benim de.Sol ayaklı töre sağ kanat sağ ayaklı babel  sol kanat.Sağ ayaklı lens sağ kanat sol ayaklı sedat sol kanat.
Bence bizim sedat la birlikte 6 tane açığımız(kanat) var.

Çevrimdışı sozkul

hatta yanlış hatırlamıyorsam santrafor özelliği kanattan iyimiş diyede konuşmuşduk

O öyle görmüş gibi hissettim.

Çevrimdışı tangaz

evet konuşmuş hatta biraz da şaşırmıştık skor sayılarına.

ben lensin şut kalitesine kefilim merkezde oynasa çok gol atar çoğu da jeneriklik türden olur geçen sene man. utd.ye o frikik golünü atan biri her türlü golü atar bence

Çevrimdışı Hasan Tahsin

zevzek
rakip oyuncuyu gömerim bize geçince beğenmesemde formayı giyiyor lafım olmaz
ama lensin geçmişine bakmamışdım fenerdede gömmedim açık alan oyuncusu olduğunu söyledim
oyun tarzı onu gösteriyordu. Beğenmiyorum demedim bizim ihtiyacımızı karşılamaz dedim
fenerde sürekli savunma yaptıkları için fark yarattı bizde o skorlar olmaz dedim ama şimdi talisca muhabbetine
bizdeki oyunculardan ne çözüm üretilebilir bir inceleyeyim dedim lens gözüme takıldı.
zaten incelediğimide yazdım sonuçlar kötü demiyor. Biliyorum böyledir falan demedim araştırmamı koydum ortaya
değerlendirme sizlere kalmış. Bence olur gibi duruyor burda Bence lafını özellikle vurguladım
:lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boyko dan gelecek parayla diyorlar. Yada Talisca ile ilgili saçma söylentiler var. Onlara girmeye gerek yok şimdi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

O öyle görmüş gibi hissettim.
ona ne bakıyorsun beni gömecek ya fırsat kolluyor
maçda hallederim :bandit:
maçta yavşamaya başlar hemen birde yalancıktan quaresmaya söylenir
bir kelime eder döner bana bak bende tepki gösteriyorum der :D

Çevrimiçi Necmi

Şimdi bunlar neye göre sol kanat neye göre sağ kanat kafam karışıyor benim de.Sol ayaklı töre sağ kanat sağ ayaklı babel  sol kanat.Sağ ayaklı lens sağ kanat sol ayaklı sedat sol kanat.
Bence bizim sedat la birlikte 6 tane açığımız(kanat) var.
babel lens orkun kanat forvet aslında
töre quaresma kanat

Çevrimdışı tangaz

cenk gönenin hazırlık maçında yediği golü gördünüz mü  :kop:

Çevrimiçi 38life

Yönetim bu akşam İtalyada.

Çevrimdışı tuncaboylu

4 vermeyiz, Avrupa basını (Almanya hariç) tutarları çok sallıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: