2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6965307 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lens açık alan topçusu bizim oyun anlayışımızda bir işe yaramaz dememişmiydin @Necmi önceleri, hafızamada hiç güvenmem söyleyimde..
@Necmi abi bir futbolcu rakipteyse once Sonuna kadar gomer , Biz transfer edince de gercekleri itiraf eder :D @sozkul abi

Yeni bisey değil ki hep böyleydi Necmi abi
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2017, 12:49:11 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı El Nino

Orkan OOS oynamışligi var mı ?

Sol bek oynamışlığı bile var ama OSS yok maalesef

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

lens 2013 yılında oynanan milli maçta gökhan gönül'ü perişan etmişti. :evillol: :evillol: hatta şaşırmıştım çünkü gökhan gönülü o kadar perişan halini görmemiştim. istatistik olarak quaresmadan daha çok gol atar ama quaresmadan daha az asist yapar bence

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

19 Mayıs Stadı'nda 1.8 Milyon TL hasar oluştu. Bu hasarın ~1.5 Milyon TL'lik kısmı Konyaspor tribünlerinde meydana geldi. (@fatihdogan_38)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

"Villareal başkanı koltuğuna oturdu ve keyifli bir puro yaktı.

10 milyon verdiysek adamlar Soldado´yu özel uçaklarıyla değil uzay mekiğiyle filan gönderirler.

https://www.instagram.com/r9soldado/
Dont come to Fenerbahce yaziyo millet ashshd "

angutlar soldadoyu alıyormuş rivayete göre 4-10 arası bir bonservis konuşuluyor, taraftar ağlıyor azize söven sövene  :D

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Lens açık alan topçusu bizim oyun anlayışımızda bir işe yaramaz dememişmiydin @Necmi önceleri, hafızamada hiç güvenmem söyleyimde..
fenerdeki oyun tarzına bakıp öyle söyledim daha geçenlerde bakmışdım öncesini
benide şaşırttı @sozkul  o nedenle forvet arkası dedim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

"Villareal başkanı koltuğuna oturdu ve keyifli bir puro yaktı.

10 milyon verdiysek adamlar Soldado´yu özel uçaklarıyla değil uzay mekiğiyle filan gönderirler.

https://www.instagram.com/r9soldado/
Dont come to Fenerbahce yaziyo millet ashshd "

angutlar soldadoyu alıyormuş rivayete göre 4-10 arası bir bonservis konuşuluyor, taraftar ağlıyor azize söven sövene  :D
Ben de cometofb yazdım  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 'TaNeR'

@AndreasBeck87  17 dakika önce
Pazar günü gelişen kol sakatlığım ciddi değil. Kırık yok ve takımla birlikte antrenmanlara çıkmama engel yok. Rahatladığımı söylebilirim.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Müjdemi isterim

onceligimiz Medel degil diyen site hangisiydi ? (@alperbah)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bir futbolcu rakipteyse once Sonuna kadar gomer , Biz transfer edince de gercekleri itiraf eder :D @sozkul abi

Yeni bisey değil ki hep böyleydi Necmi abi
zevzek
rakip oyuncuyu gömerim bize geçince beğenmesemde formayı giyiyor lafım olmaz
ama lensin geçmişine bakmamışdım fenerdede gömmedim açık alan oyuncusu olduğunu söyledim
oyun tarzı onu gösteriyordu. Beğenmiyorum demedim bizim ihtiyacımızı karşılamaz dedim
fenerde sürekli savunma yaptıkları için fark yarattı bizde o skorlar olmaz dedim ama şimdi talisca muhabbetine
bizdeki oyunculardan ne çözüm üretilebilir bir inceleyeyim dedim lens gözüme takıldı.
zaten incelediğimide yazdım sonuçlar kötü demiyor. Biliyorum böyledir falan demedim araştırmamı koydum ortaya
değerlendirme sizlere kalmış. Bence olur gibi duruyor burda Bence lafını özellikle vurguladım

Çevrimdışı Berat

Al-Obaidly: "2017-2018 futbol sezonunda, şifresiz spor haber kanalı beIN Sports Haber yayına başlayacak."

Güntekin Onay'ı görmek ümidiyle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel haberler arka arkaya geliyor

Digiturk Üst Yöneticisi Al-Obaidly: "Digiturk'ün, beIN çatısı altına girmesinin ardından Türkiye'deki yatırım hacmi 12 milyar TL'ye ulaştı. 2017-2018 futbol sezonunda, şifresiz spor haber kanalı beIN Sports Haber yayına başlayacak."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben de cometofb yazdım  :lol:

yüklenmek lazım abi come to die.

fenerliler sağlam yardırıyor dont come die as gazetesinde 8 mio bonservis 3,5 maaş die haberler çıkıyormuş durma aziz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Müjdemi isterim

onceligimiz Medel degil diyen site hangisiydi ? (@alperbah)
Baskan Ahmet Bulut'un anlastigi menajerini Istanbul'a getirdikleri stopere imza attirmadi bu duruma gore ilk hedefiyle anlasmak uzere. Bu arada bu yedekte tutulan ve anlasilan stoperi herseyi bilen duyumcular ve haber siteleri yazmadi anca cikan isimlerden masal yaratirlar. (@alperbah)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Baskan Ahmet Bulut'un anlastigi menajerini Istanbul'a getirdikleri stopere imza attirmadi bu duruma gore ilk hedefiyle anlasmak uzere. Bu arada bu yedekte tutulan ve anlasilan stoperi herseyi bilen duyumcular ve haber siteleri yazmadi anca cikan isimlerden masal yaratirlar. (@alperbah)

kimmiş o yedek? bence vermaalen gibi duruyor

Çevrimiçi 38life

Medel Appiano Gentile'den (Inter'in antrenman tesisleri) ayrıldı. Beşiktaş ile anlaşmaya yakın. (Sky Italia)

Çevrimdışı saricasi

Medel gelicek bnce,boyu kisa medeli vidaya tercih ederim 1 tasta  2 vidalamamiz lazim. :lol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı Berat

OOS ne, PES gibi birşey mi?

Ofansif orta saha diye geçiyor abi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kimmiş o yedek? bence vermaalen gibi duruyor
Söylemedi. Ama büyük ihtimalle Medel gelecek. Başkan yine alicengiz oyunu çevirdi ve başarılı oldu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İhsan

Ofansif orta saha diye geçiyor abi.

Simdi bizim Q7, Lens, Töre ve Orkan la 4 sag acigimiz mi var ?  :alala:
Sol acik Babel ve birazcikta Sedat mi
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2017, 15:10:25 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Etiketler: