2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6964392 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

zaten lens yardırarak giden sonra içe dönen bir adam forvet arkasında duvara toslar bir şey yapamaz bence de...

Sağ Kanat         95   21   33
Sol Kanat          77   17   22
Santrafor          33   16   18
Forvet Arkası      5   4   -
On Numara         1   1   1

oynatılmamış olması oynayamaz anlamı taşımaz bir çok nedeni vardır oynatılmamasında daha iyi bir forvet arkası vardır
kanatta daha fazla ihtiyaç olmuştur forvet arkası 5 mnaç oynamış 4 gol atmış  10 numara bir maç oynamış bir gol bir asist yapmış
santrafor oynamış 33 maç 16 gol 18 asist yapmış istatistikler merkezde çok daha golcü kimlik kazandığını gösteriyor
negredonun haraketliliğini gördükten sonra lensin ben merkezde çok golcü bir kimlik kazanacağını düşünüyorum.
negredo stoperleri silkeler santrafor oynarken bu asist sayısına ulaşabilen biri forvet arkasında zehir gibi olur bence
istatistikler kanat oyununa göre çok daha etkili olduğunu gösteriyor maç sayısı az ama birde Beşiktaşın ön alan haraketliliğini
düşünüyorum kanatlardaki kadarda yorulmayacak sürekli diri kalır lensin patlayıcı özelliği var
Belki yanılıyorum ama bana sanki cuk oturacak gibi geliyor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

quaresmanın karar verme yetisi ve şut kalitesi kötü, kutu civarında emin olun bolca saç baş yolduran kaleci çalıştıran ya da dağlara taşlara giden şutlar izleriz...
Hoca Quaresma'nın kafasına vura vura anlatacak her topu şut olarak değil en uygun biçimde değerlendirmesi gerektiğini , asistlerin de en az goller kadar değerli olduğunu  :)
Kaleden uzak Quaresma bana göre daha tehlikeli. Oyuncu kaleye yaklaştıkça seçenekleri azalıyor , yapması gerekenler daha açık net ortaya çıkıyor. Önemli olan seçenekler arasında en uygun olanı kullanması ki burada iş biraz da Hoca'ya düşüyor . Kaleden uzak Quaresma önünde daha çok seçenek olmasına rağmen ezberlerine sarılıyor genelde.

Çevrimdışı tangaz

Hoca Quaresma'nın kafasına vura vura anlatacak her topu şut olarak değil en uygun biçimde değerlendirmesi gerektiğini , asistlerin de en az goller kadar değerli olduğunu  :)
Kaleden uzak Quaresma bana göre daha tehlikeli. Oyuncu kaleye yaklaştıkça seçenekleri azalıyor , yapması gerekenler daha açık net ortaya çıkıyor. Önemli olan seçenekler arasında en uygun olanı kullanması ki burada iş biraz da Hoca'ya düşüyor . Kaleden uzak Quaresma önünde daha çok seçenek olmasına rağmen ezberlerine sarılıyor genelde.

bu yaşa gelmiş o ezberler değişmemiş, bu yaştan sonra da değişmez. bunu değiştirecek hoca daha icat edilmedi :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

adam santrafor oynamış senin tabirinle second striker 33 maç 16 gol 18 asist; forvet  arkası oynamış 5 maç 4 gol; 10 numara oynamış 1 maç 1 gol 1 asist;  çift forvetten biri olabilmek için daha ne kadar skor yapması lazım  :alala:
Abi bu istatistiklerin kaçını Hollanda liginde yapmış? Ben baktımda bulamadım senin baktığın yerde öyle bir bilgi mevcut mu? Çok önemsenecek bilgiler lakin bunların çoğunu hollandada yaptıysa ciddiye alabilirmiyiz?

Çevrimdışı ahmetemre

Üniversiteyi yeni kazanan Beşiktaşlılar http://unibjk.com  'u an itibariyle siteye yüklendikleri için çökertmiş bulunuyorlar :)
via sevinmekiçinsevmedik

hayırlı olsun gençlere Beşiktaş ordusuna katılıyorlar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Abi bu istatistiklerin kaçını Hollanda liginde yapmış? Ben baktımda bulamadım senin baktığın yerde öyle bir bilgi mevcut mu? Çok önemsenecek bilgiler lakin bunların çoğunu hollandada yaptıysa ciddiye alabilirmiyiz?

Kulüp   

Toplam:   386   98   102   56   4   -   26.866'
PSV Eindhoven   PSV Eindhoven   138   43   48   20   1   -   10.282'
Dynamo Kyiv   Dynamo Kyiv   78   16   19   10   1   -   5.517'
AZ Alkmaar   AZ Alkmaar   71   17   10   9   -   -   3.296'
NEC Nijmegen   NEC Nijmegen   38   13   5   4   1   -   3.154'
Fenerbahçe SK   Fenerbahçe SK   36   5   17   10   -   -   2.995'
Sunderland   Sunderland   24   4   3   3   1   -   1.541'

takımlara göre maç sayısı gol asist sarı kart çiftsarı kart kırmızı kart şeklinde istatistikler böyle elemanın ama hangi takımda hangi mevkide oynamış bunu incelemedim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

GS Bşk. Dursun Özbek Kulüpler Birliği'ne aday olacağını  açıklamıştı. Ancak birçok kulüp aday olmayan Bşk. F. Orman'ı aday gösteriyor. İlginç! (via. Fatih Doğan)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

GS Bşk. Dursun Özbek Kulüpler Birliği'ne aday olacağını  açıklamıştı. Ancak birçok kulüp aday olmayan Bşk. F. Orman'ı aday gösteriyor. İlginç! (via. Fatih Doğan)
Demek herkes bize düşman değil...

Biraz rahatlamak lazım kafaca.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

santrafor olarak biraz az dönemi biraz psv dönemi şeklinde dağılım war onun dışında hollanda da sağ kanat oynamış d.kievde paso solda oynamış sunderland dönemi sağ sol eşit gibi birkaç maç santrafor ve forvet arkası fenerde ise hep sağ kanat şeklinde oynadığı bölgeler

Çevrimdışı mylife1903

Lens konusu ilginc olacak, lensin istatistikleri yanilticidir. Hollanda ligine bizim mustafa pektemek, omer ve karijmayi gonder istatistik kasarlar orda. Lensin 2012 senesinden izledigim maclarinda da adam direkt santrafor oynuyordu. Gelene gecene 4-5 atiyor psv falan zaten ozamanlar fazla muhim degil.
Adamin oynadigi en buyuk kulup kiev, kievin banko stoperi burda begenilmiyor, lens olunca ouuuvvvv. 

Lens prekogillerden bir oyuncudur, dar alanda bir poh yapamaz topu kendine uzak tutan oyuncu, tiklayarak giden adam. Bizim bu sistemde cok basarili olamaz, oyunu azicik degistirmek, topu azicik geride karsilamak gerekecek, lens dediginiz adama topu 50-60m mermi gibi attiginizda quaresma gibi gotuyla basiyla da top kontrolu yapamaz, hocanin azicik oyunu degistirmesi gerekecek lensin sure buldugu zamanlarda, yoksa burada kendinizi cok seedersiniz, alintilarsiniz.

Kievin okadar macini izlerim hic dikkatimi cekmeyen bir oyuncuydu, insallah tutar ve iyi oynar.

Fazla da beklentiye girmesin kimse, babel performansi verse iyidir ki babel livirpul seviyesi oyuncu lens sandirlend

Çevrimdışı sermet00

Talisca şuan takım ile çalışıyor mu yoksa Benfica'ya geri mi döndü?

Çevrimdışı sozkul

babel çift hane diyorum ben 12-13 gibi

Babel 12-13 atarsa Beşiktaş şampi...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Lens konusu ilginc olacak, lensin istatistikleri yanilticidir. Hollanda ligine bizim mustafa pektemek, omer ve karijmayi gonder istatistik kasarlar orda. Lensin 2012 senesinden izledigim maclarinda da adam direkt santrafor oynuyordu. Gelene gecene 4-5 atiyor psv falan zaten ozamanlar fazla muhim degil.
Adamin oynadigi en buyuk kulup kiev, kievin banko stoperi burda begenilmiyor, lens olunca ouuuvvvv. 

Lens prekogillerden bir oyuncudur, dar alanda bir poh yapamaz topu kendine uzak tutan oyuncu, tiklayarak giden adam. Bizim bu sistemde cok basarili olamaz, oyunu azicik degistirmek, topu azicik geride karsilamak gerekecek, lens dediginiz adama topu 50-60m mermi gibi attiginizda quaresma gibi gotuyla basiyla da top kontrolu yapamaz, hocanin azicik oyunu degistirmesi gerekecek lensin sure buldugu zamanlarda, yoksa burada kendinizi cok seedersiniz, alintilarsiniz.

Kievin okadar macini izlerim hic dikkatimi cekmeyen bir oyuncuydu, insallah tutar ve iyi oynar.

Fazla da beklentiye girmesin kimse, babel performansi verse iyidir ki babel livirpul seviyesi oyuncu lens sandirlend
Hoca'nın yapacağı iş aslında o kadar karışık değil. Quaresma ile Lens'i birçok maça ihtiyaca göre aynı 11'de başlatacak. İki oyuncu maç içinde oyunun gidişatına göre pozisyon değiştirecek. Biri forvet arkasında kutu civarında daha çok dolaşırken diğeri de sağ kanata geçecek. Burada sezon içinde rotasyondan bahsediyorum yani Talisca'yı bir yere göndermiş değilim.
Burada iş Hoca'ya düşüyor. Hoca burada rolleri doğru tanımlamalı ve oyunculara dağıtmalı. Oyuncular da kendilerine tanınan rollere riayet etmeli .

Çevrimdışı tangaz

reis kievde eleman 78 maç 16 gol 19 asist yapmış her 2 maçın birinde skora katkı demektir bu.

Çevrimdışı Kalyoncu

santrafor olarak biraz az dönemi biraz psv dönemi şeklinde dağılım war onun dışında hollanda da sağ kanat oynamış d.kievde paso solda oynamış sunderland dönemi sağ sol eşit gibi birkaç maç santrafor ve forvet arkası fenerde ise hep sağ kanat şeklinde oynadığı bölgeler
Teşekkür ederim abi bulamadım ben baktım baya ondan sordum. Çok zorda kalırsak oynatırız.

Çevrimiçi Necmi

forvet arkası istatistik EL de
10 numara EPL de yapılmış santrafor istatistiği karışık şl el playoff hollanda ligi var
ilginç olan avrupada santrafor oynadığı hiç bir maçı boş geçmemiş
hollandada oynadığı maç skorla hollanda dışı dengeli her oynadığı platformda
2 maç bir skora etki ortalamasını tutturmuş. EPL biraz düşük

Çevrimdışı sozkul

Talisca nın kalması lazım
2 ay kaçırmasına rağmen skor yükümüzü taşıyanlardan kendisi
öyle basit ve farkı artıran golü de yok pek
ben sosa nın herhangi bir avrupa maçında veya derbide ön plana çıktığını hatırlamıyorum
genelinde etkisizdi

Sosa'nın son yılı muhteşemdi daha öncesi çok aralıklı parlamalar içeriyordu, son yılında bile bütün yıla yayamadı olumlu performansını.
Pas verirken yüksek yüzdeli pas hatasıyla oynadığı çok maç var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Demek herkes bize düşman değil...

Biraz rahatlamak lazım kafaca.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiyedeki  futbol takımlarının yöneticilerine baktığımızda Fikret Orman açık ara en iyi yönetici konumunda. Başkan olmasını istemeleri gayet doğal. Senin dediklerine de katılıyorum. Ancak geçmişten gelen önyargıları da (2004) bir kenara fırlatıp atamayız. İhtiyatlı yaklaşmakta fayda var. Tabi bu topu tüfeği alalım meydanlara inelim anlamı taşımaz. Dikkatli olup birlik olmak iyidir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Babel 12-13 atarsa Beşiktaş şampi...

18 lig maçı 5 golü var geçen sene yeni transferdi sonra sayılmayan 1-2 golü de oldu galiba 34 maçta 12-13 gol atması sürpriz olmaz

Çevrimdışı İsmail Özyurt

yalnız 2güne geçici lisans çıkar diyordu şafak bey lakin hala bişi yok 1 haftaya diyorlar şimdi de şayet 1 haftaya cümlesi başladı ise o iş sıkıntı gibi duruyor
Eğer öyleyse Benfica ile pazarlık halinde miyiz diye düşünüyor insan.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı sozkul

neden on numarayı layıkıyla oynayacak oyuncuyu aldık zaten lens ne güne duruyor
forvet arkası rahatlıkla oynar 15 den aşağıda bırakmaz bolcanada asist yapar çok mecbur kalırsak çözüm
var. törede geldiğinde kanat yedekleme sıkıntısıda olmaz.
Lens bize ön tarafta çok geniş opsiyon sağlıyor bunu gözardı etmemek lazım. Babel lens quaresma
orda fırıl fırıl dönerler kim kimi nerde tutacağını anlayamaz 30 dakikalık izlenimle negredoda haraketli pres
yapan bir forvet olduğunu gösterdi. İsmail Er haberi yalan haberdir. Doğru olsa ve iyi para kazansak
verilir. bir sene kiralık olacak oyuncudan gelir elde etmenin avantajı büyük ama gelecek sene ciddi opsiyonu düşünülüyorsa
o zaman verilmez bu sene daha çok katkı yapacağı kesin ve seneye çok değerli olacak.

Lens açık alan topçusu bizim oyun anlayışımızda bir işe yaramaz dememişmiydin @Necmi önceleri, hafızamada hiç güvenmem söyleyimde..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosa'nın son yılı muhteşemdi daha öncesi çok aralıklı parlamalar içeriyordu, son yılında bile bütün yıla yayamadı olumlu performansını.
Pas verirken yüksek yüzdeli pas hatasıyla oynadığı çok maç var.
Bu biraz da basının algısından kaynaklanıyor. Sosa'yı öyle yücelttiler ki şampiyonluğu tek başına kazanmış havası verdiler. Sosa iyi oyuncu ama vazgeçilmez oyuncu değil.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Talisca'nın parası ödendi haberi yapılmış...
Hatta sıkıntı Benfica ile banka arasında olsa gerek yorumu bile yapılmış :D
Hayırlısı

Yeni ödenmiştir, başkan dün ödenmediğini söyledi.

Çevrimdışı underworld

Orkan OOS oynamışligi var mı ?

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Bi an kendimi eksisozluk okuyor gibi hissettim...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: