2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6965408 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

neden on numarayı layıkıyla oynayacak oyuncuyu aldık zaten lens ne güne duruyor
forvet arkası rahatlıkla oynar 15 den aşağıda bırakmaz bolcanada asist yapar çok mecbur kalırsak çözüm
var. törede geldiğinde kanat yedekleme sıkıntısıda olmaz.
Lens bize ön tarafta çok geniş opsiyon sağlıyor bunu gözardı etmemek lazım. Babel lens quaresma
orda fırıl fırıl dönerler kim kimi nerde tutacağını anlayamaz 30 dakikalık izlenimle negredoda haraketli pres
yapan bir forvet olduğunu gösterdi. İsmail Er haberi yalan haberdir. Doğru olsa ve iyi para kazansak
verilir. bir sene kiralık olacak oyuncudan gelir elde etmenin avantajı büyük ama gelecek sene ciddi opsiyonu düşünülüyorsa
o zaman verilmez bu sene daha çok katkı yapacağı kesin ve seneye çok değerli olacak.
Abi adam kariyeri boyunca 1 kere o pozisyonda oynamış sen adamı 10 dakikada 10 numara yaptın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

neden on numarayı layıkıyla oynayacak oyuncuyu aldık zaten lens ne güne duruyor
forvet arkası rahatlıkla oynar 15 den aşağıda bırakmaz bolcanada asist yapar çok mecbur kalırsak çözüm
var. törede geldiğinde kanat yedekleme sıkıntısıda olmaz.
Lens bize ön tarafta çok geniş opsiyon sağlıyor bunu gözardı etmemek lazım. Babel lens quaresma
orda fırıl fırıl dönerler kim kimi nerde tutacağını anlayamaz 30 dakikalık izlenimle negredoda haraketli pres
yapan bir forvet olduğunu gösterdi. İsmail Er haberi yalan haberdir. Doğru olsa ve iyi para kazansak
verilir. bir sene kiralık olacak oyuncudan gelir elde etmenin avantajı büyük ama gelecek sene ciddi opsiyonu düşünülüyorsa
o zaman verilmez bu sene daha çok katkı yapacağı kesin ve seneye çok değerli olacak.

lens opsiyonu benimde aklıma geldi ama benim oldum olası gönlümde çift forvet oynamak var. wolfsburgun son şampiyon oldugunda çift forveti edin dzeko ve grafite idi ikisi total 60-61 gol atmıştı biri 31 diğeri 29 gibi bişeydi, burdan yola çıkarak çift forvet ve 45 gol istiyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sarp

Talisca'nın parası ödendi haberi yapılmış...
Hatta sıkıntı Benfica ile banka arasında olsa gerek yorumu bile yapılmış :D
Hayırlısı

Çevrimdışı mylife1903

Atar  :)
Sol kanatta oynarsa atar.Sağ ayaklı adam sağ kanatta fazla gol atamaz.Babel sağda oynasın solda oynadığı kadar gol atamaz.Ha q7 den fazla atar daha doğru koşu falan yapar tamam ama soldaki kadar gol atamaz ama solda oynadığından daha fazla asist(özellikle orta) yapar.Q7 solda oynasın gol sayısı artar orta sayısı azalır.
Samsunmus, ben ankara demistim dun bu konuda

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu sene quaresmadan 5+ gol bekliyorum asist sayısı düşebilir ama
konya maçındaki quaresma geçen seneki quaresma değildi kötüyü söylüyoruz
iyiyide söyleriz. sanki bu sene daha içe kateden bir quaresma göreceğiz
Yumurta kapiya dayandi da ondan

Lens alinmasaydi gecen sezonki gibi olurdu ayni ama Lens transferi ile alternatifsiz olmadigini anladi tipki 2015 - 2016 da ki gibi :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Abi adam kariyeri boyunca 1 kere o pozisyonda oynamış sen adamı 10 dakikada 10 numara yaptın..
tam on numara değil forvet arkası taliscada on numara değil onun yerini doldurmadan bahsediyoruz

Çevrimdışı Egos

bu sene quaresmadan 5+ gol bekliyorum asist sayısı düşebilir ama
konya maçındaki quaresma geçen seneki quaresma değildi kötüyü söylüyoruz
iyiyide söyleriz. sanki bu sene daha içe kateden bir quaresma göreceğiz

kariyeri boyunca beş golün altına düşmemiş zaten ağabey. quaresma'daki problem yanındakine vermeyip harcadığı pozisyonlardan kaynaklanıyor. son vuruşu geçen seneki kadar kötü olmasa bile içeri girdiği ataklarda kafasını kaldırıp pası düşünmesi bizim lehimize olur.

Atar  :)
Sol kanatta oynarsa atar.Sağ ayaklı adam sağ kanatta fazla gol atamaz.Babel sağda oynasın solda oynadığı kadar gol atamaz.Ha q7 den fazla atar daha doğru koşu falan yapar tamam ama soldaki kadar gol atamaz ama solda oynadığından daha fazla asist(özellikle orta) yapar.Q7 solda oynasın gol sayısı artar orta sayısı azalır.
Bu seferde Trivela yapıyor diye sallar millet ki yapiyoruz bunu

Adam da Sol ayak denen bisey yok solda oynadigi zaman bilincli olarak trivela orta aciyor aslinda bu cok onemli bir yetenek ve meziyet ve buyuk avantaj bizim icin rakip ivin ise dezavantaj , cunku rakip topu cekip orta yapacagini sanirken tak ayak disiyla koyuyor ortayi ama bizim insanimiz bunu artistlik icin yaptığını sanıyor :lol: :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Yumurta kapiya dayandi da ondan

Lens alinmasaydi gecen sezonki gibi olurdu ayni ama Lens transferi ile alternatifsiz olmadigini anladi tipki 2015 - 2016 da ki gibi :tabe:
@Yunus Emre Dökmeci alternatifsizlikle ne alakasi var, quaresma boyle seyleri anlayacak akilda bir oyuncu degil. Senol gunes istemese 2 dakika o formayi giyemez. Kerim gibi olcay gibi, hocaya kulak vermek lazim, dingonun ahiri degil burasi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tam on numara değil forvet arkası taliscada on numara değil onun yerini doldurmadan bahsediyoruz
Abi ha 10 numara ha secondary striker o meziyette birisi değil bu arkadaş. Çıtır çıtır yerler bunu o pozisyonda, Talisca'yı da yiyorlar ama çok farklı meziyetleri var adamın onuda özel yapan bu zaten.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2017, 10:54:15 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Adam da Sol ayak denen bisey yok solda oynadigi zaman bilincli olarak trivela orta aciyor aslinda bu cok onemli bir yetenek ve meziyet ve buyuk avantaj bizim icin rakip ivin ise dezavantaj , cunku rakip topu cekip orta yapacagini sanirken tak ayak disiyla koyuyor ortayi ama bizim insanimiz bunu artistlik icin yaptığını sanıyor :lol: :lol:
Sol ayak mi yok?
Genclerbirligi maci taliskaya sol ayak asist soldan, moskovaya sol ayakla atmadi mi golu, rizespora, sonra kayserisioorada sol ayaklan atti diye hatirliyom, saga ayagi yamuk, sollan vursun, sen solu yok diyin

Çevrimdışı Zafer55

Daum zamanı ümit özat çok yapardı sol kanattan trivela... o koca götüynen komple dönerdi. :D

Bu arada bence de Quaresma solda daha etkili oynuyor bana kalsa ben solda oynamasini isterim

Sol da iken cizgiye yapışmıyor daha cok içeri giriyor ve daha cok sut deniyor

Sag da ise cizgiye yapisip sadece orta acmaya ve calim atmaya odaklanıyor

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı mylife1903

lens opsiyonu benimde aklıma geldi ama benim oldum olası gönlümde çift forvet oynamak var. wolfsburgun son şampiyon oldugunda çift forveti edin dzeko ve grafite idi ikisi total 60-61 gol atmıştı biri 31 diğeri 29 gibi bişeydi, burdan yola çıkarak çift forvet ve 45 gol istiyorum
Cift forvet bizim ligde pek islemez abi, zaten rakip cezasahasi ana baba gunu orayi iyice kalabaliklastirmanin anlami yok. Duzgun gusul almamis olana carpar gol olacak top
Bizim ligde rakibin savunmasini enine genisleteceksin, baska efektif yol yok. Sutlan biraz olur, verkacla falan cok nadir olur. Anca cizgiye ineceksin vereceksin iceri, bizim defanslar kotu yerlesir boyle hareketli oyunda, cepheden iyidir turkiye takimlarinin defanslari.
Birde duran top, korner falan vardir. Defanslar eror verir.

Icerigi kalabaliklastirmayalim onlu arkali oynasin iki forvet biri ilhan olsun oburu sergen

Çevrimdışı ahmetemre

en iyi oyuncunuzu alırım yedek oturturum diye çin atasözü vardı.
lens hafta sonu yedek başlayacakmış bu çin atasözü birden şey etti kafamda  :naughty:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi ha 10 numara ha secondary striker o meziyette birisi değil bu arkadaş. Çıtır çıtır yerler bunu o pozisyonda, Talisca'yı da yiyorlar ama çok farklı meziyetleri var adamın onuda özel yapan bu zaten.
Lens'in fizik gücüyle Talisca'nın bir mi? Lens'in oyun zekası da çok yüksek.

O pozisyonda oynarsa, Negredo'nun boşalttığı alanlara girerek 12-13 gol atar Lens.

Ama ben kanatta daha verimli olacağını düşünüyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lens'in fizik gücüyle Talisca'nın bir mi? Lens'in oyun zekası da çok yüksek.

O pozisyonda oynarsa, Negredo'nun boşalttığı alanlara girerek 12-13 gol atar Lens.

Ama ben kanatta daha verimli olacağını düşünüyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya adam 29 30 yaşına gelmiş hiç bi hocası denememiş şimdi bir anda evreka diye ortaya çıkıp Lens'ten SS yaratmak bana hiç mantıklı gelmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Cift forvet bizim ligde pek islemez abi, zaten rakip cezasahasi ana baba gunu orayi iyice kalabaliklastirmanin anlami yok. Duzgun gusul almamis olana carpar gol olacak top
Bizim ligde rakibin savunmasini enine genisleteceksin, baska efektif yol yok. Sutlan biraz olur, verkacla falan cok nadir olur. Anca cizgiye ineceksin vereceksin iceri, bizim defanslar kotu yerlesir boyle hareketli oyunda, cepheden iyidir turkiye takimlarinin defanslari.
Birde duran top, korner falan vardir. Defanslar eror verir.

Icerigi kalabaliklastirmayalim onlu arkali oynasin iki forvet biri ilhan olsun oburu sergen

3-6-1 o zaman reis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetemre

Ya adam 29 30 yaşına gelmiş hiç bi hocası denememiş şimdi bir anda evreka diye ortaya çıkıp Lens'ten SS yaratmak bana hiç mantıklı gelmiyor.
zaten lens yardırarak giden sonra içe dönen bir adam forvet arkasında duvara toslar bir şey yapamaz bence de...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu arada bence de Quaresma solda daha etkili oynuyor bana kalsa ben solda oynamasini isterim

Sol da iken cizgiye yapışmıyor daha cok içeri giriyor ve daha cok sut deniyor

Sag da ise cizgiye yapisip sadece orta acmaya ve calim atmaya odaklanıyor
Solda veya sağda oynamasından ziyade kutu civarında daha çok bulunmalı Quaresma . Eski hızı yok Quaresma'nın ama tekniği, çabukluğu halen yerinde . Kutu civarında alacağı toplar ile tehlikeli pozisyonlar yaratır.
Quaresma'nın sorunu neleri yapabileceğini neleri yapamayacağını farkında olmaması. Bu nedenle Quaresma'yı oyun içinde özgür bırakmak takım adına yanlış.

Çevrimdışı tangaz

adam santrafor oynamış senin tabirinle second striker 33 maç 16 gol 18 asist; forvet  arkası oynamış 5 maç 4 gol; 10 numara oynamış 1 maç 1 gol 1 asist;  çift forvetten biri olabilmek için daha ne kadar skor yapması lazım  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zaten lens yardırarak giden sonra içe dönen bir adam forvet arkasında duvara toslar bir şey yapamaz bence de...
Ne ona uygun fiziği var ne de oyun yapısı dediğin gibi. O kalabalığın içinde yardıramayacağına göre farklı meziyetleri olmalı ya talisca gibi bir fiziği, uzun bacakları, uzaktan sert şutları ya da Sosa gibi top saklama yetenekleri ve üstün top tekniği ki Sosa bile tam bir 10 numara değil veya forvet arkası.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Solda veya sağda oynamasından ziyade kutu civarında daha çok bulunmalı Quaresma . Eski hızı yok Quaresma'nın ama tekniği, çabukluğu halen yerinde . Kutu civarında alacağı toplar ile tehlikeli pozisyonlar yaratır.
Quaresma'nın sorunu neleri yapabileceğini neleri yapamayacağını farkında olmaması. Bu nedenle Quaresma'yı oyun içinde özgür bırakmak takım adına yanlış.

quaresmanın karar verme yetisi ve şut kalitesi kötü, kutu civarında emin olun bolca saç baş yolduran kaleci çalıştıran ya da dağlara taşlara giden şutlar izleriz...

Çevrimdışı Kalyoncu

Milliyet’e konuşan Bernardo, “Beşiktaş’la aramızdaki sorun ödemenin zamanında yapılmamasından kaynaklanıyor. Beşiktaş, 15 Temmuz’a kadar kiralama bedeli olarak 2 milyon euro ödemeliydi ama bunu yapmadı. Artık bu konuda kararı FIFA verecek” dedi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: