2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6965427 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

3,5 + Elimizdeki 1 e çok rahat boştaki oyunculardan birini bağlarsın.  Biraz tuzlu maaşı  olur ama iş görecek biri olur. Talisca zaten kalacak.

yalnız 2güne geçici lisans çıkar diyordu şafak bey lakin hala bişi yok 1 haftaya diyorlar şimdi de şayet 1 haftaya cümlesi başladı ise o iş sıkıntı gibi duruyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sezondaki 20 gol eksiği kim kapatacak? Quaresma, Babel? veya şu anda ne sunacağı tam olarak belli olmayan Negredo mu? Orta sahamızın (Atiba,Oğuzhan,Tolgay) gol katkısı zaten ortada.. Frikik konusuna hiç değinmiyorum bile..

çift forvet 45 gol atacak bu planlamada  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yalnız 2güne geçici lisans çıkar diyordu şafak bey lakin hala bişi yok 1 haftaya diyorlar şimdi de şayet 1 haftaya cümlesi başladı ise o iş sıkıntı gibi duruyor
Eğer senin tüm evraklarında sıkıntı yoksa Fifa Uefa oyuncunun yanında olur lisansını çıkartır ama hala çıkmadığına göre bi bit yeniği var işin içinde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çift forvet 45 gol atacak bu planlamada  :bandit:
Geçen senede o kadar attılar zaten Abou Cenk ikilisi. arkadan benchten katkıyı kim sağlayacak sadece 11 üzerine bi kurgu kuramazsın sakatlığı cezası vb bir sürü şeyi var.

Lens maks 5-7 arası katkı verir.
Pektemek mi katkı verecek yedekten?
Sakat ne zaman döneceği belirsiz Töre mi?
Orkan mı?
Caner mi?
Necip mi?

her sezon 4-5 gol atan Marcelo konusunu geçtim zaten.
[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2017, 09:59:15 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

Bu adam hala kulüp yönetiyor.

Tedbirsizlik/dikkatsizlik sebebiyle kulübü 100 milyon zarara uğrattığını itiraf etmiş.

Ayrıca bu bilgiye rağmen Terreneo hakkında tazminat davası açmadıysa, görevi kötüye kullanma suçu da var.

Ya da hiç biri doğru değil, zırvalıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi ki de doğru olan en son söylediğin.Sen bu adamın yanlış yapıp da evet biz bunu yanlış yaptık dedğini gördün.Ben görmedim.

Çevrimdışı tangaz

Geçen senede o kadar attılar zaten Abou Cenk ikilisi. arkadan benchten katkıyı kim sağlayacak sadece 11 üzerine bi kurgu kuramazsın sakatlığı cezası vb bir sürü şeyi var.

babel lens ikilisi de 20 atacak planlamamda 45+20 = 65e ulaştık bile

Çevrimiçi Samet Demir

babel lens ikilisi de 20 atacak planlamamda 45+20 = 65e ulaştık bile
45 negredo+cenk
5 babel
5 lens
4 oğuzhan
2 atiba
2 tolgay
3 q7
4 pepe+stoper
2 sağ bek+ sol bek

Total=72

Biraz daha zorlamak lazım. Ya da lens in gol istatistikleri nedeniyle q7 'den fazla oynaması lazım.
Benim fikrim de bu yönde. Eğer talisca gitmezse takımın toplam gol sayısı 80'i bulabilir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

45 negredo+cenk
5 babel
5 lens
4 oğuzhan
2 atiba
2 tolgay
3 q7
4 pepe+stoper
2 sağ bek+ sol bek

Total=72

Biraz daha zorlamak lazım. Ya da lens in gol istatistikleri nedeniyle q7 'den fazla oynaması lazım.
Benim fikrim de bu yönde. Eğer talisca gitmezse takımın toplam gol sayısı 80'i bulabilir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

babel çift hane diyorum ben 12-13 gibi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Talisca geçen yılki gibi sakatlanmazsa 20 yi bulabilir. 2 ay sakatlandı ona rağmen 13 tane attı. Negredodan 21 22 tane bekliyorum. Quaresmada artık 6 7 tane falan atsa fena olmaz

Çevrimdışı FARUK

Talisca nın kalması lazım
2 ay kaçırmasına rağmen skor yükümüzü taşıyanlardan kendisi
öyle basit ve farkı artıran golü de yok pek
ben sosa nın herhangi bir avrupa maçında veya derbide ön plana çıktığını hatırlamıyorum
genelinde etkisizdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Talisca geçen yılki gibi sakatlanmazsa 20 yi bulabilir. 2 ay sakatlandı ona rağmen 13 tane attı. Negredodan 21 22 tane bekliyorum. Quaresmada artık 6 7 tane falan atsa fena olmaz
Atamaz :bandit:

Herif iceri girmiyor ki , ice dogru kosu yapsa fazlasini da atar orasi ayri konu , minimum 10 asist yapsin yeterli 2 - 3 tane de penaltidan atar belki
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Egos

Lens maks 5-7 arası katkı verir.
Pektemek mi katkı verecek yedekten?
Sakat ne zaman döneceği belirsiz Töre mi?
Orkan mı?
Caner mi?
Necip mi?

her sezon 4-5 gol atan Marcelo konusunu geçtim zaten.

robin hood gibisin, lens'ten aldığını marcelo'ya dağıtıyorsun.

Çevrimdışı federo

Sosa gelsin ayrı bir alternatif olur ama Talisca gider Sosa gelirse bence kesinlikle güç kaybederiz. Sosa son senesi gibi oynayabilecek mi? Oynarsa da Talisca farklı bir oyuncu direk skor katkısı var, ligi bilmem ama özellikle CL de Taliscayı ararız. Farklı bir adam 90 dk süper tempoda oynamıyor olabilir ama büyük maçların adamı.. Keşke bir sene daha izleyebilsek

Çevrimdışı Zafer55

Gomez(26)+Cenk(8)=34
Abubakar(12)+Cenk(20)=32
Atmış.Negroda+Cenk den 45 beklemek olumlu.  :ok: Sezona pozitif bakıyoruz demekki..Bu arada Orkan da 3-5 sıkıştırır.

Çevrimiçi Necmi

hiç kimseyi  :bandit:

3-5-2 or 4-4-2 planlıyorum
neden on numarayı layıkıyla oynayacak oyuncuyu aldık zaten lens ne güne duruyor
forvet arkası rahatlıkla oynar 15 den aşağıda bırakmaz bolcanada asist yapar çok mecbur kalırsak çözüm
var. törede geldiğinde kanat yedekleme sıkıntısıda olmaz.
Lens bize ön tarafta çok geniş opsiyon sağlıyor bunu gözardı etmemek lazım. Babel lens quaresma
orda fırıl fırıl dönerler kim kimi nerde tutacağını anlayamaz 30 dakikalık izlenimle negredoda haraketli pres
yapan bir forvet olduğunu gösterdi. İsmail Er haberi yalan haberdir. Doğru olsa ve iyi para kazansak
verilir. bir sene kiralık olacak oyuncudan gelir elde etmenin avantajı büyük ama gelecek sene ciddi opsiyonu düşünülüyorsa
o zaman verilmez bu sene daha çok katkı yapacağı kesin ve seneye çok değerli olacak.

Çevrimiçi Necmi

Herif iceri girmiyor ki , ice dogru kosu yapsa fazlasini da atar orasi ayri konu , minimum 10 asist yapsin yeterli 2 - 3 tane de penaltidan atar belki
bu sene quaresmadan 5+ gol bekliyorum asist sayısı düşebilir ama
konya maçındaki quaresma geçen seneki quaresma değildi kötüyü söylüyoruz
iyiyide söyleriz. sanki bu sene daha içe kateden bir quaresma göreceğiz

Çevrimdışı Zafer55

Atar  :)
Sol kanatta oynarsa atar.Sağ ayaklı adam sağ kanatta fazla gol atamaz.Babel sağda oynasın solda oynadığı kadar gol atamaz.Ha q7 den fazla atar daha doğru koşu falan yapar tamam ama soldaki kadar gol atamaz ama solda oynadığından daha fazla asist(özellikle orta) yapar.Q7 solda oynasın gol sayısı artar orta sayısı azalır.

Çevrimdışı Fatih_

Talisca nın kalması lazım
2 ay kaçırmasına rağmen skor yükümüzü taşıyanlardan kendisi
öyle basit ve farkı artıran golü de yok pek
ben sosa nın herhangi bir avrupa maçında veya derbide ön plana çıktığını hatırlamıyorum
genelinde etkisizdi
Sosa'nın bizdeki 2 sezonluk Uefa daki katkısı 1 gol 1 asist.

Çevrimdışı FARUK

benim hatırladığım deplasmanda bir skenderbeu maçında atmıştı
olimpiyatta bir maçta da Gökhan Töre ye asist yapmıştı golü hatırlıyorum da takım aklımda değil

Bence de Sosa yerine Talisca kalmalı.

Çevrimdışı ekrembaser

benim hatırladığım deplasmanda bir skenderbeu maçında atmıştı
olimpiyatta bir maçta da Gökhan Töre ye asist yapmıştı golü hatırlıyorum da takım aklımda değil

S.lizbon maçıydı galiba

Çevrimdışı mylife1903

Abi oyle bir anlatiyonki yani bu quaresma kendi kendine karar veriyormus nasil oynayacagina gibi bir anlam cikiyir
Bu sene cizgide kalacam, seneye iceri girerim, bir sonraki sene solda oynarim, iki sene sonra forvet arkasi oynarim, senol gunes cozuyor futbolcularin neyi nezaman nasil yapacaklarini.

quaresma rekabete gireceği aynı pozisyonda ( kaliteli ) oyuncular olduğunda , sanki yerine koruma içgüdüsü gibi gelen bir şeyle  gol atmaya daha çok odaklanıyor gibi.
Bence de bu sene asiste yakın sayıda golü olur. Hele Talisca giderse frikiklerin başından kalkmaz :)

Çevrimiçi Necmi

Ben abarttığımızı düşünmüyorum. Eşeğimizi sağlam kazığa bağlıyoruz sadece. Bu tarz olayların bir daha olmaması için de ön ayak oluyoruz. Nöyle kirli bir ortamda takımın marka değerini yükseltip dünya klübü olamazsın.
ne yapalım asalım keselimmi bir şey yapılacağıda yok sadece bir sürü ergeni ipsiz sapsızı çoşturursun
agrasif mesajlarla buda sana zarar verir öfkeyle kalkan zararla oturur.
Burda amaç bizi tahrik edip kavga ortamına çekmek bunu amaçlayana amacını
verirsen kaybeden olursun. Sakin kalacaksın soğukkanlılığını koruyacaksın onların oyununa gelmeyeceksin
bunu başarabildiğinde kazanan sen olursun. Soğukkanlı doğru hamleler saldıran değil uzlaşan
hamleler sana kazandırır kavga etmek isteyen karşısında kavga edecek adam arar neden verelim
En doğru haraket istedikleri kadar saldırsınlar biz her zamanki gibi dalgamızı geçerek devam etmek
bu onları sinirlendirir. sen kendini doldurup sinirlendireceğine bırak onlar sinirlensin onlar bizim dilimizi anlamıyorlar
anlamadıkları içinde sürekli kaybediyorlar o nedenle bizi kendi dillerinde konuşmaya zorluyorlar
vermemek gerekiyor. Savaşmı verilecek biz istediğimiz şekilde veririz bizim şartlarımızda
bizim zekamızı altedemezler. Dalganızı geçin tahriklere kapılmayın

Çevrimdışı mylife1903

neden on numarayı layıkıyla oynayacak oyuncuyu aldık zaten lens ne güne duruyor
forvet arkası rahatlıkla oynar 15 den aşağıda bırakmaz bolcanada asist yapar çok mecbur kalırsak çözüm
var. törede geldiğinde kanat yedekleme sıkıntısıda olmaz.
Lens bize ön tarafta çok geniş opsiyon sağlıyor bunu gözardı etmemek lazım. Babel lens quaresma
orda fırıl fırıl dönerler kim kimi nerde tutacağını anlayamaz 30 dakikalık izlenimle negredoda haraketli pres
yapan bir forvet olduğunu gösterdi. İsmail Er haberi yalan haberdir. Doğru olsa ve iyi para kazansak
verilir. bir sene kiralık olacak oyuncudan gelir elde etmenin avantajı büyük ama gelecek sene ciddi opsiyonu düşünülüyorsa
o zaman verilmez bu sene daha çok katkı yapacağı kesin ve seneye çok değerli olacak.
Lens 10 numara falan oynayamaz, kisa forvet oynar anca

Etiketler: