2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6963044 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

:lol:

Bu adamin bir yere gidecegi yok. Tatismaya gerek yok artik.

Q7 seve seve Senol hocanin istedigi oyunu oynayacak onumuzdeki sezon. Yeterki hocanin guvenebilecegi bir alternatifi olsun.

Aboubakar'i unutun arkadasim. Yok oyle bir futbolcu.

Aboubakar THE END   :claps:

Taa 2 hafta once demistim Aboubakar'i unutun diye.

Bu Serdar Saridag kim. Tipi tam bir palavraciya benziyor.

Kirala Lens'i, Pivot santrafor al, kadroyu koru, yaslan arkana. 

Lens gelecek buraya yaziyorum, ilerde alinti yaparsiniz.  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Oguzhanin fizige bakinca havuzdan olmadigi kesin
o havuzda lensdemi vardı

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

zaten önde quaresma olmayınca görüyoruz işte asistleri yaptığı maç kadrolarına bir bakıver.
ya yoktur yada sola geçmişdir
Ben ankara diyorum abi

Çevrimdışı mylife1903

o havuzda lensdemi vardı
Once marselo sonra atiba sonra zanka sonra lens sonra hepsi mertenze

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Oguzhan'i hali saha macinda oynatirdim.  Yerli mali yurdun mali statusunden yirtiyor. Yoksa Besiktas'ta isi yok liseli fizigiyle. Teknik ve yetenegine lafim yok. Zekada idare eder.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Once marselo sonra atiba sonra zanka sonra lens sonra hepsi mertenze
desene havuza giren dolmabahçeden çıkıyor

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

nostradamus gibi adamım deyip havanı da atıvermişsin

mac esnasinda macin skorunu bile veriyorum, daha ne yapayim.

Suan Besiktas'in 28 kisilik kadrosunda takimin beyni olacak orta saha oyuncusu yok mesela. Bu yilda kanatlardan yuklenecegiz habire.

Çevrimdışı Berat

Babel & Negredo & Lens üçlüsünün ileride yer aldığı hücum ekibini sabırsızlıkla bekliyorum. Sağ taraf yoksa yine tutuk kalacak, Lens 5-6 haftada normal şartlarda formayı direkt alır.

Çevrimdışı mylife1903

desene havuza giren dolmabahçeden çıkıyor
Kanalizasyon borusu acayip genismis o havuzun sokuyorlar oraya dolmabahceden cikartiyorlar
@Serhat Akkaya bu boru konusuna profesyonel yaklasim yapar simdi

Çevrimdışı wbishop82

yaw bu civcivler ciddi ciddi talisca bitti bizde geyiği yapıyorlar  :lol: :lol: inanmış adamlar bi de  :lol: :lol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

SON DAKİKA | Mustafa Pektemek, Karabükspor'un 1,2 milyon €'luk teklifini kabul etmedi.
Nerde çıktı bu haber
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

Madrid taraftarının şuan bitmek üzere olan süper kupayı kazanmaları halinde sahaya kelebeklerle girmeleri bekleniyormuş...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Madrid taraftari sahaya balta firlatti,  bundan dolayi united'in 2 maç ceza alması bekleniyor , performansi begenilmeyen pogba ile orduspor ilgileniyor , net bilgi yayalim.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetemre

https://twitter.com/MustafaGoksuX/status/894951638397579268
Şuan asporda program sunuyor beyefendinin attığı twite bak.
Üj bej kişi demiş matematik dersi görmemiş galiba...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

#Halamadrid :halay: :halay:

#ForzaBesiktas !! :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

Rıdvan Dilmen: "Umarız bu sezon barış sezonu olur.."

Aziz Yıldırım:"Olmaz..Tff başkanı hangi stada gidebiliyor? Sahaya bıçak atılıyor ya.."

Aziz Yıldırım: "Kendimizi kandırmayalım..Barış sezonu olmaz.. Adam sahaya bıçakla giriyor, birini öldürse bunun hesabını kim verecek?"
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Kanalizasyon borusu acayip genismis o havuzun sokuyorlar oraya dolmabahceden cikartiyorlar
@Serhat Akkaya bu boru konusuna profesyonel yaklasim yapar simdi
o havuz resmi varmı atabilirmisiniz tekrar

Çevrimdışı wbishop82

Tebdil-i Kıyafet‏

Beşiktaşız ya. Yemin ediyorum. 3-0'lık maçta 2 dakikada 2 gol yiyebilirsin bir anda. Talisca'da bir şey çıkar birden. Beşiktaşsın çünkü.

Hayda !!! bu abimiz yazdıysa ciddi sorun var demek ki.gece gece bu ne ya.Yaw bu civciv haberleri çıktı önce şimdide bu arkadaş yazdı.Gece gece kıllandım yahu bi huzurlu uyutmadın be talisca

Çevrimdışı mellfred

Başkan iyi bir yönetici olsa da hitabeti zayıf (aslında mizahı da kötü )
Yok yere kendini PFDK'lık etti. Konya taraftarının şiddetinden vandalizminden falan bahset, ardından Beşiktaş taraftarının sağ duyusundan bahset teşekkür et ve şiddetin ciddi cezalar gerektiğini falan söyle bla bla...
Ne diye bize de ceza falan kesemezler diye hiç yere   eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun
Kimse seni suçlamamışken "benim suçum yok" diye bağırmak neden ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan iyi bir yönetici olsa da hitabeti zayıf (aslında mizahı da kötü )
Yok yere kendini PFDK'lık etti. Konya taraftarının şiddetinden vandalizminden falan bahset, ardından Beşiktaş taraftarının sağ duyusundan bahset teşekkür et ve şiddetin ciddi cezalar gerektiğini falan söyle bla bla...
Ne diye bize de ceza falan kesemezler diye hiç yere   eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyorsun
Kimse seni suçlamamışken "benim suçum yok" diye bağırmak neden ?

Katılmıyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Pas pas pas ve ayakta kalabilen top saklayabilen fizigi guclu orta saha oyunculari ile

Bunlar bizde mevcut olmadigi icin sikinti yasiyoruz

Bizde Pas mevcut sadece

Bu yuzden medel diyoruz zaten.

Sosa varken bu kadar bocalamiyorduk mesela bu tarz presslerde
Bide sosa varken beklerimiz böyle kaliteli değildi iyi bir sosa adriano gökhan bekleriyle daha fazla katkı verir babel lens kanatlarıyla daha rahat pas yapar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı artena_condari

Herkes yabanci stoper isimleri yaziyor. Yabanci stoper alirsak yedek stoper olarak ne Tosic'i ne Mitrovic'i yazabilecegiz 21 kisilik kadroya, 11 yabanci kisitlamasindan dolayi.

Çevrimdışı sermet00

Bu sene de şampiyon olursak Gs-Fb diye bir şey kalmayacak farkındasınız değil mi?
Şenol Güneş'i vermedik vatan haini olduk,Konya maçından sonra terorist algısı oluşturuluyor üstümüzde.Bunlar çoook devam edecek.İş çok değişik yerlere varıyor.Bu sene her maçımızdan sonra TV'lerde negatif algıya başlayacaklar.Bu sene gelecek 5-10 sene için final niteliği taşıyor ipi göğüslersek her seneye %80 favori başlarız.Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar dışında seven kalmadı eskiden sempatik gelirdi başkalarına bu klüp, demek ki doğru yoldayız.

Etiketler: