2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6964910 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hic unutmam 2006 yilinda hem Tr kupasini hemde Super kupayi kazanmistik ve ben cocuktum , Kupalar kartal yuvasında sergilenecek fotograf cektirilebilecek urun almak karsiliginda dendiginde 1 hafta harcliklarimi biriktirip mutluluktan , sevincten uca uca Kartal yuvasina gittim ve O kupalarla fotograf cektirdim

Simdi o kupalara ÇÖP deniyor gereksiz deniyor , tek kelime iel YAZIK cok YAZIK...
Ozaman tabiki cocuktum ama ogun benim icin hayatimdaki en mutlu gunlerden biriydi belki o cocuklugun verdigi seyle suanki sampiyonluklardan daha mutlu olmus bile olabilirim ozaman..

Tabiki Lig sampiyonlugu önemli , cocukluk akli iste , ama o kupalarda bir deger bunu untmayalim ..

Hersey para olmus her sey para degil , birazda maneviyata onem verelim para yok diye kimse kupayi istemiyor şimdi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi 38life

Oğuzhanla da 5 yıl uzatılmış. İç transfer tamam.

Çevrimiçi Necmi

Hic unutmam 2006 yilinda hem Tr kupasini hemde Super kupayi kazanmistik ve ben cocuktum , Kupalar kartal yuvasında sergilenecek fotograf cektirilebilecek urun almak karsiliginda dendiginde 1 hafta harcliklarimi biriktirip mutluluktan , sevincten uca uca Kartal yuvasina gittim ve O kupalarla fotograf cektirdim

Simdi o kupalara ÇÖP deniyor gereksiz deniyor , tek kelime ile YAZIK cok YAZIK...
eğer daha değerlisini riske atacaksan evet çöp oluyor Türkiye kupasında yürüdüğünde
lig bitene kadar haftada iki maç yaparak gidiyorsun bunu yapabilecek güçte kadron yoksa
çöp olanı feda edersin her şeyi isteyip hiç bir şeyi alamamaktansa değerli olanlara öncelik vermek evladır
şampiyon olma ihtimalin yüksekse bunu engelleyecek her şey çöptür
şampiyon olma ihtimalleri olmayan içinde kupa değerlidir. herkes ulaşabileceği hedefe değer koyar
bırakalım şampiyonluğa ulaşmayı hayal olarak görenler Türkiye kupasını değerli bulsun
bizim önceliklerimizde değeri yok takım yedekleriyle yürür alabilirse alır alamazsa göz yaşı dökülecek bir durumda yok
Başkanında dediği gibi süt kupası işte bebeler koşsun peşinde Babaların başka işi var :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

📌Beşiktaş'ta Adriano sol kasığından geçirdiği sakatlık sonrası akşam antrenmanını yarıda bıraktı.(Ntv spor)

Çevrimdışı ahmetemre

📌Beşiktaş'ta Adriano sol kasığından geçirdiği sakatlık sonrası akşam antrenmanını yarıda bıraktı.
Gönderin şu pektemeki of of...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı sametbagan

rodolfo gibi bir tankın beğenildiği yerde vidayı beğenmemek bana tuhaf geliyor...
Mevzu beğenmemek değil.Vida tosiçin 1 üst kasası bize başka model stoper lazım benim demek istediğim o.
Ha tosiç elimizde olmasaydı ben vidaya evet diyebilirdim.Yani boşa para harcamaya gerek yok diyorum .

Çevrimdışı wbishop82

çok pis orta oyunun içinde kalıyoruz.takımımız en iyi olsa da 2004 ü hatırlatıyor bu sene

Çevrimdışı wbishop82

bursa-konya-antalya-kasımpaşa-akhisar-sivas. heh işte bunların alayı bize düşman. her zaman ki nden daha sert olmalıyız. rakiplere nasıl yumuşak geçişler yapacaklar bu yiğitler görecez bu sene. Beşiktaşlı olmak gerçekten ayrıcalık

Çevrimdışı mrred

Ergen bunlar ya bıçak nasıl tutulur onu bile bilmiyorlar q7 bunlara öğretsin. Şaka bir yana twitterda konya başkanının alanya maçında  taraftarı stada nasıl biletsiz soktuğunun videosu var. Merak edenler övünçün twitter hesabından bakabilirler.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

çok pis orta oyunun içinde kalıyoruz.takımımız en iyi olsa da 2004 ü hatırlatıyor bu sene
Bu sefer örgütlüyüz. Sosyal medyada bunlara gereken tepkiler verilecektir merak etmeyin.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Abi daha sağlıklı değerlendirme için ilk 11 ' lerin yaş ortalamasına bakmalıyız
peki hangi oyuncu 11 oluyor futbol 11 kişiyle oynanıyorsa neden
28 kişilik kadro kuruyorsun senin her oyuncun 11 içinde olması düşünüldüğü için oraya adı yazılıyor
yoksa kimse seni 28 oyuncu göstermen için zorlamıyor
mesela fenerde RVP yi 11 mi yazacağız yoksa yazmayacakmıyız biz quaresmayımı yoksa lensimi 11
yazalım adrianoyumu canerimi 11 yazalım karar ver bakalım negredomu cenkmi 11 olsun
atiba ozi tolgay talisca necipden hangi 3 ünü 11 e yazalım sağlıklı değerlendirme yapabilmek için.
sen takım kurarsın 11 yaş ortalaması 32 olur ben kurarım yaş ortalaması 26 olur kimsede kurduğum
takım 11 çıkmaz diyemez
fabri 29
caner 28
mitrovic 23
tosiç 32
beck 30
Tolgay 26
ozi 24
Talisca 23
lens  29
cenk 26
töre  25

yaş ortalaması 26.8  şimdi böyle bir 11 ile sahaya çıkarmıyız bence çıkarız
futbol takımlarının 11 i diye bir şey yoktur mahallede maç yapmıyoruz takım vardır
konuşurkende takımı konuşursun

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aferin Fatih Doğan'a. Konya başkanının 50 Beşiktaş'lı da sahaya girdi lafı ispatlansın mesleği bırakırım demiş  :claps:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

Talisca için bugun Portekiz gazetelerinde Benficadan haber yok
sadece Fikret ormanın dunku konuşmalarına değinmişler
birde 1 Portekiz gazetesi aşağıda linklerini verdiğim gazete
Fotosporun tercümesini okurlarıyla paylaşmış
ne gerek vardı böyle doğru olmayan masabaşı haberine?

http://www.fotospor.com/haber-fikret-orman-talisca-icin-oyle-bir-plan-yapti-ki-260598

yabancı basında çıkanı
https://www.footballfancast.com/transfer-rumours/report-claims-manchester-united-meet-release-clause-for-benfica-star-talisca

saygılar

Çevrimdışı Berat

Adriano ile ilgili gelişmeleri gören yazsın lütfen.

Çevrimdışı caner.eryigit

Şimdi bu sevk olayından birşey çıkar mı seyircisiz fln?öyle birşey olursa ceza nasıl uygulanacak bilgisi olan?şu Maçtan bize para cezası hariç birşey çıkarsa (meşale fln)yazıklar olsun acayip algı yapılıyor renkli hesapları ve muhabirleri tarafından.toplanti tüfekle saldırıyorlar safları sıklaştırmaya devam bu sene daha da zor olacak!(saha dışı senaryoları)herşeyi deneyecekler son şansları çünkü.bu senede engelleyemezlerse Çebi başkanın dediği gibi 5.yıldızı biz takarız Allah'ın izniyle!

Çevrimdışı caner.eryigit

Hakan gündoğar denk geldi arka adele fln tuttu idmanı yarıda bıraktı dedi canlı yayında.belki kontrol amaçlı olabilir?sezon başı bu tarz sıkıntılar olması normal yüklemelerden dolayı inş sıkıntılı bir durum yoktur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle bir şey gördüm  :tabe:

Yapılan ilk incelemeye göre Adriano'nun durumu ciddi değil.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Adriano..
Sol arka adalede sertlik var..
Ciddi bir sey yok..

via: F.Günayer

Çevrimiçi Necmi

Farkli bir acıdan gireyim bu sefer madem bu kupalarin bir degeri yok bir prestiji yok

Muzedeki butun Tsyd , Ataturk, tr kupasi , cumhurbaskanligi , bolgesel ve amator brans kupalarini hurdacilara verelim sadece şampiyonluk kupalari kalsin muzede nasilsa degeri yok diğer kupalarin bosuna kazanmışız sizin mantığıniz Bu iste arkadaslar !

Biz Besiktasiz kendinize gelin bir kez daha düşünün !! :busted_cop:
zaten o kupaları müzede tutmuyoruz stadın duvarlarına asıyoruz yüzlercesi var orda  :naughty:
çok istiyorsan bu sene bir kaç tane daha kazanıp stadın duvarlarında boş yer varsa asarız
üzme tatlı canını :kop:

Çevrimdışı autopsy

Ben bizim memleketi azıcık tanıyorsam Konya'ya 2 maç bize 1 maç falan verirler. Bizi de bir şekilde katarlar işin içerisine.

Çevrimdışı Berat

Adriano heralde bu haftayı dinlenerek geçirir, ömrümden ömür gitti haberleri görünce. Bir iyi haber gelsin şu hafta.

Çevrimdışı tangaz

Mevzu beğenmemek değil.Vida tosiçin 1 üst kasası bize başka model stoper lazım benim demek istediğim o.
Ha tosiç elimizde olmasaydı ben vidaya evet diyebilirdim.Yani boşa para harcamaya gerek yok diyorum .

bende sıralamada mangala sakho die söze başlayıp hep vidayı seçenekler arasında son sıraya koyuyorum ama diğer taraftan elemanın lige gelirse de pepeden sonraki en iyi stoper olacağını düşünüyorum. birde iyi tarafından bakalım pedrolardan escudelerden sonra konuştugumuz stoperler arasında en kötüsü vida  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

bende sıralamada mangala sakho die söze başlayıp hep vidayı seçenekler arasında son sıraya koyuyorum ama diğer taraftan elemanın lige gelirse de pepeden sonraki en iyi stoper olacağını düşünüyorum. birde iyi tarafından bakalım pedrolardan escudelerden sonra konuştugumuz stoperler arasında en kötüsü vida  :ok:
bende başından beri vidaya sıcak bakmıyorum ama bu kadroya giremez demek değil
bir tarafımız fazla kalktı yoksa vida pepeyi saymayalım bu lige gelmiş en üst seviye stoperlerden biri olur
şu anda oynayanda değil Kjaeri yere göğe sığdıramadılar bu ondan daha iyi bir stoper
tabi listede mangala medel falan olunca aldığımız pepe olunca vidanın göze hoş gelmemesi gayet doğal.

Çevrimiçi Necmi

Şimdi bu sevk olayından birşey çıkar mı seyircisiz fln?öyle birşey olursa ceza nasıl uygulanacak bilgisi olan?şu Maçtan bize para cezası hariç birşey çıkarsa (meşale fln)yazıklar olsun acayip algı yapılıyor renkli hesapları ve muhabirleri tarafından.toplanti tüfekle saldırıyorlar safları sıklaştırmaya devam bu sene daha da zor olacak!(saha dışı senaryoları)herşeyi deneyecekler son şansları çünkü.bu senede engelleyemezlerse Çebi başkanın dediği gibi 5.yıldızı biz takarız Allah'ın izniyle!

zaten sefk edilecektik o meşaleler cezasız kalmaz
bırakın yapsınlar algıyı kime yapıyorlar Başkanın lyon
maçını örnek göstermesi algının en büyüğüydi :D
bu arada gs geçen sene bir maç seyircisiz cezasını neden yemişti.
passo olmadığına göre seyirci meni veremiyorlar.

Etiketler: