2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6964323 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Murat Özen : Medel'e pek sıcak bakmıyoruz. Stoper de öncelik Vida.

Murat Özen : Vida için kritik gün geçtiğimiz günlerde yazdığımız gibi bu hafta içi. Bekleyip göreceğiz

Murat Özen : Yani öncelik şuan Medel değil. Brezilya'dan Pablo önerildi, hoca tarafından Veto edildi.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 13:14:57 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Murat Özen : Vida için kritik gün geçtiğimiz günlerde yazdığımız gibi bu hafta içi. Bekleyip göreceğiz
açıkçası vida bana pek güven vermiyor. tosicin biraz daha iyisi gibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Özen : Yani öncelik şuan Medel değil. Brezilya'dan Pablo önerildi, hoca tarafından Veto edildi.
Vida vasat stoperin tanımı  :tabe: İnşallah farklı birini alırız  :tabe: Mesela Medel  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ömer Üründül, "Beşiktaş için en doğru adres Vida" demiş.
Kesinlikle Vida' yı almamalıyız.

Çevrimdışı El Nino

Mitrovic varken Vida'ya gerek yok. Adam Hırvatistan milli takımında boşuna mı oynuyor.

Çevrimdışı ahmetemre

Mitrovic varken Vida'ya gerek yok. Adam Hırvatistan milli takımında boşuna mı oynuyor.
dün pepeyi eleştiren sen mitroviç mi oynasın diyorsun ne yaman çelişki :kop:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı sametbagan

Evet sallayanlardan biriyim biz cok daha iyisini ( Lens) daha ucuza aldik

Herif 4 m imza bir okadar da maas istiyordu , bizde 11 oynayacak kapasitesi de bana göre yoktu
Maliyet konusunda yanılıyorsun bence istersen lensin maliyetini hesapla sonra bi daha konuşuruz senle
performans ise göreceli bi kavram oynamadan iyi mi kötü mü bilemeyiz o konuyu
yaş açısından da gazel daha genç bu da bi kriterdir.
Yani kesin lens daha ucuz ve kaliteli diyemeyiz.İyi olduğu yanlar da var kötü olduğu yanlar olduğu gibi.
Bi de nerde yazıyor bu gazelin 4 maaş 4 imza parası ben hiçbir yerde okumadım da link atarsan sevinirim.
Yok senin tahminse orda da sıkıntı var demektir.Zira tahminle bi yere varamayız taktir edersen.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Mitrovic in kumaşı tutmadı bizde vida gelirse onu satarlar seneye herkes vida mitovic olur diyorda Pepe varken Mitrovic mi oynayacak ? Pepe Vida olur

Çevrimiçi 38life

Yap, yap, yap. Parmağınla vur yık...

Çevrimdışı İhsan

Kac dakika izledin bizde sonuc cikartiyorsun. Sabır yahu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuc cikaramamis ve bu yüzden sormus.
Daha fazla izleyen varsa aciklar olur biter  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

Bedava Titi ile anlaştık, beklettik, sonra da "seni almıcaz" dedik. Şimdi 2 milyon verip Vida alıcaz...

Gerçekten yazık. Paraya yazık, uğraşa yazık, mevkii'ye yazık, takıma yazık... Titi'nin Vida'dan hiçbir eksisi yok. 2 milyonu çöpe atıcaz... Anladım ki Beşiktaşta stoper sorunu sonsuza dek sürecek. Hiçbirzaman çözülmeyecek.

Çevrimiçi Necmi

abi haklısın yediğimiz ilk golde hata beck'in değildi ama ömer ali şahınerin, fofananın karşısında yemediği tür çalım  kalmadı. pazar günü menez' e karşı nasıl duracak bu adam. kesinlikle beck bizim ayarımızda bir futbolcu değil. daha önce demistim alt yapıdan bir futbolcu çıkarsak beck ' in yaptığının aynısını yapar
geçen sene şl de beck oynadı uefada 4 maç oynadı bir önceki seneki şampiyon kadronun
sağ bekinden bahsediyoruz oynadığı maçlarda taktir gördü hep
sanki ilk defa şlde oynayacakta ne yaparız diye konuşuyorsunuz geçen sene ne yaptıysa onu yapacak
hiç sırıtmadı dön şl malarımızın yorumlarını oku bakalım hiç beck eleştirisi bulacakmısın
öyle bir konuşuyorsunuzki sadece siz maç izliyorsunuz biz hiç izlemiyoruz gerçekten bu sallamalarınız
artık can sıkıyor derdiniz neki her transfer dönemi eldeki oyuncuları göm sürekli al al modundasınız
sağlıklı değerlendirme diye bir durum yok elinde GG var beck var fenermisiniz seksen tane sağ bek alacaksınız
anlamsız konuşmalar alacağın sağ bekin yerlisi yok peki yabancı kontenjanını oynatmayacağın ikinci bir yedek sağ bek
 için harcayacağını düşünüyormusunuz peki yabancı kontenjanı bir açık bırakarak bitirmek lazım bir yer
ara transferi için bekletilmeli eline güzel bir oyuncu düşeş gelir kontenjan yokluğundan alamazsın
gereksiz bir sağ bek transferi yaptığın için 1,5 aylık Gönül yokluğunu 2-3 yıl birine maaş ödeyerek kapatmayı düşünmek
birde şampiyonlar liginde ne yapmayı düşünüyorsunuz. bütün kadron yeterlide bir sağ bek sorunu kaldı.
bütçe olarak en düşük takım senin bütçenin iki katından başlıyor geçmen gereken takımlara baktığında
eğer sağ bekle bu iş oluyorsa dünyanın en iyi sağ bekini alalım o zaman madem garanti olacak
bir gram bile bütünü düşünmüyorsunuz beck bu takımın kadrosunda dengeli bir sağ bek genel takım kalitesine uygun
real falanmı sanıyorsunuz Beşiktaşıda becki beğenmiyorsunuz. yok birde mantıklı olsa koyduğunuz çekincede
şl de ne yaparız geçen sene ne yaptıysak onu yaparız. bizim sol bekimiz mükemmel ama şl de yediğimiz
gollere bakı ver nerden yemişiz. kendinize gereksiz gömecek adam arıyorsunuz takım eksiklerini giderdikçe birileri bulunuyor şimdi
sıra beckle fabriye geldi. başka çamur atacak adam bulamıyorsunuz. illaki birine gömmek zorundasınız
gaz başka türlü çıkmaz. birinci golün suçu adriano ikinci gol pepenin ama suçlanan beck

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bedava Titi ile anlaştık, beklettik, sonra da "seni almıcaz" dedik. Şimdi 2 milyon verip Vida alıcaz...

Gerçekten yazık. Paraya yazık, uğraşa yazık, mevkii'ye yazık, takıma yazık... Titi'nin Vida'dan hiçbir eksisi yok. 2 milyonu çöpe atıcaz... Anladım ki Beşiktaşta stoper sorunu sonsuza dek sürecek. Hiçbirzaman çözülmeyecek.
Diren Kiev  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı El Nino

dün pepeyi eleştiren sen mitroviç mi oynasın diyorsun ne yaman çelişki :kop:

Yaman çelişki değil. Hani öyle diyorlardı sezon sonunda. İnanan çoktu Mitrovic'e. Sizede bir şey söylenmiyor arkadaş. Ak dediğime kara diyorsunuz  :evillol:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

stoper mevkine pepenin yanina ispanyolca yada portekisce konuşan bir adam almaliyiz. artik bu ya tutarsa deneme islerini bırakmaliyiz. ne mitrovic nede vida üstdüzey stoperler degil.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Koa_lAA

bizim yerli topcu bulmamız lazım...

2 sene sonra gönül emekli olduğunda, ouzhan-tolgay satılır iki seneye zaten.. ne yapacuuk.. bu kalitede yerli adam yok piyasada...

şu anda bu bizde rahat oynar diyebileceğimiz yerli adam yok gibi bişey.. birilerini bulup çıkartmamız lazım...

Çevrimdışı tuncaboylu

Stoper sorunu Titi'yle çözülecekti, kıyısından döndük yani.

Her şeyi abartma huyu bu olsa gerek herhalde. Vida kariyer ve kalite olarak bizim standartlarımıza uygun bir adam. Titi ise ne idüğü belirsiz, 30 yaşına kadar Kasımpaşa'dan daha iyi bir takımda oynamamış, sözleşme elindeyken ancak Bursaspor'a gidebilen bir stoper.

50 kere Hırvatistan milli takımında oynayan, senelerdir Dinamo Kiev'in ilk 11'inde değişmeden oynayan Vida'yı Titi ile denk tutmak da ayrı bir şey.

Ben de Medel olsa daha iyi olur diyenlerdenim, sanırım CL kuraları çekilene kadar uğraşılacak da. Ama bu Titi aşkı artık ööö getirdi bana.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sametbagan

Vida tosiçin 1 tık üstüdür.Uzun saçlısıdır.Hatta sağbek oynayanıdır.
Olacaksa medel,miranda olsun olmayacaksa hiç olmasın paramız cebimizde kalsın.
Vidaya para verecek kadar zengin değiliz.Hatta transferin son gününe kadar bekleyip mangalayı alalım kiralık
Ama ne olur vidayı almayalım.Belki bizde tutar ama bize daha iyisi lazım.

Çevrimdışı Çağatay

vida nedir aga
illa her sene bi bombacı transferi yapacaz...!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ahmetemre

kale arkaları bitti.
hepsi kombine değilmiş demek ki kale arkalarında bilet vardı belki 1000 adet...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı İhsan

bizim yerli topcu bulmamız lazım...

2 sene sonra gönül emekli olduğunda, ouzhan-tolgay satılır iki seneye zaten.. ne yapacuuk.. bu kalitede yerli adam yok piyasada...

şu anda bu bizde rahat oynar diyebileceğimiz yerli adam yok gibi bişey.. birilerini bulup çıkartmamız lazım...
Türkiyede yetenek cok, ama iyi oyuncu yok denilecek kadar az. Bu yüzden kendimiz üretmeliyiz.
Altyapida Altinordu gibi olabilsek sorun kalmaz. Hersene veya her iki senede birtane altyapidan cikartmaliyiz.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

Stoper sorunu Titi'yle çözülecekti, kıyısından döndük yani.

Her şeyi abartma huyu bu olsa gerek herhalde. Vida kariyer ve kalite olarak bizim standartlarımıza uygun bir adam. Titi ise ne idüğü belirsiz, 30 yaşına kadar Kasımpaşa'dan daha iyi bir takımda oynamamış, sözleşme elindeyken ancak Bursaspor'a gidebilen bir stoper.

50 kere Hırvatistan milli takımında oynayan, senelerdir Dinamo Kiev'in ilk 11'inde değişmeden oynayan Vida'yı Titi ile denk tutmak da ayrı bir şey.

Ben de Medel olsa daha iyi olur diyenlerdenim, sanırım CL kuraları çekilene kadar uğraşılacak da. Ama bu Titi aşkı artık ööö getirdi bana.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazdıklarımı anlamıyorsun convert ediyorsun. Nerede stoper sorunu Titi ile çözülecekti diye birşey yazmışım Allahını seversen bana gösterir misin? Titi aşkı neymiş? Adının geçtiği ilk günden itibaren "anca yedek olur" diyip durdum. 50 kez yazdım. Ne Titi aşkı? Titi de Vida da Beşiktaşta anca yedek olur. söylediğim şey bu. Stoper sorunu Titiyle çözülecek demiş mişim... Nerede yahu? Yani gerçekten şaşırıyorum bu cümlelerden nasıl o manayı çıkarabiliyorsun. Bu 2 futbolcu da Beşiktaşta ilk 11'e gi-re-mez! Girmemeli. milli maç oynamakla iyi futbolcu olunmuyor. Yıllardır seyrediyoruz maçlarını, ne olduğunu görüyoruz...
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 14:27:01 38life ]

Çevrimdışı underworld

Yok daha neler adam etkili oynadı bence almeida tek bacağı etmez negredonun
Bu maç için değil genel anlamda tanıyan babinda...

Çevrimiçi tolga1903

Bu vida nefreti nedir? Mesela burdan ağır şekilde eleştirenler adamın görüntülü analizini falan koyabilir mi bak şu yüzden istemiyoruz diye merak ediyorum çok tanımıyorum oyuncuyu avrupa futbol şampiyonasında iyiydi gecen sene kievde mi rezalet oynadı napti bu adam? Benim bildiğim hava toplarında çok etkili ama oyun kurma konusunda sıkıntılı bi arkadaş. Ancak gelirse yerine oynayacağı Tosic'de topu oyuna sokmakta çok yetersiz. Biri anlatabilir mi neden vida kötü?

Çevrimiçi Koa_lAA

Türkiyede yetenek cok, ama iyi oyuncu yok denilecek kadar az. Bu yüzden kendimiz üretmeliyiz.
Altyapida Altinordu gibi olabilsek sorun kalmaz. Hersene veya her iki senede birtane altyapidan cikartmaliyiz.
birilerini bulup adam etmemiz lazım... altyapıdan yaprak kımıldamıyor.. inanılmaz..

busene bitseydi ffp y.yazıcıya falan abanırdık parayı ama oda olmadı.. seneye böyle oynamaya devam ederse avrupa yapar zaten..

k.kanatsızkuş leguen le neyapacak merak ediyorum.. gelişebilir. ama bize vermezler.

gözümüzü kapatıp altınordudan alalım bari birilerini. adamlar odun versen topcu yapıp geri yolluyolar..

Etiketler: