2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6961931 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yasin02

tvde gezerken denk geldim başkan kanal d de canlı yayında
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Berat

tvde gezerken denk geldim başkan kanal d de canlı yayında

Lana Del Rey'i almış yanına :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pepe'nin son dakika da yaptığı o hareketi Quaresma yapmış olsaydı şimdi idam ediliyordu.
Quaresmanin idam edilmesi icin penaltı yaptirmasi , faul yapması onemli degil ki sahada olmasi yeterli sebep :D :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Beyni yanmış, mahallenin delisi gibi takılıyor.

Lens'e "bonservisini hallet, 2 yıl kiralayalım demiş" ya. Bence Lens o cümleden sonra Fenerbahçe'yi kafasından sildi, "bu herif bonservisi olmayan futbolcuyu kiralayacak kadar manyamış" diye düşündü.

Kiralık oyuncu oyuncu için gitsin diye dua etmiş falan, cidden akıl sağlığı yerinde değil. Normal tabii, 20 sene bu kadar stresli işi yürüt, 2 kere son hafta sampiyonluk kaybet, tarlaları sür, mahpusta yat, önce FETÖ destekli Galatasaray'a, sonra akıllı yönetilen Beşiktaş'a tosla.

Bu kadar badiredrn sonra delirmese garip.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalnız bugün lens imza töreninde iyi koymuş lafı eveleyip gevelemeden sokup çıkarmış burası çok büyük kulüp bende üst seviyede oynamak için buraya geldim. nokta...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Nedense sadece Beşiktaş'a karşı olunca mı bunlar geçerli? Maç önü olsun arkası olsun kanal kanal gezip hakemlerden şundan bundan dem vurması cabası ! Ben defterimden sildim bile.
Ben gecen sene sildim kendisini , Yakışmıyor yaptiklari bir Beşiktasliya

Quaresma nasıl sürekli gereksiz yere 3 kişinin arasına girip çalım atmaya çalışıyorsa Pepe de sürekli gereksiz yere penaltı yaptırsa o zaman Quaresma gibi Pepe'nin yaptıkları da sorgulanırdı. Quaresma bilindik yanlışlarını tekrar etmekten vazgeçerse neden insanlar sorgulasın ?
Mac başlığında bende yazdim tamam iyo adam eksiltiyorsun da topu aygindan cikar biraz içeri hareketlen be adam

Sürekli çizgide kalmasina bir türlü anlam veremiyorum , bir pozisyonda 2 konyaliyi cok guzel ekarte etti pas opsiyonu varken topla 3 kisinin arasina daldi bunlari biraz daha azaltsa olacak bu iş

Çevrimdışı mylife1903

Quaresmanin idam edilmesi icin penaltı yaptirmasi , faul yapması onemli degil ki sahada olmasi yeterli sebep :D :lol:
Adam sahada kelebek cevirdi kimse idam etmedi yahu

Çevrimdışı mylife1903

Mac başlığında bende yazdim tamam iyo adam eksiltiyorsun da topu aygindan cikar biraz içeri hareketlen be adam

Sürekli çizgide kalmasina bir türlü anlam veremiyorum , bir pozisyonda 2 konyaliyi cok guzel ekarte etti pas opsiyonu varken topla 3 kisinin arasina daldi bunlari biraz daha azaltsa olacak bu iş
Adam yolun yarisini gecmis simdiye kadar olmamis simdi mi olacak. Eldeki ile yetinmek lazim

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

çok romantiksin yunus emre herif bu yaşa gelip öğrenmemiş şimdi mi öğrenecek  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Bu arada gazell monaco ile anlaşmış.Sallayan arkadaşlara duyurulur.
Monaco ile anlasinca cok iyi oyuncu mu olmus oluyor :alala:

Muhetemelen yedek bekleyip son 10-15 dakika girecek oyuna

Dirarda Monacodan geldi cok mu iyi oyuncu :alala: ne kadar sure almis monacoda

Cok sacma bir yorum olmus kusura bakmayinda :)

Çevrimdışı murat baltacı

Aynen kibar bi adam değil. İhtiyacımız var bunlara. Bazen dalacak adama, ayık ol diyecek.  Adam gibi oyna yoksa ayağını alırsın eline diyecek. Elimizde 4 tane oldu bunlardan..

Quaresma - Pepe - Caner ve Negredo...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum medelde gelirse bu ekibe katılır tosiçte zaman zaman sert yapıyo ama defoları var onun medel hem performans sergiler hem karakter katar oyuna. tolgayıda bu listeye ekleyebiliriz aslında geçen sezon şampiyonluğa giderken durumun farkında olan oyunculardandı ozi böyle silik oynarsa orta sahayı atiba tolgay yapar hoca atiba sezon başlarında böyle sonradan toparlıyo.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AvrupaKartalı

medeli alip orta sahada oynatsak, atibayida bu sezon stoper oynatsak olmazmi?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı artena_condari

Icimizdeki 'Irlandalilara' dikkat... Besiktas, Tevazu demek, Vefa demek!

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Medel isi tamammidir abi sirada mangala veya miranda almak lazim hic olmadi vidayi almak lazim

Çevrimdışı murat baltacı

Medel + stoper olursa başkanın dediği gibi CL kurasından sonra olur.
Ne gerek var buna medel+sağ bek alınsın beckle bu işin gitmeyeceği çok açık konya maçında bile elek oluyor şampiyonlar liginde affetmezler gökhanında sakatlık problemi var tamamlayamıyor maçları. stoper sonlara doğru düşerse üzerine kaymak olur düşmezse medel götürür atiba toparlanmazsa medeli oraya kaydırır arkayı pepe tosiç pepe mitroviç falan yaparız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

medeli alip orta sahada oynatsak, atibayida bu sezon stoper oynatsak olmazmi?
Atibayi sarkik libero oynatacan ahhhh ahhh boyle besli bi bilok ahhh

Çevrimdışı sermet00

Tosic bu fizik ve kondisyon ile ilk 11'den kolay kolay düşmez.

Çevrimdışı mylife1903

iki sefer gitmis
Antalyaya koyar geceriz rahat olsun
Muhim olan eldeki verimsizlerden kurtulmak iki senedir ustumuze yuk oluyorlar

Veli nerede bizim revir cavusu
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 02:01:36 mylife1903 ]

Çevrimdışı mehmetthedum

Bulgaristanda filan ucuza  bir veya ikinci lig takimi alsak Türklerin yoğun olduğu varna vilayetinde mesela. Poyansiyelli genç, Hülle veya yan transferler için orayı kullansak..  sonra ne biliim pektemek, veli, mileosevic, aras,pedro, enes,fatih  filan gibi kadro şişiklerini ve u21'leri oraya göndersek bedava sağa sola vermek yerine bedel alsak o cepten bu cebe. Ffp'de besiktaşın bolusporu gibi olsa..Etrafina futbol okulu filan kursak orada.  Avrupa birligi ülkesi olmasindan faydalansak bulgaristanin. Tuna boyunda kulübe kamp tesisi ,sosyal tesis filan kurup , o kulüp tesislerinden  beşiktaş takimlarini ,üyelerini  istifade ettirsek filan. Pektemek belki oralarda parlayip endonezyaya malezyaya filan gider..

[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2017, 02:20:40 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mellfred

iki sefer gitmis
Antalyaya koyar geceriz rahat olsun
Muhim olan eldeki verimsizlerden kurtulmak iki senedir ustumuze yuk oluyorlar

Veli nerede bizim revir cavusu
Veli pektemek ve boykoyu göndersek yerine de kimseyi koymasak
Yıllık 5m avro alıyor bu faydasızlar
forma satışından bize bu kadar bile kalmıyor

Çevrimiçi 38life

Eski fotoğraf bu. Nedense bu akşam bu tarz bir sürü uydurma haber pompalandı. Hepsi eski fotoğraflar...

Çevrimdışı abdusta

Ukranya basını

Kievin şampiyonlar ligine katılamayacağından dolayı Vidanın takımdan ayrılmak
istediğini ve Beşiktasın 2-3 milyon euroluk bonservis teklifi olduğunu yazmış
ya klup bunu kabul eder yada oyuncu kontrat yenilemek istemediği için ocak ayında serbest kalır diye
yazı yazmış.
Bilinen birsey ancak tartışılmaya başlanması Beşiktaşın lehine
Bu durumda Vida medele gore 1 adım daha önde zira İnter 5milyon bonservis de direniyor.
saygılar

Etiketler: