2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6951319 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

zaytung un parlaşımı yeterli bence dün stadda olanlarla ilgili...

maçla ilgili yoruma gelince... orta sahamız kalabalık diyoruz ama yedeklerle 11 arasında kalite farkı çok fazla bence.. o yüzden ozzi-ati-tolgay dan biri kötü oynadığında değişikliği o bölgeden yapamıyor hoca... yani tolgay ı çıkarıp başka bir ortasaha alamıyor çünkü o kalibrede oyuncu yok yedekte..

mecbur sistemi değiştiriyor..

neyse alışkınız süper kupayı vermeye..allah beterinden korusun.. lige iyi başlamak önemli...
Zaytung ne paylaşmış ?
Ereğli'yi özledim bu arada :evillol:
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Vermaelen çok sakatlık geçirdi eskisi gibi form tutacağını sanmıyorum Pepe ye ayak uyduramaz tahminimce
Mangala veya Vida.

Çevrimdışı mrred

Güzel tespit :tabe: :evillol:  ama katılmıyorum.
:icool: Sürekli kazanmak itici olur bunu sakın unutma sana bir abi tavsiyesi...
The great gig in the sky

Çevrimdışı benyv-

O sene Galatasaray ligi kaçıncı bitirdi?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En rezil senelerinde bile, koşacak halleri yokken orta sahayı geçemezken fenerin elinden kupa'yı aldılar, o sene sanırım.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

O sene Galatasaray ligi kaçıncı bitirdi?

6. Bitirdi ama türkiye kupasınıda aldı. Yani en kötü sezonunda 2 kupa almış oldu. Lig kupası =türkiye kupası+süper kupa bence. Kupa kupadir eğer büyük takımsan yok fazla kazandirmiyor yok önemsiz dememeliyiz bence

Çevrimdışı tangaz

İnanırım abi yaparlar. Bu arada sen maçlara gidicek misin bu sene ? Gideceksen beraber gidelim ikimizde Ankaradaymışız :D

evet gideceğim ama kombinem yok kaç maça giderim bilmiyorum ama bu takım 5-6 sefer bizi istanbula götürür dostum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bak adam bu sabah sağlık kontrolünden geçmiş siz hala Quaresma diyorsunuz :)
Hadi hayırlı olsun Gümbür gümbür geliyoruz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

:icool: Sürekli kazanmak itici olur bunu sakın unutma sana bir abi tavsiyesi...
Ben de onu istiyorum abi zaten. Yeter ki Sürekli kupa kazanalım  millet bizi itici bulsun önemli değil. Acımasız olmalıyız her anlamda  :D :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mrred

6. Bitirdi ama türkiye kupasınıda aldı. Yani en kötü sezonunda 2 kupa almış oldu. Lig kupası =türkiye kupası+süper kupa bence. Kupa kupadir eğer büyük takımsan yok fazla kazandirmiyor yok önemsiz dememeliyiz bence
Şu ulusta kupa yapan esnaf var gel ben sana ordan bir sürü kupa alayım :D. Kupa fetişi misin anlamadım ki :D
Kupa sonuçtur amaç iyi ve keyifli oyundur. Takılma bu kadar
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Pepe'nin yanına Vida değil de ayağı yere sağlam basan, dengeli, sakin yani Miranda gibi bir oyuncunun gelmesi daha doğru olur.

katılıyorum miranda süper olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

Zaytung ne paylaşmış ?
Ereğli'yi özledim bu arada :evillol:

https://twitter.com/zaytung/status/894301230327005185

ereğli yi bende özlüyorum  :evillol: :evillol:

daha bir insan evladı görmedimki zonguldak merkez i özledim desin... yok abi böyle bir şehir..olamaz..olmamalı..

not: sanırım 2 yada 3 sene önce zonguldak taraftarı maç sonu stada girdi diye 4 maç ceza vermişti federasyon... bekliyoruz..bakalım ne çıkacak..

Çevrimdışı tuncaboylu

10.haftada teknik direktör değiştirdiler o sene, demem o ki o kupa, sampiyonluğun üstüne gelmesine rağmen çok da mutlu etmemiş camiayı.

O yazdığın eşitlik de saçma, Konya o dediğin 2'sini aldı, biz de ligi aldık. Eşit miyiz yani, gitti fifti mi?

Madem eşitlik var senin gözünde, seneye şampiyonluğu mu istersin, Türkiye kupası + süper kupayı mı?

Diğer ligleri bir kenara koyarsak, Türkiye'de lig şampiyonluğu 100 üzerinden 95'tir, Türkiye kupası 4'tür, süper kupa 1'dir.

Çevrimiçi Necmi

Pepe Tosic ikilisinden daha mı çok eminsiniz ? Vida diyoruz
Hadi Vida olmasın mangala olsun
Pepe zaten Adamların üzerine çullanıyor :) Nefes aldırmıyor
Tosic oranın en zayıf halkası Basit çalımlar yiyor çok gol yediriyor Vida veya Mangala bu bölgeyi sağlam idare eder pepe ile birlikte zaten hoca Vidayı istiyor baya ısrarcıymış Kalkan gibi defans hattı olur
Gönül,Pepe,Vida,Adriano dörtlüsü
Zerre şüphen olmaz en azından Tosic gibi sağı solu belli olmayan nerde patlayacağı belli olmayan bir oyuncu değilde vida gibi güven veren stoperimiz olur.
nerden biliyorsun bayağı ısrarcı olduğunu :alala:
vida hiçde düşündüğünüz bir stoper değil bence kaç defa karşımıza çıktı başka bir sürü maçını izledik
ne gördünüz anlamıyorum bir şey istiyorsan iyisini iste elindekinin bir tık üstünü değil.
vida ne kadar güven verir. bana hiçde güven vermiyor. medel alabiliyorsam medel alırım ha ondan sonra
vidayı ocakta bedava alabileceksen alırsın bana göre bonservis ödenecek kadar değerli değil.

Çevrimdışı Koa_lAA

katılıyorum miranda süper olur.

bende katılmakla birlikte artık daha genç oyunculara yönelmeliyiz... kadayıf olmak üzere o arkadaşlar... nası bulurlar, nerden bulurlar bilmem.. onların işi o benim değil..

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/zaytung/status/894301230327005185

ereğli yi bende özlüyorum  :evillol: :evillol:

daha bir insan evladı görmedimki zonguldak merkez i özledim desin... yok abi böyle bir şehir..olamaz..olmamalı..

not: sanırım 2 yada 3 sene önce zonguldak taraftarı maç sonu stada girdi diye 4 maç ceza vermişti federasyon... bekliyoruz..bakalım ne çıkacak..

:kop: :kop: Zaytung noktayı koymuş. Zonguldak çok kara  ama yine de başka yönleriyle severim :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erdem Ayaz

nerden biliyorsun bayağı ısrarcı olduğunu :alala:
vida hiçde düşündüğünüz bir stoper değil bence kaç defa karşımıza çıktı başka bir sürü maçını izledik
ne gördünüz anlamıyorum bir şey istiyorsan iyisini iste elindekinin bir tık üstünü değil.
vida ne kadar güven verir. bana hiçde güven vermiyor. medel alabiliyorsam medel alırım ha ondan sonra
vidayı ocakta bedava alabileceksen alırsın bana göre bonservis ödenecek kadar değerli değil.
Kongre üyesi bi kaç arkadaşım bilgi almış bana Vida Miranda ikilisinden biri gelebilir diyor Medel ihtimali düşmüş diyor

Çevrimdışı tuncaboylu

En rezil senelerinde bile, koşacak halleri yokken orta sahayı geçemezken fenerin elinden kupa'yı aldılar, o sene sanırım.
O sene başından beri 5 teknik direktör değiştirdiler ve şu ankini de istifaya çağırıyorlar.

Geçen sene de aynı mevzuu döndü, Galatasaray maçı sonrası yazılanlar hala gözümün önünde. Bu kupanın ömrü 1 hafta, mutluluğu 1 gün. Bakın hiç maddiyat işine girmedim, tamamen manevi tanım bu.

Çevrimdışı atalay

Zamanında Rijkaard ve Guardiola'nın kaleci antrenörlüğünü yapan Unzue'nin takımı Celta Vigo. Bu oyunu miras bırakan eski Celta hocası Berizzo. O nerede? Sevilla'da. Sevilla'nın eski hocası kim? Sampaoli. Teknik adam seçimi neye göre yapılır?
https://twitter.com/Futbol_Akademi/status/894265269996199936

Çevrimdışı federo

Sıkıntı yok seramoni kupasını kaybettik alsaydık hoş olurdu ama olmadı. Mühim olan stoper ve taliscanın durumunun bir an önce netleşmesi.

Stopere Mangala, Miranda veya Mascherano 3 lüsünden biri gelse ya

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Miranda 32 yaşında Tamam tecrübesi var sağlam defans
Takım çok yaşlandı genç dinamik oyuncular lazım seneye Quaresma adriano babel Tosic i satıp yerlerine genç oyuncular alıp askerden yeni gelmiş gibi oynayan genç oyuncular almak lazım
Q7 ve adriano Çine gider.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

10.haftada teknik direktör değiştirdiler o sene, demem o ki o kupa, sampiyonluğun üstüne gelmesine rağmen çok da mutlu etmemiş camiayı.

O yazdığın eşitlik de saçma, Konya o dediğin 2'sini aldı, biz de ligi aldık. Eşit miyiz yani, gitti fifti mi?

Madem eşitlik var senin gözünde, seneye şampiyonluğu mu istersin, Türkiye kupası + süper kupayı mı?

Diğer ligleri bir kenara koyarsak, Türkiye'de lig şampiyonluğu 100 üzerinden 95'tir, Türkiye kupası 4'tür, süper kupa 1'dir.

Abi tabiki de eşit değiliz ama sayı olarak konya 2 kupa kazandı biz 1 kupa kazandık. Tamam lig şampiyonluğu en onemlisi ama benim dediğim eğer domine etmek istiyorsak bütün kupaları almalıyız.  önemsiz, fazla kazandırmıyor dersek olmaz bu iş. O zaman türkiye kupası ve süper kupaya katılmayalım bir daha. Nasıl olsa önemsiz. Hatta basvuru yapalim hemen 2017 2018 turkiye kupasına katılmıyoruz diye.

Çevrimiçi Necmi

bir daha Beşiktaştan bahsederken eğer büyük takımsan imasını kullanırsan burdan atılırsın
Beşiktaşın büyüklüğünden şüphenmi var. Ne dediğinizi bilipde konuşun. çok kupa meraklısıysan yaz boyu turnuva turnuva
dolaşıp toplarsın madem kupa kupadır.
geçen sene uefa süper kupasını kim aldı biliyormusun googleda aratmadan cevaplayabilirmisin.
bir gs aldığında duymuşduk ondan sonra hiç duydunmu

Çevrimdışı Koa_lAA

:kop: :kop: Zaytung noktayı koymuş. Zonguldak çok kara  ama yine de başka yönleriyle severim :D

başka yönleri derken.. -hmmm seni hınzır-  dicem ama yani oda standardın üstü değil  :biggrinking: bi izmir bi edirne yani pöfff...

Çevrimdışı Koa_lAA

dünkü oyunda üzüldüğüm tek yön dikine hızlı paslaşmadan eser yoktu.. yoksa erken form tutmayalım zaten...
sezon başı kötü futbol beni üzmemekte... sıkıntım standart oyunu bile oynamadık dün... pas trafiğinin formla fazla alakası olmaması lazım.. artık bunu en kötü halimizle bile yapıyor olmamız lazım..

Çevrimiçi Necmi

Kongre üyesi bi kaç arkadaşım bilgi almış bana Vida Miranda ikilisinden biri gelebilir diyor Medel ihtimali düşmüş diyor
yöneticilerin bilmediğini kogre üyelerimi bilecek :D
Başkanın ne dediğini duymadınmı transferleri sızmasın diye yönetim toplantısında bile
konuşmuyoruz dedi.

Etiketler: