2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6949230 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu takıma sağ kanat stoper orta saha şart
Gökhan Gönül sakatlandığı taktirde onun yerine görev alacak Beck in kötü oyununu görünce sağ kanat şart
Atiba ya alternatif lazım
Son olarak Domagoj Vida çarşamba günü bu iş biter takıma kazandırılır umarım bu defansı vida kurtarır.

Çevrimdışı atalay

Dünkü maç ile ilgili; oyun kurgusu ve oyuncu rollerindeki sıkıntılar sebebiyle geçen sezon ki kupa finaline olan benzerliği, 3-4 sezondur tipleme ve saha içi düzen üzerinden orta üçlü kurguda oluşan sıkıntıyı, berbat zemin-yüksek nem-kötü organizasyon ve sezon başı yüklemelerinin plan ve çeşidinin oyuna etkisini, yenilen gol ve verilen pozisyonlar başta olmak üzere saha parselizasyonu ve oyuncular üzerinden gördüğüm sıkıntıları yazabilirim. Fakat bunları ve daha fazlasını yazdık. Birkaç güven aralığı ve standart performansı olan oyuncunun düşük performansı dışında, dün yeni bir şey yoktu. Beşiktaş'ın diğerlerinden öne çıkan artıları varsa kendi içinde epey sayıda eksileri de var. Oyundaki ve oyuncudaki sıkıntılar da benzer. Yenilerin düne dair hataları ise olur, olacak. Bu hatalar oyunu, önemli olan hatalardan ders çıkarabilmek. Beşiktaş son iki sezondaki oyun yapısı/tavrı, sürdürdüğü/kaybettiği oyun hafızası ve bazı öne çıkan oyuncuları sebebiyle diğerlerinin önüne geçti. Fakat bu oyunda oyunu anlatan ve başkalaştıran Atiba - Oğuzhan merkez ikilisiydi. Önündeki Sosa veya Talisca profili, oyunu tek tipleştiren; belki ayakta tutan veya daha fazlasını görmemizi engelleyen Quaresma, Babel'in yeterliliği/yetersizliği, Caner'in Quaresma'dan bile daha dominant oyun yapısı ve bunun tercih edilip edilmemesi gerektiği iyi düşünülmeli. Fakat bunları da daha önce yazdık. O yüzden orta alandaki geçirgenlik salt olarak herkesin düşündüğü gibi göbekteki oyuncu profillerinin sertlik konusundaki yetersizliği değil. Öndeki iki kenar oyuncunun temposu ve defansif kurgudaki kusurları başta olmak üzere tarifini yaptığımız saha içi geometrisi en önemli sıkıntı. Farkı yaratan ikiliden birinin sallandığını veya diğerinin başka noktalarda yetmediğini düşünüyorsanız o zaman oraya bir hamle gerekiyor. Bunu dışarıdan görmek için erken olabilir. Tekrarlamak gerekirse takımın yaş ortalaması, dinamizmi ve temposu Avrupa'da bazı takımlara karşı cevap verebilecek noktada değil. Geçen seneki CL ve UEL'deki alınan sonuçlara rağmen de böyleydi. O yüzden oradaki bazı rakipler ile başka oyunlar oynamak zorunda kalacağız.

Çevrimdışı atalay

FİNİTO! Unutmadan 34 🔜 🏆 Ritüeli tekrarlayalım.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2017, 09:38:00 atalay ]

Çevrimdışı underworld

Negro'nun lig tv den bu sezonki oynadığı maçların özetlerine baktım da , Ba her türlü ihtimale karşı gelsin diyorum.
OOS deki Talisca'lı denklem de tam randuman tutmayabilir.
Hocanın aradığı tipte bir oyuncu değil.
O yüzden Ba gelsin başka golcü istemem demesi de çok haklı.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Marcelo nun yeri doldurulamamış gözümde öyle
Marcelo her yönden oyuna katkı veriyordu neyse umarım Pepenin yanına kaliteli beton gibi stoper alınır.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Negredo ya gelirsek
Umut verdi o zor şartlarda o kafa vuruşunu her oyuncu yapamaz Ama zamana ihtiyacı var zamanla istenilen seviyeye gelecektir Aboubakar da böyleydi ilk geldiğinde sonuçta 2 günlük antrenmanla 30 dakika süre almış bu adam hemen kötü demez yanlış zamanla iyi olacak.

Çevrimiçi Necmi

Bu takıma sağ kanat stoper orta saha şart
Gökhan Gönül sakatlandığı taktirde onun yerine görev alacak Beck in kötü oyununu görünce sağ kanat şart
Atiba ya alternatif lazım
Son olarak Domagoj Vida çarşamba günü bu iş biter takıma kazandırılır umarım bu defansı vida kurtarır.
quaresma lens orkun birde töre gelecek daha kaç tane sağ kanat istersin :D

Çevrimiçi Necmi

Marcelo nun yeri doldurulamamış gözümde öyle
Marcelo her yönden oyuna katkı veriyordu neyse umarım Pepenin yanına kaliteli beton gibi stoper alınır.
bir maçlamı anladın  :alala:

Çevrimdışı Mavi Tuna

Sezon öncesi yapılan bir maç, hazırlık kampından yeni çıkmışız ama onla olmaz, bunla olmaz, hala çok kırılgan bir taraftar yapımız var.

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

bir maçlamı anladın  :alala:
İlk yediğimiz golde traore ye gelde at dedik bomboş adamın önü  :) Oturmuş bir oyuncuydu daha hızlı benim gözümde
Neyse bakalım umarım iyi stoper alırlar
Oturmuş takımın oyuncularını satınca bi şekilde bizden çıkıyor kupayı gecen yılda aynı şekilde kaybettik
Fenamı olurdu lige kupayla girseydik umarım vida gelir.

Çevrimiçi Necmi

Sezon öncesi yapılan bir maç, hazırlık kampından yeni çıkmışız ama onla olmaz, bunla olmaz, hala çok kırılgan bir taraftar yapımız var.

pepe beğenmiyorlar artık uzaydan bir stoper getirmek gerekiyor sanırım :alala:
dünyanın en iyi 5 stoperinden biri :D
bu kırılgan yapı falan değil buna başka isim koymak gerekiyor.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

quaresma lens orkun birde töre gelecek daha kaç tane sağ kanat istersin :D
Pardon sağ bek diyecektim  :)

Çevrimdışı underworld

Eskiden hep biz önde basar rakibi cikartmazdik şimdi tam tersi oluyor ( hazırlık maçlari dahil).

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Pepeyle alakalı bir sorun yok Pepe yi beğenmeyen insanın futbol bilgisinden şüphe ederim
Pepe nin yanına Marcelo kalitesinde stoper ihtiyacımız olduğuna vurgu yapıyorum yoksa kim Pepe ye laf edebilir

Çevrimdışı underworld

Takımın 10 numara oynayacak oyuncusu yok .
O bölgeye uyacak en yakın oyuncuda kampa günlerce gelmiyor sonra da  lisans yüzünden sahaya çıkamıyor.
Ve bu bölgenin yedeği bile yok.

Çevrimiçi Necmi

Eskiden hep biz önde basar rakibi cikartmazdik şimdi tam tersi oluyor ( hazırlık maçlari dahil).
sen maçı seyret ondan sonra yorum yaz bence

Çevrimdışı Erdem Ayaz

O bölgeye uyacak en yakın oyuncuda kampa günlerce gelmiyor sonra da  lisans yüzünden sahaya çıkamıyor.
benimde tam olarak söylemek istediğim bu
Sağ bek ihtiyacımız da var Gökhan Gönül sürekli sakatlık problemi yaşayan oyuncu o sakat olduğunda Beck gerekli verimi vermez Beck bitmiş dünden sonra iyice emin oldum satılması gerek
Sosa tarzı oyuncuya ihtiyaç var Sosa yi getirmek lazım gelmekte istiyor hocanın şuan ki sisteminde Sazı eline alır.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Kısıtlı bütçe ile alınabilecekten çok daha iyi oyuncular aldı yönetim. Bunda birkaç yıldır oluşan Beşiktaş imajı, yönetimin ikna becerisi ve sosyal medya da taraftarın iyi organize olması çok etkili oldu. Güzel bir stat, huzurlu bir ortam da işin cabası. Onu beğenme bunu beğenme kimi beğenecekler merak ediyorum. Herkes az çok aksayacak bu böyledir, bütçemiz belli, hala oraya buraya adam alalım diyorlar iyi hoşta ne ile alacaksın diye sorarlar adama.

Bunun ismi kırılganlık ya da başka bir şey ama hiç hoş durmuyor. Özellikle kötü sonuçlardan sonra aşırı olumsuz bir hava estiriliyor.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Babel ilk yarıda etkisiz di
Lens Babeli keser gibi umarım lens oynar ilk 11 de
Quaresma da gereksiz top kayıpları yaptı topu ayağında çok tuttu bu konuda ne düşünüyorsunuz @Necmi

Çevrimiçi Necmi

fenerliler gibi başlama bence
bak bakalım avrupanın önde gelen takımlarına kaçı dediğin tarzda on numarayla oynuyor
bizim akşamki sorunumuz on numara değildi ruhsuz bir takım vardı sahada sol bekin sağda dolaşıyor
sol stoperin ortada yok soldan atak yiyorsun tutan bir adamın yok penaltıdan önceki pozisyonda
pozisyonu kovalayıp kesen cenkdi ötesi varmı en uçtaki adamın en geride pozisyonu önlüyor
ne on numarasından bahsediyorsun takım daha kamptan ayrılamamış sorun o maçın hazırlık maçı olduğunu sanıyorlardı.
herkes artislik peşinde kafalarında maç kazanma düşüncesi yok rakibi küçümsediler iyi oldu
akılları başlarına gelir lig başlamadan.
Giden kupa olsun ligde kaybedilecek bir üç puandan daha değerli değil.

Çevrimiçi Necmi

Kısıtlı bütçe ile alınabilecekten çok daha iyi oyuncular aldı yönetim. Bunda birkaç yıldır oluşan Beşiktaş imajı, yönetimin ikna becerisi ve sosyal medya da taraftarın iyi organize olması çok etkili oldu. Güzel bir stat, huzurlu bir ortam da işin cabası. Onu beğenme bunu beğenme kimi beğenecekler merak ediyorum. Herkes az çok aksayacak bu böyledir, bütçemiz belli, hala oraya buraya adam alalım diyorlar iyi hoşta ne ile alacaksın diye sorarlar adama.

Bunun ismi kırılganlık ya da başka bir şey ama hiç hoş durmuyor. Özellikle kötü sonuçlardan sonra aşırı olumsuz bir hava estiriliyor.

farketmiyor bu her zaman olacak tek çare ağızlarına bir emzik tıkıştırmak
tatminsiz insanı hiç bir şeyle tatmin edemezsin onlar mutsuzlukla besleniyor

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ben dünkü maçta en çok Şenol hocayı beğendim. Yine oyuna müdahaleleri iyiydi, hırslıydı, hareketliydi. Tek eleştirim orta sahaya.. Atiba-Oğuzhan-Tolgay üçlüsüyle allah muhafaza bi şampiyonlar ligi maçına çıksak haşat ederler. Olmuyor bu üçlü. Başka bir çare bulması lazım Talisca'nın olmadığı durumlarda.

Çevrimiçi Necmi

Babel ilk yarıda etkisiz di
Lens Babeli keser gibi umarım lens oynar ilk 11 de
Quaresma da gereksiz top kayıpları yaptı topu ayağında çok tuttu bu konuda ne düşünüyorsunuz @Necmi
quaresmanın kaptırdığı toptan yedik golü
ama geçen seneki oyun tarzından farklıydı takım hazır değil üstüne konuşmaya gerek yok
bu kaybın ceremesini antalya çekecek :D

Çevrimiçi Necmi

Ben dünkü maçta en çok Şenol hocayı beğendim. Yine oyuna müdahaleleri iyiydi, hırslıydı, hareketliydi. Tek eleştirim orta sahaya.. Atiba-Oğuzhan-Tolgay üçlüsüyle allah muhafaza bi şampiyonlar ligi maçına çıksak haşat ederler. Olmuyor bu üçlü. Başka bir çare bulması lazım Talisca'nın olmadığı durumlarda.
medelin peşinde koşuyorlar ya

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Simdi doğruyu söylemek gerekirse son 2 yıldır falan iyiyiz. Bu iyi olduğumuz zamanlarda 6 tane kupa vardı. 2 lig, 2 süper kupa,2 türkiye kupası. Ve biz sadece 2 tanesini kazandık. Eger domine etmek gibi bir hedefimiz olmaliysa en az 4 tanesi bizim olmalıydı. Şimdi onemsiz falan diyenler olabilir ama benim için önemli. Geçen senelerde türkiye kupasını çoğu kişi önemsiz diye nitelendirmisti. Ama bence çok önemli. Yani açıkçası winner  bir takim değiliz maalesef. Bir de sezon basi hazir degiliz falam diyenler var ama katılmıyorum. Konyasporda sezon başı geçirdi.las palmasa yenildikten sonra burada bazı arkadaşlarla birlikte yazmıştık bu takım hazir değil diye. Maalesef takım 2 haftada toparlanmamis.Umarım antalya maçına kadar hazir oluruz. Eger kötü başlarsak bu sezon zorlanabiliriz

Etiketler: