@Necmi Abi tam olarak bunu mu söylemek istedin bilmiyorum ama Lens'in sadece fenere çalım atmak için alındığını sanmıyorum. Hem lig hem şampiyonlar ligi oynayacağız. Kanatlarda geçen yıl cenk ve abou bile oynadı ara ara. Lens'in alınması bise ihtiyacımız olan zenginliği sunacak. Ben işimize fazlasıyla yarayacağını düşünüyorum. Bence bu yönetim sadece transfer çalımı atmak için adam almaz. Bir de bunun sakatlığı falan var. Şampiyonlar liginde herhangi bir sakatlık durumunda tecrübesiz Orkan değil lens oynar. Her açıdan win win. 
Kanadin birinde 34 yasinda Quaresma var Tamam gecen sene 40 mac oynadı belkide daha fazla , kaldirdi da ama bu sene kaldiramayabilir
Lens transferi hem rotasyin anlaminda hemde Q7 nin Çin e satisi anlaminda elimizi cok güçlendirdi
Onceden Yorulan kanadi oyundan cikardigimizda oyuna kerim frei giriyordu simdi Lens girecek olaya bak

Senol hoca dun de aciklama yaptı Aciklamarindan anlasilan Quaresmanin yeri garanti Adam acik acik hayranim calisma azmine dedi inanilmaz çalışıyor dedi
Ama Lens kendini gosterirse formayi alabilir bir ihtimalde Lens - Q7 olabilir kanatlar yada Babel - Q7 baslayip sonradan Lens girer