2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926402 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi :D :D
bize karşı bir etkisi yoktu yalanmı
lensi almamızın en güzel tarafı fenere giydirdiğimiz kapak.
işimize ne kadar yaradığının bir önemi yok gereken etkiyi gösteriyor sonuçta
her transfer sahaya yapılmaz. hem ne olursa olsun quaresmaya tercih ederim :D
tosiç bacağını vermişti eline :D  iyiki fazla sert girmemiş özür diler helalleşirler sıkıntı yok :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

tosiç bacağını vermişti eline :D  iyiki fazla sert girmemiş özür diler helalleşirler sıkıntı yok :evillol:

bende caner veya gökhan'ı övmüştüm aynı tepkiyi vermiştin :D

Övün renklileri höyle böyle demiştin onlarda gelmişti :D

Sende de var birşeyler @Necmi abi :D

Çevrimiçi Necmi

Aziz azdırdı adamları. Yok alırım adamını yedek oturturum‚ yok Quaresma bana geldi belgesi var.

Beşiktaş Başkanı sonunda bunların cevabını vereceğiz dedi ve verdi.

Ne sataşıyorsun ona buna‚ sanki sen çok iyi durumdasın‚ blöf yapacak durumdasın. Mali durumun rezil halde‚ kaç sene men yemişsin. UEFA gözünde koca bir soru işareti olmuşsun. Önce kendimizi kurtarmamız lazımken kabadayılık yapıyoruz.

:kop:  yavaştan jeton düşüyor :evillol:

Çevrimiçi Necmi

bende caner veya gökhan'ı övmüştüm aynı tepkiyi vermiştin :D

Övün renklileri höyle böyle demiştin onlarda gelmişti :D

Sende de var birşeyler @Necmi abi :D
renkliyi övmeyeceksin tabiki zaten iyiyse alıyoruz işte bize gelince bol bol övebilirsiniz :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

renkliyi övmeyeceksin tabiki zaten iyiyse alıyoruz işte bize gelince bol bol övebilirsiniz :bandit:

o değilde adamlar şimdi hangi kanatı karşılaştırcaklar :D

Karşılaştırcak kanat bırkamadık ellerinde hepüsü bizde :D  :evillol:

Çevrimdışı 38life

o değilde adamlar şimdi hangi kanatı karşılaştırcaklar :D

Karşılaştırcak kanat bırkamadık ellerinde hepüsü bizde :D  :evillol:

Öyle deme aziz daha 4 tane dünya yıldızı alacak mış.   :lol: :lol:   :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Öyle deme aziz daha 4 tane dünya yıldızı alacak mış.   :lol: :lol:   :kop: :kop: :kop:
gaza gelsinlerde ffp sınırını aşsınlar :evillol:
şimdi lensin açığını kapatmak için on tane transfer yaparlar

Çevrimiçi Necmi

Bu sene herhalde sırtımızı dayayıp izleyeceğiz maçları :D
sola stoperde (Medel) gelirse lig tarihinin en iyi kadrosu olacak büyük
ihtimal.

Çevrimdışı 38life

Bu sene herhalde sırtımızı dayayıp izleyeceğiz maçları :D
sola stoperde (Medel) gelirse lig tarihinin en iyi kadrosu olacak büyük
ihtimal.

Kesinlikle. Ben böyle bir kadro hatırlamıyorum... Herşeyi geç. İlk 11'deki 11 oyuncunun hepsinin birden üst seviyede futbolcular olduğu bir dönem var mıydı ki?

Çevrimiçi tolga1903

Kesinlikle. Ben böyle bir kadro hatırlamıyorum... Herşeyi geç. İlk 11'deki 11 oyuncunun hepsinin birden üst seviyede futbolcular olduğu bir dönem var mıydı ki?

Yoktu. 100.yıl bi nebze ama yok o kadro da buna yaklasamaz. Medel mascherano hatta burda kimsenin sevmediği vida bile gelse acayip takım olduk. Nazar değmesin ne diyeyim hatta ufaktan eleştirelim bence haset etmesinler :)

Çevrimdışı underworld

Acimak yok askerden gelmiş gibi saldırmaya devam ..!

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Video fena
Hemı benfica hem fenere kapak
Sıra stoperde

Çevrimdışı Sercan62

@Necmi Abi tam olarak bunu mu söylemek istedin bilmiyorum ama Lens'in sadece fenere çalım atmak için alındığını sanmıyorum. Hem lig hem şampiyonlar ligi oynayacağız. Kanatlarda geçen yıl cenk ve abou bile oynadı ara ara. Lens'in alınması bise ihtiyacımız olan zenginliği sunacak. Ben işimize fazlasıyla yarayacağını düşünüyorum. Bence bu yönetim sadece transfer çalımı atmak için adam almaz. Bir de bunun sakatlığı falan var. Şampiyonlar liginde herhangi bir sakatlık durumunda tecrübesiz Orkan değil lens oynar. Her açıdan win win. :)
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2017, 08:40:57 Sercan62 ]

Çevrimdışı Ensar

günaydın beşiktaş arena bugün günlerden Beşiktaş , o kupa bizim olacak allah'ın izniyle

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

ooo vidyo gelmiş alırım bi dal  :bandit:

bu resmen "fener sana bi koysam fizandan (lizbon) duyulur mu?" tadında olmuş   :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi Abi tam olarak bunu mu söylemek istedin bilmiyorum ama Lens'in sadece fenere çalım atmak için alındığını sanmıyorum. Hem lig hem şampiyonlar ligi oynayacağız. Kanatlarda geçen yıl cenk ve abou bile oynadı ara ara. Lens'in alınması bise ihtiyacımız olan zenginliği sunacak. Ben işimize fazlasıyla yarayacağını düşünüyorum. Bence bu yönetim sadece transfer çalımı atmak için adam almaz. Bir de bunun sakatlığı falan var. Şampiyonlar liginde herhangi bir sakatlık durumunda tecrübesiz Orkan değil lens oynar. Her açıdan win win. :)
Kanadin birinde 34 yasinda Quaresma var Tamam gecen sene 40 mac oynadı belkide daha fazla , kaldirdi da ama bu sene kaldiramayabilir

Lens transferi hem rotasyin anlaminda hemde Q7 nin Çin e satisi anlaminda elimizi cok güçlendirdi

Onceden Yorulan kanadi oyundan cikardigimizda oyuna kerim frei giriyordu simdi Lens girecek olaya bak :D :busted_cop:

Senol hoca dun de aciklama yaptı Aciklamarindan anlasilan Quaresmanin yeri garanti Adam acik acik hayranim calisma azmine dedi inanilmaz çalışıyor dedi

Ama Lens kendini gosterirse formayi alabilir bir ihtimalde Lens - Q7 olabilir kanatlar yada Babel - Q7 baslayip sonradan Lens girer
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Quaresma dun gece Taliscanin canlo yayinina girip , Git yat demis ya laaa :lol: :lol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın Büyük Beşiktaş Ailesi,

Videoyu cook begenildi mesajları güzel

Akşam kupayıda aldık mı tamam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Kanadin birinde 34 yasinda Quaresma var Tamam gecen sene 40 mac oynadı belkide daha fazla , kaldirdi da ama bu sene kaldiramayabilir

Lens transferi hem rotasyin anlaminda hemde Q7 nin Çin e satisi anlaminda elimizi cok güçlendirdi

Onceden Yorulan kanadi oyundan cikardigimizda oyuna kerim frei giriyordu simdi Lens girecek olaya bak :D :busted_cop:

Senol hoca dun de aciklama yaptı Aciklamarindan anlasilan Quaresmanin yeri garanti Adam acik acik hayranim calisma azmine dedi inanilmaz çalışıyor dedi

Ama Lens kendini gosterirse formayi alabilir bir ihtimalde Lens - Q7 olabilir kanatlar yada Babel - Q7 baslayip sonradan Lens girer
Niye 11 e adam belirlemevihtiyacı duyuyoruzki? Ligde özellikle istedigin oyuncuyu istedigin maça koy oynasın.ben kanatta keskin bir hat çizileceğini düşünmüyorum.yeterki q7 gereksiz triplere girmesin.

Niye 11 e adam belirlemevihtiyacı duyuyoruzki? Ligde özellikle istedigin oyuncuyu istedigin maça koy oynasın.ben kanatta keskin bir hat çizileceğini düşünmüyorum.yeterki q7 gereksiz triplere girmesin.
Abi zaten 3 u de birbirine yakin süre alacaktır 3 kulvarda cok uzun bir maratona çıkacağız

Maca gore bu 3 luden 2 si 11 baslayip digeri de ikinci yari oyuna girer

Bu isin sakatligi var , Cezasi var , Rotasyonu var varda var dediğim gibj birbirlerine yakin sure alacaklardir
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2017, 10:40:35 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı İhsan

gaza gelsinlerde ffp sınırını aşsınlar :evillol:
şimdi lensin açığını kapatmak için on tane transfer yaparlar

Şimdi FB Uefadan ceza alırsa, Beşiktaş hem CL hemde UEFA oynayabilir mi?

Mesela UEFA ya sadece Fenerden aldığımız oyuncuları kullanırız.  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Lens tamam.
Nede olsa FB nin en iyi oyuncusu yedeğe alındı. Fazla takılmamak lazım  :evillol:

Talisca daha önemli. Önce Taliscayı çözün. Stoperden bile önemli .
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Şimdi FB Uefadan ceza alırsa, Beşiktaş hem CL hemde UEFA oynayabilir mi?

Mesela UEFA ya sadece Fenerden aldığımız oyuncuları kullanırız.  :ebebe:
;) baskan pilot takımdan boşuna vazgeçmemiş.

Virak Yılmaz : 3.5 milyon € bonservis

3.35 milyon € Maaş

Gomis : 2.5 milyon € bonservis 2.5 milyon € imza parası

3.35 milyon € maas

Alvaro Negredo : 2.5 milyon € bonservis , 4.3 milyon maas

Yönetimi bir kez daha tebrik ediyorum :claps: :claps: :claps:

Etiketler: