2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6930859 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Transfermarktta Jeremain Lens'in yanındaki nokta ne ola ki? Admin de kendince mesaj mı veriyor napıyor :D Artık heryerde bir mesaj aramaya başladım. Video subliminal dolu. fenevin Şampiyonlar ligine gidememesine gönderme var, Caner göndermesi var. Evrak hırsızı Benficaya gönderme var. :D

Çevrimdışı Ayberk

Video 33 bin fav ve rt ile çok iyi gidiyor
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı 38life

Lens yarın direkt Samsuna uçar Hollandadan.

Çevrimdışı sosyalkartal

Başıma bir şey gelmeyecekse lens önümüzde ki yıl yüzde 90 beşiktaşta (ilk defa yüzde verdim ) :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı autopsy

Çevrimdışı nusretaslanturk

Lens yarın direkt Samsuna uçar Hollandadan.
Buradan uçan hollandalı mesajı mı almalıyız  :lol:

Çevrimdışı Karabay

"Alıntı"

Lens: numaramı nerden buldun?
Negredo: sileriz kardeş sıkıntı yapma.
:)

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Bir sonraki video'nun "text"ini okuyorum arkadaşlar:

Lens: Hi Medel. Come to Beşiktaş.
Medel: i'm coming to Beşiktaş.

Çevrimdışı enesbjk

Eğer Medel de gelirse bizim transfermarkt değeri uçacak gibi. 131m seviyelerine geliyor Medel geldiği zaman

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı 38life

Eğer Medel de gelirse bizim transfermarkt değeri uçacak gibi. 131m seviyelerine geliyor Medel geldiği zaman

Transfermarkt klüp değeri 108,50 mil. € gözüküyor bende hala. Lens gelmeden önce de bu rakamdı. Manuel düzeltiyorlar sanırım.

Çevrimdışı Furkan Sarper

Pepe size yetmedi o zaman Ben Arfa ile ikinci yumruğu indiriyorum  :)

Nasıl pepe ile 2 ay önceden anlaştığımızı söylediysem vida içinde aynısını diyorum kaynağım sağlam boyko+2.5 mil euroya bizde kap gelir 1 2 gün içerisinde

Dario benedetto imza an meselesi  :)

evet sıra geldi aboubakara bordo bereliler telsizleri kapatıp operasyondan operasyona gidiyorlar  :icool:

Naniyi bitirmeye çok yakınız  :busted_cop: Gökhan töre seneye büyük ihtimalle aramızda olmayacak

e sen süpersin  :claps:

Çevrimdışı murat baltacı

Kulüp altın çağını yaşıyor resmen her alanda vuruyoruz rakiplerin kafasına :)

Birazda şaibeye vuralım fener nakavt oldu :)

Lenste medeli arasın transferi noktalayalım sonlara doğruda gelen tüm transferler birleşip iyi bir sağbek için come to Beşiktaş videosu çekilsin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı enesbjk

Transfermarkt klüp değeri 108,50 mil. € gözüküyor bende hala. Lens gelmeden önce de bu rakamdı. Manuel düzeltiyorlar sanırım.
Evet düzeltmemişler. Fakat su an klüp değeri 119,50 m €

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet düzeltmemişler. Fakat su an klüp değeri 119,50 m €

Düzeltirler düzeltirler sakin :D

Nasıl eğleniyormuyuz gençler :D :evillol:

Çevrimdışı mellfred

Lan yayınlamışlar.
Oyuna daldık görmemişim
Sıra mangalada inş

Çevrimiçi murat

Angut foruma girmek lazım. :D

ölü evine bu saatte gidilmez abi şimdi ayıp sabah uğrarız :D  :evillol:

Daha cenasezi bile kalkmadı sabah bi başınız sağolsun demeye uğrarız :D

Çevrimdışı 38life

Nasıl eğleniyormuyuz gençler :D :evillol:

Ortalık epey tenhalaştı :) Millet zor duruyomuş ayakta :D Video'yu rt'leyip kafayı yastığa gömdüler herhalde :D Şunu 2 saat erken yapsak acayip olurdu. Neyse artık Medel videosunda coşarız artık :)

Çevrimdışı 38life

Lens Twitter hesabından Beşiktaş'ı ve Şampiyonlar Ligi'ni takibe aldı.

Vur Lens vur! Daha ölmediler :D

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Etiketler: