2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6920357 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı benyv-

Talisca konusunda tamamen kişisel ihsiyatım. Biz sözleşme uzatılması gereken sürede uzattık ve parasını yatırdık. 25 milyon euroya serbest kalır süresi içinde bu teklif gelmedi ve tüm haklar bize geçti. Daha sonra Benfica'ya 15 milyon eurolar seviyesinde, Talisca'ya ise daha yüksek ücretli teklif geldi. Talisca ve Benfica bilinçli yıldırma politikası uygulamaya başladı. Önce Talisca tatilden dönmedi. Tüm ipler elimizde olduğu için ceza korkusuna geçte olsa dönmek zorunda kaldı. Benfica son kozunu oynayıp evrakları göndermiyor. Sonucunu hep beraber göreceğiz ama ne olursa olsun Benfica için hukuksal prodesür başlamalı. Herkese keyifli bir gün dilerim :bandit:

Bu olası bir senaryo, bir de haber sitelerinde beşiktaş parayı zamanında yatırmadığı için benfica bunu yaptı deniyor. Beşiktaş parayı o tarihten önce yatırmasa Talisca zaten hukuki olarak bizim olmuyordu. Böyle saçma bir habercilik mantığı mı var. Tek olasılık talisca'nın satılmak istenmesi bence de. Ama geçti artık, %40'ını bize vereceklerse satabilirler ancak, başkan altını kabul etmez.  :D

Çevrimdışı tangaz

Bu olası bir senaryo, bir de haber sitelerinde beşiktaş parayı zamanında yatırmadığı için benfica bunu yaptı deniyor. Beşiktaş parayı o tarihten önce yatırmasa Talisca zaten hukuki olarak bizim olmuyordu. Böyle saçma bir habercilik mantığı mı var. Tek olasılık talisca'nın satılmak istenmesi bence de. Ama geçti artık, %40'ını bize vereceklerse satabilirler ancak, başkan altını kabul etmez.  :D

zamanında yatırmasakda ipler bizim elimizdeymiş o koşulda gecikme faizi işliyormuş ama opsiyon gene bizdeymiş fırat günayer böle yazdı dün gece
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

vay arkadaş nerden nereye :D

Bugünleri de mi görücektik :) Şimdi ki kadroya bahane bulan arkadaşlar o zaman ne yaptıklarını çok merak ediyorum :)

Ismail ve pektemekin eksikligini hissetmis bu takim

Çevrimdışı tangaz

pektemek demişken hazır fenerde hem golcü arayıp hemde bize misilleme yapmak istiyorken bi sorti yapsalar diyorum, hem aziz de verdiği sözü tutmuş olur  :upto:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı benyv-

zamanında yatırmasakda ipler bizim elimizdeymiş o koşulda gecikme faizi işliyormuş ama opsiyon gene bizdeymiş fırat günayer böle yazdı dün gece

Çok saçma işler yapmışız, o kadar olumlu şeyin arasında süper kupa için bize yakışmıyor zamanında ödeme yapmamak. Talisca gibi bir oyuncuyu izleyemeyeceğiz.

Çevrimdışı tangaz

Çok saçma işler yapmışız, o kadar olumlu şeyin arasında süper kupa için bize yakışmıyor zamanında ödeme yapmamak. Talisca gibi bir oyuncuyu izleyemeyeceğiz.

o zaman atiba tolgay ozzi üçlüsünü izleriz bizde :bandit:

Çevrimdışı Liquidator

İşte Mahmutyazıcıoğlu’nun HABER1903’e yaptığı açıklamalar:

-BİZİM ONAYIMIZ OLMADAN SATMA DURUMLARI SIFIR-

UEFA’ya başvuracaklarını ve bir hafta içerisinde evrakların tamamlanacağını dile getiren Şafak Mahmutyazıcıoğlu; “Maalesef böyle bir tatsız durum var. Fakat 'ödeme yapılmadı, ondan çağrılıyor' diye şeyler yazılıyor. Onlar gerçek değil. Tahmin ediyorum Benfica’ya bir teklif var. Bizim onayımız olmadan şu anda satma durumları sıfır. O yüzden böyle bir çamur yapıyorlar. Ama sorun yok, aşacağız. Bir haftaya kadar da evraklar verilir. Hiçbir türlü gitme ihtimali yok. Takımda kalmasını istiyoruz. UEFA’ya bugün başvuru yapmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı benyv-

o zaman atiba tolgay ozzi üçlüsünü izleriz bizde :bandit:

Performans olarak kaygım yok, sonuçta kaderimizi etkileyecek bir maç da değil, yönetim açısından bize yakışmıyor sadece. Bu arada her yerdeki bilgileri toplayınca ödemeyi yapmışız, ama geç yapmışız, bu yüzden 500 bin euro gibi bir ek faiz istiyorlarmış sanırım. Bizimkiler de vermeyiz dire diretince evraklar ondan gelmemiş gibi bir kanı oluştu. Tabi net açıklama gelmeden %100 bilemeyeceğiz.

Çevrimdışı benyv-

Bu maçta Atiba-Ozzie önlerinde Cenk + Negredo çıksak 4-4-2 güzel olur bence.  :D

Çevrimdışı İhsan

Bu maçta Atiba-Ozzie önlerinde Cenk + Negredo çıksak 4-4-2 güzel olur bence.  :D

Negredoyu oynatmak yanlış olur.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Negredoyu oynatmak yanlış olur.

zevkine ilk devre seni ikinci devre beni oynatsalar ileri uçta ne güsel olurdu :)

Çevrimdışı atalay

Negredo'nun altyapısı güçlüdür. Pozisyon bilgisi ve alması iyidir. Koşu kanallarını doğru kullanır, yaptığı sahte koşular ile arkadaşlarına alan yaratır. Yeterince atletik değildir, fakat eski gücünü yitirmemişse dayanaklıdır ve ayakları yere sağlam basar. Link-up'ı kötü değildir. Sırtı dönük oynar; derinlik verir, istasyon olur, geriden gelene koridor açar ve duvar olur. O sebeple merkez oyunları önemlidir. Al-veri olan, verdikten sonra koşusuna devam edebilecek oyuncular ile pas trafiğine belli ölçüde katkı sunar. Yanında kısa, seri ve hareketli bir oyuncuyla oynamayı daha çok sever. Arkasındaki pasör ile kendisini, şutör ile arkasındakini besleyebilir. Kenarlardan gelen orta ve şut asistlerini tekte değerlendirebilir. Vücuduna atıp oynamaya çalıştığınız bir planda işinizi görür. Yüksek top hakimiyeti iyidir. Kontralarda da geçişleri yeterli düzeydedir. Önde yerleşerek oynayan, geçişlerden pozisyon bulabilen bir ekip için ideal tiplemedir. Final aksiyonlarında; yarım ve tam tur dönüşleri sonrası çıkardığı şutlar ile aşırtma denemeleri imza hareketleridir. Mobilizasyonu arttırmalı ve ön bölge hareketliliğini yükseltmek gerekir. Aksiyon bölgelerinde oyuncular arası mesafeler yakınlaştıkça oyun verimi artar. Negredo'nun City sonrası gol sayıları epey düşük kaldı. Burada oyuncunun performansı kadar takım tercihleri de belirleyiciydi. Oyuncu için temposu, fizik kalitesi ve takımın oyun kurgusu önemli. Fakat Güneş'in istediği ve sevdiği tarza sahip bir santrafor. Tercihi buysa oyunu da uygun bir şekilde kurgulayacaktır. Başta Cenk olamak üzere Lens, Talisca, Babel ve Oğuzhan kağıt üzerinde bu skor işini tolere edebilir gözüküyor. Burada skordan ziyade oyuncu ile oyunun örtüşmesi mühim.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2017, 10:45:59 atalay ]

Çevrimdışı Orhan_

Di Marzio "Murillo'nun durumu Medel'e bağlı" mı demiş yoksa "Medel'in durumu Murillo'ya bağlı" mı demiş anlamadım açıkçası. Eğer 2.cisi ise haber kötü demektir.

Murillo transferi İnter'in istediği ile Valencia'nın verdiği arasında çok fark olduğu için askıya alınmış.. Medel için bizden teklif bekliyorlar.

Çevrimdışı atalay

Negredo'nun altyapısı güçlüdür. Pozisyon bilgisi ve alması iyidir. Koşu kanallarını doğru kullanır, yaptığı sahte koşular ile arkadaşlarına alan yaratır. Yeterince atletik değildir, fakat eski gücünü yitirmemişse dayanaklıdır ve ayakları yere sağla basar. Link-up'ı kötü değildir. Sırtı dönük oynar; derinlik verir, istasyon olur, geriden gelene koridor açar ve duvar olur. O sebeple merkez oyunları önemlidir. Al-veri olan, verdikten sonra koşusuna devam edebilecek oyuncular ile pas trafiğine belli ölçüde katkı sunar. Yanında kısa, seri ve hareketli bir oyuncuyla oynamayı daha çok sever. Arkasındaki pasör ile kendisini, şutör ile arkasındakini besleyebilir. Kenarlardan gelen orta ve şut asistlerini tekte değerlendirebilir. Vücuduna atıp oynamaya çalıştığınız bir planda işinizi görür. Yüksek top hakimiyeti iyidir. Kontralarda da geçişleri yeterli düzeydedir. Önde yerleşerek oynayan, geçişlerden pozisyon bulabilen bir ekip için ideal tiplemedir. Final aksiyonlarında; yarım ve tam tur dönüşleri sonrası çıkardığı şutlar ile aşırtma denemeleri imza hareketleridir. Mobilizasyonu arttırmalı ve ön bölge hareketliliğini yükseltmek gerekir. Aksiyon bölgelerinde oyuncular arası mesafeler yakınlaştıkça oyun verimi artar. Negredo'nun City sonrası gol sayıları epey düşük kaldı. Burada oyuncunun performansı kadar takım tercihleri de belirleyiciydi. Oyuncu için temposu, fizik kalitesi ve takımın oyun kurgusu önemli. Fakat Güneş'in istediği ve sevdiği tarza sahip bir santrafor. Tercihi buysa oyunu da uygun bir şekilde kurgulayacaktır. Başta Cenk olamak üzere Lens, Talisca, Babel ve Oğuzhan kağıt üzerinde bu skor işini tolere edebilir gözüküyor. Burada skordan ziyade oyuncu ile oyunun örtüşmesi mühim.

Okuma başına yurt içi €2, yurt dışı €4 ücretlendirme yapıyoruz. Paraları toplarsan sana zahmet. Hep bizden olmuyor. @Necmi
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2017, 02:55:37 atalay ]

Çevrimdışı İhsan

zevkine ilk devre seni ikinci devre beni oynatsalar ileri uçta ne güsel olurdu :)

Nedenmiş ?
ikimiz aynı anda oynayamazmıyız?  :D

Ama böyle bir imkanımız olursa mutlaka Vodafone Park ta kullanmak isterim  :iblush:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Negredo'nun altyapısı güçlüdür. Pozisyon bilgisi ve alması iyidir. Koşu kanallarını doğru kullanır, yaptığı sahte koşular ile arkadaşlarına alan yaratır. Yeterince atletik değildir, fakat eski gücünü yitirmemişse dayanaklıdır ve ayakları yere sağlam basar. Link-up'ı kötü değildir. Sırtı dönük oynar; derinlik verir, istasyon olur, geriden gelene koridor açar ve duvar olur. O sebeple merkez oyunları önemlidir. Al-veri olan, verdikten sonra koşusuna devam edebilecek oyuncular ile pas trafiğine belli ölçüde katkı sunar. Yanında kısa, seri ve hareketli bir oyuncuyla oynamayı daha çok sever. Arkasındaki pasör ile kendisini, şutör ile arkasındakini besleyebilir. Kenarlardan gelen orta ve şut asistlerini tekte değerlendirebilir. Vücuduna atıp oynamaya çalıştığınız bir planda işinizi görür. Yüksek top hakimiyeti iyidir. Kontralarda da geçişleri yeterli düzeydedir. Önde yerleşerek oynayan, geçişlerden pozisyon bulabilen bir ekip için ideal tiplemedir. Final aksiyonlarında; yarım ve tam tur dönüşleri sonrası çıkardığı şutlar ile aşırtma denemeleri imza hareketleridir. Mobilizasyonu arttırmalı ve ön bölge hareketliliğini yükseltmek gerekir. Aksiyon bölgelerinde oyuncular arası mesafeler yakınlaştıkça oyun verimi artar. Negredo'nun City sonrası gol sayıları epey düşük kaldı. Burada oyuncunun performansı kadar takım tercihleri de belirleyiciydi. Oyuncu için temposu, fizik kalitesi ve takımın oyun kurgusu önemli. Fakat Güneş'in istediği ve sevdiği tarza sahip bir santrafor. Tercihi buysa oyunu da uygun bir şekilde kurgulayacaktır. Başta Cenk olamak üzere Lens, Talisca, Babel ve Oğuzhan kağıt üzerinde bu skor işini tolere edebilir gözüküyor. Burada skordan ziyade oyuncu ile oyunun örtüşmesi mühim.

:claps:
FYI: parayı Necmi abiye gönderdim  :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Nedenmiş ?
ikimiz aynı anda oynayamazmıyız?  :D

Ama böyle bir imkanımız olursa mutlaka Vodafone Park ta kullanmak isterim  :iblush:

şöyle ilk devre sen yırtıcı forvet statüsünde rakip defansı hırpalarsın ben ikinci devre yıpranmış defansı deler atarım arada 2 de gol sıkıştırıp yıldız olurum  :naughty:

Çevrimdışı Savaş

Okuma başına yurt içi €2, yurt dışı €4 ücretlendirme yapıyoruz. Ağabey paraları toplarsan sana zahmet. Hep bizden olmuyor. @Necmi
Multinet geçiyor mu acaba?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Siftah geldi. @İhsan | Anlaşmamız bitti. @Savaş

Çevrimdışı tangaz

negredo güçlü bir oyuncuyum gücümle oynamayı seviyorum bununla birlikte güçlü oyuncular genelde kazmadır ama ben kazma olmamaya çalışıyorum mealinde bir cümle kurmuş sanırım. bu açıdan bakarsak lige uygun profil gibi duruyor...

Çevrimdışı tangaz

negredo güçlü bir oyuncuyum gücümle oynamayı seviyorum bununla birlikte güçlü oyuncular genelde kazmadır ama ben kazma olmamaya çalışıyorum mealinde bir cümle kurmuş sanırım. bu açıdan bakarsak lige uygun profil gibi duruyor...

bu arada yurtiçi yurtdışı tüm operatörlerden 5 sterlin benim yorumum da  :money:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

pektemek demişken hazır fenerde hem golcü arayıp hemde bize misilleme yapmak istiyorken bi sorti yapsalar diyorum, hem aziz de verdiği sözü tutmuş olur  :upto:
Bu acıyı bu camia kaldıramaz. Bi de bunun yanına Pedro'ya da teklif götürürlerse büyük yıkım olur.  :bawling:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Bu acıyı bu camia kaldıramaz. Bi de bunun yanına Pedro'ya da teklif götürürlerse büyük yıkım olur.  :bawling:

elbirliği ile aşarız  :D

Çevrimdışı Yankee

Okuma başına yurt içi €2, yurt dışı €4 ücretlendirme yapıyoruz. Ağabey paraları toplarsan sana zahmet. Hep bizden olmuyor. @Necmi

Paypal yapsak ? :icool:

Çevrimdışı cagdas44

Aslında sosyla medyada 1-2 sahte hesap açıp fener açısından duyumcu gibi popülerleştirip ortaya bunları atmalı

Etiketler: