2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6919729 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Tutarlı ol dedim SerdarS'e engellemiş, ilk engeli yedik Twitter'da :D

Çevrimdışı ahmetemre

Tutarlı ol dedim SerdarS'e engellemiş, ilk engeli yedik Twitter'da :D
1000 takipçi kaybetti yarım saatte iyi oluyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

Portekiz'in en önemli gazetelerinden A Bola, 7 Haziran 2017'de Talisca'nın 1 sezon daha Beşiktaş'ta forma giyeceğini duyurmuştu.

Ayrıca A Bola, 2017-18 sezonu için Benfica'ya ödenmesi gereken 2.5 milyon euro'nun 'eylül ayına kadar' süresi olduğunu haberde vurgulamıştı.

Çevrimdışı Berat

DiMarzio Medel haberi girdi.  :ssss:

+Beşiktaş tarafından Medel'i satın almak için kesin bir teklif gelmedi. Medel Beşiktaş ile kendi ücreti konusunda anlaştı.

+Jeison Murillo'nun Valencia'ya transferi belirsiz olduğu için Medel'in yerine geçecek isim Inter tarafında sıkıntı yaratıyor.

Kaynak : http://gianlucadimarzio.com/it/calciomercato-inter-attesa-offerta-dal-besiktas-per-medel-stallo-per-murillo-al-valencia

Daha düzgün çevirisi düşer, elimden geldiği kadar çevirdim.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2017, 01:20:53 Berat ]

Çevrimdışı 38life

Di Marzio Inter "Murillo'yu Medel'in durumu netleşene kadar bekletiyor" diyor. Bir gelişme yok yani.

Çevrimdışı ahmetemre

Bana kızanları Allah a havale ediyorum demiş.
Ağlıyor ağlamakta olan :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ensar

ergin abi gibi yazayım bu gece :) aslında var ya burda takılsa acayip güzel olur :)

yatın kardeşim sabah işe talisca mı gidecek :D

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı El Nino

Sanırım Negredo da Atiker Konyaspor maçında oynamayacak.

Çevrimdışı 38life

Di Marzio "Murillo'nun durumu Medel'e bağlı" mı demiş yoksa "Medel'in durumu Murillo'ya bağlı" mı demiş anlamadım açıkçası. Eğer 2.cisi ise haber kötü demektir.

Çevrimdışı autopsy

Bizimkiler Benfica resmi hesabına "Come To Evrak" yazıyorlar    :D

Çevrimdışı sermet00

Her gece bu saatlerde kötü haber çıkmak zorunda mı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her gece bu saatlerde kötü haber çıkmak zorunda mı
Erken yat Bu bir işaret...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Erken yat Bu bir işaret...

misal ben yattım hiç kötü haber görmüyorum :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Sanırım Negredo da Atiker Konyaspor maçında oynamayacak.

yedeklerde olucakmış :)

Çevrimdışı El Nino

yedeklerde olucakmış :)

Lisansı gözükmüyor TFF'de nasıl olacak merak ettim bende. Güncellenmiyor mu acaba o bilgiler.

Çevrimdışı 38life

Benfica oyuncuyu geri çağırmadı... oyuncunun menejeri çağrıldı...benfica lisansı 3 haftadır farklı gerekçeler sürerek göndermiyor..ancak oyuncuyu yasal olarak geri çağırma hakları bulunmuyor..pazartesi günü geçici lisans için başvuru yapılacak...benfica geri adım atmazsa da fifa ya başvuracak..
Sözleşme gayet açık ve gerekli ödemeyi de yaptığımız için bizim adımıza bir sorun yok..
Yönetimin konu ile alakalı bildirdiği görüş ve durum budur...

- Beşiktaş İstihbarat

Çevrimdışı El Nino

Benfica oyuncuyu geri çağırmadı... oyuncunun menejeri çağrıldı...benfica lisansı 3 haftadır farklı gerekçeler sürerek göndermiyor..ancak oyuncuyu yasal olarak geri çağırma hakları bulunmuyor..pazartesi günü geçici lisans için başvuru yapılacak...benfica geri adım atmazsa da fifa ya başvuracak..
Sözleşme gayet açık ve gerekli ödemeyi de yaptığımız için bizim adımıza bir sorun yok..
Yönetimin konu ile alakalı bildirdiği görüş ve durum budur...

- Beşiktaş İstihbarat

Bu adam Süper Kupa maçında oynayamayacak. Benfica bunun cezasını ödemeli. Gerçi geçen sezonlarda da Mario Gomez bonservisi kof çıkmıştı. Biz alışığız bu tip şeylere. Önce Nasri sonra Gomez :)))

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Umut Gultekin  diye   bir  video analizci  var. Belki  bilen vardir aranzida ben simdi gordum .  Eleman Medel'in Ronaldoya karsi, Draxlere karsi vs  nasil pozisyon aldigini videoyla analiz ederek tweetliyor bir bakin derim  !

https://twitter.com/umex
Yorgo

Çevrimdışı FARUK

Lisansı gözükmüyor TFF'de nasıl olacak merak ettim bende. Güncellenmiyor mu acaba o bilgiler.
güncelleniyor orada yoksa çıkmamıştır henüz.

Çevrimdışı levitate

Serdar Yellowmountain = OHOHOHOHO  Beyler bi adam var gündemde söylersem ortalık karışır yönetim başkalarının peşinde (aslında hiç birşey bilmiyor)
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Övünç şu sıralar sınırda geziyor. Yakında onun da silecem. Yasak spor haberine güven olmaz. Karıştırmak için yapılan bir haber. Varsayım üstünden haberi kesin gibi vermek tam bir saçmalık...

Kendisinin en büyük başarısı ilk 11  bilmek :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Benfica kafasına göre nasıl lisansı göndermez , yonetim de haftalarca nasıl lisansı alamaz aklım almıyor.

Çevrimdışı murat baltacı

Herşey süper gidiyor bundan sonra isteğim medelin alınması cenkin iyi fiyata alıcısı çıkması bedava demba veya 5-6 milyona abou alınması negredo cenk yerine negredo abou efsane olur artı adriano kalitesinde bir sağbek alınması.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

Herşey süper gidiyor bundan sonra isteğim medelin alınması cenkin iyi fiyata alıcısı çıkması bedava demba veya 5-6 milyona abou alınması negredo cenk yerine negredo abou efsane olur artı adriano kalitesinde bir sağbek alınması.
Önümüzdeki yılın temennisi sanırım bunlar

Etiketler: