2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6919997 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mahmut

ukraynanın bizden 1.100 daha fazla puanı silinecek biz iyi bir çıkış yaparsak uefada ukraynanın shakter dışında
puan toplayacak takımı kalmıyor kievde uefaya yürüyecek ne yapar belli değil bayağı kaliteleri düştü fener dengeler
onu başakla  konya tatmin edici puan toplarsa ukraynayı yakalayıp geçebiliriz bizim geçen seneki performansı göstermemiz şart
bu sene ukraynayı geçip seneye Belçikaya yürümek lazım iki sene takımlar iyi puan toplarsa iki sene bittiğinde rusya ile 6. lık
savaşı veririz. GS nin elenmesi o nedenle kötü oldu. unutulmamalı rusyanın iki senede bizdenen 8.000 daha fazla puanı silinecek bunlar
telafi edilmemeli onunla aynı seviyede puan alsak bile iki sene dolduğunda aramızdaki fark kapanıyor.
6'da Portekiz var abi oralar mümkün gözükmuyor, 7.lik ileriki senelerde mümkün olabilir.
Hala bu lig şampiyonlarının 1.torbada olması devam edecek mi bilmiyorum yeni sistemle ama
7.likten ziyade 8.lik önemli 1.torba için, ileriki senelerde Belçikayla Ukraynayı altımıza alıp Hollanda'ya da geçilmezsek çok güzel olacak.

Çevrimdışı 38life

Ozamanda Ts alir , ilgileniyorlar cunku bizzat baskanlari soyledi

Oyuncu gitmek istemiyor. Silah dayayıp mı götürecekler? TS - Inter zaten anlaştı. Oyuncu istemiyor.

Çevrimdışı sozkul

2013-14 tek ikinci turda Chelsea'ye elendiler abi, çeyrek oynadıkları sene 2012-13'tü.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2014-2015 kazançları aşağıda.

Çevrimdışı onder23

Lens transferi açıklanınca resmi site şunu paylaşsa keşke  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

2014-2015 kazançları aşağıda.
Bu çok garip abi, hiç bize anlatılan gibi değil.

CL'ye tak başına katılmanın toplam getirisi 18 milyon Euro mu?

Biz neden 30-32 milyon Euro hayali kuruyoruz?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen bırak şimdi başak sevillayı
Lens gelirse queresma yı fener alır diyorlar misilleme olarak :)
Yeterli mi :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sosa ve Medeli alıp kapamak lazım transferi
Sosa yı hamsilere kaptırırsak çok üzücü olur.

Çevrimdışı sozkul

Bu 2014-2015 senesi, bu arada participation bonus artmış, 8.6 dan 12.7 ye çıkmış, bu arada bizim marketshare de artmış olabilir.
resmi kopyaladığım link.

http://www.totalsportek.com/money/uefa-champions-league-prize-money/
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 16:50:14 sozkul ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oyuncu gitmek istemiyor. Silah dayayıp mı götürecekler? TS - Inter zaten anlaştı. Oyuncu istemiyor.
Bak benim bu detaydan haberim yoktu

Ozaman :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi benim bildigim türkiye yayin bedeli 18 milyon euro civarinda Sampiyon olan takim yüzde 65 ikinci olan yüzde 35 aliyor  :bandit:
12.7 ayak bastı aldık 6 M başarı bonusu 18 dediğin gibi havuz geliri olsa 36.7 M kazanmış olmamız gerekiyor biz
geçen sene avrupa gelirimiz 32 M değilmiydi bunun bir kısmıda uefadan geldi :alala:
yada ben rakamları yanlış hatırlıyorum. havuz geliri geçen sene 507 M muş
her takım 18 M alsa 32 takım 567 M eder daha grup aşamasında biter bu para yetmiyor bile
ama benin hatırladığım gibi olursa grup aşaması dağılımı 320 M oluyor mantıken bu rakam bile fazla
10 M nin bile altı olması lazım grup aşaması havuz payı makul rakam 8 M gibi oluyor havuz payının yarısı gruplarda
dağılmış oluyor

Çevrimiçi Necmi

bu seneki avrupa gelirimiz 32 M olması lazım bunun 28 yada 30 arası şl geliri oluyor.

Çevrimdışı cagdas44

6'da Portekiz var abi oralar mümkün gözükmuyor, 7.lik ileriki senelerde mümkün olabilir.
Hala bu lig şampiyonlarının 1.torbada olması devam edecek mi bilmiyorum yeni sistemle ama
7.likten ziyade 8.lik önemli 1.torba için, ileriki senelerde Belçikayla Ukraynayı altımıza alıp Hollanda'ya da geçilmezsek çok güzel olacak.

6'da Rusya 7'de Portekiz var
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html

Çevrimiçi Rasim

12.7 ayak bastı aldık 6 M başarı bonusu 18 dediğin gibi havuz geliri olsa 36.7 M kazanmış olmamız gerekiyor biz
geçen sene avrupa gelirimiz 32 M değilmiydi bunun bir kısmıda uefadan geldi :alala:
her takım 18 M alsa 32 takım 567 M eder daha grup aşamasında biter bu para yetmiyor bile
ama benin hatırladığım gibi olursa grup aşaması dağılımı 320 M oluyor mantıken bu rakam bile fazla
10 M nin bile altı olması lazım grup aşaması havuz payı makul rakam 8 M gibi oluyor havuz payının yarısı gruplarda
dağılmış oluyor

necmi abi daha gecen senenin Sampiyonlar ligi geliri aciklanmadi bu ay aciklanmasi lazim ayrica performans primi 4.166 aldik 6 degil :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

her anlatılana inanmayacaksın :D
orda ana kaynak uefa var doğru bilgi kaynağından alınır.
ordan burdan duyduğunla benide sallamacı yaptın ya :bandit:
benim hiç kaynaksız konuştuğumu gördünmü

Çevrimiçi Rasim

dağılmış oluyor

zaten benim tahminim bu sene Cl+EL 40 i buluruz :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

bu seneki avrupa gelirimiz 32 M olması lazım bunun 28 yada 30 arası şl geliri oluyor.
Başarı bonusu 3.5 aldık abi, 1 galibiyet 4 beraberlik ona denk düşüyor.

12.7 katılım parası ekleyince 16 oluyor.

Demek yayından 12 gelmiş olur bu durumda.

Sizin dediğiniz daha doğru gibi bu durumda, gerisi medya abartması.

Çevrimdışı tuncaboylu

her anlatılana inanmayacaksın :D
orda ana kaynak uefa var doğru bilgi kaynağından alınır.
ordan burdan duyduğunla benide sallamacı yaptın ya :bandit:
benim hiç kaynaksız konuştuğumu gördünmü
Pardon abi :utan: :utan:

Çevrimiçi Necmi

necmi abi daha gecen senenin Sampiyonlar ligi geliri aciklanmadi bu ay aciklanmasi lazim ayrica performans primi 4.166 aldik 6 degil :bandit:
bir galibiyet 4 beraberlik var doğru ben galibiyete 2 beraberliğe 1 biliyordum galibiyet 1,5 beraberlik 500 müş 3,5 ediyor performans
primi

Çevrimdışı Ensar

paylaşıldı mı bilmiyorum ama paylaşayım ben , yabancı bir sitenin come to beşiktaş paylaşımı on numara olmuş :D

https://twitter.com/JOE_co_uk/status/893450845429391364
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Rasim

bir galibiyet 4 beraberlik var doğru ben galibiyete 2 beraberliğe 1 biliyordum galibiyet 1,5 beraberlik 500 müş 3,5 ediyor performans
primi
necmi abi bu sene yeni kural eklendi söyle: grup maclarinda alinan tüm beraberliklerdeki kayip olan 0.5 euro havuzda toplanip 4 takima esit olarak dagitiliyor yani bizim gurupta 5 beraberlik ar 5x0.5= 2.5/4 0.66 takim basina ekstra gelir yapiyor  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

paylaşıldı mı bilmiyorum ama paylaşayım ben , yabancı bir sitenin come to beşiktaş paylaşımı on numara olmuş :D

https://twitter.com/JOE_co_uk/status/893450845429391364

evet oldu geç kaldın  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı celiker1

Bak benim bu detaydan haberim yoktu

Ozaman :ishock: :ishock: :ishock:
Haziran'ın sonunda Kucka ve Medel'i bitirmek üzereyiz diye açıklama yaptılar. Başkankarı veya yardımcısı İnter'le anlaştık, oyuncuyla görüşeceğiz dedi. Oyuncu gitmek istemedi ki biz girdik devreye. Yoksa ilişkilerimizden dolayı TS devredeyken biz girmeyiz o topa
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: