2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925867 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Sampiyonluk icin 2.4 gol ortalamasi kesinliktir
Ayni sekilde 2.4 puan ortalamasi da
Bu ortalama yakalandigi zaman rakiplerin ne ooh yediginin onemi yoktur
82 gol 82 puan civari yapar. Gollerin ve puanlarin hangi macta atilip kaybedildiginin onemi olmaS, goreceli degildir, koyup gecmenin puan ve gol bandidir.

Caner beck adriyano gg 2 gol
Pepe 2 tosic 1
Mistir iks 1
Oguzhan 7
Atiba 1
Tolgay 1
Babel 8
Cenk 15
Taliska 15
Quaresma 1
Lens 3
57 etti
Negredo 25 atarsa 82 eder
Negredo 20 atarsa nejipjan dahil kalan oyunculardan gol katkisi almamiz lazim
Talisca ve Lens'e +5 daha yaz abi.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

daha ucuz değil 1 M daha fazla maaş veriyorsun 2+1 yıllık anlaşma 3 M daha fazla vermek demektir
ve dönüş yapmayacak bir para bu abou her halukarda satabileceğin bir oyuncuydu ve tüm verdiğini geri alma ihtimali yüksekti.
doğru yatırım abou oluyor. teknik olarak bir iki M daha fazla vermiş olacaktık ama 24 yaşında bir oyuncu almış oluyordun
aynı verimi verirdi daha negredonun ne vereceğinide bilmiyoruz. umarım iyi verim verirde kimse maaşını düşünmez.
bu gün uygun diyenler 3 hafta gol atmasa maaşdan gömmeye başlar
Hep dedim abi elindeki mal komsunun malindan iyidir diye. Abunun ne verecegini biliyorduk bunarkadasinalarak riske girdik. Baskasinin maliydi bu sonucta
Abu da gelsin bi sekil mustafaya yok verelim. Abu negredo cenk yeterli

Çevrimdışı underworld

Bülent Ülgen iyi Beşiktaşlı falan ama yaptığı işi çok sulandırıyor.
bazen eşşeğin dergahına suyu kaçırıyor

Çevrimdışı mylife1903

Talisca ve Lens'e +5 daha yaz abi.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyle olmuyor iste. Taliskanin +5i forvet hattini bozar, benden soylemesi
Cikip 100 gol atacak degiliz tam gercekci ifade 77-82 arasi gol olur hersey yolunda giderse.
Taliskaya 20 attigi an ne cenk ne negro gerekli sayiyo bulamaz

Roller duzgun dagitilmalidir

Çevrimdışı underworld

Hep dedim abi elindeki mal komsunun malindan iyidir diye. Abunun ne verecegini biliyorduk bunarkadasinalarak riske girdik. Baskasinin maliydi bu sonucta
Abu da gelsin bi sekil mustafaya yok verelim. Abu negredo cenk yeterli

Ba gelsin reyis her türlü  hazırlıklı olalım.

Çevrimdışı tangaz

daha ucuz değil 1 M daha fazla maaş veriyorsun 2+1 yıllık anlaşma 3 M daha fazla vermek demektir
ve dönüş yapmayacak bir para bu abou her halukarda satabileceğin bir oyuncuydu ve tüm verdiğini geri alma ihtimali yüksekti.
doğru yatırım abou oluyor. teknik olarak bir iki M daha fazla vermiş olacaktık ama 24 yaşında bir oyuncu almış oluyordun
aynı verimi verirdi daha negredonun ne vereceğinide bilmiyoruz. umarım iyi verim verirde kimse maaşını düşünmez.
bu gün uygun diyenler 3 hafta gol atmasa maaşdan gömmeye başlar

katılmıyorum. abuşun bize yıllık maliyeti 7milyondu geri dönüşü sıfırdı kiralıktı döndü gitti alabilesydik 10du rakam opsiyon belliydi bir nevi bonservisi bize 12,5e patlayacaktı kar etmek için 13 ve üstü bir rakam gerekecekti. her iki tarnsferide masaya yatırdığında 500bin kazanmak için birini 3e diğerini 13e satmak gerekiyor ki abuşu 13 ve üstü bir avrupa takımına satmak kolay değil yaşı 25 seneye 26 sonra 27 avrupalı öyle bakar eleman desen çine gitmek istemeyebilir yaşını gerekçe gösterip. varsayım tabii ne olacağı belli olmayan şeyler.

bu arada abuşun puanbaşılardan kazandığı 500bine yakın bir para da var dolayısı ile fark 1 milyon değil 500bin öte yandan portoda 1milyona oynayana 3,3 milyon vermekle valenciada 7 milyona oynayan elemanı 4,3e almak arasında ciddi bir fark var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bazen eşşeğin dergahına suyu kaçırıyor
Iste fanatiklik boyle yapiyor insan
Elestirirken itleri, overken essekleri rahatsiz ediyorsun

Çevrimdışı Mahmut

Bonservis taksitli olsaydı iyi olurdu ama herhalde Lens'inki öyle olacak, yoksa stopere bütçe kalmıyor.
Negredo 2,5+ Lens'in ilk parası 1 desek, 3-4 gibi bir para kalıyor. Bu da yeterli denebilir kiralık ve duruma göre bonservis için.
Negredo bence oyun sistemimize cuk oturacak, o yüzden bu maliyetleri hak edeceğini düşünüyorum.
Ayrıca 2+1 olması da güzel, hayal kırıklığı olursa 1 sene daha 4m ödemekten kurtulmuş oluruz.
Gomisle karşılaştırırsak onun sözleşme 3 senelik, yani maliyet, teknik gibi her açıdan bakarsak 5 üzerinden 3.5luk bir transfer gibi.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sozkul

oha 35 gol atarim diye imza atiyor herif :D

Ben niye duymadım öyle birşey dediğini?  rakamlara takılmak doğru değil ama herkes yeni sezonda daha önceki en iyi sezonunun üzerine çıkmak ister dedi diye nunu 35 gol atarım dedi diye mi tercüme ediyorsun?

Edit: pardon ben birtek basın toplantısını izledim, bu daha önce olmuş. ama iddialı futbolcuyu severim.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 12:42:46 sozkul ]

Çevrimdışı Ensar

Ben niye duymadım öyle birşey dediğini?  rakamlara takılmak doğru değil ama herkes yeni sezonda daha önceki en iyi sezonunun üzerine çıkmak ister dedi diye nunu 35 gol atarım dedi diye mi tercüme ediyorsun?
buyur imzası abi ,bjk tv röportajında söyledi

Çevrimdışı sozkul

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 12:42:26 sozkul ]

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Ensar

marka olmak budur işte

Siz de yakınlarınızı sağlık için #HerGün10BinAdım atmaya davet edin. 🗯 📞🏃👟 🗯

#SağlığaGel #ComeToHealth ⚡️
https://twitter.com/saglikbakanligi/status/893399105497595906

Çevrimdışı cagdas44

Sağlık Bakanlığı CometoBesiktas'ı CometoHealth olarak kullanarak bir paylaşımda bulunmuş

https://twitter.com/saglikbakanligi/status/893399105497595906

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı tangaz

"Mesajı Gönderen: baku1907:cLink:0201399

Gökhan Gönül sakatlanmış.

Seneye de Isla´yı veririz bjk´ye sağ beksiz kalmasınlar.

Duruma göre evet‚ isla iyi çikarsa olabilir. Tinercilerin pilot takımı olduk galiba haberimiz yok."

:kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Bonservis taksitli olsaydı iyi olurdu ama herhalde Lens'inki öyle olacak, yoksa stopere bütçe kalmıyor.
Negredo 2,5+ Lens'in ilk parası 1 desek, 3-4 gibi bir para kalıyor. Bu da yeterli denebilir kiralık ve duruma göre bonservis için.
Negredo bence oyun sistemimize cuk oturacak, o yüzden bu maliyetleri hak edeceğini düşünüyorum.
Ayrıca 2+1 olması da güzel, hayal kırıklığı olursa 1 sene daha 4m ödemekten kurtulmuş oluruz.
Gomisle karşılaştırırsak onun sözleşme 3 senelik, yani maliyet, teknik gibi her açıdan bakarsak 5 üzerinden 3.5luk bir transfer gibi.
bütçe derken neyi kasdediyorsun sadece marcelodan gelen para bonservis sınırlaması olursa
bütçe falan kalmıyor elde kim dedi size sadece taksit sayılıyor diye bonservis ne verirsen bonservis denkliğine o girer
taksit sadece gelir dengesi için işe yarar bonservis dengesinde yaramaz. 5 M bonservis verirsen lense 2,5 da
negredo etti 7,5 M marcelodan aldığın gitti. rudolfhodan gelende caner orkun transferini karşılar kiralıklar hesaba
katılırsa talisca ve atınça verilen para açık olarak görünüyor demektir. bizim lensi bir sene kiralık satın alma opsiyonu kiralamak dışında şansımız yok. tabi 3-4 daha transfer gelirimiz olacak sanırım.

Çevrimdışı tangaz

LENS: 386 maç 98 gol 102 asist...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ligde en az 25 tane yaslaması lazım o maaşa. Hayırlı olsun Beşiktaşımıza.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı cagdas44

"Mesajı Gönderen: baku1907:cLink:0201399

Gökhan Gönül sakatlanmış.

Seneye de Isla´yı veririz bjk´ye sağ beksiz kalmasınlar.

Duruma göre evet‚ isla iyi çikarsa olabilir. Tinercilerin pilot takımı olduk galiba haberimiz yok."

:kop:

Başkan baktı Kocaeli Birlik'e para yatırmak yerine böyle imkan var hem de süper lig seviyesinde deneme fırsatı ile değerlendirdi fırsatı  :D :D

Çevrimdışı Mahmut

bütçe derken neyi kasdediyorsun sadece marcelodan gelen para bonservis sınırlaması olursa
bütçe falan kalmıyor elde kim dedi size sadece taksit sayılıyor diye bonservis ne verirsen bonservis denkliğine o girer
taksit sadece gelir dengesi için işe yarar bonservis dengesinde yaramaz. 5 M bonservis verirsen lense 2,5 da
negredo etti 7,5 M marcelodan aldığın gitti. rudolfhodan gelende caner orkun transferini karşılar kiralıklar hesaba
katılırsa talisca ve atınça verilen para açık olarak görünüyor demektir. bizim lensi bir sene kiralık satın alma opsiyonu kiralamak dışında şansımız yok. tabi 3-4 daha transfer gelirimiz olacak sanırım.
Taksit derken demek istediğim o zaten. 1+3,5 şeklindeki formül, bunun kiralıktan bir farkı yok zaten.
Ayrıca taksit bonservis dengesinde sayılmaz demişsin, bu hiçbir yerde yazmıyor. Kaynağın nedir?
Eğer dediğin gibi negredo 2,5+ lens 5 taksitsiz aldıysak çok saçma bir iş yapmış oluruz, stoperde elimizi kolumuzu bağlarız.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2017, 13:06:17 Mahmut ]

Çevrimdışı tangaz

Başkan baktı Kocaeli Birlik'e para yatırmak yerine böyle imkan var hem de süper lig seviyesinde deneme fırsatı ile değerlendirdi fırsatı  :D :D

akıllıca bi hamle hem anadolu takımı hemde ist.da yaşıyor oyuncular hani büyük şehre gelince sapıtır mı stajınıda aradan çıkarıyoruz  :D

Çevrimdışı bjk4ever

Ben bunun detayli hesabini dun yapmistim, 2.5-3 milyon gibi bir acik olusuyor. Orkun ve Atinc Avrupa listesine yazilmazsa (ki Atinc'i yazmayinca kim yazilir onu da bilmiyorum) bile hala aciktayiz.
Boyko icin 2 milyon euro deniyordu ve Franco icin de teklif var deniyor. Bence bu oyuncular icin anlasmak uzere yonetim, yoksa kendi bacaklarina kursun sikmazlar.
Bu oyunculari (Talisca, Lens, Negredo) Avrupa listesine yazmamamiz bence mumkun degil, oyle birsey olmaz.

Çevrimdışı furkankaya1903

.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: