2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926481 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Valencia Başkanı Peter Lim:"Beşiktaş Başkanı çok cimri aynı zamanda sıkı bir pazarlıkçı. Bizi dolandırdı diyebilirim.:
     :D :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Serdar sarıdağ harbi kolpaymış. Yok domino etkisi, yok costa dan daha iyi, hepsi kolpa çıktı. Bu arada ben bunun Beşiktaş'lılığından şüphe ederim. Adam Negredo için güya gs ye bedava teklif edilmiş te Beşiktaş bonservis vermemeliymiş gibi laflar etmişti
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mehmetthedum

Yalnız farkında mısınız hem Pepe hem Negredo tapusu ile bizim  :naughty:
Birde Pedro-Milo-Boyko-Aras-Pektemek-Veli gibi saha içi katkıları 0'a yakın isimleri elden çıkarabilsek  :us:

İyi de o zaman antremanda ikinci takimda kim oynayacak.. u21 ile mi antreman yapilacak. Üstelik eşit seviyedeki 23/24 oyunuya ne verecek para mevcut ne de o durumda takimda huzur olur. Yedek kalan psikopata bağlar.

Tapu konusunda ise süper tespit. Şöyle bakinca eğer lrn ve  medel de alinirsa seneye talisca veya başka bir on numara hariç bir 11 oyuncusuna ihtiyacimiz kalmayacak gibi.

Atibayi emekli edebilir,coyyera ve quaresmayı satabilir,sağbeke andreasın sol beke coyyera'nın yerine genç birine bakabiliriz. Oguzhan veya tolgayı göndermek ise tok satici olarak fantazimiz olur.

Taliscanın da benfica ile son senesine giriliyor. Başkanimiz mukavele bitimine 1 yil kalan adam değil 25 , 10 bile zor verir.

Ben raatım. :)

Negreso tutsun yeter.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2017, 19:38:08 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mrred

@Necmi lens transferinde fener devreye girdi diyorlar bazı muhabirler doğrulamış bir bilgi var mı abi ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

lense fener salça oluyor haberini hürriyet yapmış ercan tanerde verdiği haberin kaynağı hürriyet demiş.şimdilik olumsuz bişey yok diyorlar.

Çevrimdışı 38life

Adamlar kendi yaptıkları haberi yalanladılar yok böyle birşey :D  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı mrred

lense fener salça oluyor haberini hürriyet yapmış ercan tanerde verdiği haberin kaynağı hürriyet demiş.şimdilik olumsuz bişey yok diyorlar.
İnsan yine de kuşkuya düşüyor işte  :bandit:
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

@Necmi lens transferinde fener devreye girdi diyorlar bazı muhabirler doğrulamış bir bilgi var mı abi ?
duymadım ben çok paraları varsa yükseltsinler sıkıntı yok
bütün paralarını sağ tarafa harcamış olurlar :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Twitter'da 12numaraorg lens olayını yalanladı. Bizim heyet süper ya. fb lileri hop oturtup kaldırtıyorlar. Gerçi arada biz de endişe duyuyoruz ama son gülen olmamız yeter 😁
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Berat

Babel & Lens kanatları 🚀🚀

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Hürriyet "tık" almak için herşeyi yapar. Bugün görüldüğü üzere kendini bile yalanlar... Sürekli karı kız fotoğrafları paylaşır tık için. Böyle bir oluşum.

Çevrimiçi Necmi

işin ilginç yanı lens kulübede otururken quaresma ya insanlar sahada ne kadar sabır gösterecek
bunu merak ediyorum ama en azından geçen seneden daha iyi bir quaresma izleriz.

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Kartal Ç

bağımlılık yaptı

negredo golleri attıkça stadda aman parkta bol bol çalarız :D

Çevrimdışı 38life

işin ilginç yanı lens kulübede otururken quaresma ya insanlar sahada ne kadar sabır gösterecek

Bence sezon sonu 3 futbolcunun aldığı dakikalara baktığımızda birbirine çok yakın rakamlar görücez. Şenol Hoca 3'ünden de eşit miktarda faydalanacak gibi geliyor bana. Çünkü 3'ü de kulübeye hapsedilebilecek futbolcu değil.

Çevrimiçi Necmi

Bence sezon sonu 3 futbolcunun aldığı dakikalara baktığımızda birbirine çok yakın rakamlar görücez. Şenol Hoca 3'ünden de eşit miktarda faydalanacak gibi geliyor bana. Çünkü 3'ü de kulübeye hapsedilebilecek futbolcu değil.
benim merak ettiğim süre değil tabelaya kim girecek :D
kimin oynadığı değil Beşiktaşa ne kadar katkı verildiği önemli

Çevrimdışı levitate

Hürriyet "tık" almak için herşeyi yapar. Bugün görüldüğü üzere kendini bile yalanlar... Sürekli karı kız fotoğrafları paylaşır tık için. Böyle bir oluşum.
Ahmet Ercanlar faktörünü unutmayalım bide
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

negredo golleri attıkça stadda aman parkta bol bol çalarız :D
İnşallah
bipbipbupbup

Çevrimdışı autopsy

Bence Lens kulübede oturmaz abi. Yük eşit dağılır. Quaresma'yı solda, Lens'i sağda deneme taraftarıyım ben. Quaresma solda oynarken daha çok gol atıyordu, belki böyle etkili olabiliriz.

Çevrimdışı 38life

benim merak ettiğim süre değil tabelaya kim girecek :D
kimin oynadığı değil Beşiktaşa ne kadar katkı verildiği önemli

Forma Kartal'ın gagasında olunca 3'ü de tabelaya girer bence :)

Etiketler: