2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925640 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

İtalyan basının Beşiktaş'ın Gary Medel'i 3 yıl için toplam 10 milyon euro'luk bir kazançla ikna ettiğini yazdı.

30 yaşındaki oyuncunu Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için teklifi kabul edeceği öğrenildi.

Öte yandan Konfederasyonlar Kupası nedeniyle uzun süredir tatilde olan Şilili futbolu Milano'ya döndü.

Tecrübeli futbolcu Milano'da beklemediği kötü bir sürprizle karşılaştı. Soyunma odasında kendisine yer ayrılmadığını gören futbolcunun morali bozuldu.

CNNTURK

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Aziz bey demiski beni sinirlendirmesin bjk kulubu en iyi topcusunu alirim hihhhhh 😢hahahahaaha

Çevrimdışı cursedofdragon

Aziz bey demiski beni sinirlendirmesin bjk kulubu en iyi topcusunu alirim hihhhhh 😢hahahahaaha

bey mi :D  :evillol: :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Demir

Lens'in sözleşme imzalı fotosunu angut forumda gördüm. Sağ olsunlar transferlerimiz hakkında ilk haberleri de kendilerinden alıyoruz :D :D :D
Buraya atabilir misin?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Medel'i istiyorum oda gelsin alalım artık su Uefa'yı

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Buraya atabilir misin?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

BeIN Sports'un Ntv Spor'dan üst üste transferler yapması sonrasında Emek Ege

beinsports da iyice bize döndü ntvspor un etkili elemanlarını birer birer alıyorlar :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Benim bulabildiklerim marka adının izinsiz kullanımı ile ilgiliydi, link varsa paylaşır mısın? tahminim arkadaşın amacı bunu aynı web alan adı gibi değerlendirmek istemesi, yani isim hakkını alıp sonrasında üç beş bir şeyler koparmak olabilir.
marka tescilini alamaz hiç kolay değil bu. Bir kere bu bir cümle ve içinde Beşiktaş geçiyor bu bile itirazdan düşmesine neden olur. Beşiktaş bizim tescilli ismimiz bizim bir arkadaş dutella isminin marka tescilini almak istedi nutella itiraz etti buna itirazı kabul edildi marka tescilini yapmadılar düşünün benzerlik olduğu için bile vermediler. come to Beşiktaşda bunun fazlası var bir kere kamusal sahiplenme var bu herkesin kullanabileceği bir cümle ve bizim ismimiz geçiyor  bir çok nedenden verilmesi mümkün değil

Çevrimdışı BORAN

@Necmi abi Taksitle bonservis/kiralık oyuncu almamız toplam bütçemizden düşerken o seneki taksit kadar mı düşüyor yoksa toplam miktar kadar mı düşüyor ?

Çevrimdışı Mahmut

İtalyan basının Beşiktaş'ın Gary Medel'i 3 yıl için toplam 10 milyon euro'luk bir kazançla ikna ettiğini yazdı.

30 yaşındaki oyuncunu Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için teklifi kabul edeceği öğrenildi.

Öte yandan Konfederasyonlar Kupası nedeniyle uzun süredir tatilde olan Şilili futbolu Milano'ya döndü.

Tecrübeli futbolcu Milano'da beklemediği kötü bir sürprizle karşılaştı. Soyunma odasında kendisine yer ayrılmadığını gören futbolcunun morali bozuldu.

CNNTURK

3.3 gibi bir yıllık ücrete denk geliyor, çok yüksek maliyet bu gerçekten.
Üstelik hatırı sayılır bir bonservisi de olacaktır.
Tarz olarak bize uyar ama bu maliyetlik bir oyuncu değil bence, 2.2m euro bizim ilk 11 seviyesi maaşımız oldu denebilir.
2.2m civarı hoş gelir sefa gelir, ötesi fazla bence.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İspanya liglerini yöneten kurum olan la liga'nın, neymar'ın psg'ye transferi için gerekli olan 222 milyon avro ödemeyi yapmak için binalarına gelen neymar ve psg avukatlarının talebini, finansal fair playin zarar göreceği gerekçesiyle reddetmesi gündeme bomba gibi düştü.

Çevrimdışı Yado

Simdi Medel , Devre arasi Vida deniyor

Vida gelince Medel direkt orta sahaya monte edilecekmis

Ya hic istemiyorum su Vidayi :s20: :s20:

Dün Ş.L. elemesinde nasıl bir balon olduğunu gördük bende istemiyorum.

Şuan ki alternatifler arasında açık ara en iyisi Medel.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi Necmi

Domain olayi farkli
ornek : sen nike.com adresini 03/08/2017 tarihinde tescil ettirdin
nike  patenti bu tarihten once alinmis ise  nike.com  alan adini senden alabilirler [%100 alabilirler diye bir sey yok  yasalara  bakarsan internetten arastirirsan %100 alabilirler diye sonuc cikar ama  ama bu domain bende olsa benden alamazlar yani bjk.com.tr adi bosta olsa  ve ben bu domaini alsam  kanun %100 alabilirler desede benden alma sanslari yok   almalarini engelliyecek  puc noktasi  var  boyle bir domaine sahipsen iletisime gec  bin yil ugrassalar   binlerce mahkeme acsalar alamazlar]

Come to besiktas olayi farkli ortada patent yok  basvuru var  yani comtobesiktas ile ilgili domaini almis olsan  sana ucretini odemeden kimse senden alamaz
ayni sekilde yapilan patent basvurusu kabul edilirse kulup   come to besiktas i kullanabilmek icin patent sahibi ile anlasmasi gerekir
yanlız tr uzantılarında durum farklı resmi belge sunmadan alamıyorsun odtü veriyor bildiğim kadarıyla ve belge istiyor com istediğin gibi alırsın kimsede senden alamaz.
marka tescili bambaşka birşey benzerlikte bile itirazın haklı bulunuyor. belli kıstasları var bir yerden takılıyor.

Çevrimdışı Yado

Ben biraz farklı düşünüyorum,Almeida şimdiki kadroyla şimdiki oyunda olsaydı oda 20 golun altına düşmezdi
onun oynadığı zaman hep Almeidayla ileride tek kalıyordu stoperlerin arasından ya kafa yada 18 dışından şut la
gol arıyordu.
Sonuç olarak ben Beşiktaşın oyun gücünün santroforun performasını 2ye katladığını düşünüyorum

saygılar

Ya hiç öle bir durum yok valla , gözlerimi kapatınca altıpas'tan kaçırdığı golleri , kafa atacağına uçak tekme , ayak içi yerine uçan kafa vurmayı denediği pozisyonları görüyorum.

İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı 38life

Allahım...

Adam bu haberi beğenmiş.

transfermarkt 10 numarayı negredoya vermiş :D

Çevrimdışı doganay

Lens icinde daha somut birseyler gelsede rahatlasak ve stopere yogunlasabilsek iyi olur.

Çevrimdışı Yado

1.5 ay sonra başlıyor 1.5 ayda arkadaşlarını anca yakalar devre oluyor yani kaç üç maç kaçırır bilmeyiz.
Yerli sağ bek kim var alınabilecek ts Yusuf oynar mı orada...

Şuan düşünülecek en son şey sağ bek !

Adreas Beck götürür yarım sezon , gerekirse tüm sezonu da götürür de GG yetişir .

Ts yusuf'u düşünüp beck'i gömmek ne bileyim biraz garip.
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı 38life

ERDAL TORUNOĞULLARI: "Medel ciddi olarak ilgilendiğimiz oyunculardan bir tanesi. Uygun şartlarda kadromuza katmaya çalışıyoruz."

Medya Beşiktaş

1 hafta sonra lig başlıyor kaldı 5... 2 hafta lig kaldı üç. 2 hafta milli ara kaldı 1 hafta. Bence zamanlama iyi oldu

Gökhan'ın sakatlığı ile ilgili.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Lens icinde daha somut birseyler gelsede rahatlasak ve stopere yogunlasabilsek iyi olur.

Abi sözleşme fotosunu gördük ya :D gerçi ona bile %100 inanmamak lazım
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doganay

Abi sözleşme fotosunu gördük ya :D gerçi ona bile %100 inanmamak lazım
Bana pek gercek gibi gelmedi. Onu herkez yapabilir.

Etiketler: