2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927790 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Negredo..
Saat 17.45..
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali..

fırat
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetemre

Ya beyler yasaklı fener forumundan çıkın yoğunluktan giremiyorum...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çok kez yazmaktan vazgeçtim ama gs nin açıklamasını görünce yazmak şart oldu . Anladım @Necmi   :)   burası renkli forumu değil ama konu Milli Takım ve dolaylı olarak biziz.
Bu dursun özbek Lucescu'yu telden aramak varken , bir yönetici göndermek varken , herşeyden önemlisi Lucescu'nun adı Milli Takım için geçerken adına yakışmayacak bir şekilde kalkıp  :lol:  Romanya'ya gidiyor ve amiyane tabirle tatlı su kurnazlığı yapıyor. Şimdi de kinayeli bir şekilde TFF yi eleştiriyorlar. Bolca kıyak beklentisi içindeler yani.
Diğer konuya gelirsek bizim vergilerimizle ayakta kalan bir belediyenin, kendi şehrinde tarihi geçmişe dayanan Büyük Beşiktaş'ı ve diğer iki köklü takımı varken futbol takımı kurması ve olanca gücüyle desteklemesi hangi zihniyete hizmet etmektedir. Bu takımı kurmak yerine üç takıma üç dünya yıldızı getirmek çok daha mantıklı değilmiydi.
Lütfen herkes büyük resme baksın .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

:kop: :kop:

Çevrimdışı cursedofdragon

angut forum mu bi de ben bakayım bakayım suraya :D

hiç bakmıyorum ben böyle ne konusuyorlar ne ediyorlar diye :D

Çevrimdışı KAP

Negredo transferini gercekten olumlu buluyorum ama Diego Costa surecinde Costayi unutturacak forvet kimdi acaba? Surec tamamlaninca unutuluyor orda söylenenler de, merak ediyorum:)
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Ensar

Negredo transferini gercekten olumlu buluyorum ama Diego Costa surecinde Costayi unutturacak forvet kimdi acaba? Surec tamamlaninca unutuluyor orda söylenenler de, merak ediyorum:)
negredo gelince ben costayi unuttum şahsen :D

Çevrimdışı 38life

Yalnız takımın yakışıklılık seviyesi acayip artmaya başladı. Acil Medel alınması lazım dengelemek için.

Çevrimdışı Fikret

Yalnız takımın yakışıklılık seviyesi acayip artmaya başladı. Acil Medel alınması lazım dengelemek için.
Gomez-Sosa'dan sonra Abou-Talisca'ya inince bir düşüş olmuştu açıkcası   :lol:
Gomez'den boşalan karizma forvet boşluğunu Negredo doldurur artık.
Talisca da şu beyaz ve garip şekilli saç olayını bıraksa daha bir düzgün gözükecek sanki ama  :lol:

Çevrimdışı Sercan62

Lens'in sözleşme imzalı fotosunu angut forumda gördüm. Sağ olsunlar transferlerimiz hakkında ilk haberleri de kendilerinden alıyoruz :D :D :D
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2017, 15:08:03 Sercan62 ]

Çevrimiçi Kartal Ç

beck in sözleşmesi sezon sonu bitiyor. aslında kendisine teşekkür edip gökhanı zorlayacak bir sağ bek bakmaya başlamak lazım şimdiden. her mevkide bir tık kaliteyi arttırıyoruz.
3-5 kuruş kazanmak için devre arası beckten cüzi bi bonservis de kazanabiliriz belki. hatta önümüzdeki sezon sonu talibi çıkarsa tosicten de para kazanmak lazım.

Çevrimdışı Sarp

1 saat önce başkanımız Bien'e canlı bağlandı...
Spiker hanım Başkana efendim Lens hayırlı olsun bu konudaki detayları sizden alabilir miyiz dedi?
Başkan direkt alamazsınız dedi.imza atılmadan bu konu hakkında konuşmak doğru olmaz dedi.
Sonra da Lens sevdiğimiz bir arkadaşımız dedi  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Lens'in sözleşme imzalı fotosunu angut forumda gördüm. Sağ olsunlar transferlerimiz hakkında ilk haberleri de kendilerinden alıyoruz :D :D :D

bende gördüm alt yapı takımımız iyi çalışıyor :D  :evillol:

Çevrimdışı Berat

beck in sözleşmesi sezon sonu bitiyor. aslında kendisine teşekkür edip gökhanı zorlayacak bir sağ bek bakmaya başlamak lazım şimdiden. her mevkide bir tık kaliteyi arttırıyoruz.
3-5 kuruş kazanmak için devre arası beckten cüzi bi bonservis de kazanabiliriz belki. hatta önümüzdeki sezon sonu talibi çıkarsa tosicten de para kazanmak lazım.

Eğer FFP kalkarsa ki kalkması konusu kesin değil, ciddi bir gençleşme revizyonu gerekecek.

Çevrimdışı Yado

sence durum aynımı pektemek amerikada geziyordu GG burda kamp yaptı adale problemi ameliyat gerektiren bir
durum değil normal yolla düzelir ameliyat kararı almamakla haklı belkide doktorlar önermedi iyileşir dedi
fıtık öyle değil sadece ameliyatla düzelir. Pektemek zaten yedekte kalan oyuncu tepki ameliyata değil bunun için
kampı kaçırmayı göze almasına oldu yedek oyuncusun formayı kapma çaban yok. sen kampı kaçırırsan bütün seneni öldürürsün zaten
pektemeğin olayı sadakatsizlikti.

Abi niyet okumak değil amacım ama GG geçen senenin sonuna doğru aksamaya başlamıştı yani ameliyatlık bir durum vardıysa ozamandan gelen bir durum.

Kampa katılması yada katılmaması önemli değil ki 3 ay uzak kalacak takımdan , Marcelo gibi sezon bittiğinde ameliyat olabilirdi ama hatırladığım kadarıyla sabri ile olimpiyat açılışına gitti.

Pratik'te aynı durum değil gibi ama teori'de ikisi de sakat , 2'si de sezon bittiğinde ameliyat olma ihtimalleri varken sezon başında ameliyat olmayı seçti.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Fikret

Abi niyet okumak değil amacım ama GG geçen senenin sonuna doğru aksamaya başlamıştı yani ameliyatlık bir durum vardıysa ozamandan gelen bir durum.

Kampa katılması yada katılmaması önemli değil ki 3 ay uzak kalacak takımdan , Marcelo gibi sezon bittiğinde ameliyat olabilirdi ama hatırladığım kadarıyla sabri ile olimpiyat açılışına gitti.

Pratik'te aynı durum değil gibi ama teori'de ikisi de sakat , 2'si de sezon bittiğinde ameliyat olma ihtimalleri varken sezon başında ameliyat olmayı seçti.
Ağustos başı değilde Temmuz başlarında ameliyat olsa haklısın da G.Gönül belli ki ameliyatsız iyileşmeyi denedi.
Geçen sene bir sürü maç yaptı. Ben genel olarak oyununu, eforunu beğeniyorum.
Antremanlarda yada günlük hayatında yatıyor olduğunu sanmıyorum. Parayı aldı yattı durumu olduğuna inanmıyorum.

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman, beinsports’a açıklamalarda bulundu.

İşte Orman’ın yaptığı açıklamalar:

-HALKA AÇIK BİR ŞİRKETİZ

“Lens ile ilgili bitmiş bir şey yok. Her seferinde söylüyorum. Çok İlgilendiğimiz sevdiğimiz bir sporcu. Takımımızda da görmek istediğimiz bir sporcu. Ama biz halka açık bir şirketiz, olaylar netleşmeden bizim bir açıklama yapmamız olmuyor. Netleşmeden bilgi vermemiz mümkün değil.”

-NEGREDO TRANSFERİ ZOR BİR SÜREÇTİ-

“Zor bir süreçti. Türk kulüplerini menajerler fayda sağlayacak bir şey zannediyorlar. Oralara gidip 'Beşiktaş’a bunu 10-20 milyon Euro’lara satarız' diyorlar. İşte bunların hepsi işleri uzatıyor. Sonucunda Beşiktaş Kulübü’nün siyaseti ve politikası bellidir. Bizim böyle paraları vermeyeceğimizi bütün dünya biliyor. Bizim dediğimize gelince de transfer bitiyor.”

-STOPER İÇİN BİR HAMLE YAPACAĞIZ-

“Uğraşıyoruz. Stoper mevkisine özelikle Atınç sakatlanınca hamle yapmak durumundayız. Uğraşıyoruz. İnşallah bir hamle yapacağız. Ama biraz zamana ihtiyacımız var. Bir sürpriz yok. Bizim amacımız fazla transfer yapmak değil, nokta atışlar yapmaktı. Pepe ve Negredo ile yaptık. Şimdi bir stoper, bir de Gökhan’ın sakatlanmasıyla beraber kanat transferi yapacağız. Gökhan Töre, artık ikinci yarı hazır olarak gelir. Çok da hırslı. Bizim önemli maçlarımız var. Şampiyonlar Ligi var. 3. kuradan giriyoruz. İyi bir kura çekersek İnşallah bir üst tura çıkarız. Mecburen kanat transferi yapmak zorunda kaldık”

-ÖYLE BİR ZİHNİYETİMİZ YOK-

“Transfer yapmak çok kolay, milyon Eurolar’ı verdiğinizde kolay. Bizim öyle bir bütçemiz yok. Öyle bir zihniyetimiz de yok. Bizim dediğimiz bütçelere gelirse yapıyoruz, gelmezse de yapmayız. Bu öleceğimiz bir şey değil” ifadelerini kullandı.

Son olarak Lens transferi için ise “Sabrın sonu selamettir. O kadar söyleyeyim.” ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı Ensar

Ağustos başı değilde Temmuz başlarında ameliyat olsa haklısın da G.Gönül belli ki ameliyatsız iyileşmeyi denedi.
Geçen sene bir sürü maç yaptı. Ben genel olarak oyununu, eforunu beğeniyorum.
Antremanlarda yada günlük hayatında yatıyor olduğunu sanmıyorum. Parayı aldı yattı durumu olduğuna inanmıyorum.
Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Gökhan Gönül, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

İşte Gökhan Gönül'ün açıklamaları:

-GEÇEN SENE OYNADIĞIM HİÇBİR MAÇTA YÜZDE YÜZÜMLE SAHADA OLAMADIM-

"Ufak bir sorunum var diye bahsediyordum. Sarper ağabey de maçlardan önce biraz müdahale edip, ağrıları düşürüp sahaya öyle çıkmamı sağlıyordu. Ama hiçbir zaman geçen sene oynadığım hiçbir maçta yüzde yüzümle sahada olamadım. Bu da beni açıkçası çok rahatsız ediyordu. Yani benim yapabileceğim şeyleri bilip yapamamam beni açıkçası çok üzüyordu. Ama bu sene inşallah erken müdahale edip ağrılarla yüzde 60-70 göstereceğim performansla devam ettirmektense böyle daha iyi bir şekilde döneceğim." dedi.

-BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARA İYİ BİR PERFORMANS BORCUM VAR-

"Beşiktaş taraftarı her şeyi hak ediyor. Geldiğim ilk günden beri arkamda olup bana sürekli sahip çıktılar. Kötü oynadığım dönemlerde bile desteklediler. O yüzden onlara iyi bir performans borcum var. Bu ameliyattan sonra inşallah bunları yapacağız. Şu an için her şey yolunda. Bu arada bana destek olup, iyi niyette bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede sağlığıma kavuşup sahalara döneceğim." dedi.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı abdusta

https://desporto.sapo.pt/futebol/primeira-liga/artigos/turquia-volta-a-piscar-o-olho-a-aboubakar-mas-fc-porto-quer-18-milhoes-de-euros

Porto FB ye 18milyon Euro fiyat çekmiş.
Aboubakarı alarak Lens için misilleme yapmak isteyen FB ye trajik cevap..

saygılar

Çevrimdışı ferdi1903

Lens kesinmi arkadaslar sevinebilirmiyim?  :super: :ebebe: :sevinc

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Heryerde lens bjk diye haberler cikti ama bilemiyorum baskan diyoya imza atilmadan bisey diyemem bende imzayi bekliyorum

Çevrimiçi Sinan66

Negredo hayirli ugulu olsun  :icool:

Bu arada 1000. sayfada yerimizi de alalim :bandit:

Çevrimdışı 38life

Gomez-Sosa'dan sonra Abou-Talisca'ya inince bir düşüş olmuştu açıkcası   :lol:
Gomez'den boşalan karizma forvet boşluğunu Negredo doldurur artık.
Talisca da şu beyaz ve garip şekilli saç olayını bıraksa daha bir düzgün gözükecek sanki ama  :lol:

Talisca'yı hiçbirşey paklamaz abi :D

Etiketler: