2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6930522 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

beIN SPORTS, spor basınının duayen spikerlerinden Yalçın Çetin ile anlaştı. (via. @KKeremOncel)
Açık kanalda kimseyi bırakmadılar.

Çevrimdışı tangaz

Açık kanalda kimseyi bırakmadılar.

kamera kalitelerini de arttırırlar umarım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

twitter hala etkisinde olayın :D video yayıldıkca yayılıyor..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eğer anlattığın gibiyse durum aynı durumdan Pektemek linç yedi , GG'de bir yaz bekleyip şimdi ameliyet dediyse aynı durumlara aynı tepkiler olacak mı bakacez.
Pektemek hem oynamadi hem gezip eğlendi tam kamp baslarken ameliyat oldu

Gg ise kampa katildi , antrenmanlarini aksatmadi , hazırlık maclarinda oynadi , butun sezon sakat sakat oynayip varini yoğunu ortaya koydu

İkisi ayni sey mi ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozgurkaracan

Ilk defa ahmet dursun ile duymustum bu sakatligi. Ahmet motoru dagitti sonra bir daha toparlayamadi, bakalim gecen 20 senede bisiler degismis mi. Bu isin uzmani mete durendir
mete düren genel cerrahdır, tiroit ile ilgilenir. Sarper iyidir, tanırım, sınıf arkadaşım

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başarılı oyuncumuz Gökhan Gönül'ün sağ bacağında oluşan ağrı şikayeti nedeniyle yapılan tetkikler sonucu; sağ tibia (kaval) kemiğinde stres reaksiyonu ve kemik zarı (periost) ödemi tespit edilmiştir. Bu sorunun ileride stres kırığına dönüşmesini engellemek ve iyileşme sürecini hızlandırmak amacıyla bugün Acıbadem Fulya Hastanesi'nde, Sağlık Kurulu Başkanımız Dr.Sarper Çetinkaya tarafından oyuncumuz ameliyat edilmiştir. Operasyonu başarılı geçen oyuncumuzun 6 hafta sonra takım ile çalışmalara başlaması planlanmıştır.

Beşiktaş Ailesi olarak Gökhan Gönül'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.
Oh  buna da şükür 1.5 Ay yok.

Çevrimdışı Ensar

ligin başlamasına 1 hafta var + milli ara var bu süreçte
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

eylül sonu ekim başı gibi hazır, olur tabii herşey yolunda giderse...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Yalnız Marselo Beşiktaş tarihinin her açıdan gelmiş geçmiş en verimli transferi olabilir.

Adam EUR 2 milyona geldi, 2 şampiyonluğumuza doğrudan katkı sağladı, bizde A klas stoper oldu, EUR 7,5 milyona sattık, ondan gelen para ile Negredo ve Lens'i alacağız. Rüya gibi yahu. Adamın heykelini diksek yeri.
+1903 :claps: :claps:

Çevrimdışı 38life

Demba Ba hayırlı olsun gibi...

Çevrimdışı 38life

"Eğer bugün telefonunuz çalarsa, arayan kişi size "#ComeToBesiktas" diyecek bir uluslararası futbol yıldızı olabilir."

Çevrimdışı Alper1903

Az ekşi'deki Negredo başlığını okudum adamlar yaşlıdan tut, isimsize kadar yazmışlar da yazmışlar. Ya insanda utanma olur, tekinin forveti gomis (küçümsemek için söylemiyorum adamın ciddi sağlık sorunu var ayrıca adam kariyerinde elit takım görmemiş), tekinin elinde bitik van persie var. Ya bunların elinde gerçekten argüman bırakmadık ya da cidden bunlar kafayı sıyırdı. İkisi de çok acınası.

Çevrimdışı underworld

2.5 hafta da ancak direk 11 oynayacak duruma gelir.

dipnot :

:lol: :lol:

Çevrimdışı underworld

Utku 4 yıl daha bizimleymiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muharrem Usta: Sosa transferi için Milan'la görüşüyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Muharrem Usta: Sosa transferi için Milan'la görüşüyoruz.

Antalya'ya gitmedi Trabzon'a da gideceğini sanmam. Bence ya biz "affettik lan gel tamam" yapıp alacağız ya da Sosa efendi köyüne doğru yola çıkacak.

Çevrimdışı underworld

Antalya'ya gitmedi Trabzon'a da gideceğini sanmam. Bence ya biz "affettik lan gel tamam" yapıp alacağız ya da Sosa efendi köyüne doğru yola çıkacak.

kontejan doldu ona yer yok   :vur

Çevrimdışı sametbagan

Artık gündemi Beşiktaş belirliyor.Bundan sonra ne transferde,ne sosyal medyada,ne sahada bizden üstün takım kalmadı.

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Kalyoncu

Fabri
Adriano
Pepe
Tosic
Beck
Atiba
Lens
Q7
Talisca
Babel
Mitrovic
Negredo
Unuttuğum varmı Milo Pedro Aras onları yazmadım gideceklerini düşünüyorum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Az ekşi'deki Negredo başlığını okudum adamlar yaşlıdan tut, isimsize kadar yazmışlar da yazmışlar. Ya insanda utanma olur, tekinin forveti gomis (küçümsemek için söylemiyorum adamın ciddi sağlık sorunu var ayrıca adam kariyerinde elit takım görmemiş), tekinin elinde bitik van persie var. Ya bunların elinde gerçekten argüman bırakmadık ya da cidden bunlar kafayı sıyırdı. İkisi de çok acınası.

Ekşi mı okuyorsun? Dünyanın en saçma ve mantıksız yorumlarının yapıldığı site...

Çevrimdışı Ensar

LFCNY: "Beşiktaş sosyal medya ekibi bu transfer döneminin şampiyonu oldu." https://t.co/mATlmKifZI

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Ensar

Mundial Magazine: "Biz artık Beşiktaş'ı tutuyoruz." https://t.co/1f4w3DvHEm

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Etiketler: