2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925140 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sarp

Konuşulan rakam beni rahatsız etmedi. Gomislere ödenen rakamlar ortada.
Negredo'nun kariyerinde bir adam daha ucuz olamaz.

Çevrimdışı doganay

Anlasma olduysa kap gelir ve rakamlar ortaya cikar simdi tahnin uzerinden konusmak bosuna ama 6m falan vermez baskan.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Burak tan kurtulduk trabzon la anlaşmış

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yalnız negredo transferine sevinmeyen bi tek benim galiba  :bandit:

inşallah gelir gollerini sıralar beni yanıltır ama bana sanki o istediğimiz forvet boşluğunu dolduramayacak gibi geliyor.

Yada Başkan çıtayı Allahuekber dağlarına çıkardığı için de olabilir.
Sevinilecek bir tarafı yok zaten bu transferin. Üç yıldır ilk kez umutsuzum. Forumda da zoraki bir iyimserlik görüyorum, ecnebilerin wishful thinking dedikleri durum yaşanıyor. Umarım yanılan ben olurum, Negredo reyiz de yeni gol kralımız olur.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı 38life

2 milyon € olayı doğruysa bilgisayarın başında ayağı kalkıp alkışlarım.

Çevrimdışı saricasi

Sevinilecek bir tarafı yok zaten bu transferin. Üç yıldır ilk kez umutsuzum. Forumda da zoraki bir iyimserlik görüyorum, ecnebilerin wishful thinking dedikleri durum yaşanıyor. Umarım yanılan ben olurum, Negredo reyiz de yeni gol kralımız olur.

Takım ıyı oldukdan snra negredo rahat 20 gol atar negredonun degeri artıcak bzm sayemizde bnm hıc suphem yok aboubakar dan daha bıtırıcı vurusları var.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı 38life

Aboubakar'ın yılmaz savunucularındandım ama bu sene forvetten yana geçen seneye göre çok daha rahatım :) Forumda gereksiz bir karamsarlık görüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aboubakar'ın yılmaz savunucularındandım ama bu sene forvetten yana geçen seneye göre çok daha rahatım :) Forumda gereksiz bir karamsarlık görüyorum.
Bonservisi ile aldık ya onun için tılsımın bozulduğunu düşünüyorlar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Daha kimi bekliyorsunuz ki?

Bu kadar kariyerli adamları ancak düşüşe geçtikleri sırada alabilirsiniz, normal seyirleri 30 milyon Euro.

Aboubakar'ı kiraladığımız paraya bu adamı satın alıyoruz, daha ne olsun? Seneye parlarsa Çin'e falan 7-8'e satarsın, beleşe Aboubakar'ı getirirsin.

Diğer adı geçenlerden Gignac daha mı cazip? Adam en verimli çağında Meksika'ya gitmiş, ama gel gör ki 7-8 isteniyor. wtf derler ecnebiler buna.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Uğura, uğursuzluğa inanan çok insan var :) İspanyol diye karamsarlığa düşmek falan. Bana uzak şeyler. :)

Çevrimdışı sametbagan

Ondan değil de adamın suratına bakınca bi bıkkınlık ,bi bitsede gitsek havası var.
10 dakikada topçudan anlamam ama insanların yüzüne bakınca az çok karakter analizi yapabilirim kendi çapımda.
Dediğim gibi inşallah ben yanılırım.Yaşı  falan da önemli değil çünkü baktığımız zaman haginin gs ye geldiği yaşta.

Çevrimdışı sametbagan

Daha kimi bekliyorsunuz ki?

Bu kadar kariyerli adamları ancak düşüşe geçtikleri sırada alabilirsiniz, normal seyirleri 30 milyon Euro.

Aboubakar'ı kiraladığımız paraya bu adamı satın alıyoruz, daha ne olsun? Seneye parlarsa Çin'e falan 7-8'e satarsın, beleşe Aboubakar'ı getirirsin.

Diğer adı geçenlerden Gignac daha mı cazip? Adam en verimli çağında Meksika'ya gitmiş, ama gel gör ki 7-8 isteniyor. wtf derler ecnebiler buna.

Eğer aynı paraya olsaydı ben gignacı tercih ederim ama gel gör ki dediğin gibi şartlar bizi negredoya evirdi.

Çevrimdışı ahmetemre

Arkadaşlık ortamı arkadaşlarının çalışkanlığı uyumları felan motive ederse gomez gibi patlama yapabilir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tuncaboylu

Ondan değil de adamın suratına bakınca bi bıkkınlık ,bi bitsede gitsek havası var.
10 dakikada topçudan anlamam ama insanların yüzüne bakınca az çok karakter analizi yapabilirim kendi çapımda.
Dediğim gibi inşallah ben yanılırım.Yaşı  falan da önemli değil çünkü baktığımız zaman haginin gs ye geldiği yaşta.
Aboubakar'ın suratında da vardı o dediklerin.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Uğura, uğursuzluğa inanan çok insan var :) İspanyol diye karamsarlığa düşmek falan. Bana uzak şeyler. :)
Oyuncu hakkında ilk bilgilere ve görüntülere baktığımda biraz olumsuz gibi geldi.Suratı sürekli asık, hatta gol attıktan sonra bile asık ve sevinmiyordu. Golleri tekdüze görünüyordu ama bir kardeşimiz detaylı bir video gönderdi foruma ve daha iyi bir gözlem yapabildim. Bu videoda attıkları, kaçırdıkları, asist olan ya da olmayan pasları, mücadelesi açıkça belli oluyordu. Sonra kariyer geçmişine baktım ve kanaatim odur ki tam aradığımız golcü. İddia ediyorum gol rekoru kırıp Negredo'yu da gol kralı yaparız. Yazım burada dursun  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Koa_lAA

Oyuncu hakkında ilk bilgilere ve görüntülere baktığımda biraz olumsuz gibi geldi.Suratı sürekli asık, hatta gol attıktan sonra bile asık ve sevinmiyordu. Golleri tekdüze görünüyordu ama bir kardeşimiz detaylı bir video gönderdi foruma ve daha iyi bir gözlem yapabildim. Bu videoda attıkları, kaçırdıkları, asist olan ya da olmayan pasları, mücadelesi açıkça belli oluyordu. Sonra kariyer geçmişine baktım ve kanaatim odur ki tam aradığımız golcü. İddia ediyorum gol rekoru kırıp Negredo'yu da gol kralı yaparız. Yazım burada dursun  :)

forvette dikkat ederim gol attıktan sonra asist yapanı ödüllendiriyormu.. hani jest yapıyomu, onu işaret ediyomu falan die... bunda o var gördüğüm kadarıyla... bence önemlidir bu...

abuş da fazla yoktu mesela.. hemen taraftara gidip dans etmeye başlıyodu arkadaş... gomez de vardı.. hemen asist yapanı ödüllendirirdi..

Çevrimdışı 38life

Abi biz gol attığında bile gülmeyen, tepki vermeyen Pascal Nouma'yı izlemedik mi bu takımda? Pascal hırssız mıydı sence?

Bence suratından değil de oynadığı oyundan hırs analizi yapmak daha doğru olur :)

Çevrimdışı Sarp

Yaşa benim değerli büyüğüm.  :claps:

Çevrimdışı mellfred

forvette dikkat ederim gol attıktan sonra asist yapanı ödüllendiriyormu.. hani jest yapıyomu, onu işaret ediyomu falan die... bunda o var gördüğüm kadarıyla... bence önemlidir bu...

abuş da fazla yoktu mesela.. hemen taraftara gidip dans etmeye başlıyodu arkadaş... gomez de vardı.. hemen asist yapanı ödüllendirirdi..
Ben de dikkat ederim buna. başarıyı paylaşmak önemli

Çevrimdışı ZeoN

Çevrimdışı abdusta

Geldi mi?

Geldi,Beck onu kovaladı
tesislere yaklaştırmayalım

saygılar

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi biz gol attığında bile gülmeyen, tepki vermeyen Pascal Nouma'yı izlemedik mi bu takımda? Pascal hırssız mıydı sence?

Bence suratından değil de oynadığı oyundan hırs analizi yapmak daha doğru olur :)
Yazımın son cümleleri sana ulaşmamış  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

+1
Yorgo

Etiketler: