2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923542 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

transfer sonrası sağlam bi sakatlık yaşadı eleman sonra o bölgeye adamlar arjantin milli garayı aldılar yetmedi mangalayı kiralamışlardı, bir kaç hafta evvel gese ile anılıyordu radyospordan bir eleman valensiya bölgesinden bir gazeteci ile tlf bağlantısı yapmıştı valensiyanın kiralamayacağını 12 milyon bedelle satacağını ifade etmişti.
Galatasaray'a 12 fiyat çektilerse, biz 2'ye alırız :bandit:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş, Negredo'yu 1M €'ya 1 yıllık kiraladı. Sezon sonunda oyuncu için 6M €'luk satın alma opsiyonunu kullanmak zorunda.(Futbol Arena)

Beşiktaş, Negredo'yu bonservis ücreti ödeyerek transfer edecek. (Via @ODValencia)

Ulan hangisi doğru söylüyor :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Galatasaray'a 12 fiyat çektilerse, biz 2'ye alırız :bandit:

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geseye 12 die fiyat çekmemişler o rakama satış listesine konması planlanıyor demişti gazeteci. gese talip olsaydı yatırımları olan 22yi kurtarır üste 3-5de kara geçerlerdi  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Son dakika :busted_cop:

Negredo transferinde Boluspor da devreye girdi.

Çevrimdışı ekrembaser

Ciddi mi bu haber

Çevrimdışı saricasi

Son dakika burak bjk da degil rahat nefes aldik  :halay:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı esguel

Negredo bence aboubakar dan dahada faydalı olacak bize çok güzel transfer  :tabe:

Beşiktaş evsizken ona kapılarını açmayıp sokakta bırakanlar şimdi Milli davadan bahsetmeye kalkmasın! Konuşursam kaldıramazsınız.......

Güntekin Onay

Çevrimdışı ekrembaser

Gercek olabilir mi abi hic , ironi yapiyorum :)

Yahu bahsettiğin takım fb pepe transferinde de son anda devreye girmediler mi herşeyi beklerim onlardan

Çevrimdışı ekrembaser

Gercek olabilir mi abi hic , ironi yapiyorum :)

Yahu bahsettiğin takım fb pepe transferinde de son anda devreye girmediler mi herşeyi beklerim onlardan

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sorun değil. Biz de Neymar'a yatıralım 5.5 i. Seneye en az 200 üstü satarız. Şenol hoca ışıl ışıl yapar neymar ı
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2017, 11:23:11 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

BİLGİ - Alvaro Negredo, Valencia'nın bugünkü antrenmanına katılmadı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş evsizken ona kapılarını açmayıp sokakta bırakanlar şimdi Milli davadan bahsetmeye kalkmasın! Konuşursam kaldıramazsınız.......

Güntekin Onay

9 KG. Maşallah

Çevrimdışı saricasi

Negredo valencianin bugunku antrenmanina katilmamis neden acaba :alala:  :lol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tangaz

Negredo valencianin bugunku antrenmanina katilmamis neden acaba :alala:  :lol:

idmanını neden aksatıyor yahuu idmanını yapıp uçağa öyle binseymiş keşke  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İsmail Özyurt

MADDE 5 - GELİRLER ve HASILAT DAĞITIMI

(1) Kupa müsabakasından elde edilecek bilet satış gelirleri dışındaki tüm gelirlerden (medya hakları gelirleri, sponsorluk ve reklam gelirleri, vb.) organizasyona ilişkin (vergiler dahil olmak üzere) her türlü masraf çıktıktan sonra kalan meblağın % 10’u TFF payı olarak TFF’ye ayrılır.
(2) TFF payı ayrıldıktan sonra kalan meblağın % 60’ı galip gelen takıma, % 40’ı mağlup olan takıma dağıtılır.
Sağolasın Berat :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mehmet Demirkol Negredo için "Gomez' den çok çok iyi" dediği için tırsmıyor değilim.

Çevrimdışı Ergin1903

Negredo'nun bize abu'dan daha fazla yarar sağlayacagını düşüyorum. Benim takıldıgım nokta bazı sitelerde toplamda bize 6 7 m €'ya mal olacak bir bonservisten bahsedilmesi. Ben baskanin negredo'ya yıllık 3.5 civari  ücret, kiralik + zorunlu opsiyonla birlikte toplamda 3 m €'yu gecmeyecek bir bonservis verecegini düşünüyor ve umuyorum.

Çevrimdışı Ayberk

Mehmet Demirkol Negredo için "Gomez' den çok çok iyi" dediği için tırsmıyor değilim.
onun dediğini kâle alacak değiliz zaten. Negredo kafa olarak hazır olsun yeterki..
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı underworld

Güntekin Onay
Güntekin'in uslubuna hiç uymuyor  :alala:

Etiketler: