2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6922030 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ozankarakoc

resimler gözükmüyor  :alala:

Allah allah, bende görünüyor ama...

Bir de linkleri direkt vereyim:

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı levitate

Allah allah, bende görünüyor ama...

Bir de linkleri direkt vereyim:

Imgur bloklu ya o yüzden abi farklı bir siteye yükle
bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

Imgur'u da mı engellediler?! Yuh artık!

Neyse, boşver kardeşim, önemli bir şey değildi zaten...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

yasaklı olmayan birşeyimiz yok yemin ederim imgur neden yasaklı alt tarafı resim yükleme sitesi  :alala:

Çevrimdışı tangaz

bu transfer tahtası ağustosta açılsa daha iyi olacak sanki  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Yahu onu bunu bırakın da bu süper kupayı alana kaç kuruş veriyorlar? Bedavaya oynamamızı beklemiyorlar herhalde :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taraftar yüzünden birde ceza kesim saha kapatıp para almasınlarda verecekleri para onların olsun.

Çevrimdışı Necmi

neden ben görüyorum :alala:

vpn - dns filan kullanıyorsundur abi ben hiçbirşey kullanmıyorum bizde gözükmüyor.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı onurturan

Gelir gelir geliyodur hatta şuan..

Çevrimdışı Berat

No Bad Days ➡ Nöbetteyiz

Çevrimdışı Burak Uzunoglu

Fikret Orman Cuma Günü saat 19:03'de basin toplantisi düzenliyor.

Toplanti sirasinda sizlere yeni ürünümüzü tanitmak istiyorum diyip, Vodafone'nun hazirladigi Reklam filmini gösteriyor. Reklamin konusu yeni transferler ve #nobaddays t-shirt'ü. Kisa klip'te Taraftar istedi Vodafone gerceklestirdi diye yeni #nobaddays T-Shirt'ü, Costa, Lens ve Mangala'nin üzerinde tanitiliyor...

Keske böyle bir sey olsa
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2017, 06:45:16 Burak Uzunoglu ]
Hamburg Black Eagles

Çevrimdışı underworld

Fikret Orman Cuma Günü saat 19:03'de basin toplantisi düzenliyor.

Toplanti sirasinda sizlere yeni ürünümüzü tanitmak istiyorum diyip, Vodafone'nun hazirladigi Reklam filmini gösteriyor. Reklamin konusu yeni transferler ve #nobaddays t-shirt'ü. Kisa klip'te Taraftar istedi Vodafone gerceklestirdi diye yeni #nobaddays T-Shirt'ü, Costa, Lens ve Mangala'nin üzerinde tanitiliyor...

Keske böyle bir sey olsa
Aman eksik olsun tanıtım falan ...
Gelenler çabucak gelsin de önümüze bakalım.

Çevrimdışı Necmi

vpn - dns filan kullanıyorsundur abi ben hiçbirşey kullanmıyorum bizde gözükmüyor.
:alala:
biz burda birşey yasakladık mı delmek için elinizden geleni yaparsınız :D

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ZeoN

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı ZeoN

Transfer dönemi bitsede kurtulsak.

Çevrimdışı abdusta

No Bad Days ➡ Nöbetteyiz

Dikkat!

Arka kapıdan Volkan Şen girebilir.
Nöbete beck ide alalım!!

saygılar

Çevrimdışı tangaz

gelmedi mi gelmekte olanLAR :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ZeoN

gelmedi mi gelmekte olanLAR :bandit:
Ölü taklitine devam yaklaşmakta olan yaklaşmakta gelmekte olan yolda  :s20:

Çevrimdışı mehmetthedum

Bu 27 yaşındaki sol ayaklı tunuslu abdinur isimli stoper işi nedir yav.. adam daha geçen sene  22 m eroluk transfer şeetmiş. Niye gelsin ki? Niye versinler ki?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı tangaz

Bu 27 yaşındaki sol ayaklı tunuslu abdinur isimli stoper işi nedir yav.. adam daha geçen sene  22 m eroluk transfer şeetmiş. Niye gelsin ki? Niye versinler ki?

transfer sonrası sağlam bi sakatlık yaşadı eleman sonra o bölgeye adamlar arjantin milli garayı aldılar yetmedi mangalayı kiralamışlardı, bir kaç hafta evvel gese ile anılıyordu radyospordan bir eleman valensiya bölgesinden bir gazeteci ile tlf bağlantısı yapmıştı valensiyanın kiralamayacağını 12 milyon bedelle satacağını ifade etmişti.

Çevrimdışı sametbagan

Herkese günaydınlar efendim.

Bir fb taraftarının lens transferi ile yaptığı yorum noktasına dokunmadan aktarıyorum.

Lens in dirar dan ucuz olmasi

Rakamları vs. bir yana koyalım. En değerli oyuncumuzu böyle elimizden alabilmeleri çok kötü bir şey.
Güç ve büyüklüğün artık bizde olmadığını gösteriyor. Bu duruma gelmemeliydik.

Evet renklilerden lacivertin durumu böyle ,kırmızı olanın da fikri aşağı yukarı aynı bence.

Biz her sene oyun kalitemizi bir önceki seneden yukarıya taşırsak eğer önümüzdeki 5 sene de böyle olacak gibi gözüküyor.

Zaten transfer konusunda 3 senedir çok az hata yapıyoruz o yüzden üst üste 7 kez şampiyon olup kırılması imkansız bir rekor yaratağız.

Araya da avrupadan en az 1 kupa sıkıştırırsak italyada juve neyse burda da biz o oluruz avrupanın gözünde.

Etiketler: