2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6922506 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

bilgileri kafamda altalta topladıgımda
-Negredo henüz bonservis karşılığımı yoksa 1 yıllık kiralamamı belli değil
 Negredo ile anlaşılmış klubu ile yapılması gereken son bir pazarlık var.

-Lens ile anlaşılmış ancak Sunderland hala ciddi bir bonservisde diretiyor
 Beşiktaş tek şartla lensi alır satın alma opsiyonlu kiralama bu nedenle bu
 transfer ,negredo transfer yöntemi,stoper transfer yöntemi ortaya cıktıkdan sonra belli olur

-Stoperde ben1ci sıraya Mangalayı koyuyorum zira en buyuk rakip psg ve sevillaydı onlar bir şekilde sorunlarını çözdüler
 klubu kiralamaya karar verdiği anda Mangala ile zaten söz kesilmiş,en buyuk aday gene Beşiktaş zira oyuncunun menejeri Mendes
 2ci sırada Vida var klubu 5 milyonda diretiyormuş ağustosun sonlarına doğru 3 e düşerlerse ve negredoya bonservis odemez isek
 iş hallolabilir.

Medel olmayacaktır zira ortada en az 5 milyon euro bonservis var son senesi kiralama imkanı yok
üstelik 1.71 boyunda havadan top falan kesemez,İtalyada bütün sene stoper oynatmamışlardır.

Sonuç olarak transferi düşüncelerime göre
Negredo
Mangala yada Vida
Volkan Şen  ile kapatırız

saygılar
Şu volkanı illa sokuşturacan abi mesajın sonunda yaa yapma bunu bize..

Çevrimiçi tolga1903

transfer ,negredo transfer yöntemi,stoper transfer yöntemi ortaya cıktıkdan sonra belli olur

-Stoperde ben1ci sıraya Mangalayı koyuyorum zira en buyuk rakip psg ve sevillaydı onlar bir şekilde sorunlarını çözdüler
 klubu kiralamaya karar verdiği anda Mangala ile zaten söz kesilmiş,en buyuk aday gene Beşiktaş zira oyuncunun menejeri Mendes
 2ci sırada Vida var klubu 5 milyonda diretiyormuş ağustosun sonlarına doğru 3 e düşerlerse ve negredoya bonservis odemez isek
 iş hallolabilir.

Medel olmayacaktır zira ortada en az 5 milyon euro bonservis var son senesi kiralama imkanı yok
üstelik 1.71 boyunda havadan top falan kesemez,İtalyada bütün sene stoper oynatmamışlardır.

Negredo
Mangala yada Vida

saygılar

Volkan şen kısmı pek olmadı abi. Kanat için adayımız lens ve volkan şen mi şimdi? Yani abi afedersiniz ama futbolcu izleme ekibimiz şu takıma volkan şenden daha fazla katkı verecek ucuz bi futbolcu bulamiyorsa kusura bakmasınlar boşa ekmek yiyolar bu kulüpten. Futbol aklı yok gol atamaz asist yapamaz altyapıdan bir kanat oyuncusu koysak yedeğe daha çok sevinirim. Saygılar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öncelikle şunu söyleyelim; Beşiktaş, Negredo ile 3 yılllık kontrat üzerinden el sıkıştı.

* Fırat Günayer

2+1 yil demek istiyor sanırım :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

Uçak soran arkadaşlar daha o aşamaya gelmedik yaw durun daha ne uçağı.. daha avukatlar tanışmadı bile..

Çevrimdışı ozankarakoc

neden mitrovic değil sağ açıkta Töre değil

Oyunda Mitrovic yok :)
Töre de sakat diye yazmadım.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Ahmet Bulut İtalya ya gidiyormuş :icool:

Çevrimdışı abdusta

Volkan şeni ben de istemem ama
Surekli hocayı arayıp beni alın diye
Yalvarıp duruyormuş

Saygılar

Çevrimdışı ozankarakoc

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı İhsan

Oyunda Mitrovic yok :)
Töre de sakat diye yazmadım.

Neden az puanlı Negredo 1. forvet ve daha çok puanlı 20nin üstünde gol atan Cenk yedek  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Uçak soran arkadaşlar daha o aşamaya gelmedik yaw durun daha ne uçağı.. daha avukatlar tanışmadı bile..

Biz uçağın hangarda park halini bile takip edecek kadar Beşiktaşlıyız  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

iş hallolabilir.

Negredo
Mangala yada Vida

saygılar
Bu komik dedektiflik filmlerinde olur ya, adam son ana kadar iyi götürüp en sonda sı.ar batırır. O hesap olmuş.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Volkan şeni ben de istemem ama
Surekli hocayı arayıp beni alın diye
Yalvarıp duruyormuş

Saygılar

yer yok :)

Quaresma
Lens
Babel
Orkan
Töre (Sakat)
Aras

Çevrimdışı mrred

Ahmet Bulut İtalya haberi nerede acaba  :dontknow:
The great gig in the sky

Beşiktaş, Jeremain Lens'le her konuda anlaştı. Negredo için verilecek peşinata göre, Beşiktaş, Lens konusunda karar verecek. (Fırat Günayer)

1) Fırat günayer :Neredeyse 10 gündür süren, Negredo & Beşiktaş görüşmesinde, ibre Perşembe itibariyle, kiralamadan, satın almaya döndü..                                                                       2) Ben dahil,tüm medya, forvetin kiralanıp, eldeki paranın kanat ve stopere harcanacağını yazdık..
Öyleydi..
Geçen hafta strateji değişti..                                                      3) Öncelikle şunu söyleyelim; Beşiktaş, Negredo ile 3 yılllık kontrat üzerinden el sıkıştı..                                                         4)Valencia ile de rakam konusunda anlaşmaya varıldı..
Ortada tek pürüz var..
Peşinat..
Onu çözmek için de transfer komitesi bu gece gidiyor.                5)Peşinattaki sorun şu;
Valencia 3m civarı peşin istiyor..
Başkan Fikret Orman'ın formülü ise
şu:  Her yıl 1m.. Yani 1+1+1
Adriano gibi.                                                                                     6) Hakikaten başkan bu adamı taksitle getirirse,transfer literatürüne girer.
Tabi burada Umut Güner & Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun payı büyük.                                                                                                7) Planlama ; Negredo'yu yarın ya da Çarşamba günü İstanbul'a getirmek.
Ama görüşme işleri farklı.
İş uzar,gün sarkar..
Bekleyip,göreceğiz.                                                                               8) Beşiktaş, Jeremain Lens'le her konuda anlaştı..
Oyuncuyu ikna eden kişi; Umut Güner..
Burada 2 aşamalı bir durum vardı..
İlki halloldu.                                                                                            9)Sunderland'le pazarlıklar öyle bir hale geldi ki, kiralamadan, satın alma opsiyonlu kiralamaya doğru dönüştü..                          10) Negredo için verilecek peşinata göre, Beşiktaş, Lens konusunda karar verecek..Şu anda Sunderland'le ortak nokta bulundu gibi gözüküyor.                                                                       11) Bu arada Negredo & taksitle alma mevzusu, şu anda sadece istek..
Beşiktaş henüz kulübü buna ikna etmedi..
Yarın uğraşacaklar.                                                                              12) İspanya kampında, başkana bizzat sormuştum Demba Ba'yı..
Kulübüyle işlerini hallederse, kapımız açıktır diye..
Sanırım halletmiş:)                                                                              13) Demba'nın önündeki tek engel, sakatlığı.
Stres kırığı var,eski haline dönmesi zor deniyordu Mayıs ayında.
Bu işi sağlık raporu belirler.                                                                  14)Stoper için aday sayısı 6..
Tek tek şudur,budur yazmayayım..
Ancak  şunu diyeyim; Valencia ile sırf Negredo'yu konuşmayacak Bjk..                                                                               15) Bugün Ali Gültiken'le Negredo'yu konuşma fırsatını buldum..
20'nin altına zaten düşmez..
Normal şartlarda da Gomez'den fazla atar dedi..                               16)Başkan Orman, dönmek isteyen Sosa'ya, bonservis işini hallet,gel dedi.
7,5m'a giden adam parasız gelmek için uğraşıyor:)

16/17'de Middlesbrough'nun ligde en fazla gol atan (9), asist yapan (4), şut çeken (69) ve hava topu kazanan (175) ismi Negredo'ydu.

#OptaCan

Çevrimdışı Türkay

İnşallah transferleri gene hikaye atarak falan açıklamayız gözüm kanıyor sonra.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER GELİŞMESİ |

✔An itibariyle Umut Güner Negredo için İspanya'da ,

✔ Ahmet Bulut Medel İçin İtalya'da.

Çevrimdışı autopsy

Beşiktaş, Jeremain Lens'le her konuda anlaştı. Negredo için verilecek peşinata göre, Beşiktaş, Lens konusunda karar verecek. (Fırat Günayer)

Negredo'da istediğimiz şartları sağlayamazsak Lens'den vazgeçiyoruz demek midir bu  ? :alala:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu arada gökhan töre ne zman iyilesecek. Uefa ya ismi bildirilirmi acaba.

Çevrimdışı Zafer55

Beşiktaş, Valencia yönetimi ile stoper Abdennour için de görüşme yapacak https://t.co/ag1QCbgqio

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada gökhan töre ne zman iyilesecek. Uefa ya ismi bildirilirmi acaba.
Veli uj haftaya antremanlara basliyomus, yazarken guldum

Etiketler: