2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6920390 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Adam ingiltere'de ispanya'da oynamış , elit takımlarda öyle ya da böyle forma giymiş daha ne kariyeri olsun. Cenk Tosun'dan daha kariyerli , aboudan da daha kariyerli
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Valla bana mario gomez etkisi yapacak gibime geliyor.  :D

Çevrimdışı mrred

Topsuz oyunda özellikle merkezden dikine oyunda baya iyi bir oyuncu gibi geldi özellikle bacak kaslarına dikkat ettim adam gerçekten çok güçlü ama detaylı analizi bilenler yapabilirse daha iyi olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Negredo abuobakar'ın yerini doldurur mu ?

Doldurur doldurmakta olan :D  :evillol:
Ben Negredo'nun atacağı golden çok yaptığı çapraz koşularla açacağı alana topla dalan Talisca'nın kaç gol atacağına bakıyorum  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Artık transfer bitti gibi ama 2  milyon euro ya alındı denilince içimde tedirginlik var. 7 8 milyon eurolardan bu fiyata nasıl inildi? Sizce nasıl olmuş olabilir böyle bir durum

Çevrimiçi Necmi

Ben Negredo'nun atacağı golden çok yaptığı çapraz koşularla açacağı alana topla dalan Talisca'nın kaç gol atacağına bakıyorum  :D
Talisca 20+ yazar bu sezon ligde

Çevrimdışı Halit

Artık transfer bitti gibi ama 2  milyon euro ya alındı denilince içimde tedirginlik var. 7 8 milyon eurolardan bu fiyata nasıl inildi? Sizce nasıl olmuş olabilir böyle bir durum

Başkan Fikret Orman 😀
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mrred

Valencia da FFP kıskacında
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2017, 21:20:24 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

bakalım bakıp görücez :D

Çevrimdışı klubnika01

Negredo Sevilladaki formunu yakalarsa koşmadan 20+ koşarak 25+ atar rahatlıkla  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

negredo gomez etkisi yapar bence :bandit:

Çevrimdışı ferdi1903

fabri haric türkiye ye gelip basarili olan ispanyol varmi? guiza aklima geliyorda  :biggrinking:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

fabri haric türkiye ye gelip basarili olan ispanyol varmi? guiza aklima geliyorda  :biggrinking:
Aynı şeyi ben yazacaktım. aklımdaki tek soru işareti bu negredo hakkındaki.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmetemre

Safkan değildir belki Portekizli brezilyalı genlere karışmıştır :)
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı ilhan mansız

ispanyollar genelde ülkelerinde oynarlar. hatta bir dönem ispanya milli takımının hiç lejyoner oyuncusu yoktu. dolayısıyla Türkiyeye gelen 2-3 oyuncu üzerinden bir kanıya varmak kesinlikle doğru değil,,

Çevrimdışı mrred

Bence oyunu merkezden oynama ve kendi oyunumuzu rakip sahada kabul ettirmek açısından negredo iyi bir transfer . Görünürde pek hızlı değil fakat oyun formatımız hızlı bir santrafora ne kadar ihtiyaç duyuyor orası tartışılır
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Şenol Hoca sonunda pivot santraforuna kavuşacak.  :karate:

Çevrimdışı autopsy

Sevilla'dayken sırf Negredo için maçlarını beklerdim, müthiş oyuncu bence. Benim kafamdaki soru işareti son yılları . Kafasal olarak salmış olmasından korkuyorum, bir de İspanyollar yurt dışında başarı konusunda biraz mimliler . O zamanki seviyesini bulsun bizim ligin içinden geçer, her türlü 25 atar. Umarım istekli gelir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Negredo abuobakar'ın yerini doldurur mu ?

Doldurur doldurmakta olan :D  :evillol:
Farkli tipte oyuncular ama Negredo Hocanın istediği tipte oyuncu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Etiketler: