2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6920401 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

İsteksizlik falan hikaye. Takmayın kafaya bunu. O işler fb'ye gs'ye gelen futbolcular için geçerli. Bizim taraftarın önünde canavara dönüşür...

Çevrimdışı Koa_lAA

Ahmet Bulutta da tam İspanyol tipi var :)

hajım arkadaki ahmet bulut öndeki değil... bu konuda hemfikiriz sanırım... şimdi tekrar düşünüp yazarmısın lütfen  :D

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı saricasi

Artik bu hafta sonuna kadar negredo ve lens biter bnce.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı abdusta

Artik bu hafta sonuna kadar negredo ve lens biter bnce.
marca haberine göre bugun-yarın İstanbula hareket etmesi bekleniyormuş

saygılar

Çevrimdışı Berat

saygılar

Haber için sağol abi.

The agreement may be very close, and today are expected news about the future of the player, who could close a deal and fly between today and tomorrow to Turkey. If Negredo left, he would leave Valencia a good slot for financial fairplay, and the club could act quickly and consistently to strengthen the squad in the coming days.

Türkiye'ye bugün ya da yarın uçabileceği ve Negredo transferi ile Valencia'nın FFP konusunda bir boşluk açacağı belirtilmiş.

Çevrimdışı onurturan

lensin oynadığı mevkilerden biri santrafordur zaten onun kanat oyunuda kanat forvet zaten
o nedenle asist kadar gol atmışlığı var kariyer geçmişine baktım 386 maç 98 gol 102 asist göründüğü gibi gol yüzdesi
asist yüzdesiyle denk hem santrafor olarak oynadığında verdiği katkı çok yüksek 33 maç santrafor oynamış 16 gol 18 asist
yapmış direk golü düşünen ve kaleye yönelen bir özelliği var. 5 maç forvet arkası oynamış 4 gol atmış
Bencede lens forvet gibi dülünülebilir bizim de ihtiyacımız var yani sadece fenere atılmış psikolojik bir tokat sayılmaz  :upto:

Çevrimdışı saricasi

saygılar
Negredo iyi golcu babacardan daha iyi son vuruslari oldugu kesin.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı 38life

Negredo bonservisiyle alınırsa şaşırmayalım...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bein Sport yayın haklarını pazarlamaya devam ediyor...

Canal+ Afrika, Spor Toto Süper Lig'in yayın haklarını 3 yıllığına satın aldı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

negredo ismi bende hep soru işareti nokta atışı anlamında. öte yandan sol forvette de kullanılıp cenkle birlikte de iş görmesi bi artı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

bunlar güzel haberler... kaçak izlerken birden fazla link olması güzel tabi :)

Çevrimdışı onurturan

Çabuk bana Negrodo güzellemesi yapın adama acil ısınmamız gerekebilir isteksiz almeida karısı şöyle falan duymak istemiyorum pırlanta gibi çocuk bence hem..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu haftanın ateşli toplarla yanacağı belli oldu  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı abdusta

gecen gun istatistik verildi bu yıl transfer edilenlerin yüzde 60ından fazlası Fransız futbol ekolu ve fransa liginde oynamış oyunculardan

bu nasıl tesadüf,anlaşılır gibi değil

saygılar

Çevrimdışı tangaz

madem satıyorlar bizdeki decoder fiyatlarını az daha indirsinler  :money:

gerçi geçen seneye göre fiyatı aynı tutup paket içeriğini büyüttüler birde ücretsiz teknik servis olanağı sağladılar ama olsun biraz daha indirebilirler  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar merhaba, ben yeniyim.Tamam Lens geçen sene Fener'in en ayakta kalan oyuncusuydu ancak ben Lens'in aldığı maç hatırlamıyorum. Biraz Kerim Frei vari bal yapmayan arı sendromu var. Kaç gol attı , asist sayısı bilmiyorum ama sizin fikriniz nedir? Acaba tiki takaya dönüş için mi düşünülüyor.

hoşgeldiniz, adınız ilginçmiş. :)
Bence Lens ile Kerim Frei'ı karşılaştırmak Kerim'i bir hayli onore eder.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunlar güzel haberler... kaçak izlerken birden fazla link olması güzel tabi :)
Çabuk @Necmi abi görmeden  :ebebe: Tabiki hepimiz Bein Sport üyesiyiz  :utan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Çabuk bana Negrodo güzellemesi yapın adama acil ısınmamız gerekebilir isteksiz almeida karısı şöyle falan duymak istemiyorum pırlanta gibi çocuk bence hem..

Benim eski mesajlarımı okuyabilirsin :)

Çevrimdışı tangaz

gecen gun istatistik verildi bu yıl transfer edilenlerin yüzde 60ından fazlası Fransız futbol ekolu ve fransa liginde oynamış oyunculardan

saygılar

fransız ekolünden bi transfer de biz yapsak ama hiç birine benzemasa  :bandit:

Çevrimdışı atalay

Beklediğim ve daha önce anlattığım hamle. Orta ve Güney değil de, Kuzey Afrika için.

Çevrimdışı MUSTAFA_

saygılar
Domino etkisi hep bunlar :D Taşlar devriliyor... Pazarlamak için güzel hamleler tabiki  :tabe: İngiltere'ye pazarlama aşamalarına geldiğimizde inşallah elimizde para olur  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı federo

Arkadaşlar merhaba, ben yeniyim.Tamam Lens geçen sene Fener'in en ayakta kalan oyuncusuydu ancak ben Lens'in aldığı maç hatırlamıyorum. Biraz Kerim Frei vari bal yapmayan arı sendromu var. Kaç gol attı , asist sayısı bilmiyorum ama sizin fikriniz nedir? Acaba tiki takaya dönüş için mi düşünülüyor.
Acayip süper bir adam değil tabiki, oyun içinde kırılmaları oluyor ama biritircilik ve asist konusunda Frei dan çok daha üstün. Geçen sene ölü fenerde 12 asist yaptı,  4  5 tane de attı diye biliyorum. Mevkisi gereği varyasyona güç katacak performansına göre 11 de yer de alabilir.

Çevrimdışı Berat

Bu haftanın ateşli toplarla yanacağı belli oldu  :D

Lens & Negredo ✔

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beklediğim ve daha önce anlattığım hamle. Orta ve Güney değil de, Kuzey Afrika için.
Bir sonraki hamle ne olur veya ne olmalı @atalay ?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: