2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6920613 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yedeği olur, beraber oynarlar, seçenek artar ;) Uzun maraton yorgunluk sakatlık vs. düşünürsek iyi olur. Yedek kalınca problem yaratmasına izin verilmesin yeterli.
Babel-Q7-Lens-Orkan kanatlar (Arası saymıyorum)
Ilaveten Lens , Q7 veya Babeli de kesebilir , sakatlik - Caza vs durumlari da olabilir cok forma sansi bulacaktır ,  ayriyeten Lensi kanada koyup Babeli forvete de atabiliriz , cok opsiyonumuz var , her acidan cok faydalı bir transfer olacak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fenerden 2 yıldır önemli topçularını alıyoruz. Skrtel ve ya kjaerden birisini alsak olurdu aslında :evillol: :evillol:

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı atalay

Elinizde tüm koridoru kullanabilecek wing back özellikte oyuncular varsa Anchor oyuncular değerlidir. 13-14 sezonu Topal gibi. Mesela Fernando da iyi bir Anchor.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2017, 10:42:44 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Bu transfer döneminde bir Gignac'ı bir de Medel'i böyle çok istedim. Gignac olmadı, Medel olsun...

Çevrimdışı atalay

Farklı saha içi düzenlerinde oynama alışkanlığı var ise versatil bir stoperin kadroda olması önemli. Elinde Caner, Gökhan ve Adriano var. Geçen sezon başında bunların tarifini uzun uzadıya yaptık. Üçlü savunma oynama pratiği yüksek, ihtiyaç halinde stoperlerin arasına girerek oynayacak bir isim ile saha içi düzenini esnek bir hale sokabilirsiniz. Adriano sol iç/dış/ön ve bek oynar. Anchor rolü alabilecek aynı zamanda iç oynayabilen üçlünün sol stoperi, oyun içinde sol iç Adriano ile switch yapabilir. Hatta merkez ikiliden biri olan Atiba ile de bunu yapabilir. Adriano'yu üçlünün soluna atabilir; eldeki kenar beklerini üçlünün önündeki, dörtlü ve beşlinin kenarlarında kullanabilirsiniz. Anchor rolünde oyuncunuz varsa Oğuzhan ve Tolgay'ı sağ/sol iç gibi de kullanabilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2017, 13:36:26 atalay ]

Çevrimdışı onurturan

Fenerden 2 yıldır önemli topçularını alıyoruz. Skrtel ve ya kjaerden birisini alsak olurdu aslında :evillol: :evillol:
Şikertel  :nerd:
Tosiç  :ok:

Çevrimdışı Ensar

Ilaveten Lens , Q7 veya Babeli de kesebilir , sakatlik - Caza vs durumlari da olabilir cok forma sansi bulacaktır ,  ayriyeten Lensi kanada koyup Babeli forvete de atabiliriz , cok opsiyonumuz var , her acidan cok faydalı bir transfer olacak
babel forvet oynayamıyor nerden çıkarıyorsunuz bunları, kendi cevap vermişti bu konuya ,kariyerimde 20 gollü sezonum yok forvet mevkisi  benim mevkim değil ama elimden geleni yaparım diye
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2017, 16:06:42 Ensar ]

Çevrimdışı atalay

Babel, Talisca öndeki santrafora kırılarak oynarlar. Babel, Hoffenheim ve Hollanda'da bu şekilde çok oynadı. Genel saha içi düzeni ve oyun kurgusu önemli. Ayrıca Babel'in temposu ile Talisca'nın oyun içi katkısı... Bir detay daha yazayım. Babel, first touch konusunda Ajax çıkışlı olamaz. Çevre kontrolü iyidir ama pozisyonun ihtiyacı olmamasına rağmen sürekli topu geriye doğru çekerek yere indiriyor veya kontrol ediyor. Sırtı dönük oyunları iyidir fakat temposu düştüğü an sürekli sırtı dönük oynamaya çalışıyor. Bazen bu özelliği oyun hızını yavaşlatıyor ve rakibin pozisyon almasını sağlıyor. Halbuki patlayıcı gücü yüksek. Özellikle rakip oyuncuyla 1v1 kaldığında alıp-gidebilir. Bu meziyeti var. Burada topla buluştuğu bölge, oyuncular arasındaki mesafe ve buluştuğu andaki personel dizilimi önemli elbette.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2017, 14:36:53 atalay ]

Çevrimdışı ZeoN

Lens'i alırsak eğer Fenevden misilleme olarak canımız ciğerimiz herşeyimiz takımımızın bel kemiği olmazsa olmazı pedro hamlesi bekliyorum  :s20: Başkan umarım kaptırmaz fener e canımız ciğerimiz herşeyimiz takımımızın bel kemiği olmazsa olmazı Pedro'yu.  :kuserim
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2017, 13:56:58 ZeoN ]

Süper Kupa | Beşiktaş-Atiker Konyaspor karşılaşması, pazar günü saat 20.45'te ATV'den naklen yayınlanacak.

Çevrimdışı onurturan

Stad başlığında bi arkadaş vardı Gs liydi ne oldu o arkadaşa?

Çevrimdışı ZeoN

Hatırladınız mı?

Peki bunu hatırladınız mı? :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stad başlığında bi arkadaş vardı Gs liydi ne oldu o arkadaşa?
Arkadaş sonsuzluğa uğurlandı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Arkadaş sonsuzluğa uğurlandı  :tabe:

Diyalogum yoktu ama çok beyefendi bir arkadastı,fahri Beşiktaşlıydı.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

anchor çapa demek mı oluyor ?

Şu çapa'yı da kim çıkardı bilmiyorum. Anchor çapa değil çıpa demektir.

Direkt TDK'dan yazıyorum..
ÇAPA (HOE) : Tarlalarda toprağı işlemek için kullanılan ağaç veya demir saplı kazı aracı
ÇIPA (ANCHOR) : Gemilerin dalgalara, akıntılara kapılarak yer değiştirmemesi için suya atılan, zincirle gemiye bağlı bulunan, ucu çengelli ağır demir araç, çipo, demir.

O kadar fazla yanlış kullanılıyor ki google bile doğrusu yerine yanlışını gösteriyor.
Askerliğini denizci olarak yapacak arkadaşlar istikamet yemesin sonra  :busted_cop:

Çevrimdışı Berat

Jesus Navas'ın tanıtımına bak Pepe'ye yapılamayan tanıtıma bak..

Çevrimdışı Ensar

ÇAPA (HOE) : Tarlalarda toprağı işlemek için kullanılan ağaç veya demir saplı kazı aracı
ÇIPA (ANCHOR) : Gemilerin dalgalara, akıntılara kapılarak yer değiştirmemesi için suya atılan, zincirle gemiye bağlı bulunan, ucu çengelli ağır demir araç, çipo, demir.

O kadar fazla yanlış kullanılıyor ki google bile doğrusu yerine yanlışını gösteriyor.
Askerliğini denizci olarak yapacak arkadaşlar istikamet yemesin sonra  :busted_cop:
teşekkürler bilgi için
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2017, 16:06:20 Ensar ]

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Valencia da mi ikamet ediyorsun?Kalici orda isen geldigimde tanısmak istersim senede bir iki kez geliyorum.

Çevrimiçi Necmi

günaydın,

valla dün sinirden kurdeşen döktüm, Allah'a şükür postu deldirmeden çözüldü mesele.
gereksiz ani tepki veriyorsunuz tamam verilmelide ama bu soğukkanlılığını
kaybetmeden yapılmalı soğukkanlılığını kaybettiğin andan itibaren kaybeden olmaya mahkumsun
bu durumlarda sakin kalıp doğru tepkiyi verebilen güçlü olur.

Çevrimdışı Berat

gereksiz ani tepki veriyorsunuz tamam verilmelide ama bu soğukkanlılığını
kaybetmeden yapılmalı soğukkanlılığını kaybettiğin andan itibaren kaybeden olmaya mahkumsun
bu durumlarda sakin kalıp doğru tepkiyi verebilen güçlü olur.

Bu ara Akdeniz kıyılarında çok kaldı bu heyecanı ordan geliyor bence abi :D

Çevrimdışı abdusta

oradaki Anchor  çıpa değil

örneğin Anchorman spiker,oturum yöneten demek

Anchor yönetmek manasınada geliyor
tamda futbol terimi karşılığı bu olmalı

ukalalık için kusura bakmayın bende terimleri anlamaya çalışıyorum
Denizcilik forumu olsaydı bende denizcilik terimleriyle boğardım herhalde
ama futbol terimleri bana yabancı

saygılar

Etiketler: