2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6926133 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı federo

Sunderlandi kiralama ve satınalma opsiyonunda ücrette anlaşabilirsek alacağız net bir şey yok henüz.

Çevrimdışı sozkul

Bu saatten sonra alamazsin Abouyu

Gol atamıyor dedik herif leblebici cikti boyna atiyor vicdansız :bandit:

Biz demedik gömücüler diyordu onu.  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

bence bayağı hakem desteği ve pislik yaparak yendiler iş neymar falan değildi
Katılıyorum, o maç rezillikti. Neyse ki Juventus aldı façalarını aşağı.

Ama benim öngörümce Barcelona düşüşe geçen bir takım ve önümüzdeki 5 sene PSG daha parlak bir grafik çizecek.

Şehir olarak da Paris daha cazip, ben o yüzden Neymar'ı haklı buluyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Aboubakar: ''İyi bir maç oldu ve ben şanslıydım iki gol attım. Porto taraftarının önüne çıkmak ve oynamak çok önemliydi.''

Aboubakar: ''Destekçilerim, takım arkadaşlarım ve teknik direktörümle birlikte olduğum için çok mutluyum.''

Aboubakar: "Porto'ya geri döndüğüm mutluyum. Hocamız Sergio Conceiçao çok iyi bir koç. Onun istedikleri bize güven ve disiplin getiriyor.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2017, 12:51:50 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Carlos tevez deniyor... Vodafone sponsorluğunda olacakmış. Kaynak : yeni Şafak. Sır gibi gizlenen golcü o olabilir mi acaba?

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam 35 milyoncuk net aliyor, nasil olcak bu iş?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı abdusta

Abu reyizden umudu kesmek üzereyim. PL'ye gider büyük ihtimalle. Bizim maaşı alamasa da gider.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Umudu kesme,Portonun menejeri Mendes

Saygılar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar burda zaten sezon boyunca yazdık , bitiriciliğini geliştirmiş bi Aboubakar ' ın değeri 30 milyon euro en az.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam iyi ki bizde mutluymuş her gün Porto güzellemesi yapıyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

O da Cem Dizdar gibi kulübe gelsin, muhasebe kayıtlarına baksın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cem Dizdarda kapasite var hadi onu çağırırsında bunu nasıl çağıracaksın nerden tutsan elinde kalıyor.Erman'ın yarası yalan haber konumuna düşmesi sezon sonu ondan ağlıyor ava giderken avladılar dinozoru. Bu arada paranın banka borçlarına gittiğini faizi düşürmek için yapıldığını Ahmet Nur Çebi açıklamıştı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar bu duyum işinden keyif alan cidden var mı ? Adamlar kuru sıkı gibi her yerde sıkıyorlar. Yönetimin bile bilmediği şeyleri biliyorlar. Transfer olursa zaten görürüz.. Bi gelişme olunca herkes yazmaya başlıyor önden sallayanlar 90 tane isim sallıyor sonra ben dedim diyor iyi iş vallaha .

Çevrimdışı tangaz

böyle olmaz abi ekürin öksüz kaldı adam depresyona girdi resmen :D

neyse nöbeti devraldım tüm bıçaklarımı biledim savulun  :hiho:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

internete girmen için paket göndereydik

abi ıssız ada diyorum tecrit diyorum ne interneti, acil üzerime santrafor atın artık  :fkr:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

neyse nöbeti devraldım tüm bıçaklarımı biledim savulun  :hiho:

:pes

Çevrimdışı ONUR KOLCU

abi ıssız ada diyorum tecrit diyorum ne interneti, acil üzerime santrafor atın artık  :fkr:

Forvet uykularıma giriyor abi benimde , bide stoper sanki 2 mevkii ye oyuncu gelmeyecek hissi oluşuyor , sonra yönetimin son yıllarda yaptığı transferler aklıma geliyor , sakinleşiyorum.. Daha sonra kendi kendime papaz her zaman pilav yemez diyorum , bakalım ne olacak.

Çevrimdışı tangaz

Forvet uykularıma giriyor abi benimde , bide stoper sanki 2 mevkii ye oyuncu gelmeyecek hissi oluşuyor , sonra yönetimin son yıllarda yaptığı transferler aklıma geliyor , sakinleşiyorum.. Daha sonra kendi kendime papaz her zaman pilav yemez diyorum , bakalım ne olacak.

al benden de o kadar. ortadan kaybolayım döndüğümde transfer biter dedim ama gelen giden yok, ben bu haftadan da pek ümitli değilim walla...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

al benden de o kadar. ortadan kaybolayım döndüğümde transfer biter dedim ama gelen giden yok, ben bu haftadan da pek ümitli değilim walla...

Abi dışarda olduğum veya işyerinde olduğum sürede takip etmemek için internete girmiyorum türlü totemler yapıyorum ama yaprak kımıldamıyor.

Çevrimiçi Necmi

Çok yakınından geçti, kesinlikle kurtarması gerekiyordu, o topa uzanamayacaksa öyle kalenin ortasında beklemesine gerek yok ki,  kalede orada durarak ve barajı öyle kurarak bir tercihde bulunuyor, iki doksana gelenide kurtaramayayım ama böyle topları kurtarayım demiş oluyor. Dediğinide yapamamış oluyor sonuçda. 
Barajı farklı kurdurup, kalenin bir tarafını korumaya alma şansı vardı.  1 şutla karar vermemek gerekiyor tabiiki ama kaleci kendini tanımalı.

yok ya uzak köşeye attı kamera açısından öyle görünüyor uçtu kurtaramadı orda hatalı olan
barajdı çabuk dağıldı top barajın içinden geçti

Çevrimdışı tangaz

"Futbolda inandığımız şu; oyuncunun yaşlısı genci değil, kalitesi önemlidir.. Bu bakış açısını bir kez daha test ettik. Gördük ki, ‘kalite’ önde.. Nasıl mı, anlatalım... Kampta en iyi durumdaki isim Adriano... Çalışmalara en son katılan Quaresma ve vatandaşı Pepe kendisini takip ediyor. Ardından Gökhan Gönül, Atiba, Babel ve Caner... Sonra da; Tolga, Necip, Oğuzhan ve Cenk geliyor.. Yaşlı denilen isimler, diğerlerinin önünde. Hem de öyle böyle değil. Fark atmış durumdalar. Eminim ki, Marcelo kalsaydı, önde bayrağı kimseye kaptırmazdı. Alttan gelen gençlere bakıyorum da. Üzülüyorum. Yetenekleri var. Ancak konu mankeni gibiler. Hırs yapayım, zorlayım, kendime yer açayım türünden birini göremedik."

orhan yıldırımın pazar günü yazdığı yazının ilk paragrafını alıntıladım. genç oyuncuları sürekli güzelleyen kişiler neden genç alınmıyor dien kişiler bi okuyuversinler...

Çevrimiçi Necmi

"Futbolda inandığımız şu; oyuncunun yaşlısı genci değil, kalitesi önemlidir.. Bu bakış açısını bir kez daha test ettik. Gördük ki, ‘kalite’ önde.. Nasıl mı, anlatalım... Kampta en iyi durumdaki isim Adriano... Çalışmalara en son katılan Quaresma ve vatandaşı Pepe kendisini takip ediyor. Ardından Gökhan Gönül, Atiba, Babel ve Caner... Sonra da; Tolga, Necip, Oğuzhan ve Cenk geliyor.. Yaşlı denilen isimler, diğerlerinin önünde. Hem de öyle böyle değil. Fark atmış durumdalar. Eminim ki, Marcelo kalsaydı, önde bayrağı kimseye kaptırmazdı. Alttan gelen gençlere bakıyorum da. Üzülüyorum. Yetenekleri var. Ancak konu mankeni gibiler. Hırs yapayım, zorlayım, kendime yer açayım türünden birini göremedik."

orhan yıldırımın pazar günü yazdığı yazının ilk paragrafını alıntıladım. genç oyuncuları sürekli güzelleyen kişiler neden genç alınmıyor dien kişiler bi okuyuversinler...

Tosiçi unutmuş kampın en hazır oyuncusu o

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tosiçi unutmuş kampın en hazır oyuncusu o

Tosiç her zaman hazır Necmi abi. Adam kendisine hep bakıyor hep hazır durumda ondan yana sıkıntı yok ama  kalitesi belli , seviyesi belli bi adam Tosic.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tekrar tekrar söylüyorum bu sorun gençlerin sorunu değil sistemin sorunu, başka sporlarda bir sürü yetenekli genç erkek veya kız (Basketbol, voleybol) çıkarken futbolda neden çıkmıyor diyorum üstelik daha geniş bi havuz varken, bi türlü cevap alamıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onurturan

:aman:
Ooo Murat abi özlemişiz tatil nasıl geçti iyidir umarım..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tekrar tekrar söylüyorum bu sorun gençlerin sorunu değil sistemin sorunu, başka sporlarda bir sürü yetenekli genç erkek veya kız (Basketbol, voleybol) çıkarken futbolda neden çıkmıyor diyorum üstelik daha geniş bi havuz varken, bi türlü cevap alamıyorum.

Çünkü gençleri teşvik eden bi durum yok abi , onlarca genç sporcu var genç takımlarda son 10 yılda Serdar Özkan , Necip , Atınç (yarım yamalak , kontenjan oyuncusu) alt yapıdan çıkınca nereye geleceğini bilmiyor gençler  senin dediğin bu sistem sorunu.

Çevrimiçi Necmi

kimden cevap almayı bekliyorsunda alamıyorsun :alala:

Çevrimdışı tangaz

Ooo Murat abi özlemişiz tatil nasıl geçti iyidir umarım..

tatil değil yahuu tecrit tecrit  :D

Etiketler: