2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927487 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

kardeşim seneye ffp'den çıkıyoruz diye başlayan cümleler kuruyorsunuz ama seneye çıktığımızı kim söylüyor?? bu sene değil seneye ffp son.. o da uzatmazlarsa..
Satmadan alamazsın kısıtlaması kalkıyor herhangi bir hata yapmazsak  :ok: Hata yapmasak bu sene kalkacaktı hatta  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

ben ona bonservis vereceğimizi hiç sanmıyorum... adamlarda bonservissiz bırakmak istemiyo, kiralamakda istemiyolarmış sanırım... pek ihtimal vermiyorum o yüzden ama hayırlısı..

abuş u alabilseydik ilerde çok para kazandırabilirdi bize... yine kaymağını porto yiyecek adamın   :s20:

Haber Fanatik'in zaten.

Aboubakar'ı alabilsek çok iyi olur tabi ama o da tam sonuçlanmış değil gibi. 5 dakikada gömenler utansın :bandit:

Çevrimdışı Koa_lAA

Lens'i alırsak satın alma opsiyonlu kiralık alırız. Bence şu an yapılan pazarlık opsiyon üstüne  :tabe:

o da bi ihtimal... hayırlısı...

twitter da evren de yazdı demin.. vela harika bi topcudur.. acaba hiç yürüdükmüki ona... ben çok beğenirim kendisini.. lens olacağına keşke o olsa..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

6 gün sonra kupa maçın 12 gün sonra lig maçın var ama halen stoperin ve forvetin yok. Kanat konusunu geçtim artık zaten. Şenol Hoca eminim çok kızgındır ama adamda alıştı artık her kamp sezonuna eksik başlamaya.. Seneye yine forvet arayacağımızı düşündükçe titreme geliyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

6 gün sonra kupa maçın 12 gün sonra lig maçın var ama halen stoperin ve forvetin yok. Kanat konusunu geçtim artık zaten. Şenol Hoca eminim çok kızgındır ama adamda alıştı artık her kamp sezonuna eksik başlamaya.. Seneye yine forvet arayacağımızı düşündükçe titreme geliyor :)
Belki opsiyonlu alırız ve 4 yıllığına anlaşırız futbolcuyla  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Belki opsiyonlu alırız ve 4 yıllığına anlaşırız futbolcuyla  :ebebe:
3 senedir öyle anlaşıyoruz ama bi şekilde sezon sonunda gidiyorlar :) Ki seneye sadece forvet değil aşağıdaki adamların yerinede ilk 11 oyuncusu lazım o yüzden işimiz zor. Seneye çok daha zor bi transfer dönemi bekliyor bizi.

GG (Sakatlık ve yaş sebebiyle)
Atiba (Yaş sebebiyle)
Talisca (Kiralık gidecek)
Q7  (Yaş sebebiyle olacak)
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2017, 09:47:04 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

neden geçen seneki şampiyon kadrodan iki eksik marcelo yerine daha iyisi geldi
abou yok ama zaten birinci forvet olarak cenki oynatıyordu oda elinde fazladan birde kanat geldi
yani kadro eksik falan değil takviye yapılacak takviye içinde beklenir neden beklenmesin
forvetimiz var geçen sene 20 gol atan cenk kadroda olmayan bütün sene gömdüğünüz çöp ilan ettiğiniz abou
ne oldu gidince badem gözlümü oldu. işe yaramaz ilan ettiğiniz adamı eksik sayıyorsun
hocanın elinde geçen senenin şampiyon kadrosu var hemde sizin bakış açınızla eksiksiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu tarz mesajlar kendimizi vermekten başka bir işe yaramıyor.

Stoperi yok denen takımda Pepe ve geçen sene tüm sezon oynayan Tosic var, yedekleri de Mitrovic.

Santraforda geçen sene ilk yarı tüm maçlara ilk 11 başlayan Cenk de kadroda.

Kupa maçına 6 gün kaldı, lig maçına 12 gün kaldı vs. Her transfer önümüzdeki 2-3 yılı etkilerken, önemsiz bir kupa ve ligin ilk 2-3 maçını düşünerek neden acele edelim?

Ayrıca şu sıradaki rakipleri Tosic ve Cenk'le geçemeyeceksek, zaten transfer de derdimize derman olmaz.

Fenerbahçe bile akıllandı, acele etmeyip Avrupa maçnda 18'lik santraforla çıktılar. Bizde hala aynı gerginlik.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Şu tarz mesajlar kendimizi vermekten başka bir işe yaramıyor.

Stoperi yok denen takımda Pepe ve geçen sene tüm sezon oynayan Tosic var, yedekleri de Mitrovic.

Santraforda geçen sene ilk yarı tüm maçlara ilk 11 başlayan Cenk de kadroda.

Kupa maçına 6 gün kaldı, lig maçına 12 gün kaldı vs. Her transfer önümüzdeki 2-3 yılı etkilerken, önemsiz bir kupa ve ligin ilk 2-3 maçını düşünerek neden acele edelim?

Ayrıca şu sıradaki rakipleri Tosic ve Cenk'le geçemeyeceksek, zaten transfer de derdimize derman olmaz.

Fenerbahçe bile akıllandı, acele etmeyip Avrupa maçnda 18'lik santraforla çıktılar. Bizde hala aynı gerginlik.

Plan program diyorlar ya ona mahsuben

Çevrimiçi Necmi

3 senedir öyle anlaşıyoruz ama bi şekilde sezon sonunda gidiyorlar :) Ki seneye sadece forvet değil aşağıdaki adamların yerinede ilk 11 oyuncusu lazım o yüzden işimiz zor. Seneye çok daha zor bi transfer dönemi bekliyor bizi.

GG (Sakatlık ve yaş sebebiyle)
Atiba (Yaş sebebiyle)
Talisca (Kiralık gidecek)
Q7  (Yaş sebebiyle olacak)
3 senedir ffp kıskacında haraket ediyoruz önümüzdeki sene ffp bitiyor
GG için doğmamış bebeğe don biçmişsin ne olacak sakatlık çaprazımı kopacak
bari onu söyleseydin sakatlığını bildiğine göre ne olacağınıda bilirsin.
falcılığada başladın artık. bu sene şampiyon olalımda gelecek seneyi gelecek sene geldiğimizde düşünürüz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Paran yoksa, planın da olmaz abi. Ya da olsa da, ilk olumsuzlukta bozulur.

Mesela senin cebinde 30 bin lira varken 100 bin liralık WV Golf alma planı yaparsan, devlet gümrük vergisini %5 arttırırsa başka araba bakman gerekir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

neden geçen seneki şampiyon kadrodan iki eksik marcelo yerine daha iyisi geldi
abou yok ama zaten birinci forvet olarak cenki oynatıyordu oda elinde fazladan birde kanat geldi
yani kadro eksik falan değil takviye yapılacak takviye içinde beklenir neden beklenmesin
forvetimiz var geçen sene 20 gol atan cenk kadroda olmayan bütün sene gömdüğünüz çöp ilan ettiğiniz abou
ne oldu gidince badem gözlümü oldu. işe yaramaz ilan ettiğiniz adamı eksik sayıyorsun
hocanın elinde geçen senenin şampiyon kadrosu var hemde sizin bakış açınızla eksiksiz.
Ben söylemiyorum Şenol Hoca söylüyor bunları gelip bana sizin bakış açınızla eksik diyorsun, uykunu mu alamadın abi ne yaptın?

"Töre'nin yerine transfer lazım"
"Forvet transferi olmazsa olmaz"
"Forvete ve stopere iki iyi oyuncu mecburiyetimiz var. Ondan sonrakiler değerlendirilir. Cenk iyi bir santrfor ancak tek başına taşıyamaz."

Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

planını cebinde olan parayla yaparsın paran yoksa yolda çok şey değişir.
bir forvet eksiğimiz var marcelodan gelen parayı verip rahatlıkla alabilirler sadece
bu parayla hem en iyisini alıp hemde kanat stoper takviyesi yapmanın hesabını yapıyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben söylemiyorum Şenol Hoca söylüyor bunları gelip bana sizin bakış açınızla eksik diyorsun, uykunu mu alamadın abi ne yaptın?

"Forvete ve stopere iki iyi oyuncu mecburiyetimiz var. Ondan sonrakiler değerlendirilir. Cenk iyi bir santrfor ancak tek başına taşıyamaz."
Bunları tüm sezon için söylüyor, sıradaki 2-3 maç için değil.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bunları tüm sezon için söylüyor, sıradaki 2-3 maç için değil.

Bilmiyordum ya valla iyi ki açıkladın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

evet lig uzun dediklerin lazım bir ayda transfer süresi var ama bu sürede oynayacağımız bir kaç maç içinde yeterli kadromuz var.
panik yapacak bir durum yok daha kaliteli oyuncuyu daha ucuza almak varsa bu beklenir pekala bence çoktan b planını cebe
koydular a planına uğraşıyorlar olmazsa b yi hemen getirirler acele edip eldeki tüm parayı verip işimize yaramayacak bir oyuncu almaları
dahamı iyi. Şenol hoca diyor doğru ama mutsuzda değil geçen senenin kadrosu elinde duruyor elbet daha güçlenmesini ister ama
bunun için acele edeceğini sanmıyorum olmasaydı elinde acele ederdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

evet lig uzun dediklerin lazım bir ayda transfer süresi var ama bu sürede oynayacağımız bir kaç maç içinde yeterli kadromuz var.
panik yapacak bir durum yok daha kaliteli oyuncuyu daha ucuza almak varsa bu beklenir pekala bence çoktan b planını cebe
koydular a planına uğraşıyorlar olmazsa b yi hemen getirirler acele edip eldeki tüm parayı verip işimize yaramayacak bir oyuncu almaları
dahamı iyi. Şenol hoca diyor doğru ama mutsuzda değil geçen senenin kadrosu elinde duruyor elbet daha güçlenmesini ister ama
bunun için acele edeceğini sanmıyorum olmasaydı elinde acele ederdi.
Seneye umarım şu transfer zorunluluğu kalkar abi yoksa yukarıda yazdım 4-5 direk ilk 11 oyuncusu lazım. Daha zorlu bi sezon bekliyor, şimdiden bonservisi eline geçecek oyunculara çökmek lazım devre arasından itibaren.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

planını cebinde olan parayla yaparsın paran yoksa yolda çok şey değişir.
bir forvet eksiğimiz var marcelodan gelen parayı verip rahatlıkla alabilirler sadece
bu parayla hem en iyisini alıp hemde kanat stoper takviyesi yapmanın hesabını yapıyorlar.
Paran yoksa mitrovici alma abi aykut demiri falan al yahut milosevic oynasin pedro falan var.
veli nerde yahu onu unuttuk. Adam askerligini yapti geldi olscak devre arasi, revirde askerlik yapti adam

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilmiyordum ya valla iyi ki açıkladın..
Rica ederim, ne demek.

"Ligin başlamasına 12 gün var, Şenol hoca da aynı şeyi söylüyor" diyince yanlış anladığını farkettim zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı BlackEagle16

Negroda bugün açıklancak falan diyorlar keşke gignacı alabilseydik inşallah yararlı olur ama pek sıcak değilim bu adama nedense
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı sametbagan

🥘Bununla iyi gider. @EMİR EMRE Sangrianın püf noktaları bende. 'Alo' de, yeter.
Nedir bu sangria diye bi araştırdım goggle reisten öyle ballandıra ballandır anlatıyorlar ki resmen olsada içsek dedim kendi kendime.
Hatta ağzımın suyu bile aktı limon portakal falan okuyunca. :serefe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Pepe'yi elinden aldığımız takım, 222 milyona Neymar'ı alıyor.

PSG'nin talip olduğu adamı ikna edebilmek büyük iş.

Çevrimdışı sametbagan

Paran yoksa, planın da olmaz abi. Ya da olsa da, ilk olumsuzlukta bozulur.

Mesela senin cebinde 30 bin lira varken 100 bin liralık WV Golf alma planı yaparsan, devlet gümrük vergisini %5 arttırırsa başka araba bakman gerekir.

[/quote]Hakkat o ne öyle 100 bin liraya golf mü olur?

Audi olur ,bmw olur ama golf olmaz abi bu devlet bizi harbiden öpüyor valla :bandit:

Çevrimdışı underworld

Ba ameliyat oldu mu  hiç foto falan yok.

Etiketler: