Farklı fikirlerde olan 2 grup var aslında.
1 - Son ana kadar kalırsan piyasada kimse kalmaz. Kalanlarda yüksek fiyat ister, sen de mecbur olduğun için mecbur verirsin. Örnek Aboubakar 2.5 kiralama yıllık 3.3 milyon euro
2 - Son ana kadar beklersen takımlar elinde kalan fazlalık oyuncuları ucuza vermek zorunda kalır. Sende akşam pazarı gibi ucuza kapatırsın. Örnek : Gomez 1000 euro opsiyon 3.5 yıllık.
Bana mantıklı gelen madde 2. Başkasına madde 1 mantıklı gelir. O sebeple bu 2 tayfa anlaşamıcak asla 
Farklı sitelerde inşaatı takip etmeye başlayıp, sonra ordaki moderatör saçmalıkları ile bu sitenin kurulmasına şahit olmuş, ancak çok yazmayan biri olarak yazmak istedim.
Arkadaşlar, kendinizi çok haklı da bulsanız ve hatta gerçekten çok haklı bile olsanız, bazen gösterdiğiniz çok aşırı tepkileri okumak çok rahatsız edici. Medenice fikirlerinizi yazın, benim gibi, sürekli yazanlardan onlarca kat fazla olduğuna inandığım sadece okuyan insanlar da okusunlar, fikirleri ne olursa olsun dikte etme hırsı, bu yolda hakarete varan ithamlar... Bunları görmek istemeyen çok insan var emin olun.
Bu arada takıma forvet, stoper ve kanat şart
güzel günler göreceğiz, güneşli günler. Biz iyiyiz, kibir değil biz kazanacağız.
Herkese iyi haftasonları.