2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6922684 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Resmi hesab Ali Sami Yen'in ölüm yıl dönümü nedeniyle mezarlığa giden sonrasında da Süleyman Seba'nın mezarına çiçek bırakan Dursun Özbek'e teşekkür etti

Ortak değerlerimize sahip çıkarak Türk futbolunu birlikte yükselteceğiz. Teşekkürler Başkan Dursun Özbek @GalatasaraySK
https://twitter.com/Besiktas/status/891259246922391552
Guzel bir davranış her iki taraftan da :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle16

Takip etmek isteyenlere cnn türkte Chelsea internet maçı var dakika daha 10 miranda ilk 11 de ayrıca kaptan ;) hiç ayrılacak havası yok
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı wbishop82

Bizimle adı geçen miranda inter de şu an 11 başladı. Yine dün J.Martinez demiştim bugün her yerde adı geçiyor. Ne ağız var arkadaş. Başka bişey isteseymişim  :lol: :lol:

Ve yine ısrarla söylüyorum. Orta sahaaaaaaaaaaaaaa

Çevrimiçi Özgür Gültekin

off be hocam amma uzattın.
tek satırlık cümleyi otuz defa farklı anlamda söylemeye çalışıyorsun.

Çevrimdışı mylife1903

Vay bee ne kötü kadromuz varmış kadroları mükemmel topçularla (!!!) dolu Anadolu takımlarından talep bile gelmiyor yedeklerimize. Bu ülkede Cenk Gönen Malagaya gidebiliyorsa ya bizim yedekler gerçekten Semihten ve Cenk Gönenden bile kötü ya da futbolcularımızın menajerleri beceriksiz. Merak ediyorum Gençlerbirliğinin savunmacıları Miloseviçten iyi mi? Veya Alanyanın kanatlarındakiler Aras'tan iyi mi?
Kotu abi bildigin kotu, pedro falan acayip kotu. Bu adamlarla sampiyon olamadi diye bilici de gomuyoz ama adama da hak vermek lazim. Opare mopare ismail pektemek franko falan offf tansiyonum yukseldi

Çevrimdışı Fatih_

Sorulara bak deli olucam.
Hocam sende lutfen her seye cevap verme.

Çevrimdışı BORAN

Çok kafamız bozulursa Milosevic ve Franco'nun sözleşmesini feshetme maliyeti toplam 1 milyon euro.

Aras ile Boyko'ya takım bulursak, sorun kalmaz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük ihtimal para verecek klüp bekliyoruz ama bu ufak paraları bile verecek klüp bulamazsak büyük ihtimal Rhodolfo,Gönen gibi karşılıklı fesihde anlaşıp maaşı kadar parayı bonservis girdisi yapılacağını düşünüyorum ölücülük yapan klüplerle kontenjanımızın da bu şekilde düzeltileceğini düşünüyorum.
Umarım,İnşallah  :evillol:

edit: Bunu neden İnlerde yapmadık/yapamadık mantıklı olarak açıklayabilecek biri var mı ?
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2017, 15:27:38 BORAN ]

Çevrimdışı underworld

Çok akıllı bazı taraftarlarımız zamanında Yalçın transferine orantısız tepki göstermeseydi, 3 senedir bizim rotasyondaydı adam. UEFA'da altyapı kontenjanı da sağlıyordu.

Transferde taraftar negatif anlamda çok fazla müdahil olmamalı bence. Ayni sebepten Fabri'yi de alamayacaktık neredeyse.

Bir de Tunay'ın sözleşmesi bitmişti abi, ama ben Orkan'ı tercih ederim. Tunay en az 1.5 milyon maaş alıyordur.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalçın mi
Allah korumuş , Allah korusun

Çevrimdışı eaglekartal

valla hoca çaır çatır güzel konuşuyor.dinlemek acayip keyifli.bas bas bağırıyor stoper forvet acil lazım diye.yönetim uzatmamalı artık bu işi.

Çevrimdışı matias_27

Şenol hoca basın açıklaması özet
Forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet
Stoper stoper stoper stoper stoper stoper stoper

Özeti bu
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol hoca basın açıklaması özet
Forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet
Stoper stoper stoper stoper stoper stoper stoper

Özeti bu

forvet öncelik :D

Çevrimdışı FARUK

3 ayrı konuşmada forvet konusunda yine demba ba dan bahsetti hoca :)

keşke sakat olmasaydı  :by2:

Çevrimdışı Savaş

Sağlam olsa gözüm kapalı koyarım 11'e..

Çevrimdışı matias_27

Hoca pivot forvet istiyor.  Oynatmak istediği oyun kurgusu bu aslında. Geçen sene elindeki forvetlerden dolayı kafasındaki oyunu oynatamadı.cümlelerinin arasında Aboubakar da istediğimiz forvet değildi cenazen daha hareketli ve farklı meziyetleri olduğunu belirtti. Burda yönetim kesinlikle kaliteli topu tutan takımı ileride tutabilecek bi forvet alması lazım
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Berat

Erdal Comert adlı moron hala köşeden salak salak sorular soruyor.

Çevrimdışı FARUK

keşke sakat olmasaydı  :by2:
çalışıyor sürekli ayrıca ekstra bir operasyon da geçirmedi
basında çıkan ameliyat olacak haberlerini de kendisi yalanladı sosyal medya hesabından
bence ölü taklidi yapıyor daha doğrusu öyle olmasını umut ediyorum :)

Çevrimdışı levitate

Hocam ne kamp yeriymiş be
bipbipbupbup

çalışıyor sürekli ayrıca ekstra bir operasyon da geçirmedi
basında çıkan ameliyat olacak haberlerini de kendisi yalanladı sosyal medya hesabından
bence ölü taklidi yapıyor daha doğrusu öyle olmasını umut ediyorum :)

inşallah :)

Çevrimdışı sozkul

Yalçın mi
Allah korumuş , Allah korusun

Ucuz adam görünce allh korusun diyorsun sonrada herkesin aldığı paraya laf ediyorsun 😀

Çevrimdışı Fatih_

Hoca o kadar egosuz, naif ve acik sozluki adama Neymarin Psgye transferini sorabiliyorlar yazik hala iyi niyetle cevap veriyor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Enseyi karartmayın arkadaşlar, bir gün güneşli günler bitecek belki ama o gün bugün değil. 2 iyi transferle ligi yine götürürüz,  rakiplere yapılan transferler korkutucu görünebilir ama onlardan bir takım oluşturacak irade yok GS de. Fener'den kajer gidiyor, eskiden atamıyor ama yemiyorlardı şimdi defans kurgularıda bozuldu.
Tabiiki bu senede yine en büyük artımız Şenol Güneş.
Başakşehir, artık iyi paralar ödemeye başladı, aç futbolcularla buraya geldiler. Şu anki en büyük handikapları ise seyircisizlik. Doymuş futbolcuları seyircisiz takımda gazla oynatamazsın, bu yıl kırılma yaşayacaklarını düşünüyorum. Ligin en iyi ikinci koçuna sahipler ama yetmez. TS kendi ayağına sıkacak birşeyler yapar zaten.
Abi dediğin gibi enseyi karartacak bi durum yok. Adamların transfere döktükleri para bir yana kadro kalitelerine bakıldığında uçurum meydana çıkıyor zaten. Fabri. G.gönül. Adriano. Pepe. Oğuzhan. Atiba. Tolgay. Q7. Babel. Cenk. Bunlara iyi bir golcü ve stoper ekle. Bu isimlerin karşısına rakiplerin oyuncularını koyduğumuzda kalite farkı meydanda. Forumda arkadaşların hatırlattıkları gibi elimizdeki kıymetlerin farkında olmalıyız öncelikle.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı saricasi

Skriniar acaba inter bize kiralarmi saglam sert oynuyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı eaglekartal

ahaha hoca kesin mangalayı istiyor. istediğim stoperi başkanı söyledim size söyleyemem çünkü zorlanıyorlar almakta dedi  :D :D

Etiketler: