Yalçın Malatya'ya, Tunay Başakşehir'e gittiler zaten.
Alınabilecek yerli en iyi oyuncuyu aldık işte, daha iç pazarı gezmeye gerek yok. Fazlalıklar gidince elimizde 10 yabancı kalacak, 4 kontenjanın turşunu mu kuracağız?
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saka bir yana Basaksehirin Bu lig icin baya baya iyi bir kanat rotasyonu var
Visca ve Elia ya alternatif olarak kenarda Tunay - Kerim ve Irfancan var gayet iyi ve yeterli bir rotasyon
Biraz rakiplerle ilgili analiz yaptim , Basaksehirin Brugge karsisindaki oyununu beğendim
Bu senede tek rakibimiz olurlar , Sampiyon yine Biziz
Elia benim cok beğendiğim ve gecen sene surekli bizim almamiz lazim diye yazdığım bir oyuncu kalitesi belli..
Başakşehir bu sezon Akan oyunda ve duran toplarda cok kafa golu bulur , Eperianu - Adebayor ve Elia ile
Tıpkı bizim gecen sezon Babel - Talisca - Marcelo - Cenk - Abou ile buldugumuz Goller gibi
Elia surekli ice kat eden ve akan oyunda ice kat edip kafa vuran bir oyuncu tıpkı Babel gibi , brugge maçında bunu gördük
20 numara ise cok karaktersiz olmasina ragmen ilerleyen yasina ragmen saha icinde oyuna akil katan saha icinde takimi yöneten iyi bir oyuncu , çevresindekileri oynatıyor adam yalan yok , ne Fb ne Gs de boyle bir oyuncu yok
Gs den bi cacık olmaz
Fb ise tıpkı Pereira dönemindeki gibi kisir skorlar ve hakem yönetimleri ile uzun sure zirveden kopmaz
Ts bekleyip göreceğiz
Kisaca , 1 kanat - 1 stoper - 1 forvet = Ligde şampiyonluk , S.L de ust tur veya Uefa da final
@tuncaboylu