2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6922588 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Enseyi karartmayın arkadaşlar, bir gün güneşli günler bitecek belki ama o gün bugün değil. 2 iyi transferle ligi yine götürürüz,  rakiplere yapılan transferler korkutucu görünebilir ama onlardan bir takım oluşturacak irade yok GS de. Fener'den kajer gidiyor, eskiden atamıyor ama yemiyorlardı şimdi defans kurgularıda bozuldu.
Tabiiki bu senede yine en büyük artımız Şenol Güneş.
Başakşehir, artık iyi paralar ödemeye başladı, aç futbolcularla buraya geldiler. Şu anki en büyük handikapları ise seyircisizlik. Doymuş futbolcuları seyircisiz takımda gazla oynatamazsın, bu yıl kırılma yaşayacaklarını düşünüyorum. Ligin en iyi ikinci koçuna sahipler ama yetmez. TS kendi ayağına sıkacak birşeyler yapar zaten.

Çevrimdışı kartal190321

Transfer piyasasından bihabersin, o yüzden yazdıkların boş.

Ghezzal şu anda 4 milyon imza parası istiyor, son güne kaldığında ne kadar isteyecek?

9 milyon istenen Gomez son güne kaldığı için bedava kiralandı.
13 istenen Demba son günlere kaldığı için 7'ye alındı.
Caner son gün bedava kiralandı, Gökhan İnler son gün bedava satın alındı.
Sosa son gün olduğu icin 3.4'e alındı.

Verdiğin örnekler alakasız. Mitrovic ara transfer dönemi olduğu icin 4.2'ye alındı. Aboubakar'ı bedava kiralamak imkansız olduğu için (maaşı yüksek olmadığı için Porto tok satıcı) 2.5'a kiralandı. Abou için ilk istenen fiyat daha fazlaydı.

Dediğim gibi sona yaklaştıkça fiyatlar düşer. Zaten aksi olsa, yönetimdekiler de aptal olamadıkları için şimdi alırlar, beklemezler.

Bu bir realitedir ve sen yoğurdun siyah olduğunu savunur gibi bunun aksini savunarak kendini komik duruma düşürmektesin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18 temmuz 2014  dembaba kapa bildirilmiş   18 temmuz transferde son günmü oluyor.  :))))
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı cagdas44

Yalçın Malatya'ya, Tunay Başakşehir'e gittiler zaten.

Alınabilecek yerli en iyi oyuncuyu aldık işte, daha iç pazarı gezmeye gerek yok. Fazlalıklar gidince elimizde 10 yabancı kalacak, 4 kontenjanın turşunu mu kuracağız?

Ahh o fazlalıklar bir gitse

Çevrimdışı sozkul

Alınabilecek yerli en iyi oyuncuyu aldık işte, daha iç pazarı gezmeye gerek yok. Fazlalıklar gidince elimizde 10 yabancı kalacak, 4 kontenjanın turşunu mu kuracağız?

Yalçını beleş alırdıkda alamazdık, gezeteciye attığı uçan tekme sonrası, Burak bile ondan daha kabul edilebilir bizim için.
Tunay'ı alamazdık paramız yetmezdi. Başakşehir para ödememiştir zaten bir devlet büyüğünden telefon gelmiştir Kasımpaşa'ya , götleri üç buçuk atıyor zaten feto meto nedeniyle birde başakdan paramı isteyecekler.
Rekabet kurumuna şikayet etmesi lazım başakşehir'i hisse senedi olanların, ama arkalarını sağlam bir kayaya dayayıp öyle yapsınlar, yoksa.....

Çevrimdışı tuncaboylu

18 temmuz 2014  dembaba kapa bildirilmiş   18 temmuz transferde son günmü oluyor.  :))))
Onu açıkladım sonraki mesajda, okumaya devam et.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahh o fazlalıklar bir gitse
Çok kafamız bozulursa Milosevic ve Franco'nun sözleşmesini feshetme maliyeti toplam 1 milyon euro.

Aras ile Boyko'ya takım bulursak, sorun kalmaz.

Çevrimdışı kartal190321

Onu açıkladım sonraki mesajda, okumaya devam et.

ben okudum merak etme   bazı şeyleri savunmak için yanıltıcı bilgi vermek   hoş değil bence   .

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalçını beleş alırdıkda alamazdık, gezeteciye attığı uçan tekme sonrası, Burak bile ondan daha kabul edilebilir bizim için.
Tunay'ı alamazdık paramız yetmezdi. Başakşehir para ödememiştir zaten bir devlet büyüğünden telefon gelmiştir Kasımpaşa'ya , götleri üç buçuk atıyor zaten feto meto nedeniyle birde başakdan paramı isteyecekler.
Rekabet kurumuna şikayet etmesi lazım başakşehir'i hisse senedi olanların, ama arkalarını sağlam bir kayaya dayayıp öyle yapsınlar, yoksa.....
Çok akıllı bazı taraftarlarımız zamanında Yalçın transferine orantısız tepki göstermeseydi, 3 senedir bizim rotasyondaydı adam. UEFA'da altyapı kontenjanı da sağlıyordu.

Transferde taraftar negatif anlamda çok fazla müdahil olmamalı bence. Ayni sebepten Fabri'yi de alamayacaktık neredeyse.

Bir de Tunay'ın sözleşmesi bitmişti abi, ama ben Orkan'ı tercih ederim. Tunay en az 1.5 milyon maaş alıyordur.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben okudum merak etme   bazı şeyleri savunmak için yanıltıcı bilgi vermek   hoş değil bence   .
Yanıltıcı bilgi vermiyorum, abuk sabuk ithamlarda bulunup sinirlendirme insanı.

Transferde beklemek fiyatları kırar, son günü beklemek daha da kırar.

Bu kadar basit bir bilgiyi anlamak bu kadar zor olmamalı.

Çevrimdışı kyiv

Vay bee ne kötü kadromuz varmış kadroları mükemmel topçularla (!!!) dolu Anadolu takımlarından talep bile gelmiyor yedeklerimize. Bu ülkede Cenk Gönen Malagaya gidebiliyorsa ya bizim yedekler gerçekten Semihten ve Cenk Gönenden bile kötü ya da futbolcularımızın menajerleri beceriksiz. Merak ediyorum Gençlerbirliğinin savunmacıları Miloseviçten iyi mi? Veya Alanyanın kanatlarındakiler Aras'tan iyi mi?

Çevrimdışı kartal190321

18 temmuz transferine son gün demekle  abuk sapuk konuşan kim belli :)  son günü beklemek kırıyorsa fiyatları   transfer yapılmasın son gün beklenirsin   sinirlendiğine göre yanlışının farkındasın   ama  hatayı kabul etmek  erdeminde  bulunsaydın keşke     

Çevrimdışı Ayberk

transferde son gün olması değil mesele, uygun zamanı bekleyip bitiriyorlar işte
bazılarının dediği gibi hocaya inat yapmıyorlar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tuncaboylu

18 temmuz transferine son gün demekle  abuk sapuk konuşan kim belli :)  son günü beklemek kırıyorsa fiyatları   transfer yapılmasın son gün beklenirsin   sinirlendiğine göre yanlışının farkındasın   ama  hatayı kabul etmek  erdeminde  bulunsaydın keşke   
Sevgili dostum, Demba Ba transferinde son günü beklemek lüksüne sahip değildik, çünkü 30 Temmuz'a Feyenoord ile CL ön elemesine çıkacaktık. Bekleyebildiğimiz son güne kadar bekledik o transferde.

Sosa transferinde son güne kadar bekledik aynı sene ve yönetim Sosa Arsenal eşleşmesine yetişmedi diye topa tutuldu. Linnes için de bekledik, sağ bek İsmail oynadı. Üstüne Linnes de alınmadı zaten.

"Beklemek fiyatları arttırıyor" diyen, hayatında semt pazarı görmemiş kişiler var bu forumda. İşin komiği, 3 senedir yönetimin bu taktiğini benimseyemediler aynı kişiler.

[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2017, 14:07:23 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Yahu @tuncaboylu iki gundur cok sert cikiyon insanlara. Korkutuyon beni.
Senin tatilin gelmis ya da gafan ve canin sikilmis. Aksam al bi buyuk bi kavun yanina da beyaz peynir

Çevrimdışı sozkul

Çok akıllı bazı taraftarlarımız zamanında Yalçın transferine orantısız tepki göstermeseydi, 3 senedir bizim rotasyondaydı adam. UEFA'da altyapı kontenjanı da sağlıyordu.

Transferde taraftar negatif anlamda çok fazla müdahil olmamalı bence. Ayni sebepten Fabri'yi de alamayacaktık neredeyse.

Bir de Tunay'ın sözleşmesi bitmişti abi, ama ben Orkan'ı tercih ederim. Tunay en az 1.5 milyon maaş alıyordur.

Emin misin bittiğine, bir yılı daha yokmuydu?

Çevrimdışı Savaş

Sevgili dostum, Demba Ba transferinde son günü beklemek lüksüne sahip değildik, çünkü 30 Temmuz'a Feyenoord ile CL ön elemesine çıkacaktık. Bekleyebildiğimiz son güne kadar bekledik o transferde.

Sosa transferinde son güne kadar bekledik aynı sene ve yönetim Sosa Arsenal eşleşmesine yetişmedi diye topa tutuldu. Linnes için de bekledik, sağ bek İsmail oynadı. Üstüne Linnes de alınmadı zaten.

"Beklemek fiyatları arttırıyor" diyen, hayatında semt pazarı görmemiş kişiler var bu forumda. İşin komiği, 3 senedir yönetimin bu taktiğini benimseyemediler aynı kişiler.

Farklı fikirlerde olan 2 grup var aslında.

1 - Son ana kadar kalırsan piyasada kimse kalmaz. Kalanlarda yüksek fiyat ister, sen de mecbur olduğun için mecbur verirsin. Örnek Aboubakar 2.5 kiralama yıllık 3.3 milyon euro

2 - Son ana kadar beklersen takımlar elinde kalan fazlalık oyuncuları ucuza vermek zorunda kalır. Sende akşam pazarı gibi ucuza kapatırsın. Örnek : Gomez 1000 euro opsiyon 3.5 yıllık.

Bana mantıklı gelen madde 2. Başkasına madde 1 mantıklı gelir. O sebeple bu 2 tayfa anlaşamıcak asla :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Saka bir yana Basaksehirin Bu lig icin baya baya iyi bir kanat rotasyonu var

Visca ve Elia ya alternatif olarak kenarda Tunay - Kerim ve Irfancan var gayet iyi ve yeterli bir rotasyon

Biraz rakiplerle ilgili analiz yaptim , Basaksehirin Brugge karsisindaki oyununu beğendim

Bu senede tek rakibimiz olurlar , Sampiyon yine Biziz

Elia benim cok beğendiğim ve gecen sene surekli bizim almamiz lazim diye yazdığım bir oyuncu kalitesi belli..

Başakşehir bu sezon Akan oyunda ve duran toplarda cok kafa golu bulur , Eperianu - Adebayor ve Elia ile

Tıpkı bizim gecen sezon Babel - Talisca - Marcelo - Cenk - Abou ile buldugumuz Goller gibi

Elia surekli ice kat eden ve akan oyunda ice kat edip kafa vuran bir oyuncu tıpkı Babel gibi , brugge maçında bunu gördük

20 numara ise cok karaktersiz olmasina ragmen ilerleyen yasina ragmen saha icinde oyuna akil katan saha icinde takimi yöneten iyi bir oyuncu , çevresindekileri oynatıyor adam yalan yok , ne Fb ne Gs de boyle bir oyuncu yok

Gs den bi cacık olmaz

Fb ise tıpkı Pereira dönemindeki gibi kisir skorlar ve hakem yönetimleri ile uzun sure zirveden kopmaz

Ts bekleyip göreceğiz

Kisaca , 1 kanat - 1 stoper - 1 forvet = Ligde şampiyonluk , S.L de ust tur veya Uefa da final @tuncaboylu
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2017, 14:23:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

Vay bee ne kötü kadromuz varmış kadroları mükemmel topçularla (!!!) dolu Anadolu takımlarından talep bile gelmiyor yedeklerimize. Bu ülkede Cenk Gönen Malagaya gidebiliyorsa ya bizim yedekler gerçekten Semihten ve Cenk Gönenden bile kötü ya da futbolcularımızın menajerleri beceriksiz. Merak ediyorum Gençlerbirliğinin savunmacıları Miloseviçten iyi mi? Veya Alanyanın kanatlarındakiler Aras'tan iyi mi?

Konu sadece kötü olmak değil satıcının da tok satıcı olmaması, alıcı bunu biliyor ehh alıcıların bir kısmının hala YD döneminden kalma sinirleri de hesaba katılınca AŞTİ'deki simsarlar gibi bağırmadan alıcı bulmak güçleşiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Emin misin bittiğine, bir yılı daha yokmuydu?
Evet eminim abi.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=1063454

Çevrimdışı tuncaboylu

Visca ve Elia ya alternatif olarak kenarda Tunay - Kerim ve Irfancan var gayet iyi ve yeterli bir rotasyon

Biraz rakiplerle ilgili analiz yaptim , Basaksehirin Brugge karsisindaki oyununu beğendim

Elia benim cok beğendiğim ve gecen sene surekli bizim almamiz lazim diye yazdığım bir oyuncu kalitesi belli..

Başakşehir bu sezon Akan oyunda ve duran toplarda cok kafa golu bulur , Eperianu - Adebayor ve Elia ile

Tıpkı bizim gecen sezon Babel - Talisca - Marcelo - Cenk - Abou ile buldugumuz Goller gibi

Elia surekli ice kat eden ve akan oyunda ice kat edip kafa vuran bir oyuncu tıpkı Babel gibi , brugge maçında bunu gördük

20 numara ise cok karaktersiz olmasina ragmen ilerleyen yasina ragmen saha icinde oyuna akil katan saha icinde takimi yöneten iyi bir oyuncu , çevresindekileri oynatıyor adam yalan yok

Gs den bi cacık olmaz

Fb ise tıpkı Pereira dönemindeki gibi kisir skorlar ve hakem yönetimleri ile uzun sure zirveden kopmaz

Ts bekleyip göreceğiz

Kisaca , 1 kanat - 1 stoper - 1 forvet = Ligde şampiyonluk , S.L de ust tur veya Uefa da final @tuncaboylu
Katılıyorum.

İlaveten ben Başakşehir'in bu sene gözler üzerindeyken daha çok stres yapıp daha fazla sürpriz puan kaybı yapabileceklerini düşünüyorum.

Çevrimdışı LuceGel

Şenol Güneş 15.00 da ntvsporda olacacakmış canlı yayında neler söyleyecek bakalım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin tatilin gelmis ya da gafan ve canin (Küfür Yasak). Aksam al bi buyuk bi kavun yanina da beyaz peynir
Fena fikir değil abi.

Bir sıcak, bir yağmur, bir sıcak, bir dolu bozdu dengemizi sanırım

Çevrimdışı Ayberk

Senin tatilin gelmis ya da gafan ve canin (Küfür Yasak). Aksam al bi buyuk bi kavun yanina da beyaz peynir

bence de peygamber sabrı varmış @tuncaboylu 'da , kırk çeşit anlattı hala plak gibi takılanlar var
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı cagdas44

Resmi hesab Ali Sami Yen'in ölüm yıl dönümü nedeniyle mezarlığa giden sonrasında da Süleyman Seba'nın mezarına çiçek bırakan Dursun Özbek'e teşekkür etti

Ortak değerlerimize sahip çıkarak Türk futbolunu birlikte yükselteceğiz. Teşekkürler Başkan Dursun Özbek @GalatasaraySK
https://twitter.com/Besiktas/status/891259246922391552

Çevrimdışı El Nino

20 numara ise cok karaktersiz olmasina ragmen ilerleyen yasina ragmen saha icinde oyuna akil katan saha icinde takimi yöneten iyi bir oyuncu , çevresindekileri oynatıyor adam yalan yok , ne Fb ne Gs de boyle bir oyuncu yok

Gs den bi cacık olmaz

Ts bekleyip göreceğiz

Hayırdır Şampiyonlar Ligi'nde kura çekildi mi ki üst tura çıkıyoruz :) Daha sahamızda maç bile kazanamadık Şampiyonlar Ligi'nde. Ben kanat için oyuncu alınacağını sanmıyorum. Ancak forvet ve stoper transferleri yapılacaktır. Bunun dışında gelecek olan yeni oyuncuların takıma ne kazandıracağını görmeden bilemeyiz. Lig'de şampiyonluk konusunda size katılıyorum ama bu sene Avrupa'dan fazla ümitli değilim. Orta sahamız çok fazla yumuşak geldi bana hazırlık maçlarında.

Etiketler: