2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923755 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2017, 11:42:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
 "1 isim var,gelse ne Negredo kalır, ne Costa" cümlesini dün bir kez daha duydum..
Ne olursa olsun, sızdırmıyorlar..
Peşindeyiz..
Fırat günayer

Çinde oynayan yüzü yaralı adamın adı neydi...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

"1 isim var,gelse ne Negredo kalır, ne Costa" cümlesini dün bir kez daha duydum..
Peşindeyiz..
Fırat günayer

Toni montana

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Peşindeyiz..
Fırat günayer

Tevez?

Çevrimdışı sametbagan

Duyum falan hikaye abi, mantik cercevesinde hareket etmesi lazim yonetimin.
Insanlar biriken enerjisini duyumculara bosaltiyor.

2 senedir tekrar ediyorum, gene tekrar edelim. Besiktas olarak ligin kasar topcularina da ikinci bir sans vermeliyiz. Hep diyoruz ya bu ligin agasi biziz, pasasi biziz. Boyle bir sans vermemiz lazim, gercekten buyuk takimda oynamayi hak etmes ama bir sekil bu firsati kacirmis, beklenen patlamayi yapamamis oyunculara buyuk takim sansi verilmeli. Ayrica bunu gelenek haline getirirsek, bizim maclarda ligin kasar topculari azicik kendine ceki duzen vererek oynar.

Eee, besiktasin kaptaninin yuzune kafa atan denyolari, benim hanimdan kotu turkce konusan futbolcumsulari, besiktas oyuncusunu garajda tekme yumruk doven kilicartiklarini besiktasa transfer eden bir gelenek olustu, bunu da degistirmek lazim.

Simdi takimdaki verimsizler iki senedir ayni, bunlardan kurtulamiyoruz.
Mustafa pektemek, veli, boyko, pedro, milosevic, artik arasi da ekliyorum, bizim seviyemizde yedek kaleciye bu maasi vermek lukustur ve caner icinde ayni sey gecerli canere bu maas lukustur, hic alinmamaliydi bonservisi.

Caner konusuna aciklama getireyim, 4 tane bek var, adriyano, caner, gg, beck. Bizim seviyemiz icin bu maas cok yuksek. 6.75 yuro garanti para aliyor bu 4 oyuncu. Adriyano ve gg yeterliydi beck ise hem sag hem sol bek yedekliyor.

Iste recete iki senedir ayni, takimi koru, tunay, aydin, musa, yalcin ayhan, adem buyuk, kuveke, nukalma gibi oyunculari dusuk maasla rotasyona ekle yoluna devam et.

Verimsizlerin ve canerin maasi yaklasik 9 milyon yuro yapiyor.

Baskan ve yonetim yanlis yolun yolcusu. Sans eseri iki tane transferleri tuttu diye transfer sihirbazi oldu yonetim. Tutmayan transferi tutanlarin yaninda burdan bizim koye duble yol oldu. Unutuluyor hepsi sampiyonluk gaziyla.

Bu sene isler kotu giderse buralar karisir benden soylemesi.

Gecen gun kadronun cok da iyi olmadigini yazan arkadasi @Necmi abi linc ediyordu.

Objektif bakinca abuk sbauk bir kadro oldugunu ben de yaziyorum. Futbolcuya benzeyen saysam saysam 3 tane adam. Koyyara, beybil, atiba
Bunlardan atiba harici hepsi rotasyon oyuncusu kivamina gelmis adamlardi.
Takimin hepsi rotasyon oyuncusu, ya rotasyondan cikip geldiler, ya bizde rotasyona girdiler. Hepsinin bir kulbu eksik. Zaten bizim seviyemiz bir takimin eksiksiz olmasi mumkun degildir o butceler yok bizde, muhim olan aklini kullanmak.
Pedro franko gibi bir tur bisiklet verilmeyecek adamlara besiktas formasi vermemek, bu herife bonservis odedi fikret orman, milosevice, mitrovice kulup tarihinin en yuksek bonservislerinden biri verildi.

Senin santraforun yok haka stoper, kanat, ortasaha pesinde kosuyorsun.
Santraforu cenkle mustafa pektemek olan takim ilk yarinin sonunu goremez ksrdesim, 12-13 puan fark yersin, herkes hakem diye aglar, operasyonun atesini yakmislar zaten, daha forma giymemis pepeye karsi hakemleri kiskirttilar.
Vurduk vurduk deviremedik 90. Dakikada kontradan yedik 0-1. Boyle maclara hazir olun.
Ha yersen hersey bir pilan pirohram cercevesinde gidiyor
Pilani pirohrami olan adam mal mal cins cins adamlari kadroya toplamaz, bok gibi bir projeyle feda sezonu yapip onu da agzina yuzune bulastirmaz.

Yukarida adini yazdigim oyunculardan adem ve aydin bizim oyuncumuzdur. Aydinin gencken potansiyeli toreden falan iyiydi, riberi gibi oynardi cocuk kucuk takimda, o takimdan adem de tam bir gol canavariydi. Bu iki cocuk 10 sene sacma sapan takimlarda oynayacaklarina besiktas kadrosunda olsalardi devamli oynasalardi, yanlarina atinc ve nejipjan eklenseydi, borc ne seviyede olurdu. Bunlari gonderip sanki yerlerine daha iyilerini koydular. Bu akilsizlik yuzunden bir besiktasli nesil travma yasadi.
Feda sezonunda eakude meskude ugrasacagina, koysaydin atinci, yanina toromani koysaydin oynasaydin iste, ne olacaktin en kotu 3. Olurdun, kacinci oldun.

Takim stoper coplugu olmus, sadece fikret ormanin aldiklarina bak, koleksiyon gsden kiralama dani bile var. atinctan iyi mi bunlar.

Anlatamiyorum dusundugumu, kelimeler kafi gelmiyor.

Yedek için yalçın ve adem süper olur.Hem kupada oynarlar hem altyapıdan çıkan oyuncular ama diğerleri için aynı şeyleri söyleyemem.
kueveike bizim 2.eneramomuz olur.keza nakoulma tunay falan olmayacak duadır.Töre bizde olmasaydı aydın da işimize yarardı.Hatta ben gençlerden sedar gürleri isterim bir de.
Bi de şunu farkettim hürriyeti aymanı falan yazmamışsın unuttun heralde. :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2017, 11:51:32
Toni montana
Dur ya çayı püskürttüm.
Costadan iyisinin peşindeyse bizimkiler tevez ve Falcao aklıma geliyor.
Of of olur mu ki...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2017, 11:55:07
Duyum falan hikaye abi, mantik cercevesinde hareket etmesi lazim yonetimin.
Insanlar biriken enerjisini duyumculara bosaltiyor.

2 senedir tekrar ediyorum, gene tekrar edelim. Besiktas olarak ligin kasar topcularina da ikinci bir sans vermeliyiz. Hep diyoruz ya bu ligin agasi biziz, pasasi biziz. Boyle bir sans vermemiz lazim, gercekten buyuk takimda oynamayi hak etmes ama bir sekil bu firsati kacirmis, beklenen patlamayi yapamamis oyunculara buyuk takim sansi verilmeli. Ayrica bunu gelenek haline getirirsek, bizim maclarda ligin kasar topculari azicik kendine ceki duzen vererek oynar.

Eee, besiktasin kaptaninin yuzune kafa atan denyolari, benim hanimdan kotu turkce konusan futbolcumsulari, besiktas oyuncusunu garajda tekme yumruk doven kilicartiklarini besiktasa transfer eden bir gelenek olustu, bunu da degistirmek lazim.

Simdi takimdaki verimsizler iki senedir ayni, bunlardan kurtulamiyoruz.
Mustafa pektemek, veli, boyko, pedro, milosevic, artik arasi da ekliyorum, bizim seviyemizde yedek kaleciye bu maasi vermek lukustur ve caner icinde ayni sey gecerli canere bu maas lukustur, hic alinmamaliydi bonservisi.

Caner konusuna aciklama getireyim, 4 tane bek var, adriyano, caner, gg, beck. Bizim seviyemiz icin bu maas cok yuksek. 6.75 yuro garanti para aliyor bu 4 oyuncu. Adriyano ve gg yeterliydi beck ise hem sag hem sol bek yedekliyor.

Iste recete iki senedir ayni, takimi koru, tunay, aydin, musa, yalcin ayhan, adem buyuk, kuveke, nukalma gibi oyunculari dusuk maasla rotasyona ekle yoluna devam et.

Verimsizlerin ve canerin maasi yaklasik 9 milyon yuro yapiyor.

Baskan ve yonetim yanlis yolun yolcusu. Sans eseri iki tane transferleri tuttu diye transfer sihirbazi oldu yonetim. Tutmayan transferi tutanlarin yaninda burdan bizim koye duble yol oldu. Unutuluyor hepsi sampiyonluk gaziyla.

Bu sene isler kotu giderse buralar karisir benden soylemesi.

Gecen gun kadronun cok da iyi olmadigini yazan arkadasi @Necmi abi linc ediyordu.

Objektif bakinca abuk sbauk bir kadro oldugunu ben de yaziyorum. Futbolcuya benzeyen saysam saysam 3 tane adam. Koyyara, beybil, atiba
Bunlardan atiba harici hepsi rotasyon oyuncusu kivamina gelmis adamlardi.
Takimin hepsi rotasyon oyuncusu, ya rotasyondan cikip geldiler, ya bizde rotasyona girdiler. Hepsinin bir kulbu eksik. Zaten bizim seviyemiz bir takimin eksiksiz olmasi mumkun degildir o butceler yok bizde, muhim olan aklini kullanmak.
Pedro franko gibi bir tur bisiklet verilmeyecek adamlara besiktas formasi vermemek, bu herife bonservis odedi fikret orman, milosevice, mitrovice kulup tarihinin en yuksek bonservislerinden biri verildi.

Senin santraforun yok haka stoper, kanat, ortasaha pesinde kosuyorsun.
Santraforu cenkle mustafa pektemek olan takim ilk yarinin sonunu goremez ksrdesim, 12-13 puan fark yersin, herkes hakem diye aglar, operasyonun atesini yakmislar zaten, daha forma giymemis pepeye karsi hakemleri kiskirttilar.
Vurduk vurduk deviremedik 90. Dakikada kontradan yedik 0-1. Boyle maclara hazir olun.
Ha yersen hersey bir pilan pirohram cercevesinde gidiyor
Pilani pirohrami olan adam mal mal cins cins adamlari kadroya toplamaz, bok gibi bir projeyle feda sezonu yapip onu da agzina yuzune bulastirmaz.

Yukarida adini yazdigim oyunculardan adem ve aydin bizim oyuncumuzdur. Aydinin gencken potansiyeli toreden falan iyiydi, riberi gibi oynardi cocuk kucuk takimda, o takimdan adem de tam bir gol canavariydi. Bu iki cocuk 10 sene sacma sapan takimlarda oynayacaklarina besiktas kadrosunda olsalardi devamli oynasalardi, yanlarina atinc ve nejipjan eklenseydi, borc ne seviyede olurdu. Bunlari gonderip sanki yerlerine daha iyilerini koydular. Bu akilsizlik yuzunden bir besiktasli nesil travma yasadi.
Feda sezonunda eakude meskude ugrasacagina, koysaydin atinci, yanina toromani koysaydin oynasaydin iste, ne olacaktin en kotu 3. Olurdun, kacinci oldun.

Takim stoper coplugu olmus, sadece fikret ormanin aldiklarina bak, koleksiyon gsden kiralama dani bile var. atinctan iyi mi bunlar.

Anlatamiyorum dusundugumu, kelimeler kafi gelmiyor.
İyi ki kelimeler yetmemiş yoksa aksini düşünemiyorum.
Hep Yengenin Türkçeden örnek veriyorsun yabancı galiba...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

Dur ya çayı püskürttüm.
Of of olur mu ki...
Kostadan iyisi benzema, suarez, lewa
Ha bu bizim sikatlar mitrovic icin de pepeden iyi diyebilir oyuzden kostadan iyi mbokani falan da gelebilir

Çevrimdışı mylife1903

İyi ki kelimeler yetmemiş yoksa aksini düşünemiyorum.
Hep Yengenin Türkçeden örnek veriyorsun yabancı galiba...
Turkce bilmiyor yahu ondan

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Temmuz 2017, 12:03:02
Aydın Karabulut gönderildiği zaman çok şaşırmıştım.
Çok yetenekli BABEL tarzında biraz daha teknik.
Gitti yine bir yerlere keşke alsaydık rotasyona...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı abdusta

Peşindeyiz..
Fırat günayer

Burak Yılmaz :evillol: :evillol: :evillol:

saygılar

Çevrimdışı Fatih_

Sitede oturmasam dama cikip
Abouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Diye uluycak hale geldim :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Sitede oturmasam dama cikip
Abouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Diye uluycak hale geldim :D

ulu abi birşey olmaz herkes normalde bi bizmi anormaliz :D

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı Fatih_

ulu abi birşey olmaz herkes normalde bi bizmi anormaliz :D
Verme gazi  :D bir iki arpa suyu icip tutamiycam sonrasi evrene msj.mi gider,  Abou mu duyar bilemiyorum ama sitenin sayfasinda bulurum kendimi orasi kesin  :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ya ne tevezi, adam 35 milyon eurocuk net kazaniyor yilda  :D :icool:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Fatih_

Dur ya çayı püskürttüm.
Of of olur mu ki...
Sifreyi cozdum Bentekeeeee :D

Çevrimdışı underworld

Son iki sezonun yayın gelirleri (Hürriyet)

Çevrimdışı kyiv

Bugün de mi gelmedi Aboubakar?  :(

Çevrimdışı mylife1903

Yedek için yalçın ve adem süper olur.Hem kupada oynarlar hem altyapıdan çıkan oyuncular ama diğerleri için aynı şeyleri söyleyemem.
kueveike bizim 2.eneramomuz olur.keza nakoulma tunay falan olmayacak duadır.Töre bizde olmasaydı aydın da işimize yarardı.Hatta ben gençlerden sedar gürleri isterim bir de.
Bi de şunu farkettim hürriyeti aymanı falan yazmamışsın unuttun heralde. :biggrinking:
@sametbagan yapma yahu
Senin elinde kanat oynayan karijma ve babel var. arastan ben umudu kestim. Sen tunayi begenmiyorsun. Nukalma ile tunay olsa karijma ve babelin arkasinda kotu mu olur?
Hepsini gectim mustafa pektemek oturacagina 1.7m alacagina kuveke reyiz otursun 1.2 alsin.

Dakika 80 besiktas 1-0 maglup tabela kalkiyor mustafa pektemek, offdd

Mustafa pektemek demek pismanlik demektir, puan kaybi kesin demektir.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bugün de mi gelmedi Aboubakar?  :(

Abu reyiz bu işin sonunda bize kalacak gibi yine :) Bizden başka elini cebine atan ciddi talibi yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalçın Malatya'ya, Tunay Başakşehir'e gittiler zaten.

Alınabilecek yerli en iyi oyuncuyu aldık işte, daha iç pazarı gezmeye gerek yok. Fazlalıklar gidince elimizde 10 yabancı kalacak, 4 kontenjanın turşunu mu kuracağız?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: