2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925499 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı admsngl898

Bazen hoca bazı oyunculara şans vermediği için eleştiriliyor ama zaman hep hocayı haklı çıkarıyor. Aras, inler, frei, boyko. Bide daha önce dile getirildi mi bilmiyorum hoca bu tavrıyla eleştirileri üzerine alıp oyuncuların yıpranmasının da önüne geçiyor

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 00:34:49 admsngl898 ]

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı sermet00

Muhtemelen yarın aksam

Lens ve Negredo için hayırlı olsun diyecegiz

saygılar
Abi arada troll atıyorsun nasıl güvenicez

Çevrimdışı sozkul

Güneş, Fatih Terim'in ayrılığıyla ilgili ise "Fatih Terim'in ayrılmasına üzüldüm. Ani bir ayrılış oldu. Beklenen bir ayrılış olmadı. Bir değer ortaya kolay çıkmıyor. Değerlerimizi korumalıyız. Ben de o görevden ayrılırken yalnız kalmıştım. Fatih Hoca'ya öncelikle teşekkür borcumuz var. Ben Beşiktaş Teknik Direktörü olarak bundan sonra Milli Takım'da en iyisinin olmasını dilerim" yorumunda bulundu.

Fatih Terim ve şürekası uzaklaştırmıştı Şenol hocayı milli takımdan. Ne güzel hatırlatmış o günleri.. :claps: :claps:

Çevrimdışı sozkul

Muhtemelen yarın aksam

Lens ve Negredo için hayırlı olsun diyecegiz

saygılar

Birde mangala eklesek, çok şey mi istemiş olurum.

Çevrimdışı 38life

Bazen hoca bazı oyunculara şans vermediği için eleştiriliyor ama zaman hep hocayı haklı çıkarıyor. Aras, inler, frei, boyko

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söylüyoruz hep. Ne İnler ne Aras formayı hak edecek en ufak bir belirti göstermediler. Kerim ise baya şans buldu zaten Beşiktaşta. Boyko'yu konuşmaya gerek bile yok.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2017, 00:37:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı abdusta

Kaymak?
Kaynagı soruyorsunuz?

Negredo görüşmesi,

Kaynak Fikret Başkan ve ekibi

bu aksam 27sinde Beşiktasın Las palmas maçı var
sabah itibarıyla başkanın seyahat planı ve güzergahı  eger Madride veya Valencia doğruysa
iş tamamlanmıştır.
Negredo Madridde şu an.hersey tamam sadece oyuncuyla görüşme ve el sıkışma faslı kalmıştı.
Ben genede Negredonun 3küçük çocuğu(2si okul cağında) ve sorunlu bir eşi olduğunu hatırlatayım

saygılar

Çevrimdışı 38life

Miranda inter'den alacakları karşılığında bonservisini almaya çalışıyormuş. Sözleşme bitişine 1 sene var. 3 milyon maaşı var.33 yaşında. Inter salabilir belki.

Çevrimdışı abdusta

Abi arada troll atıyorsun nasıl güvenicez
onlar şaka
zaten içinde şeytan emosu var anlaşılıyor

saygılar

Çevrimdışı 38life

Kaynagı soruyorsunuz?

Negredo görüşmesi,

Kaynak Fikret Başkan ve ekibi

bu aksam 27sinde Beşiktasın Las palmas maçı var
sabah itibarıyla başkanın seyahat planı ve güzergahı  eger Madride veya Valencia doğruysa
iş tamamlanmıştır.
Negredo Madridde şu an.hersey tamam sadece oyuncuyla görüşme ve el sıkışma faslı kalmıştı.
Ben genede Negredonun 3küçük çocuğu(2si okul cağında) ve sorunlu bir eşi olduğunu hatırlatayım

saygılar

Peki Lenste ne gibi bir gelişme var. İngiltereye giden olmadı ki..

Miranda konusunda bir gelişme var mı?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2017, 00:52:26
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Fırat günayer: "Başkanım yemekte 2 kişi yok..Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu neredeler?"

Fikret Orman: "Herkes işini yapıyor."
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

"Jeremaine Lens Beşiktaş karşısında fenerbahçeyi tercih etti. Şuan sağlık kontrolü için İstanbulda."

[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 00:58:19 38life ]

Çevrimdışı abdusta

Peki Lenste ne gibi bir gelişme var. İngiltereye giden olmadı ki..

Miranda konusunda bir gelişme var mı?

Bizim menejerimiz var.
menejer menejerle konuşuyordur

30 dakika öncesinin haberi cevabı içinde

http://www.sunderlandecho.com/sport/football/sunderland-afc/simon-grayson-reacts-to-jeremain-lens-speculation-and-mcgeady-s-sunderland-debut-1-8671683

saygılar

Çevrimdışı doganay

Basaksehir elenirse sanki uefa ya katilamayacak gibi bir genel kani var gibi geldi. Onu belirtelim. Basak bu tur elenirse uefa icin play off maci oynayacak. Elerse ise SL play off maci yapacak. Yani bu tur elensede uefa grubuna katilmasi icin hala yuksek sansi olacak orda zayif takim gelir.
Bizim 3. Torba icinde olympiakos ve kiev playoff ta elenir buyuk ihtimal insallah bunlara ajax ta eklenir.

Çevrimdışı EagleForce

"Jeremaine Lens Beşiktaş karşısında fenerbahçeyi tercih etti. Şuan sağlık kontrolü için İstanbulda.

Istanbul'da olsa heryere haberi duserdi coktan.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Lens fb ye gidecek galiba. İnşallah biz alırız. Bi de negredo ve miranda olursa transfer sezonunu kapatabiliriz. Bu yazdıklarımın olma ihtimali yüzde kaç acaba :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sermet00

"Jeremaine Lens Beşiktaş karşısında fenerbahçeyi tercih etti. Şuan sağlık kontrolü için İstanbulda.

Çalım yememek için iyi koklatmışlardır veya Lens ile tam olarak ilgilenmedik başka bir ihtimal vermiyorum şu kulübe gitmesi için :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çalım yememek için iyi koklatmışlardır veya Lens ile tam olarak ilgilenmedik başka bir ihtimal vermiyorum şu kulübe gitmesi için :)
Kesinlikle haklısın. Caner ve gökhandan sonra lens i kaptırmamak için çok para vermiş olabilirler. Yoksa fb yi seçmesi için sebep yok.

Çevrimdışı abdusta

Lens fb ye gidecek galiba. İnşallah biz alırız. Bi de negredo ve miranda olursa transfer sezonunu kapatabiliriz. Bu yazdıklarımın olma ihtimali yüzde kaç acaba :evillol: :evillol:

İtalyan medyasında Mirandanın takımdan ayrılacağı veya şuraya buraya gideceği konusunda 2 kelime bile yok

saygılar

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

İtalyan medyasında Mirandanın takımdan ayrılacağı veya şuraya buraya gideceği konusunda 2 kelime bile yok

saygılar
Basında ismi çıkınca temenni olarak söyledim. Interden bonservisini almaya çalıştığı yazılıyor.

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman ve Şenol Güneş'in yemeğindeyim... Golcü netleşmeden Lens hamlesi yok..
fatih dogan

Çevrimdışı 38life

Bizim menejerimiz var.
menejer menejerle konuşuyordur

30 dakika öncesinin haberi cevabı içinde

http://www.sunderlandecho.com/sport/football/sunderland-afc/simon-grayson-reacts-to-jeremain-lens-speculation-and-mcgeady-s-sunderland-debut-1-8671683

saygılar

Burada Lens'in kamptan ayrılmasının sebebi sakatlık diyor. Buradan pozitif değil negatif bir işaret çıkıyor.

Çevrimdışı abdusta

Burada Lens'in kamptan ayrılmasının sebebi sakatlık diyor. Buradan pozitif değil negatif bir işaret çıkıyor.

Ben onu lens rest cekip ayrıldı diye okuyorum
Sakatlık bahanesi olabilir
Baska gazetelerde bu bir ayrılık dedikodusu notu dusmus

Saygılar

Çevrimdışı Sercan62

Taraftarın bugünkü Terim olayı sonrası yapılan algı operasyonuna verdiği tepki hakikaten çok önemli. Beşiktaş taraftarı bir organizasyona gerek kalmadan çok iyi bir kitlesel tepki veriyor. Sosyal medyada, sokakta her alanda hakkını savunuyor, algı yaratmaya çalışanlara gerekli cevabı veriyor.

Çok aktif bir taraftar kitlesine sahibiz. Bu gerçekten çok önemli bir şey. Gereken yerlere gereken tepkiyi ve cevabı en iyi şekilde veriyorlar. Sosyal medyada müthiş bir kitle var. Bir de Beşiktaş taraftarı sayı bakımından diğer İstanbul takımlarından geride derler yıllardır. Son 4-5 senede hem kulüp hem taraftar bazında harika işler yapıyoruz. İnşallah devamı gelecek.

Etiketler: