2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6930802 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Böyle ağır, insanın canını acıtmaya yönelik  ifadeler kullanmak yerine tartışmayı cevap vermeden kapatıp gitmek gibi bir opsiyon var farkındasın değil mi? Ama herkes son lafı söyleyen olamk  istiyor maalesef, bir iğne batırarak tabiiki.

Ben can atacak birşey söylemedim. Şimdi neden sen benimle tartışmaya çalışıyorsun?

Çevrimdışı cursedofdragon

super kupadaki rakibimiz Konyaspor degil miydi? Kucumsemiyorum tabii ki ama fark atamazlar be dragon ..

yav ironi yapıyorum takıma kondisyon yükleniyor şu hazırlık maçında tolgay'a gömüyorlar.

Takımı gömüyorlar süper kupa maçı zor diyorlar.

Her sezon başı aynı muhabbet sıktı artık sonra lig başlıyor hepsini üst üste koyup koyup gidiyoruz zevki kalmıyor :D  :evillol:

Çevrimdışı onurturan

bazı arkadaşların gözünde o konya değil real madrid :)

saygılar
bazen senin ironilerini anlayamiyorum pardon :D

Çevrimdışı 38life

Takım maç yaparken foruma girmeyecegim diye kendime soz vermistim gecen sene..kazara girdim hepsini okumak durumunda kaldim aldigim kararin dogrulugu kanitlandi herkese tesekkurler..

:lol:  :claps:

stoper tandemi pepe tosic olacak gibi mitrovic, stoper gelirse 4. Tercih olacak gibi.
Cenk her temasta kendini yere atarsa zerre pozisyona giremeyiz. Statik ve faule meyilli. Hakem de çaktı durumu inatla çalmadı buna.
Takım hazır olmaktan çok uzakta

cenk yeni burak olma yolunda hızla ilerliyor.

Çevrimdışı 38life

maç 1-1

Skor'a bakma. 2-2 oyunu yansıtmıyor. Maç onların hakkıydı. Çok kötü oynadık.

Çevrimdışı mellfred

cenk yeni burak olma yolunda hızla ilerliyor.
Valla benim dilim varmıyor henüz etiketlemeye ama can sıkıcı halleri

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2017, 23:06:48
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yarın başakşehire perşembe fenere başarılar diliyorum vurduğunuz gol olsun.
Çünkü şampiyonlar ligi haftalarında bunlarla oynayacağız elenmezlerse onlar da perşembe oynayıp karşımıza çıkacaklar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı 38life

pektemek de dahil mi buna? :evillol:

Pektemek Beşiktaşta 117 tane resmi maça çıktı.

Benim bahsettiğim futbolcu Tolgay Arslan. Geçtiğimiz sezonun sonnlarında Atiba'nın sahneden çekildiği anda hızır gibi yetişen ve çok iyi performans ortaya koyan Tolgay'ı bir hazırlık maçında kötü oynamasından sebep asmanın yanlış olduğunu söylüyorum.

Çevrimdışı mellfred

Skor'a bakma. 2-2 oyunu yansıtmıyor. Maç onların hakkıydı. Çok kötü oynadık.
İki topları direkten çıktı iki topu fabri olağanüstü çıkardı. Açıkcası  beşlik olabilirdik

Çevrimdışı sermet00

Pektemek kötü oynayınca biz ne kazanıyoruz? Nasıl satacağız Pektemeği. Şöyle her hazırlık maçında 1'er gol atsa bu Beşiktaş için kayıp mı olur kazanç mı?
Valla satabileceğimizi zerre düşünmüyorum o yüzden yazdım.Zam yapılmadıysa Talisca'dan fazla kazanıyor bu adam kim nasıl satın alsın

Çevrimdışı 38life

ben süper kupada fark yeriz diye düşünüyorum acımazlar bize :)

:lol:

Yarın başakşehire perşembe fenere başarılar diliyorum vurduğunuz gol olsun.
Çünkü şampiyonlar ligi haftalarında bunlarla oynayacağız elenmezlerse onlar da perşembe oynayıp karşımıza çıkacaklar...

başakşehir bu turu geçsin diğer turda elensin abi avrupaya gidecek şampiyonlar ligine gitmesin hem rezil oluruz hem para gelsin :D

Fenerin forveti yok onlarda bi halt yapamaz gidemesin onlarda beter olsunlar sürünsünler :D

Çevrimdışı 38life

stoper tandemi pepe tosic olacak gibi mitrovic, stoper gelirse 4. Tercih kalacak gibi.
Cenk her temasta kendini yere atarsa zerre pozisyona giremeyiz. Statik ve faule meyilli. Hakem de çaktı durumu inatla çalmadı buna.
Takım hazır olmaktan çok uzakta

Bu izlenime nasıl vardığınızı merak ettim. Benim gördüğüm kadarıyla hoca Mitrovic'i şuan Pepe'nin partneri olarak görüyor.

Çevrimdışı 38life

İki topları direkten çıktı iki topu fabri olağanüstü çıkardı. Açıkcası  beşlik olabilirdik

Evet. Hazırlık maçı olmasına rağmen üzülebileceğimiz bir skor oluşabilirdi.

Çevrimdışı 38life

Bu takıma acilen 1 stoper ve 1 santrafor alınması gerekiyor. Ama başkanın açıklamalarına bakarsak yeni transferler en erken ligin 2.ci - 3.cü haftasında oynarlar. Uyum sağlayıp verim vermeye başlamaları ilk yarının sonlarını bulur.

Çevrimiçi sozkul

Aras'ın ilk maçı mı? Emin misin?

Bu yılın ilk maçları anlmında söyledim.

Çevrimdışı mellfred

Bu izlenime nasıl vardığınızı merak ettim. Benim gördüğüm kadarıyla hoca Mitrovic'i şuan Pepe'nin partneri olarak görüyor.
tosic ikinci yarı hem iyi kesti hem topu oyuna iyi soktu bence. ne ki mitrovic de fena değildi

tosic ikinci yarı hem iyi kesti hem topu oyuna iyi soktu bence. ne ki mitrovic de fena değildi

mitrovic daha iyi şuan ne yaptığını biliyor sahada.

Pepe ile daha iyi 2 li olabilir.

Şenol hoca deneyecektir 2 maç var önümüzde.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Bu yılın ilk maçları anlmında söyledim.

Bu yılın 3.cü maçı. Ben 3'ünü de seyrettim. Geçtiğimiz sezon Türkiye kupasında oynadığı 3 maçı ve oynadığı 5-6 hazırlık maçını da seyrettim. Ondan önceki sene yarım sezon kiraladığımız Rayo'da oynadığı maçları da seyrettim. Yani 1 maçta harcamıyorum.

Çevrimdışı 38life

Tosic bunları hep yapıyor sezon içinde zaten. Ama başka yaptığı şeyler bu doğruları götürüyor, elde birşey kalmıyor, eksiye düşüyoruz. Bu bence yeterince test edildi. Hocanın da bunu gördüğünü düşünüyorum. Ki Mitrovic'in halihazırdaki performansına karşın onun yerine Tosic'i oynatmak bence mantıklı olmaz. Mitrovic'i kazanacaksak onu kadro dışına atıp yerine 33 yaşındaki sol bek Tosic'i koyarak kazanamayız herhalde...

Çevrimdışı BlackEagle16

Takıma tartışmasız bir forvetin katılmadı şart oğlu şart ve acil olarak katılması lazım çünkü bu sene istediği performansı vermesi için 2. Yarıyı beklememeliyiz gelsin takımla çalışmalara başlasın
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı 38life

Övünç'ün "Galiba bugünden yarına bir forvet transferi bitecek gibi durmuyor yani?" sorusuna karşın Fikret Orman'ın "yok yok yok..." diyişi gerçekten, şuan zaten yaprak kımıldatmayan, oturduğum yerde beni terleten bu havada sinirlerimi iyice zıplattı.

Başkan olaya sadece para yönünden bakıyor. Bu Şenol Hocaya haksızlık...

http://twitter.com/igdirBJK/status/889939286296023040

Çevrimdışı 38life

Geçtiğimiz sezon Aboubakar İstanbula indiğinde 2.ci hafta maçı olan Konyaspor maçı oynanıyordu. Koca bir ilk yarı boyunca Aboubakar potansiyelinin yarısını bile veremedi. Allahtan Cenkin iyi dönemine denk geldik. Bunlardan ders çıkarmamız lazımdı. Ama hala aynı transfer politikasına devam edicez anlaşılan. Kelepir futbolcu için son dakikaya kadar bekleme taktiği. Başkan şansımızın hep iyi gideceğini düşünüyor olabilir ama hedeflerimiz riske atılamayacak kadar değerli.

Etiketler: