2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934668 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

tolgay arslana gelince adam zeka olarak harika ama adam süreklilik denen şeyden uzak varsa teklif değerlendirilmeli
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı cursedofdragon

futbolcu sattığımız yok çünkü aras pektemek gibi adamları alacak adamlar yok

:D

Çevrimdışı BlackEagle16

Aras ve Pektemekten bahseden yok.
tolgay arslanın sezonda 10 maçlık performansı için 7  milyon iyi para değilmi ?

Çevrimdışı cursedofdragon

kimi alıcan tolgay'ı satıp yerli kadrosunu boşaltıp yabancı mı doldurucan sürekli :)

Çevrimdışı 38life

tolgay arslana gelince adam zeka olarak harika ama adam süreklilik denen şeyden uzak varsa teklif değerlendirilmeli

Allaha şükür ki yönetimimiz ve Şenol hoca aklı başında insanlar... Buyüzden öyle birşey olmayacak. 1 maç kötü performans sergiledi diye hemen satın. Taliscaı da gönderin gitsin. Caneri de gönderelim...

Çevrimdışı matias_27

Caner sakatlanana kadar sol bekte yine faciaydi. İddaa ediyorum canerin oynadigi her takim hicbi sekilde goze hosgelen futbol oynayamaz

1-cok faul yapar, abuk subuk penaltilar yapar

2- pozisyon bilgisi sifir, arkaya cok top kacirir

3-beklenmedik anlarda direkt kirmizi ile akan oyunlarda ise yuzde 90 ikinci saridan kirmizi yer

Belki cok elestirdim ama bunlar benim goruslerim ve yuzde yuz hakli oldugumu dusunuyorum

Canerin artisi nedir diye sorarsaniz tek bir sey soyleyebilirim

1-tam bir kaos futbolu oyuncusu bazen dan dun iceri sisirmek zorunda oldugun maclar vardir sadece bu anlarda kullanabilirsin ve sadece bu sekilde takima faydasi olur

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı 38life

Seninle tartışmıcam. Çünkü anlamaktan çok uzaksın. Yakınlaştırabilirim ama anlatamam... Buyüzden vakit kaybetmicem.

Çevrimdışı BlackEagle16

kimi alıcan tolgay'ı satıp yerli kadrosunu boşaltıp yabancı mı doldurucan sürekli :)
yerli potansiyel zaten yok olsa keşke. bizim yerli oyuncuların hepsi şişirmeden ibaret bknz ozan. imkan yoksa alıcan yabancıyı kural buna müsait.

Çevrimdışı Yado

Nejip ilk yarının en iyisiydi.

Adriano ve Beck iyilerdi.

Diğerleri vasat ve vasata yakındı çok gömmemek lazım hazırlık maçı performansıyla.

Amma ve lakin Aras futbol'u unutmuş o kesin vasat bile değildi. 1 2 saçmalaması dışında neredeyse yoktu sahada.
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı abdusta

Negredo işinde,Başkanın yüz ifadesinden
rakamlar arasında ciddi fark olduğunu anladım
muhtemelen oyuncuyu ücretsiz kiralayıp maaşının bir kısmının
Valencia tarafından ödenmesini talep ettikki görüşmeler vardı
anlaşılan burada tıkandı
eger gülerek cevap verseydi olumlu gidiyor anlamını çıkartabilirdik

saygılar

Çevrimdışı BlackEagle16

Seninle tartışmıcam. Çünkü anlamaktan çok uzaksın. Yakınlaştırabilirim ama anlatamam... Buyüzden vakit kaybetmicem.
anlamaktan uzak mı ? onu da nerden çıkardın seninle tartişmeye girdiğimi sana sert yaptığımı hatırlamıyorum. ve fikirlere karşı hoşgörülü biriyimdir forumu stadın inşaatından beri taip ederim üyeliğimi biraz geç yaptım fakat bu zaman zarfından takip etmemin en büyük sebebi görüşleri hoşuma giden insanlardır. ayrıca seninde futbol bilgine saygım var  :eyes

Çevrimdışı autopsy

Takımda satılacak son 3-4 adamdan birisi. Yerli oyuncu konusunda limitlerde dolaşıyoruz, kaldı ki takım yaşlandı o anlamda da uzun süre faydalanabileceğimiz bir adam. Benim bildiğim yerli olarak çok muadili yok, varsa söyleyin satıp onu alalım.

Çevrimdışı BlackEagle16

Takımda satılacak son 3-4 adamdan birisi. Yerli oyuncu konusunda limitlerde dolaşıyoruz, kaldı ki takım yaşlandı o anlamda da uzun süre faydalanabileceğimiz bir adam. Benim bildiğim yerli olarak çok muadili yok, varsa söyleyin satıp onu alalım.
yerli olarak muadili kesinlikle yok oğuzhana el bebek gül bebek bakıcaz dua edicez sakatlanmasın  :)

Çevrimdışı sermet00

Rakip bize göre çok daha hazır.

Çevrimdışı abdusta

4 asıda sahaya sürmüş

saygılar

Çevrimdışı sermet00

Bu gol atacağına 5 tane yeseydik iyiydi

Çevrimdışı autopsy

Çevrimdışı abdusta

Vay Mustafa

beleş vuruş

saygılar

Çevrimdışı BlackEagle16

Vay Mustafa

beleş vuruş

saygılar
oğuzhan gökhan takımın rengini değiştirdi

saygılar

Çevrimdışı sermet00

Mitro'nun yanaklar çökmüş kilo vermiş baya iyiye işaret

Çevrimiçi sozkul

1 maçta futbolcu satan zihniyetten Allah bizi korusun.

Aras hariç mi? İlk maçı onunda, feshedelim dedin!

Çevrimdışı BlackEagle16

Mitro'nun yanaklar çökmüş kilo vermiş baya iyiye işaret
mitro vitesi 2 ye takmış sanki kaplumbağalıktan kurtulmuş gibi :)

Çevrimdışı BlackEagle16

mitronun hep iyi olmasını istiyorum çok beğeniyorum teknik ama ağır. fabriden iyi kurtarış.

Çevrimdışı abdusta

Karşımızdaki takım Rizespor ayarında birsey
daha derli toplu oynamamız lazım
talisca sadece iyi niyetli ve istekli havasından uzak
şurada q7 olsa yüzde 50 daha etkili olurduk

saygılar

Çevrimiçi sozkul

Böyle ağır, insanın canını acıtmaya yönelik  ifadeler kullanmak yerine tartışmayı cevap vermeden kapatıp gitmek gibi bir opsiyon var farkındasın değil mi? Ama herkes son lafı söyleyen olamk  istiyor maalesef, bir iğne batırarak tabiiki.

Etiketler: