2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939183 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

İzleyin de biraz keyfiniz yerine gelsin.

Yanlış anlamayın öle tırı vırı oyuncular değil , Messi , costa , lewa gibi forverlere karşı oynadığı maçlardan kesitler

The KİLLER Kepler PEPE

Video'nun altındaki "Dünyanın en iyi stoperi" "Son 10 yılın en iyi stoperi" "Tüm zamanların en iyi stoperi" gbi yorumlar gerçektenPepe'nin kalitesini gösteriyor. Bir iki tane değil çok fazla böyle yorum var.

Videoda dikkat çeken birşey var; Pepe'nin yaptığı sert müdahelelerden sonra karşısındaki futbolcular hiçbirşekilde itiraz etmiyorlar, üzgün tavır gösterip ayağa kalkıp devam ediyorlar. Çünkü Pepe'nin müdaheleleri sert olmasına karşın bir okadar da nizami. Bir anda patlayıp hızlı bir şekilde müdahele ediyor, böylece rakibini bir hayli savuruyor, yere düşürüyor. Ama müdahele hep topa. Aslında bir çok pozisyonda da topla karışık rakibin bacağına da müdahele ediyor ama öncelik hep topta olduğu için ne hakem ne rakip buna bir tepki göstermiyor. Umarım ligimizdeki hakemler de Pepe'nin seviyesine çıkabilirler.

Çevrimdışı abdusta

Dün sabah takımıyla kamp bitti ve döndüler diye okumuştum

saygılar

düzeltiyorum yarın 12:00 de Amerikadan dönüyorlar

saygılar

Çevrimdışı Koa_lAA

abi boşver hawkingi felaket tellallığı yapıp duruyor fizikçiler arasında dinlenecek yegane adam brian green  :tabe:

sheldon cooper görmesin bunu :D

Çevrimiçi Necmi

Hubble evrenin sabit durmadığını ilk oluştan beri sürekli genişlediğini bulan adam...
ama bunların hepsi teori kanıtlanmış bir şey yok big bang teorisi adı üstünde
büyük patlamanın olduğuna dair hiç bir bulgu yok. varsayım. evrenin sürekli genişlemeside bir teori
biz uzak yıldızların milyarlarca yıl önceki durumlarını görebiliyoruz şimdi uzaklaştıkları ne malum
belki büzüşme başladı. sonuçta oda bir teori

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu seneki satış değilde son 5 yılın ortalaması baz alınır yeni sözleşmede bence
ama bu sefer masada yönetimin eli çok kuvvetli olacak adidas ona en fazla kazandıranla yeni sözleşme yapacak
@Necmi abi adidas şart değil, diğer firmalarda olabilir.

Çevrimdışı 38life

düzeltiyorum yarın 12:00 de Amerikadan dönüyorlar

saygılar

Ozaman bir görüşme olursa en erken Perşembe olur.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Temmuz 2017, 16:35:46
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ama bunların hepsi teori kanıtlanmış bir şey yok big bang teorisi adı üstünde
büyük patlamanın olduğuna dair hiç bir bulgu yok. varsayım. evrenin sürekli genişlemeside bir teori
biz uzak yıldızların milyarlarca yıl önceki durumlarını görebiliyoruz şimdi uzaklaştıkları ne malum
belki büzüşme başladı. sonuçta oda bir teori
50 yıl önce adam keşfetti teleskopla yıldızların bütün gökcisimlerinin birbirinden uzaklaştığını.
adamın adına dünyanın en büyük teleskopu yapıldı.
herşey teoride kalıyor zaten aksi ispatlanıp çürütülmedi ve halen adımın keşfi doğrulanıyor gözlemlerle...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı abdusta

http://www.laprovincia.es/ud-las-palmas/2017/07/25/bigas-falta-partidos-besiktas/963089.html

Las palmaslı Biga Persembe gunu karsılacakları Beşiktaş için

Bizim böyle buyuk maçlar oynamamız lazım,ancak rakibimiz çok kuvvetli ,bizimde onların seviyesine
çıkabilmek için zorlanacağımız bir karşılaşma olacak
şampiyonlar liginde mücadele edecek Beşiktaşın
  Pepe , Adriano Correia, Ricardo Quaresma , Anderson Talisca, Vincent Aboubakar veya Demba Ba, vede  Büyük kaleci Fabricio gibi
oyuncuları var dedi

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Lucas Perez boşa çıkmış Arsenal'den kiralık alabilsek fena olmaz aslında hem forvet hem kanat oynatabiliriz..
Çöp bu herif, İspanya'da bir sene çok kötü takımda istatistik yaptırıp Arsenal'e soktular.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

50 yıl önce adam keşfetti teleskopla yıldızların bütün gökcisimlerinin birbirinden uzaklaştığını.
adamın adına dünyanın en büyük teleskopu yapıldı.
herşey teoride kalıyor zaten aksi ispatlanıp çürütülmedi ve halen adımın keşfi doğrulanıyor gözlemlerle...
dostum işte sorun bu biz görsel tanıyla yıldızlara baktığımızda yıldızın gökteki milyarlarca yıl öncesini görüyoruz
ürettiğimiz bütün teoriler milyarlarca yıl öncesini işaret ediyor şu anda değişen durumu göremiyoruz.
evet bizden 5 milyar yıl uzaktaki galaksiye baktığımızda bizden uzaklaştığını görüyoruz peki bizdenmi uzaklaşıyor yoksa evrenin merkezindenmi
yada evrenin bir merkezi varmı yada evrenin tek bir merkezimi var yada iki boyutlu bakarak nasıl algılıyoruz
dünyadasın aslında senden uzaklaşan bir araca bakıyorsun düşün uzaklaşıyor diyorsun ama üç boyutlu dünyada o araç aynı zamanda
sana yaklaşıyor o şekilde yoluna devam ettiğinde arkadan sana yaklaşır.
evren 3 boyutlu ve biz iki boyutlu bakıyoruz evren o kadar büyükki biz çok ufak bir kısmını algılıyoruz ve onu evrenin sınırı olarak
kabul ediyoruz. Buda yaklaşık 12 milyar ışık yılı uzaklık oluyor ötesini bilmiyoruz
bir teoriye göre bigbank tek bir noktadan patlama ve genleşme değil bir uzay genişlemesi olarak görülüyor nerden bakarsan ordan bir merkez
görebilirsin çünkü olaya iki boyutlu bakabiliyorsun bu kadar büyük bir oluşuma 3 boyutlu bakmak gibi bir şansın yok görecilik kuramı
ama tersine daha iyi bakabildiğimiz kuantum kuralı da var.
unutmayalım insan gördüğünün üzerinde teori geliştirebilir. hubble iki boyutlu bir evrene baktı ama evren 3 boyutlu

Çevrimdışı cagdas44

dostum işte sorun bu biz görsel tanıyla yıldızlara baktığımızda yıldızın gökteki milyarlarca yıl öncesini görüyoruz
ürettiğimiz bütün teoriler milyarlarca yıl öncesini işaret ediyor şu anda değişen durumu göremiyoruz.
evet bizden 5 milyar yıl uzaktaki galaksiye baktığımızda bizden uzaklaştığını görüyoruz peki bizdenmi uzaklaşıyor yoksa evrenin merkezindenmi
yada evrenin bir merkezi varmı yada evrenin tek bir merkezimi var yada iki boyutlu bakarak nasıl algılıyoruz
dünyadasın aslında senden uzaklaşan bir araca bakıyorsun düşün uzaklaşıyor diyorsun ama üç boyutlu dünyada o araç aynı zamanda
evren 3 boyutlu ve biz iki boyutlu bakıyoruz evren o kadar büyükki biz çok ufak bir kısmını algılıyoruz ve onu evrenin sınırı olarak
kabul ediyoruz. Buda yaklaşık 12 milyar ışık yılı uzaklık oluyor ötesini bilmiyoruz
bir teoriye göre bigbank tek bir noktadan patlama ve genleşme değil bir uzay genişlemesi olarak görülüyor nerden bakarsan ordan bir merkez
görebilirsin çünkü olaya iki boyutlu bakabiliyorsun bu kadar büyük bir oluşuma 3 boyutlu bakmak gibi bir şansın yok görecilik kuramı
unutmayalım insan gördüğünün üzerinde teori geliştirebilir. hubble iki boyutlu bir evrene baktı ama evren 3 boyutlu

Abi ne mezunusun çok merak ediyorum

Çevrimdışı autopsy

Açılın ben fizikçiyim  :D

Galaksilerin birbirinden uzaklaştığı ispatlandı, bu doğru. Hubble Telescobu dediğimiz nane galaksilerden gelen ışıkları analiz ederek birbirinden uzaklaştığını ispatladı . Ancak ;
Eğer evren genişliyorsa kütle çekiminden dolayı en azından genişleme hızının azalması beklenir.  (Ki modern fizik öncesi salt Newton fiziğiyle bakıldığında evrenin büzüştüğü düşünülüyordu )
Bu mantıkla evrenin daha genç yaşlarında iken şu ankinden daha büyük bir hızla genişliyor olması gerekir. Ancak gözlemler tam tersini gösteriyor yani gözlemlere göre genişleme hızı azalacağına artıyor . Sıkıntı da tam burada . Dolayısıyla kütle çekimi hariç bir güç bu hızı arttırıyor olmalı diye düşünülüyor ve buna da karanlık enerji adı veriliyor. Bu konu henüz çok muamma, halen deli gibi çalışılıyor üzerinde.

Konu dışının dibine vurduk farkındayım ama bir fizikçi olarak görünce dayanamadım  :D

Çevrimdışı Fatih_

Abi beynimizi yaktın.
Bari yaklaşmakta olan cismi biliyormusun bilmiyormusun onu söyle :D :D

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı autopsy

Bahçedeki ağaca çaktırmadan dalıp sonra yakalanan masum çocuk duruşu :D

Çevrimdışı benyv-

Noktası virgülüne kadar lafı ağzımdan aldın Necmi abi, Helal olsun  :D Şaka bir yana saygım kat kat arttı, çok güzel görüşler, Ne menuzuydunuz gerçekten?

Çevrimdışı Kutay

Noktası virgülüne kadar lafı ağzımdan aldın Necmi abi, Helal olsun  :D Şaka bir yana saygım kat kat arttı, çok güzel görüşler, Ne menuzuydunuz gerçekten?
Daha önce bende sordum söylemedi necmi abi maalesef  :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı abdusta

http://www.pscp.tv/w/1zqKVRvOMkdKB

kampdan notlar Fırat Güneyer,Fatih Dogan,Ali aydından güncel transferler
Beşiktaş taraftarına özel yayın

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Açılın ben fizikçiyim  :D

Galaksilerin birbirinden uzaklaştığı ispatlandı, bu doğru. Hubble Telescobu dediğimiz nane galaksilerden gelen ışıkları analiz ederek birbirinden uzaklaştığını ispatladı . Ancak ;
Eğer evren genişliyorsa kütle çekiminden dolayı en azından genişleme hızının azalması beklenir.  (Ki modern fizik öncesi salt Newton fiziğiyle bakıldığında evrenin büzüştüğü düşünülüyordu )
Bu mantıkla evrenin daha genç yaşlarında iken şu ankinden daha büyük bir hızla genişliyor olması gerekir. Ancak gözlemler tam tersini gösteriyor yani gözlemlere göre genişleme hızı azalacağına artıyor . Sıkıntı da tam burada . Dolayısıyla kütle çekimi hariç bir güç bu hızı arttırıyor olmalı diye düşünülüyor ve buna da karanlık enerji adı veriliyor. Bu konu henüz çok muamma, halen deli gibi çalışılıyor üzerinde.

Konu dışının dibine vurduk farkındayım ama bir fizikçi olarak görünce dayanamadım  :D

evet son dönemin modası karanlık madde ama henüz bulunabilmiş değil :D
bilinmeyene öcü demeye benziyor bu iş
Bir şeyi kabul edelim kimsenin bir pok bildiği yok sallıyorlar işte bununda adı teori oluyor :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Şampiyonlar ligi için bi bura çekimi yaptım şu hale bak :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyonlar ligi için bi bura çekimi yaptım şu hale bak :D

Vakit kaybı, 3. torbadan gireceğiz.

Çevrimdışı ismail

Marsel ilhan yine ilk turda elenmiş

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Marsel ilhan yine ilk turda elenmiş

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha geçen hafta elenmişti halbuki :D.

Çevrimiçi Necmi

Daha önce bende sordum söylemedi necmi abi maalesef  :bawling:
bilginin eğitimle paralleliğini kuruyorsunuz bu yanlış bir şey
eğitim sana bir pencereden baktırır. yapacağın işi en iyi şekilde yapmanı sağlar
demeyelimde sistemin kabul ettiği doğrular içinde yapmanı sağlar.
merak ettiğiniz her konuyu okuyun bilginin zararı olmaz. kuantum teorisini bilmek için
fizikçi olmaya gerek yok. insan anatomisini bilmek içinde doktor olmaya gerek yok
mesela transfermarkette sıkça okuruz buzağı yaralanmasını peki içinizde kaç kişi merak edip bunu
araştırdı. şimdi şurda test yapma imkanımız olsa 50 li yaş grubu merak edip araştırmıştır bunu :D

Çevrimdışı cagdas44

Vakit kaybı, 3. torbadan gireceğiz.

3. torbadan gireceğimiz garantilenmeden simülasyonlardaki yerimiz değişmeyeceğinden tahminler hep 4. torbaya göre olmak zorunda abi çünkü 4'de kim olacak ya da diğer torbalarda kimler olmayacak belli değil

Etiketler: